PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ANTIFA !
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 okt 2018, 20:37

bambus je napisao/la:
tale07 je napisao/la:https://www.radios.arajevo.ba/vijesti/r ... ida/314426
Vučićev zastupnik: Horde zla, Manijaci i Robijaši stižu na skup Pravda za Davida
Gje se mogu izvrsit uplate za prevoz, ako platim na grbavici mogul ici s hordama i obratno :urnebes:

Fukare standardno ne idu na gostovanja :tralala:
Dan poslije...

Robijasi nisu smjeli krenuti,Mi isli u Tesanj na gostovanje i pravili im sacekusu,opet izbjegavaju kretanje iz Zenice..RAja je najjaca :bih: :bih:

Cuo sam Robijasi pogledima ispratili kolonu RA iz Tesnja sa zadnjeg gostovanja, pa brze bolje k'o fol oni nekog pratili. Buhahaha. :rol:
Šabani Zenica jednom i zauvijek, pa nisu dzabe izgubili udarni trans u sklopu svog stadiona. :bih: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 03 okt 2018, 20:47

Sloboda
Ostaje na 0 trofeja :rol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 okt 2018, 20:49

ispadose i lazni tuzlaci :tralala:
ugasi ih hadzikamatarevicu :lol:
Zanimljiva vijest stiže iz sjedišta Međunarodne nogometne federacije. Naime, kako saznaje ****.ba, FIFA je usvojila tužbu Slavka Petrovića protiv Fudbalskog kluba Željezničar na iznos od 39.000 KM sa kamatama.

Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.

Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2018, 20:52

– Istina je Željo mi mora isplatiti novac. UEFA je danas donijela odluuku u moju korist. Ovu informaciju sam dobio od mog advokata. Kada sam došao u Želju ekipa je bila bliže dnu nego vrhu. U razgovoru sa čelnim ljudima kluba stavili smo klauzulu da mi isplate novac ukoliko izborimo Evropu. Dakle ne radi se ovdje o nekim platama koje sam trebao dobiti po ugovoru koje sam imao prije negosa sam dobio otkaz. Ja sam imao još jedanaest mjeseci ugovora sa Željom. Taj novac je bio premija za izlazak na evropsku scenu. Oni su mene čak kaznili, izmislili su neke kazne, da mi ne bi dali junsku platu Žao mi je što se ovako završilo, ali drugačije nije moglo biti – kazao je za **** Slavko Petrović koji se nalazi u Njemačkoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 03 okt 2018, 20:54

ANTIFA ! je napisao/la: Cuo sam Robijasi pogledima ispratili kolonu RA iz Tesnja sa zadnjeg gostovanja, pa brze bolje k'o fol oni nekog pratili. Buhahaha. :rol:
Šabani Zenica jednom i zauvijek, pa nisu dzabe izgubili udarni trans u sklopu svog stadiona. :bih: :bih:
Hehehehehe pitaj ekipu koja je isla ssta se tu desavalo ☺ momci vam hodali po parkingu za vrijeme tekme a poslije tekme nisu htjeli da fataju roditelje sa djecom i simpatizere u majicama i salovima koji su skrenuli desno vec za klupskim autobusom,par auta i kombijima u kolonu...sve do hanova gdje su vas pretekli i stali al vi samo prosli .pa ni jedno auto da stane..jos vam tad kombi ispo iz kolone pa kako sam cuo momci iz Robije se priljepili odma iza njih,blicali svirali ..davali zmigavac kad ugledaju znak prosirenje al djaba opet prodjete a nasi stanu....i tako 3 4 puta hahahaaaha
Aw aw aw aw..hajde sad slazi nesto drugo da te opet demantujem grrrrrr
Zadnja izmjena: bambus, dana/u 03 okt 2018, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 okt 2018, 20:55

Beton je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Pa na njegovoj ličnoj piše Virtu4l i kanta na slici.
Puna ili prazna?
poprilicno puna :lol: :lol:

slika

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 okt 2018, 20:59

Dzeka Muminovic menadzer Zecu i Zaimovicu :D :D
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 03 okt 2018, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 okt 2018, 21:05

