FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se Velezu. Utakmicu sa Velezom tretirati kao da igramo za goli zivot, jer mozda tako na kraju i bude.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Raja, ako ima iko da mi pošalje neku sliku od Džeme Smječanina..raspravljam se sa jednim idijotom, ubjeđuje me i bog da je na ovoj slici Smječanin, a ovo Begić i glavom i bradom

RedBlue je napisao/la:Podcijenili ste nas, i to je to. U prvoj utakmici vam se osvetilo, kasnije ste se trgnuli. Al jbg, ako nesto zna ova ekipa Borca, to je braniti se. Vise srece drugi put.
Ama istina ziva!!!branili se odbranili i gotovo **** ga zivot ide dalje,sami smo krivi,teska srca al sa srecom vam bilo pokazali ste muda ako nista drugo.
A jednu stvar da vas zamolim braco moja draga(Sekac tebe posebno

Steta...ispali smo
Ipak sam vidio dvije pozitivne stvari nakon poraza. Mozemo se koncentrisati na prvenstvo, dok listica i zrinjski moraju igrati i kup utakmice. Druga stvar, Matej Delac...donosi veliku sigurnost odbrani..a to ce nam mnogo znaciti u nastavku. Idemo dalje...30.5. cemo znati jel ovo nocas dobra stvar ili ne.

@gojkara Begić 10000%
Povali me moje Sarajevo za joju
halal im bilo 
Povali me moje Sarajevo za joju

Ljudi smo, svi pogriješimo pa i Meho. Njega treba ostaviti pa i ako/kad ne osvojimo ništa na kraju sezone.
Moram ovo napisati. Nakon ovoga treba momke podrzati jos vise, mi navijaci trebamo smanjiti pritisak i zbiti redove sto se kaze. Svaki nas neuspjeh bude docekan sa toliko radosti, ne samo kod kona nego i kod navijaca drugih klubova da je to nevjerovatno. Napraviti iskorak iz ove lige i zemlje nece biti lako, jer sve pozitivno bude docekano na noz. Cim si malo bolji odmah se traze nacini da te syebu. Sto vise gledam ove sto mrze Sarajevo, ja ga sve vise volim. Jednim je nase ispadanje protiv Borusie bila najveca radost sezone, nekima ovo ispadanje iz kupa nase, a mislim da to govori dovoljno o njima. I sve ove sto dolaze na nasu temu da cestitaju kad pobjedimo, kazu bravo za neki transfer i sponzora nabijem na K.... jer ti prvi odmah lete poslije prvog kiksa da provociraju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Delač, veliki plus za Sarajevo...
Jel mi može neko reći kakvim se pokazuje Alispahić? Imal kakvog hajra od njwga?
Ma Kodro ima podrsku uprave i bice trener do kraja sezone kad bi ispali iz lige.
Ko nas ovde pita ko se kome sviđa.
Opet kazem kad vidim da ljudi slave poraz onda ti je jasno koliko smo napredovali.
Sad se okrenuti prvenstvu sa pobjedom protiv Veleza dosta cemo biti blizi cilju.Onda slijedi laksi raspored.
Ko nas ovde pita ko se kome sviđa.
Opet kazem kad vidim da ljudi slave poraz onda ti je jasno koliko smo napredovali.
Sad se okrenuti prvenstvu sa pobjedom protiv Veleza dosta cemo biti blizi cilju.Onda slijedi laksi raspored.
Potpisujem od riječi do riječi, vjerujte nismo ni svjesni koliko imamo dušmana. Nadam se da su neki konačno progledali nakon zadnjih utakmica, sada trebamo ko nikad prije podržati igrače i Mehu.joker90 je napisao/la:Moram ovo napisati. Nakon ovoga treba momke podrzati jos vise, mi navijaci trebamo smanjiti pritisak i zbiti redove sto se kaze. Svaki nas neuspjeh bude docekan sa toliko radosti, ne samo kod kona nego i kod navijaca drugih klubova da je to nevjerovatno. Napraviti iskorak iz ove lige i zemlje nece biti lako, jer sve pozitivno bude docekano na noz. Cim si malo bolji odmah se traze nacini da te syebu. Sto vise gledam ove sto mrze Sarajevo, ja ga sve vise volim. Jednim je nase ispadanje protiv Borusie bila najveca radost sezone, nekima ovo ispadanje iz kupa nase, a mislim da to govori dovoljno o njima. I sve ove sto dolaze na nasu temu da cestitaju kad pobjedimo, kazu bravo za neki transfer i sponzora nabijem na K.... jer ti prvi odmah lete poslije prvog kiksa da provociraju.
Ne mogu ga maleni mrziti, koliko ga mi možemo voljeti !
Samo naprijed SARAJ'VO!
Zadnja izmjena: Gojkara, dana/u 18 mar 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
@gojkara frajer na slici u dresu čelika...Mođe nikad u čeliku igro nije...
-
- Kontakt:
Nismo loše igrali ali smo svoju šansu prokockali na Koševu. Velkoski mora igrati umjesto Okića, Stpjčev u prvih 11, bez Cimirota ni pomišljati da igramo. Miha je pravo dobar, beskompromisan, Protić dosta loš, Kallasi me razočarao ...
Dobro napisano, svaka cast !joker90 je napisao/la:Moram ovo napisati. Nakon ovoga treba momke podrzati jos vise, mi navijaci trebamo smanjiti pritisak i zbiti redove sto se kaze. Svaki nas neuspjeh bude docekan sa toliko radosti, ne samo kod kona nego i kod navijaca drugih klubova da je to nevjerovatno. Napraviti iskorak iz ove lige i zemlje nece biti lako, jer sve pozitivno bude docekano na noz. Cim si malo bolji odmah se traze nacini da te syebu. Sto vise gledam ove sto mrze Sarajevo, ja ga sve vise volim. Jednim je nase ispadanje protiv Borusie bila najveca radost sezone, nekima ovo ispadanje iz kupa nase, a mislim da to govori dovoljno o njima. I sve ove sto dolaze na nasu temu da cestitaju kad pobjedimo, kazu bravo za neki transfer i sponzora nabijem na K.... jer ti prvi odmah lete poslije prvog kiksa da provociraju.

