AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2012, 22:44

Jos jedna dobra vijest ovaj golman mladi što smo ga doveli ima EU pasoš 8-) 8-)
U ponedeljak dolazi u Milanello, novi Dida aBd 8-)

Flaminiju ponuđen novi dvogodisnji ugovor sa smanjenom placom sa 5.6m na 1.2miliona.
Agent Cassana zatrazio produzenje ugovora.
A Agent Gansa je stvarno dosao u Milano, nije patka
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2012, 02:51

Samo da ovo sa Gansom hoće sretno završiti, kreator nam je potreban više nego išta,
a onda lagano u pohod na bekove !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2012, 09:53

sta je ovo, milan pristao prodati silvu barci, al trazi alcantru i 10 miliona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 maj 2012, 09:59

Romariooo je napisao/la:sta je ovo, milan pristao prodati silvu barci, al trazi alcantru i 10 miliona
gdje si to nasao ,ne bi to bilo lose Alcantra je odlican fantazista ali onda bi Milan do kraja prijelaznog roka trebap dovesti jednog pouzdanog stopera zamjena za Silvu ,i plus jos jedan stoper za kada zatreba i LB mozda cak i RB ali potrebnije je LB
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2012, 10:06

meho-medo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:sta je ovo, milan pristao prodati silvu barci, al trazi alcantru i 10 miliona
gdje si to nasao ,ne bi to bilo lose Alcantra je odlican fantazista ali onda bi Milan do kraja prijelaznog roka trebap dovesti jednog pouzdanog stopera zamjena za Silvu ,i plus jos jedan stoper za kada zatreba i LB mozda cak i RB ali potrebnije je LB
u katalonskom sportu,

The Barca sports management has received good and bad news regarding the desired transfer of Thiago Silva. The first, possibly the most important, is that Milan are willing to part with one of its jewels. Despite what was said in public, Berlusconi Adriano Galliani has authorized to negotiate the sale of crack. The cold water is motivated by the certainty that negotiators should be patient Blaugrana and exploit their abilities to prevent the transfer to become a full-scale looting.

Milan has shown signs of life and I understand that the Brazilian central is not transferable. Thiago Silva can leave but its price is soaring. The vice president, Adriano Galliani, play all the cards possible in anticipation of multiple scenarios. Yesterday Tuttosport still assured that "I have to resist the assaults on Thiago Silva. There is a row of clubs across Europe who are willing to do crazy things for the Brazilian, "but the truth is that the club already has a first counter if you want to attach to your most coveted piece in the summer market: Thiago Alcantara and a figure approximately 10 million euros.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2012, 10:10

ne mora znaciti ni da je ovo istina, al ovaj sport pratim dugo i nisu neka novina sklona bombanju

ako je istina, ne mozes biti pametan, milan bi dobio pravi dragulj, al bi se morao odreci ponajboljeg stopera danasnjice, s druge strane barca dobija idealno pojacanje, a gubi jednog od najvecih talenata danasnjice

hajd sad znaj sta je pametno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 maj 2012, 10:17

Romariooo je napisao/la:ne mora znaciti ni da je ovo istina, al ovaj sport pratim dugo i nisu neka novina sklona bombanju

ako je istina, ne mozes biti pametan, milan bi dobio pravi dragulj, al bi se morao odreci ponajboljeg stopera danasnjice, s druge strane barca dobija idealno pojacanje, a gubi jednog od najvecih talenata danasnjice

jest tako je ali u ovoj situaciji bi bilo dobro za vas dobili bi ste najboljeg stopera danasnjice a izgubili jednog među hiljadu dragulja :mrgreen: ,dok bi MIlan time rijesio sredinu ali onda odbrana ostaje suplja
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2012, 10:29

meho-medo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ne mora znaciti ni da je ovo istina, al ovaj sport pratim dugo i nisu neka novina sklona bombanju

jest tako je ali u ovoj situaciji bi bilo dobro za vas dobili bi ste najboljeg stopera danasnjice a izgubili jednog među hiljadu dragulja :mrgreen: ,dok bi MIlan time rijesio sredinu ali onda odbrana ostaje suplja
pa jest tako dodje, kod nas tiago nije ni standardan prvotimac, a silva bi bio najidealnije pojacanje u odbrani, milan bi dobio sjajnog veznog igraca koji ce biti jos i bolje, al gubi stub u odbrani. mozda bi i milan tu bio na dobitku jer bi moguce lakse nasao nekog sjajnog stopera nego mozga u sredini terena koji je jos i jako mlad, takvi su igraci rijetkos i jako su skupi uglavnom

vidjecemo sta ce biti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 maj 2012, 10:42

ma nema od toga nista, nece Barsa dat Alcantaru ba ;)

Alcantara nasljednik Inieste. Mora neko naslijediti Xavija i Iniestu inače ode Barsa u ku'rac.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 maj 2012, 10:44

