Zelim vam dugu, neprospavanu noc

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pet penala i ni jedan da odbranisviunapad1010 je napisao/la:Ja levata dođe da dobije čep u guzicu prije spavanja.
Ja ti jedan sastavio kad ti @dvokorak spuca cetvorku. Dvokorak polako kralju bice puno i bronsoncicu banovickoj droljici.Bronson je napisao/la:Pet penala i ni jedan da odbranisviunapad1010 je napisao/la:Ja levata dođe da dobije čep u guzicu prije spavanja.koja drolja
Osvojili su titulu prve lige fbihprisonbreak je napisao/la:Al stvarno banalno zvuci, osnujes klub da osvajas trofeje, prodje 100 godina ti nisi nista osvojio, pa bolje da se ugasite
De ti vidi jel ide reprogram i hoce li gazda aydo ostati iza nedjelje. Mogli bi vi lako biti ugašeniprisonbreak je napisao/la:Al stvarno banalno zvuci, osnujes klub da osvajas trofeje, prodje 100 godina ti nisi nista osvojio, pa bolje da se ugasite
Glupko moj, vlastiti debakl i poraze prikazujete kao pobjedesviunapad1010 je napisao/la:Ja ti jedan sastavio kad ti @dvokorak spuca cetvorku. Dvokorak polako kralju bice puno i bronsoncicu banovickoj droljici.Bronson je napisao/la:Pet penala i ni jedan da odbranisviunapad1010 je napisao/la:Ja levata dođe da dobije čep u guzicu prije spavanja.koja drolja
PA JE.BAO TE LEEEEED DRAAAGIsamoposteno je napisao/la:Kaze sariel govedo da ukinu kup![]()
naj bolje da se i titule ukinu da se Sloboda izjednaci sa svima
Sutra slike sa starog mosta i iz Gabeledzelllo je napisao/la:Druze,to ti se ucinilo od prevelikog uticaja radioaktivnog zracenja.Ustvari si bio kuci i okretao cimbur na oko.jedandevetcetripet je napisao/la:Kad Red Army krene pricat pa hocetel ikad stat ckepi jedne gdje ste sad u Gabeli ...pa hodali smo vam po Mostaru prije tekme u Gabeli i opet poslije tekme prosli kroz Mostar bili su reflektori upaljeni pod bb igrali zrinjski mladost daj ba nemojte nasmijavat forum ckepi mostarske
EUUUUUUUUropskih granica* zenićana*Rigoletto je napisao/la:Volonteri bez granica prestali donositi neobilježene konzerve i odma fajt između vrapćiĆana, tuzlaka i zeničana
I vi bi isto tako mogli biti ugaseni.sviunapad1010 je napisao/la:De ti vidi jel ide reprogram i hoce li gazda aydo ostati iza nedjelje. Mogli bi vi lako biti ugašeniprisonbreak je napisao/la:Al stvarno banalno zvuci, osnujes klub da osvajas trofeje, prodje 100 godina ti nisi nista osvojio, pa bolje da se ugasite
Siljis mi cunu, razumljivo jer ti mater vise place, bolnije je onakodvokorak je napisao/la:EUUUUUUUUropskih granica* zenićana*Rigoletto je napisao/la:Volonteri bez granica prestali donositi neobilježene konzerve i odma fajt između vrapćiĆana, tuzlaka i zeničana
Jarcic glupko, materi ja ti suknosviunapad1010 je napisao/la:Smogovci imaju novu grupu Aydini robovi. I bronsoncic je član.
U zenici rob do roba, gazda aydo meće im svoga.
Puče bronson ko kokicaBronson je napisao/la:Siljis mi cunu, razumljivo jer ti mater vise place, bolnije je onakodvokorak je napisao/la:EUUUUUUUUropskih granica* zenićana*Rigoletto je napisao/la:Volonteri bez granica prestali donositi neobilježene konzerve i odma fajt između vrapćiĆana, tuzlaka i zeničana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.