HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

veteran 1987
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la veteran 1987 » 27 maj 2013, 17:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la: Po toj logici su onda oni silni Bosnjaci iz npr Geteborga nenormalni. Jer kad igra Bosna oni navijaju za nju.
Kad vi svi budete Hrvati iz Dubrovnika i ostalih hrvatskih mjesta, nastanjeni u BiH, onda nek vam dolazi Hrvatska koliko hoce... Smijesno je to da na teritoriji BiH organizuje se utakmica hrvatskog kluba i hrvatske reprezentacije...
Ha ha povlacim se pred ovim argumentima. Oni su Hrvati bez obzira gdje su nastanjeni. Kao i ovi iz Geteborga sto su Bosnjaci. Nije tesko pokusaj razmisliti, mozda i shvatis.
P.S ja nisam Hrvat
"JOŠ OD 1926"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 maj 2013, 17:29

harishp je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la: Po toj logici su onda oni silni Bosnjaci iz npr Geteborga nenormalni. Jer kad igra Bosna oni navijaju za nju.
Kad vi svi budete Hrvati iz Dubrovnika i ostalih hrvatskih mjesta, nastanjeni u BiH, onda nek vam dolazi Hrvatska koliko hoce... Smijesno je to da na teritoriji BiH organizuje se utakmica hrvatskog kluba i hrvatske reprezentacije...
Naravno,znaci apsolutno pogresna logika.
Nema tu sta biti pogresna logika, jedino namjerno pogresno rezoniranje s vase strane s ciljem brisanja kulturnog identiteta jednog naroda i stvaranja bosanskog melting pota nacija kako bi se poistovjetilo drzavljanstvo s nacionalnosti unutar BiH.
To se desiti vec formiranim nacijama na Balkanu ne moze, kao sto vas uvjeravam da se to sigurno NECE desiti jer Hrvati nece dopustiti da svoj nacionalni identitet izgube. ;) Tako da je ta prica vise nego infantilna.

Hrvat je Hrvat, bio on nastanjen u sred Zagreba, Zimbabwea ili BiH. Isto vrijedi i za Bosnjaka, ili Srbina npr. Nema sta netko sad glumiti da bi njegovo teoretsko dijete rodjeno u Svedskoj bilo odgajano u svedskom nacionalnom duhu. Imao bi drzavljanstvo, ali njegov duh i njegov etnicitet, zna se sta bi bio. Ista stvar je i s Hrvatima na ovim balkanskim prostorima, tu granice ne znaci nista. Nema ''vecih'', ''manjih'', ''krivih'', ''pravih'', ili jesi ili nisi. Stanovnistvo danasnje RH vuce 1/3 korijene iz BiH, dok je hrvatska drzava svoju drzavotvornost upravo stekla krunjenjem prvog hrvatskog kralja na prostoru danasnje Hercegovine (zamisli ironije), pa se o tome ne vodi apsolutno nikakva polemika niti se sta tu osporava toj trecini stanovnistva ili korijenim hrvatske drzave, no tamo se doduse ne provodi probosanska hegemonija i dominacija a-la srpski dominirana Jugoslavija, tako da je razumljivo kakva se prica mora plasirati iz pojedinih krugova. O tome se nema sta pricati, to je jasno kao dan, onome tko zeli shvatiti.
Isto tako, jasno je da se nema sta o tome pricati s likovima koji to namjerno ne shvacaju pa trollaju, to je vec neka potpuno druga prica jer takvima cinjenice nista ne znace, to je vec selektivna nekompetentnost, kao sto se npr. netko busa Emirom Spahicem ili Miralemom Pjanicem i njihovim bosanstvom (kad vec vidim gore ovu logiku o rodjenju), a kad treba pricati o ovome, e TEK onda se pita ''a gdje si rodjen'', poistovjecujuci necije drzavljanstvo s necijom nacionalnosti, a jos pritom to dio temeljnog Ustava BiH! Smijesni likovi!

Jednostavno zaobidjite temu. :arrow:
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 27 maj 2013, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 17:32

@SB Fidelis - svaka cast ;)

Zaobiđite temu ako cete pricat o tim stvarima,
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 27 maj 2013, 17:35

adisice je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:[quo
Po toj logici su onda oni silni Bosnjaci iz npr Geteborga nenormalni. Jer kad igra Bosna oni navijaju za nju.
a gdje su rođeni oni?[/quote]
A gdje su rodjeni Bosnjaci iz Novog pazara.
U Srbiji.
Sad kontra pitanje, jesu li oni po toj logici Srbi. Svi znamo da nisu
"JOŠ OD 1926"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2013, 17:35

Jednostavno,nema se sta zaobilaziti.
Uefa je svoje rekla i to bi bilo to.
A sad zelje,cestitke i pozdravi su na drugom mjestu.
Jedino sto se moze pozeliti Zrinjskom da se iduce godine dostojno bore u Premier BIH :mrgreen: ligi i na kraju izbore Evropu.Tako da bi imali srece da ugoste recimo inostranu ekipu Hajduka ili Lokomotivu iz Zagreba ne.A mozda cak i Rijeku dapace.Naravno tako i Sirokom da makar dostojno brane boje BIH fudbala. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 27 maj 2013, 17:49

Lillard je napisao/la:@SB Fidelis - svaka cast ;)

eto ipak ce te za utjehu igrat evropu,zahvaljujuci licenci,cestitam,a ovo smece od lige definitivno prestajem pratiti.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 maj 2013, 18:58

jovanmaksimovic je napisao/la:izgleda da cete igrati evropi ipak... posto ni borac, ni celik a ni olimpik nece dobiti licencu za evropu. vi cete biti najvise plasirani tim sa licencom... ;) cestitam!!!
napisano 21.05.

