Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 14 dec 2010, 21:30

@ Portillo imaš sotonski broj posteva :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 14 dec 2010, 21:32

Toxicity je napisao/la:@ Portillo imaš sotonski broj posteva :D
:)
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 dec 2010, 21:33

Brnjoo je napisao/la: O tome ti ja pricam. Nije Ronaldo jedini nekrivac, upravo je on krivac za ovo stanje u klubu. Frci kad ne dobije lopti, a ne frci kad je izgubi.

Upravo je zato ekipa Reala losa jer se oslanja na igraca koji nije sposoban igrati timski.

Ove sezone imamo igrace koji igraju dosta bolje od Ronalda, pritom mislim na Carvalha, Khediru i Alonsa, pa i slobodno mogu reci da je bolje odigrao Lass, ali ko njih gleda, sta su oni, oni ne zabijaju golove, ebes te igrace.

Ronaldo - WHINER, DIVER, IDIOT

Dobro ti Monolog odgovori. Cuj to. Kad je koji igrac dobio suspenziju zbog udaranja Messija. Messi se ne baca za razliku od Ronalda.

@Toxicty - Pa zar to ne znaci da si rekao da je los, ili sta si ti mislio s tim reci. "ABIDAL NE SPADA MEDJU ODLICNE BEKOVE" :roll: Onda u dobre spada, jel?
Ronaldo krivac za stanje u klubu uprkos tome sto je uvjerljivo najbolji igrac u dosadasnjem djelu sezone? Zanimljiva konstatacija bgm :lol:

Carvalho, Khedira, Alonso (...) ne igraju bolje od Ronalda! Ne, ne i ne. Znas i sam da mnogo postujem svu trojicu i volim ih sviju isto u Madridu, ali reci da njih trojica, konkretno njih trojica igraju bolje od Ronalda je glupost desetljeca lavicu. Mislim nerealno je tako govoriti... Sto se tice Messija, ukucaj na yt Messi dive, izbaci podosta klipova koji mogu opvrnugti tvoje teze da samo Ronaldo glumi. Uostalom, da, glumi i sta tu ima lose ako iznudi koji faul iz kojeg nerijetko zna zabit? Njegova strast za nogometom, zelja za uspjehom, radom... samo pokazuju koliko mu je stalo, i zato slaze one face, i ljuti se zbog tih pojedinih faula koji se nad njemu ne sviraju, recimo i to da ga je Valdes povrijedio a Ronaldo nije dobio penala, da je takodjer Gattusso nad njim napravio cist penal a da se nije svirao. Svejedno, sta god ti laprdo, ja i dalje tvrdim da je Ronaldo daleko najbolji igrac u Realu i uz Messija najbolji na svijetu, njih dvojica su vanserijski, ostali su...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 dec 2010, 21:35

Toxicity je napisao/la: Vidim da se mučiš šta ti god napišem, recimo da nije kvaliteta Evre, A. Colea i tako tih bekova..
kako ti zvuči riječ PROSJEK OD IGRAČA??
Nisam te bio skontao uopste bio, sad vec jesam. Reci mi onda ko spada medju te odlicne lijeve bekove. Ashley Cole? Sumnjam. Taj vec duze vrijeme nije na nivou. Ali reci mi kad smo vec kod toga, ko spada onda medju te "i tako tih bekova"...

@Portillo - Zna se svaki igrac baciti, ali ne svaku utakmicu. Ronaldo svaku utakmicu mora pasti kad vidi da ce izgubiti loptu. To nije radi dobrobiti, to je radi toga sto je nemocan. Nisu svi kao igraci jednog Racinga pa da ih mozes prolaziti kako hoces.

Carvalho i Alonso su najbolji igraci Real Madrida, a ti pricaj o tamo nekom Ronaldu, ili Ozilu.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 dec 2010, 21:37

Brnjoo je napisao/la: Nisam te bio skontao uopste bio, sad vec jesam. Reci mi onda ko spada medju te odlicne lijeve bekove. Ashley Cole? Sumnjam. Taj vec duze vrijeme nije na nivou. Ali reci mi kad smo vec kod toga, ko spada onda medju te "i tako tih bekova"...

