3 boda jbg ali moglo je i mora dosta sigurnije to biti, Trent opusten kao lexaurin, takav je bio cijelu preseason, treba mu par samara opaliti ali nema vise djeda Milnera. Onakav pocetak se ne smije desavati vise, poslije onih prvi 10 minuta i uzasa dobra kontrola tekme sve do crvenog. Ok ako je ono crveni onda ne znam sta je ono iz prosle tekme protiv Chelsea kad je cini mi se Cukvu patosirao Konatea... Sto se tice performansa Diaz dobar, VVD beton, Ali odlican, Sobo masinerija ****, kakav igrac.

Endo prva tekma treba se naviknuti, iz Bundeske i Stuttgarta dosao u ovaj zvjerinjak, imao je 3 odlicne presjecene lopte i nije lose kretanje imao, treba uzeti u obzir igraca manje itd, ima potencijala da bude jako koristan, nije lose za start. Fali jos da se ekipa stabilizuje, nadam se da su povrede tanke i da nije ista ozbiljno jer iduca je Njuka u gostima i tu ce biti ****. Generalno ne svidami se sistem ovaj i to je to, ono prosle sezone zadnjih 10 tekmi je bilo moranje nesto promijeniti i pozitivan sok pa je funkcionisalo i zbog drugih igraca itd, sad nema smisla, kako sam pisao guse jedni druge, pa poslije crvenog jasnije i bolje izgledali na momente nego s 11 u polju. Vratit Trenta na staru poziciju i staru ulogu, pogotovo kad su svi zdravi. Zanima me ko ce startati iducu tekmu, s kim ce uci u sredinu i da li ce nastaviti ovao peglati Darwina.