cestitam na licenci i nastupu u evropi!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 19:00

Hvala na cestitkama, a sad nam predstoji period u kojem moramo vidjet ko ce otici te da bi na najbolji nacin predstavili klub u Europi.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 27 maj 2013, 19:05

konjicanin01 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:@SB Fidelis - svaka cast ;)

eto ipak ce te za utjehu igrat evropu,zahvaljujuci licenci,cestitam,a ovo smece od lige definitivno prestajem pratiti.
nama je jako žao što te nećemo više imati priliku čitati ovdje :lol:

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 27 maj 2013, 19:06

Sretno do narednog Dudelangea ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 27 maj 2013, 19:16

PRAVDA ZA BEKIĆA !!!!
Nije zanimljivo ovako. :cry:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 27 maj 2013, 19:26

Lillard je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Drugačije je uspoređivati tekmu Rijeka - BiH i ovu tekmu. Rijeka je normalan grad, Mostar na žalost nije, bez uvrede prema ikome, ali tako je.
Meni je donekle i razumljiva ova odluka...
Po cemu razumljiva?

Na utakmici ce biti navijaci Hrvatske i nitko drugi. Zasto bi itko pravio nerede, pogotovo mi, kad igra tu nasa reprezentacija?
Ne, ne, krivo si me razumio. Nisam mislio na samu tekmu i organizaciju jer isto dijelim mišljenje kao Fidelis da bi bilo odlično organizirano. Već sam mislio na događanja koja bi mogla uslijediti poslije (a i prije) utakmice van samog stadiona, u gradu. Dakle, iz dosadašnjeg iskustva je vrlo vjerojatno moguće da bi mogle uslijediti provokacije (sasvim nebitno s koje strane bi došle) i uslijed toga bi moglo doći do razbijanja izloga, auta, tuča i nereda na ulicama. Jer, debilima je dovoljna iskra da se zapale...
Jebga, da igraju Ruanda i Uganda, Mostar je grad koji se pojavi u crnoj kronici. O tome sam mislio.
Što se tiče ostaloga, u svemu potpisujem komentar(e) Fidelisa.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 27 maj 2013, 19:29

Lillard je napisao/la:Hvala na cestitkama, a sad nam predstoji period u kojem moramo vidjet ko ce otici te da bi na najbolji nacin predstavili klub u Europi.
Klub,ali i lijepu nam Bosnu i Hercegovinu :) ;)
❶❾❽❽

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 20:19

BeastZE je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Hvala na cestitkama, a sad nam predstoji period u kojem moramo vidjet ko ce otici te da bi na najbolji nacin predstavili klub u Europi.
Klub,ali i lijepu nam Bosnu i Hercegovinu :) ;)
;)

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 27 maj 2013, 20:23

Stigla nam reprezentacija u Medjugorje... ;)
Doktor baluna...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 27 maj 2013, 21:26

Jel' ovo 100% istina da idemo u Europu, jer vidim da nigdje nisu sigurni.. :?
Ja sam kont'o da ce sva tri kluba dobiti licencu kad ono nijedan :o
Sad ispada da smo se stvarno borili s Vrapcicima za Europu :lol:

Za neigranje protiv Hrvatske Suker se spominje kao glavni krivac.. :?
Vjerujem da je to istina, na sta je taj covjek spao.. :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 21:28

starmo94 je napisao/la:Za neigranje protiv Hrvatske Suker se spominje kao glavni krivac.. :?
Di si to cuo? Ja nista nisam vidio u novinama :shock:

Rekli su da ce u narednom odgovarajucem terminu opet pokusat odigrat utakmicu. A Suker "brend" je ispricana prica. I bez ovoga on je davno dotakao dno.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 27 maj 2013, 21:31

cito sam da neki pisu da je utakmica otkazana zbog jucerasnjih nereda,uefa je prije poslala dopis da se necie igrati a suker je **** najvece

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 27 maj 2013, 21:56

Lillard je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Za neigranje protiv Hrvatske Suker se spominje kao glavni krivac.. :?
Di si to cuo? Ja nista nisam vidio u novinama :shock:

Rekli su da ce u narednom odgovarajucem terminu opet pokusat odigrat utakmicu. A Suker "brend" je ispricana prica. I bez ovoga on je davno dotakao dno.
Pogledaj malo po portalima, procitaj komentare..
Ako je netko spreman upropastiti ovakav spektakl samo da bi se uvukao uefi i platimiju onda je to on.. ;)
Dovoljno je reci da je iz kase HNS-a potrosio skoro 300 tisuca kuna da bi tiskao dresove sa svojim imenom i dijelio ih svima.. :lol: :roll:
On je prica za sebe..

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 27 maj 2013, 22:42

A kad je BiH u Rijeci igrala protiv Rijeke?

Jel' to smijesno? To su normalne utakmice koje ib se trebale igrati i tocka.[/quote]

BiH je bila tamo na pripremama, nacionalno poistovjecivanje nije postojalo a trener je bio Ciro, ni blizu isto kao ovaj pokusaj provokacije... ;) Zovite Zrinjski u Zagreb pa igrajte sa njim prijateljske... ;)[/quote]

evo pitanje šta ako bi izbili neki neredi,koji bi NS bio odgovoran,onaj koji igra ili onaj u čijem se dvorištu igra?Naravno ovaj drugi,stoga dečki nama ne trebaju neredi koji bi mogli koštat BH reprezentaciju puta u Brazil...nego lagano put Zagreba i tamo igrajte 6 prijateljskih ako vam je jedna malo!
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.