Das Ist Walter
Vise isprika nemaju, slijede nam 4 utakmice od kojih 3 igramo u gostima (Velez,Drina,Travnik). Ovo veceras nije bilo lose ali daleko od igre koju nasi moraju igrati i koju mogu igrati. Igramo u nekom grcu i nas najveci problem je taj protok lopte u sesnaesterac, Okic igra slabo, Duljevic previse grijesi i pegla loptu kao i Stojcev i to se mora popraviti.
Matej Delac je vratio taj osjecaj sigrunosti na golu bar meni koji nije bio prisutan dok je Dejo bio tu jer svi smo se traumirali na svaki njegov dodir sa loptom. Veliko pojacanje
Matej Delac je vratio taj osjecaj sigrunosti na golu bar meni koji nije bio prisutan dok je Dejo bio tu jer svi smo se traumirali na svaki njegov dodir sa loptom. Veliko pojacanje

Zadnja izmjena: simon, dana/u 18 mar 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Sta bola pricate, gdje cete Kodru mjenjati ? Poštujem ja vas i sve to, i poslije Veleža ekipa za koju navijam, ali stvarno imate nekad smiješnih ispada. - Pojavi se neko ko kaže da ima provjerenu informaciju da Kodro leti i svi se zalijepite na to, - Stavi neki frajer da je sjedio pored igrača Sarajeva koji puše. Pa šta ? Danas 90 % nogometaša uživa u porocima, kakvi god oni bili. Ako se igrači nekih svjetskih ekipa ne mogu prilagoditi na striktno sportski život, teško da će i na balkanu, pogotovo u našoj državi gdje je mentalitet totalno retardiran. - Sad spominjete da Kodru mjenjate, koji je uz Benku vaš najveći adut ekipe. Treba i ta ekipa da se uigra malo, vi niste ništa izgubili, možda je bolje da se sada ovaj "poraz" (ispadanje iz kupa) dogodio, nego tamo u ključnoj utakmici kad je u pitanju titula. Podržite bola svoj klub, malo koji ovo ima što vi imate, vi samo možete još više doprinijeti.
Dobrodošli u Mostar, ne mogu vam tu poželiti sreću, ipak igrate protiv mog kluba, ali sretan put i nek bolji pobijedi
Dobrodošli u Mostar, ne mogu vam tu poželiti sreću, ipak igrate protiv mog kluba, ali sretan put i nek bolji pobijedi