@Portillo - Zna se svaki igrac baciti, ali ne svaku utakmicu. Ronaldo svaku utakmicu mora pasti kad vidi da ce izgubiti loptu. To nije radi dobrobiti, to je radi toga sto je nemocan. Nisu svi kao igraci jednog Racinga pa da ih mozes prolaziti kako hoces.

Carvalho i Alonso su najbolji igraci Real Madrida, a ti pricaj o tamo nekom Ronaldu, ili Ozilu.
Naravno, Carvalho i Alonso su bolji od Ronalda, a Ronaldo je prvi/drugi najbolji igrac na svijetu :D
Ae idi navijaj za Barcu ili se vrati na Grande Inter 8-) Mozda i ja podjem za tobom.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 dec 2010, 21:44

Kako ti zvuči Evra, (eto Mourihno bezveze tražio A. Colea, al dobro, ti znaš bolje), Clichy, svestrani Lahm :), Coentrao, mali Baines, pa čak Bastos koji je bio povezivan s Realom.. Eto po nekom mom skromnom sudu izbor pravo dobrih lijevaka a svakako ih je malo.. Sad ti mislio šta oćeš :)

Real Madrid

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 dec 2010, 21:45

Da, sto pokazuje i podatak da je medju tri najbolja prema izboru FIFA-e i France Footballa :lol:

Clichy bolji od Abidala? Coentrao bolji od Abidala? Bastos?

Nisam nista rekao za Evru. Kako ti znas koga je Mourinho trazio? Procitao na netu :lol:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 dec 2010, 21:46

CR je placipizda, htio ti to priznati ili ne Portillo. Covjek prvo misli na sebe pa onda na tim, to je toliko ocito da moras biti slijep da kazes da on gine za ovaj tim Reala. Ja njega ne podnosim, drago mi bude zbog Reala kad da gol ali jednostavno njegova simuliranja, nabijanja lopti na 20. red tribina i bicikla u mjestu ne mogu podnijeti. Jednostavno ne mogu da slusam da se on poredi sa Ronaldom , Raulom, Di Stefanom. Covjek je uzeo broj 9 i napisao na ledjima Ronaldo, pa da ima imalo postovanja prema najvecem napadacu svjeta ikada stavio bi ono C. ispred toga ali jednostavno nema. Ne mogu slusati djecu koja govore Ronaldo misleci na Cristiana i koji ga gledaju kao Boga samo zato jer koristi finte koje vise stete nego pomazu timu. Covjek je uzeo broj 7 , broj koji je nosio najveci igrac Reala ikada. Da je imao imalo postovanja, zalagao bi se da taj broj ode u penziju ali ne, on mora pratiti svoju modnu marku CR7 cak i ako to znaci pljuvanje po Raulu. Zbog toga ja ne mogu podnijeti. Kada primijetim da gine za klub, da se vraca u odbranu, da asistira mnogo, da ne trosi lopte uzalud onda cu ga vise postovati ali ovako jedva cekam trenutak kada ce nas maneken napustiti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 dec 2010, 21:50

Covjece jesi li ikako svjestan sta govoris. Jos kad sve pogledas onda se vidi da sam te cak pitao za bekove koji su "odlicni" kako ti rece. Ono na kraju ispade da su Bastos i Coentrao klase.

Opet te pitam kako znas koga je Mourinho htio? Ja ne znam, znam samo da citam svakakve natpise pa i debilne da zelimo jednog Edina Dzeku. Hallooooo

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 dec 2010, 21:53

Daj bola, pa vazda pišeš suprotno šta raja govori, da ispaneš pametniji šta li? Jel se moram opet citirat, stavio sam fino da je moje mišljenje! A to što je tebi 33 godišnjak bolji od ovih odličnih bekova tvoja stvar, da se ne prepiremo bezveze više.. Al bezveze psovat i vrijeđat je krajnje neozbiljno :)