Romariooo je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:

pa jest tako dodje, kod nas tiago nije ni standardan prvotimac, a silva bi bio najidealnije pojacanje u odbrani, milan bi dobio sjajnog veznog igraca koji ce biti jos i bolje, al gubi stub u odbrani. mozda bi i milan tu bio na dobitku jer bi moguce lakse nasao nekog sjajnog stopera nego mozga u sredini terena koji je jos i jako mlad, takvi su igraci rijetkos i jako su skupi uglavnom

vidjecemo sta ce biti
Ja sam za dajte Alcantru i 10 miliona ,a mi bi doveli Astoria(jesi cuo za njeg perspektivan je i on stoper 24 godine i Ogbonu koji je veliki talenat 22 godine a vec pozvan za repku Italije za ovu dovjicu bilo bi potrebno iskesirati oko 20 miliona eura Il Principe ja sam za neka odma salju ponudu
(İbn Qajjim)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2012, 11:22

ko ce sad znati sta je tu prava istina, ima tu puno opcija

mozda milan ne da silvu nikako, a nibarca ne da tiaga nikako, tako da je transfer nemoguc po dva osnova

moguce da bi barca dala alcantru al milan ne bi silvu

moguce da bi alcantra insistirao da ide u milan gdje bi vise igrao, pa to ubrza transfer

sta ja znam, onako realno, milan je u situaciji da treba remont ekipe, dakle dosta novih imena, barci treba samo silva i recimo bale, u toj situaciji, milanu bi mozda bilo najpametnije uzeti sto vise kesa za silvu, pa dovesti tri mocna mlada igraca, al pitanje je onda mogu li se naci takvi, u svakom slucaju milan je u situaciji bolje tri odlicna nego jedan genijalan, a barci bolje jedan genijalan nego petorica odlicnih

pominjao se i affelay u kontekstu prelaska u milan, on bi vam dobro dosao, dobar igrac i dobar momak, samo kod nas nema srece jer na tim pozicijama ima paklenu konkurenciju a i povrede su tu, mozda je pametnije milanu uzeti 30 miliona i afelaya, nego samo alcantru i 10 miliona, mogli bi onda dovesti onu mladjariju iz ajaxa eriksena, vertongena, wiela, sve sjajni mladi igraci, nesto ko krajem devedesetih kad su holandjani preplavili milan i donijeli najvece rezultate

najpametnije bi milanu bilo naravno ostaviti silvu i dovesti mladjariju, al ako uprava ima pare, ako nema, a i izgleda da i nema, onda valja kalkulisati i kockati se

u svakom slucaju radi se o prijateljskim klubovima i uprave ce naci rjesenje za dobrobit obje strane
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 20 maj 2012, 12:43

Čudna sezona, "bijeli" osvojiše lige(real,juve) milan i barsa kratkih rukava.
Volio bih thiaga ali ako je silva cijena....nisam pametan.
Nadam se da će biti pametna uprava, uštedit će skoro 60 miliona od plata, inkasirat nekih 20+ miliona od prodaje pojedinaca taiwa 6 milja :lol: i još nekih . Nadam se da će ogbona,acerbi( btw. izabran u sastav sezone) uskoro postati formalnost.
Oko strootmana počeli izgleda pregovori, odbio engleze.
http://www.datasport.it/calcio/2011-201 ... an-psv.htm

Potpisali smo golmana mlade repke Brazila 19 g. Mino Riola :lol: .

Sutra pregovori oko gansa, vjerovatno će biti uključen binjo+7 do 10 miliona, ili kakav loan deal.
Također u igri je i sahin, klasični loan deal :mrgreen: .
Sorry ako je bilo već ranije.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 maj 2012, 12:48

Ko ima profil na FB može pogledat intervju pijanog Davida Luzia za SportMEDIASET ... ne razumijem ništa al spominju nešto Thiaga Silvu i Pata :lol: :D haveri

" onclick="window.open(this.href);return false;

edit : izgleda istina to za zamjenu, al teško da će pristati oba kluba.

slika

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 20 maj 2012, 13:00

evo jedna dobra informacija, fino su se srezale plate i ostavilo se novca za pojacanja, ovo je vec pametna politika koje ce se svi klubovi morati pridrzavati zbog takozvanog financial fair play

The policy renewals, with the departure of senators, led to Milan to save on the salary ceiling from 33.5 million euros. A small treasure that will allow the Rossoneri to move the market and look forward with confidence to the introduction of financial fair play.

evo za Gansa sutra sastanak, vidjet cemo kakve ce informacije dati vezane za transfer, ne sumnjam nimalo u milanov scouting sto se tice brazilaca, a santos trazi 18 miliona za njega, jos ce galliani to spustit znajuci njega, ali mislim da se milan nece zalijetati i ako ga dovedu za te pare to ce znaciti da ga vide kao novog Kaku