Po meni dosta bolji u odnosu na prijasnje utakmice,izgleda da tek sad polako ulazi u formu .mohz87 je napisao/la:Delač, veliki plus za Sarajevo...
FK Sarajevo !
Re: Odg: FK Sarajevo
Na zalost vise nas ljudi cijene sa strane nego mi sami sebe.Ma Kodro ostaje trener Sarajeva jos dugo,dugo godina.shaman7 je napisao/la:Sta bola pricate, gdje cete Kodru mjenjati ? Poštujem ja vas i sve to, i poslije Veleža ekipa za koju navijam, ali stvarno imate nekad smiješnih ispada. - Pojavi se neko ko kaže da ima provjerenu informaciju da Kodro leti i svi se zalijepite na to, - Stavi neki frajer da je sjedio pored igrača Sarajeva koji puše. Pa šta ? Danas 90 % nogometaša uživa u porocima, kakvi god oni bili. Ako se igrači nekih svjetskih ekipa ne mogu prilagoditi na striktno sportski život, teško da će i na balkanu, pogotovo u našoj državi gdje je mentalitet totalno retardiran. - Sad spominjete da Kodru mjenjate, koji je uz Benku vaš najveći adut ekipe. Treba i ta ekipa da se uigra malo, vi niste ništa izgubili, možda je bolje da se sada ovaj "poraz" (ispadanje iz kupa) dogodio, nego tamo u ključnoj utakmici kad je u pitanju titula. Podržite bola svoj klub, malo koji ovo ima što vi imate, vi samo možete još više doprinijeti.
pusti budale, takve ne treba ozbiljno shvatati !!! kod nas bi sve mijenjali nakon 2 losa rezultata ko da niko ne moze kiksati !!!shaman7 je napisao/la:Sta bola pricate, gdje cete Kodru mjenjati ? Poštujem ja vas i sve to, i poslije Veleža ekipa za koju navijam, ali stvarno imate nekad smiješnih ispada. - Pojavi se neko ko kaže da ima provjerenu informaciju da Kodro leti i svi se zalijepite na to, - Stavi neki frajer da je sjedio pored igrača Sarajeva koji puše. Pa šta ? Danas 90 % nogometaša uživa u porocima, kakvi god oni bili. Ako se igrači nekih svjetskih ekipa ne mogu prilagoditi na striktno sportski život, teško da će i na balkanu, pogotovo u našoj državi gdje je mentalitet totalno retardiran. - Sad spominjete da Kodru mjenjate, koji je uz Benku vaš najveći adut ekipe. Treba i ta ekipa da se uigra malo, vi niste ništa izgubili, možda je bolje da se sada ovaj "poraz" (ispadanje iz kupa) dogodio, nego tamo u ključnoj utakmici kad je u pitanju titula. Podržite bola svoj klub, malo koji ovo ima što vi imate, vi samo možete još više doprinijeti.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- ElCartel11
- Kontakt:
kao sto sam vec jednom napisao fali nam extra organizator igre tipa Misimovic i mislim da bi to bilo to..a za Evropu jos malo pojacati odbranu sa 2 iskusna igraca i moglo bi nesto biti
i pustite Mehagu na miru ja mislim da on sad ima tacno uvid tko mora igrati u prvih 11 posle ove 3 utakmice sa Borcem i da ce to biti sve bolje i bolje

i pustite Mehagu na miru ja mislim da on sad ima tacno uvid tko mora igrati u prvih 11 posle ove 3 utakmice sa Borcem i da ce to biti sve bolje i bolje

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ama kakvo tjeranje Mehe ja ne mogu da vjerujem da bi ga neki vec tjerali.Realno zasro je debelo al sta sad?Otjerat njega daj nekog drugog i sta onda?Treba ga istrpit moramo ga istrpit pa nije moguce da je i On kloc ko i predhodnici mu.
A momci,momci imaju podrsku kakvu nisu mogli ni sanjat i imace je.Sto se famoznog Pritiska tice momci ce ga sami skinuti cim se pofajtaju muski za svaku loptu PRITISAK ce nestati.PRITISAK!!!haha vazda ce ga biti ko ga ne moze izdurat nek ide sam,jednostavno to je dio sporta a boga mi i svakodnevnice.
Alispahic. Od njega nema nista ili bar nema ono sto se ocekuje od momka do kraja sezone,trebat ce mu vremena da se vrati,samopouzdanje tanko trebat ce vremena i njega istrpit. Milos trenutno sa svim nedostatcima po meni je ispred cak mislim da mora biti starter obavezno nema nas nigdje bez njega pa sta god neko mislio o njemu.Konkurencija je cudo.A zna li neko sta je sa Radovcem?
A dusmani ha ma ko ih hebe samo u se i u svoje kljuse.Od srca im zelim sve najnajnajgore
A momci,momci imaju podrsku kakvu nisu mogli ni sanjat i imace je.Sto se famoznog Pritiska tice momci ce ga sami skinuti cim se pofajtaju muski za svaku loptu PRITISAK ce nestati.PRITISAK!!!haha vazda ce ga biti ko ga ne moze izdurat nek ide sam,jednostavno to je dio sporta a boga mi i svakodnevnice.
Alispahic. Od njega nema nista ili bar nema ono sto se ocekuje od momka do kraja sezone,trebat ce mu vremena da se vrati,samopouzdanje tanko trebat ce vremena i njega istrpit. Milos trenutno sa svim nedostatcima po meni je ispred cak mislim da mora biti starter obavezno nema nas nigdje bez njega pa sta god neko mislio o njemu.Konkurencija je cudo.A zna li neko sta je sa Radovcem?
A dusmani ha ma ko ih hebe samo u se i u svoje kljuse.Od srca im zelim sve najnajnajgore
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, mosarajvosa83, RajvoSA03 i 29 gostiju.