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 dec 2010, 22:28

Raul7 je napisao/la:CR je placipizda, htio ti to priznati ili ne Portillo. Covjek prvo misli na sebe pa onda na tim, to je toliko ocito da moras biti slijep da kazes da on gine za ovaj tim Reala. Ja njega ne podnosim, drago mi bude zbog Reala kad da gol ali jednostavno njegova simuliranja, nabijanja lopti na 20. red tribina i bicikla u mjestu ne mogu podnijeti. Jednostavno ne mogu da slusam da se on poredi sa Ronaldom , Raulom, Di Stefanom. Covjek je uzeo broj 9 i napisao na ledjima Ronaldo, pa da ima imalo postovanja prema najvecem napadacu svjeta ikada stavio bi ono C. ispred toga ali jednostavno nema. Ne mogu slusati djecu koja govore Ronaldo misleci na Cristiana i koji ga gledaju kao Boga samo zato jer koristi finte koje vise stete nego pomazu timu. Covjek je uzeo broj 7 , broj koji je nosio najveci igrac Reala ikada. Da je imao imalo postovanja, zalagao bi se da taj broj ode u penziju ali ne, on mora pratiti svoju modnu marku CR7 cak i ako to znaci pljuvanje po Raulu. Zbog toga ja ne mogu podnijeti. Kada primijetim da gine za klub, da se vraca u odbranu, da asistira mnogo, da ne trosi lopte uzalud onda cu ga vise postovati ali ovako jedva cekam trenutak kada ce nas maneken napustiti
hahaha, mojne mi emocija, bar na ovu temu. Raul je i sam jednom rekao, eo citirat cu: On je prvi koji dođe na trening i posljednji koji odlazi. Kada ga vidim dođe mi da stalno ponavljam sebi 'možeš bolje, moraš bolje' - rekao je Raul i nastavio: - Cristiano Ronaldo je pravi vođa današnjeg Reala i grdno se varaju svi oni koji misle da ga zanima samo lična statistika. Gleda klub i uspjeh kluba mu je prioritet. Veliki je pobjednik, pravi motivator i nogometaš kojeg treba slijediti. - Mislim kada ti nesto tako najveci igrac u povijesti Reala kaze, onda stvarno znas da vrijedis. To sto se tice tih brojeva i ostalih kuraca, to nista ne mora da znaci. Prvo, devetka i natpis sa Ronaldom. Recimo eto da je na dresu od debelog pisalo "Siemens" a od ovog "Bwin", i samo debil ne moze raspoznati dres Brazilca i Portugalca. Uostalom, dajem glavu da ce ovaj mali Ronaldo doprininijet Realu vise nego sto je to uradio Fenomen (ne kazem da ce biti bolji igrac od njega!). To sto se tice sa Raulovom sedmicom, i on je sam rekao da ce mu je dat jer igrac kao sto je on to zasluzuje. Uostalom, po tom ispada da Juanito nije trebao dati sedmicu Butraguenu, Butragueno Raulu i sad Raul Ronaldu. Mani toga i navijaj za Barcu ili neki drugi klub ako neces igrace koji ti igraju za klub podrzavati, bar dok igraju dobro.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 dec 2010, 22:42

Monolog je napisao/la:Kakve su ovo nebuloze, majke ti? Zar to ne bi trebalo izgledati ovako:"Ronaldo simulira 4/5 faulova, dok Messija protivnički igrači nisu u stanju oboriti, osim ukoliko im na dresu ne piše Ujfalusi".
Još da Messija neko napada bilo bi dobro, zadnje kolo, pretrčo petoricu u šesnetercu, niko ni da ga napadne niti išta, gledaju kako trči lik, ono je presmešno..

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 14 dec 2010, 22:47

anonymousHD je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Kakve su ovo nebuloze, majke ti? Zar to ne bi trebalo izgledati ovako:"Ronaldo simulira 4/5 faulova, dok Messija protivnički igrači nisu u stanju oboriti, osim ukoliko im na dresu ne piše Ujfalusi".
Još da Messija neko napada bilo bi dobro, zadnje kolo, pretrčo petoricu u šesnetercu, niko ni da ga napadne niti išta, gledaju kako trči lik, ono je presmešno..
Kolko brzo trci,ne mogu ocima da ga prate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MVP - Messi-Villa-Pedro

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 dec 2010, 22:50

losmi je napisao/la:
Kolko brzo trci,ne mogu ocima da ga prate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
brzinom svetlosti protrčo kroz šesnesterac :roll: :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2010, 22:54