Admineeeee mjenjaj mi nick **** ti penal
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 okt 2018, 21:23

bambus je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Cuo sam Robijasi pogledima ispratili kolonu RA iz Tesnja sa zadnjeg gostovanja, pa brze bolje k'o fol oni nekog pratili. Buhahaha. :rol:
Hehehehehe pitaj ekipu koja je isla ssta se tu desavalo ☺ momci vam hodali po parkingu za vrijeme tekme a poslije tekme nisu htjeli da fataju roditelje sa djecom i simpatizere u majicama i salovima koji su skrenuli desno vec za klupskim autobusom,par auta i kombijima u kolonu...sve do hanova gdje su vas pretekli i stali al vi samo prosli .pa ni jedno auto da stane..jos vam tad kombi ispo iz kolone pa kako sam cuo momci iz Robije se priljepili odma iza njih,blicali svirali ..davali zmigavac kad ugledaju znak prosirenje al djaba opet prodjete a nasi stanu....i tako 3 4 puta hahahaaaha
Aw aw aw aw..hajde sad slazi nesto drugo da te opet demantujem grrrrrr
Pratilo jedno-dva auta 8 kombija iz Tesnja, pa ovo nema u filmovima. :rol:
Hvatate po forumima, a gubite udarne transove u sklopu svog stadiona. :urnebes:
Popusti Boga ti glavno ste sprdalo bili i ostali na forumima sad pa unazad 10 godina, a da ne pricamo kako izbjegavate gostovanja kada se treba sresti sa drugim grupama, Mostar prosle godine - RA u Visoko, Zivinice u kupu- Ultrasi u Simin hanu, oba ste vjesto izbjegli.
Ende i nemoj vise taj sabanizam prosipat po ovome forumu, nasmijat ce se neko kada procita ovo kao sto sam i ja. :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 03 okt 2018, 21:38

kako prošla borba Šećerka i Željkana

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 okt 2018, 21:41

Muha sta ovo smogovci najavljuju uzimanje boba u petak? Opasno su se nabrijali da vas skrešu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 okt 2018, 21:45

sviunapad1010 je napisao/la:Muha sta ovo smogovci najavljuju uzimanje boba u petak? Opasno su se nabrijali da vas skrešu.
Nije istina, mi nemamo apsolutno milimetra sanse da uzmemo bobu. Pa sve svjetske sile ce biti okrenute protiv nas u spomenutom mecu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 okt 2018, 21:49

jolicnikola je napisao/la:kako prošla borba Šećerka i Željkana
diskvalifikovani. komisija otkrila da je zeljkanov suvlasnik prodo mec :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 okt 2018, 21:51

RA huligani :tokralju: :rol: :rol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 03 okt 2018, 21:52

ANTIFA ! je napisao/la:

Cuo sam Robijasi pogledima ispratili kolonu RA iz Tesnja sa zadnjeg gostovanja, pa brze bolje k'o fol oni nekog pratili. Buhahaha. :rol:
Evo klasicni primjer koristenja foruma.
Nisam u tom navijackom svijetu al ako nista znam da taj trans sto spominjes je samo sramota za manijake.
A ti i dalje nastavi pisati kako su RA najjaci kako ih robija izbjegava radi tih nekih MMA fazona itd. Jbg moze ti se.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 03 okt 2018, 21:57

Ja ne vjerujem sta ovaj iz RA pise.
Kolika masta, njih neko izbjegavati :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 okt 2018, 22:00

LjoZee je napisao/la:Ima li ko da nas ne yebe zadnjih 10-tak dana?
polako nije još hefta završila
:rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 03 okt 2018, 22:02

prisonbreak je napisao/la:Ja ne vjerujem sta ovaj iz RA pise.
Kolika masta, njih neko izbjegavati :urnebes:
Ma budala...

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 03 okt 2018, 22:03

tale07 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Nisam u tom navijackom svijetu al ako nista znam da taj trans sto spominjes je samo sramota za manijake.
A ti i dalje nastavi pisati kako su RA najjaci kako ih robija izbjegava radi tih nekih MMA fazona itd. Jbg moze ti se.
Zasto sramota,veca je sramota kupiti trans sto su ovi sabani uradili ,ovi im uletili i uzeli ,pa koja jos ozbiljnija grupa drzi trans udarni u prostorijama kluba.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 03 okt 2018, 22:07

dynamodresden1 je napisao/la:
tale07 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Zasto sramota,veca je sramota kupiti trans sto su ovi sabani uradili ,ovi im uletili i uzeli ,pa koja jos ozbiljnija grupa drzi trans udarni u prostorijama kluba.
Sramota je i ovaj drugi potez.
Al ako nije sramota pljacka onda je sve ok ;)
Zna se dobro kako trans moze pasti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.