Simple, in the next few hours and probably tomorrow, Adriano Galliani will meet again Tiago Iron, as happened just over a year ago. The Rossoneri will thus be able to receive all relevant information on Ganso, who recently started the season with Santos. For example, the price, which should now be between 18 and 20 million . And the availability of the Peixe to negotiate an exchange with Robinho , eager to return to St. Paul. Binho could be the human image of the Centenary of Santos. There is only one obstacle to his return to Brazil: the 6 million a year of engagement. Maybe a little 'too much for the coffers of the Peixe, already emptied earlier to hold the jewel Neymar ...

evo jos informacija vezanih za nase igrace, Flamini produzuje na dvije godine, gatuso i sedorf se jos nista ne zna gdje ce, maxi lopez je preskup za gallianija jedino ako predsjednik catanie ne popusti u cijeni, Rigoni veznjak novare je na meti kao slobodan igrac

Not only did the Boca Juniors. " There are interested clubs from all over the world, Gattuso asked me to record all the proposals and then, next week, we will take stock of the situation , "short, according to statements made ​​by his agent Sky Andrew D'Amico, between few days the future of the former AC Milan will be much clearer. Meanwhile, on the table is finished Galliani also the name of Rigoni, midfielder of Novara. Easy, however, that we speak only at the end of the market, in case you need a full of pink. It, however, only in the case in which Milan does not reach any agreement with Liverpool for Aquilani. After giving up the ransom, in fact, in Via Turati aim to achieve a 50% discount on the 6 million expected. Situation in stand-by for Maxi Lopez. Yesterday, D'Amico has always had an interview with Gasparin, the neo-dg of Catania, but there has been no progress: Milan are not willing to pay the 8.5 million needed for outright purchase and the Argentine has no intention of returning to Catania. Wait as much as possible and in the case emigrates abroad. The next week, meanwhile, Flamini would sign the new contract (two years to just over 2 million per season), while there are no meetings with Seedorf.
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 20 maj 2012, 14:08

Kako prenosi milan news i milan live it Milan je u polu poziciji za dovođenje Strotoman,izgleda da smo sve bliže potpisivanju novog Van Bomelaa posao bi trebao biti završen za nekih 10 miliona..Još se spominje da ce se da bi se sutra mogli sastati galiani i agenti Gansa,cijena mu je sad spala na nekiuh 20 miliona,ali ako bude u posao uključen Robinho,onda bi mogla biti još manja..da li ovo znači da nas očekuju dvije bombe što se našeg kluba tiče,ili će ostati samo na špekulacijama,vidjet ćemo..Ali ako dođu,onda stvarno postajemo opet onaj stari Milan

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 maj 2012, 14:21

strotman je potencijalno the next big thing. imho ovo u vezi silve su gluposti. rekao je ćelo neće ni njega ni ibru prodavati i braida je nedavno izjavio nema šanse da će thiago napustiti milan. mada sve ima svoju cijenu. a ovo alcantara i 10m je smiješno. svaka čast malcu ali mora on još pure pojesti i dokazati se na najvišem nivou bar još sezonu ili dvije. fantastičan je ali može grohnuti za godinu dana jer je još mlad a silva je najkompletniji stoper na planeti tako da ga ja ne bi dao ispod 50m eura ama ni centa. kada daju 25m za onog kloca čigrinskog neka iskesaju još toliko za silvu barem znaju da su uzeli igračinu.
Turns out that our new signing, the Brazilian goalkeeper Gabriel, is represented by Mino Raiola. That explains a lot...
znači benvenuto balotelli :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 20 maj 2012, 14:35

Strootman + Ganso :o
Genius, outrageous, the best ever! RF!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 maj 2012, 14:55

THIS IS NOT REVOLUTION ! THIS IS EVOLUTION ! 8-) :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 maj 2012, 19:17

''According to italian press, Milan will loan Nuri Sahin with option to buy, its expected that both clubs will formalize the deal in the coming days''
kamo sreće da bude šta od svih ovih tračeva. strotman bi navodno trebao u milan. psv je navodno odbio ponude sa ostrva jer on kao želi u milan :mrgreen: zatim tu je i taj deal binho-ganso. to bi bilo fantastično. spominju se još i vertonghen za kojeg je najviše zagrizao tottenham ali ne igraju ligu prvaka pa bi milan tu mogao imati prednost.
sve je ovo fino i lijepo samo šta će biti od toga? mene više brine što se ne pozabave napokon sa tim jbnim bekovima jer džaba ti sve kada ti kloc mesbah i abate unište sve što gradiš čitavu sezonu.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 maj 2012, 20:23

baresi#6 je napisao/la:
''According to italian press, Milan will loan Nuri Sahin with option to buy, its expected that both clubs will formalize the deal in the coming days''
Ovo za Sahina bi moglo biti tacno jer ja sam citao kao Real ga ne zeli prodati nego zeli da ga posude i da vide kako ce se tu pokazati !
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.