I sta pisac hoce da kaze onako realno? cisto me zanima jel ne mogu da provalim ovako,jedino da imaju neku korist od toga sto gledaju kako dere pored njih? kako objasnjavas tu tvrdnju da oni njega pustaju?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 dec 2010, 23:00

Kolko vi ovdje godina imate...

neko preko 15... :roll: :roll: :?: :?: cast pojedincima...al sta se sve napise :roll:

Sad i CR-a pljujete hhhh :lol: :roll:

umjesto da uzivate i da vam je privilegija sto mozete gledat takvog igraca u dresu vaseg kluba...vi se nesto raspravljate

isto i za messija vazi...privilegija je gledati duele takvih igraca u ta dva kluba,kad vec o tome govorite....a ne nekakva bezvezna poređenja i komentari...

kad vidis go messija protiv sociedada fino ustanes i aplaudiras...i obrnuto..ronaldov slobodnjak..ustanes i kazes bravo majstore...bez obzira za koga navijas
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 dec 2010, 00:11

Uredu, Real Madrid i Barcelona su ljuti rivali, ali zar može neko podcjenjivati Messija, Iniestu, Xavija
te dovoditi u pitanje njihovo majstorstvo ? Sa druge strane, zar postoji neki simpatizer Barcelone a da će se
usuditi pa reći kako su Cristiano, Xabi, Ozill loši igrači ?
To ne mogu da svarim nikako. Uredu, prepucavanja su jedna stvar ( npr. Mi imamo više titula, vi se samo valjate po podu, Cristiano glumi, Messi je ružan i slično ) ali kontrirati veličinama kakvi su nabrojani igrači je u jednu ruku presmješno.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 dec 2010, 01:52

Katalonski dnevnik Sport, danas je prenio izjavu jednog od direktora Manchester Cityja koji kaže kako iza Tevezove pobune stoji Real Madrid, tačnije njihov predsjednik Florentino Perez.
Naime, nakon utakmice West Hama i Manchester Ciyja koja je završena pobjedom Građana sa 3:1, Carlos Tevez podnio je zahtjev da bude stavljen na transfer listu, no to su čelnici sa Eastlandsa odbili.

Sada, Sport navodi kako iza svega toga stoji Florentino Perez koji koristi svoju poznatu strategiju kojom je na Bernabeu doveo Zinedina Zidana, Davida Beckhama, Luisa Figa, Ronalda...

Navodno, predsjednik Reala nikada izravno ne pregovara sa klubom, već sa igračem kojeg navede da iskaže nezadovoljstvo, podnese zahtjev ta stravljanje na transfer listu i slično. Nakon toga, pojavljuje se Real i dovodi ga u svoje redove.

"Ne znamo zasigurno, ali imamo nekih dokaza koji navode na sumnju da je sve ovo dogovor Tevezovog agenta i Reala", rekao je neimenovani direktor Cityja.

S obzirom da je riječ od dnevniku koji je naklonjen ljutom rivalu Reala, Barceloni ne možemo biti sigurni da li u ovoj priči ima istine. Možda je to samo pokušaj da se uzdrma Real, a možda i ne.
Kako jadan pokusaj od strane katalonskih medija ;)

Samo budale misle da je ovo istina. Gospodin Perez nije ovakvo smece. Ili bolje receno, smece je, ali ne toliko 8-)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 dec 2010, 09:34

Na ovu temu oko Pereza i dovodjenja igraca mogu reci samo jedno: Cilj opravdava sredstvo.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 dec 2010, 11:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Uredu, Real Madrid i Barcelona su ljuti rivali, ali zar može neko podcjenjivati Messija, Iniestu, Xavija
te dovoditi u pitanje njihovo majstorstvo ? Sa druge strane, zar postoji neki simpatizer Barcelone a da će se
usuditi pa reći kako su Cristiano, Xabi, Ozill loši igrači ?
To ne mogu da svarim nikako. Uredu, prepucavanja su jedna stvar ( npr. Mi imamo više titula, vi se samo valjate po podu, Cristiano glumi, Messi je ružan i slično ) ali kontrirati veličinama kakvi su nabrojani igrači je u jednu ruku presmješno.
Tako je.. Volim što je "naš" iz Reala pa makar.. :D

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.