bambus je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la: Cuo sam Robijasi pogledima ispratili kolonu RA iz Tesnja sa zadnjeg gostovanja, pa brze bolje k'o fol oni nekog pratili. Buhahaha.
Šabani Zenica jednom i zauvijek, pa nisu dzabe izgubili udarni trans u sklopu svog stadiona.

Hehehehehe pitaj ekipu koja je isla ssta se tu desavalo ☺ momci vam hodali po parkingu za vrijeme tekme a poslije tekme nisu htjeli da fataju roditelje sa djecom i simpatizere u majicama i salovima koji su skrenuli desno vec za klupskim autobusom,par auta i kombijima u kolonu...sve do hanova gdje su vas pretekli i stali al vi samo prosli .pa ni jedno auto da stane..jos vam tad kombi ispo iz kolone pa kako sam cuo momci iz Robije se priljepili odma iza njih,blicali svirali ..davali zmigavac kad ugledaju znak prosirenje al djaba opet prodjete a nasi stanu....i tako 3 4 puta hahahaaaha
Aw aw aw aw..hajde sad slazi nesto drugo da te opet demantujem grrrrrr
Pratilo jedno-dva auta 8 kombija iz Tesnja, pa ovo nema u filmovima.
Hvatate po forumima, a gubite udarne transove u sklopu svog stadiona.
Popusti Boga ti glavno ste sprdalo bili i ostali na forumima sad pa unazad 10 godina, a da ne pricamo kako izbjegavate gostovanja kada se treba sresti sa drugim grupama, Mostar prosle godine - RA u Visoko, Zivinice u kupu- Ultrasi u Simin hanu, oba ste vjesto izbjegli.
Ende i nemoj vise taj sabanizam prosipat po ovome forumu, nasmijat ce se neko kada procita ovo kao sto sam i ja.