U ponedeljak dolazi u Milanello, novi Dida aBd

Flaminiju ponuđen novi dvogodisnji ugovor sa smanjenom placom sa 5.6m na 1.2miliona.
Agent Cassana zatrazio produzenje ugovora.
A Agent Gansa je stvarno dosao u Milano, nije patka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
gdje si to nasao ,ne bi to bilo lose Alcantra je odlican fantazista ali onda bi Milan do kraja prijelaznog roka trebap dovesti jednog pouzdanog stopera zamjena za Silvu ,i plus jos jedan stoper za kada zatreba i LB mozda cak i RB ali potrebnije je LBRomariooo je napisao/la:sta je ovo, milan pristao prodati silvu barci, al trazi alcantru i 10 miliona
u katalonskom sportu,meho-medo je napisao/la:gdje si to nasao ,ne bi to bilo lose Alcantra je odlican fantazista ali onda bi Milan do kraja prijelaznog roka trebap dovesti jednog pouzdanog stopera zamjena za Silvu ,i plus jos jedan stoper za kada zatreba i LB mozda cak i RB ali potrebnije je LBRomariooo je napisao/la:sta je ovo, milan pristao prodati silvu barci, al trazi alcantru i 10 miliona
jest tako je ali u ovoj situaciji bi bilo dobro za vas dobili bi ste najboljeg stopera danasnjice a izgubili jednog među hiljadu draguljaRomariooo je napisao/la:ne mora znaciti ni da je ovo istina, al ovaj sport pratim dugo i nisu neka novina sklona bombanju
ako je istina, ne mozes biti pametan, milan bi dobio pravi dragulj, al bi se morao odreci ponajboljeg stopera danasnjice, s druge strane barca dobija idealno pojacanje, a gubi jednog od najvecih talenata danasnjice
hajd sad znaj sta je pametno
pa jest tako dodje, kod nas tiago nije ni standardan prvotimac, a silva bi bio najidealnije pojacanje u odbrani, milan bi dobio sjajnog veznog igraca koji ce biti jos i bolje, al gubi stub u odbrani. mozda bi i milan tu bio na dobitku jer bi moguce lakse nasao nekog sjajnog stopera nego mozga u sredini terena koji je jos i jako mlad, takvi su igraci rijetkos i jako su skupi uglavnommeho-medo je napisao/la:jest tako je ali u ovoj situaciji bi bilo dobro za vas dobili bi ste najboljeg stopera danasnjice a izgubili jednog među hiljadu draguljaRomariooo je napisao/la:ne mora znaciti ni da je ovo istina, al ovaj sport pratim dugo i nisu neka novina sklona bombanju
ako je istina, ne mozes biti pametan, milan bi dobio pravi dragulj, al bi se morao odreci ponajboljeg stopera danasnjice, s druge strane barca dobija idealno pojacanje, a gubi jednog od najvecih talenata danasnjice
hajd sad znaj sta je pametno,dok bi MIlan time rijesio sredinu ali onda odbrana ostaje suplja
Ja sam za dajte Alcantru i 10 miliona ,a mi bi doveli Astoria(jesi cuo za njeg perspektivan je i on stoper 24 godine i Ogbonu koji je veliki talenat 22 godine a vec pozvan za repku Italije za ovu dovjicu bilo bi potrebno iskesirati oko 20 miliona eura Il Principe ja sam za neka odma salju ponuduRomariooo je napisao/la:pa jest tako dodje, kod nas tiago nije ni standardan prvotimac, a silva bi bio najidealnije pojacanje u odbrani, milan bi dobio sjajnog veznog igraca koji ce biti jos i bolje, al gubi stub u odbrani. mozda bi i milan tu bio na dobitku jer bi moguce lakse nasao nekog sjajnog stopera nego mozga u sredini terena koji je jos i jako mlad, takvi su igraci rijetkos i jako su skupi uglavnommeho-medo je napisao/la:jest tako je ali u ovoj situaciji bi bilo dobro za vas dobili bi ste najboljeg stopera danasnjice a izgubili jednog među hiljadu draguljaRomariooo je napisao/la:ne mora znaciti ni da je ovo istina, al ovaj sport pratim dugo i nisu neka novina sklona bombanju
hajd sad znaj sta je pametno,dok bi MIlan time rijesio sredinu ali onda odbrana ostaje suplja
vidjecemo sta ce biti
znači benvenuto balotelliTurns out that our new signing, the Brazilian goalkeeper Gabriel, is represented by Mino Raiola. That explains a lot...
kamo sreće da bude šta od svih ovih tračeva. strotman bi navodno trebao u milan. psv je navodno odbio ponude sa ostrva jer on kao želi u milan''According to italian press, Milan will loan Nuri Sahin with option to buy, its expected that both clubs will formalize the deal in the coming days''
Ovo za Sahina bi moglo biti tacno jer ja sam citao kao Real ga ne zeli prodati nego zeli da ga posude i da vide kako ce se tu pokazati !baresi#6 je napisao/la:''According to italian press, Milan will loan Nuri Sahin with option to buy, its expected that both clubs will formalize the deal in the coming days''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.