Kralju nije ovo prvi put da nas se napada bez razloga, zbog toga je jedan veci broj forumasa napustio ovaj forum(FIdelis, Kevin i jos par njih)1911 je napisao/la:Pa kako nije stid ovih nazovi novinara ovako pisati.. Gledao sam utakmicu i u jednom trenutku se cula pjesma "gazi balije" i to od strane navijaca Viteza.. I da ne bi bilo da ja toopravdavam mene je bilo stid za njih i to su obicne budale.. Al ovoliko pljuvanje po navijacima Sirokog ovoliko srati pa stidite se.. Napali domace navijace koji su bili udaljeni baarem 50m ovako od oka sto sam ja vidio preko tv.. I to izmedju njih bila spec. policija.. Smijesno bgmi..
A sto se tice utakmice zasluzena pobjeda, Zakarica na hladjenje, Corluku u prvi sastav.. Wagner Bog!!
Haha, a vidjet cemo, dobri ste otkad vas uzeo Musemic, ali velike su sanse da cete Pecaru napustiti praznih ruku, ali barem cete se lijepo suncati na hercegovackom suncutuzla87 je napisao/la:Vidimo se sljedeci vikend 0-1![]()
Ma smiješan novinar, ujedno i urednik portala. Ne treba nasijedati na provokacije, ovo dođe kao umjetna kompenzacija za sve što su napravili neki drugi "navijači". Jasno je svima odakle su dolazila skandiranja. Zao mi je gospon Šljivak Široki će biti prvak a ti frustracije na max.1911 je napisao/la:Pa kako nije stid ovih nazovi novinara ovako pisati.. Gledao sam utakmicu i u jednom trenutku se cula pjesma "gazi balije" i to od strane navijaca Viteza.. I da ne bi bilo da ja toopravdavam mene je bilo stid za njih i to su obicne budale.. Al ovoliko pljuvanje po navijacima Sirokog ovoliko srati pa stidite se.. Napali domace navijace koji su bili udaljeni baarem 50m ovako od oka sto sam ja vidio preko tv.. I to izmedju njih bila spec. policija.. Smijesno bgmi..
A sto se tice utakmice zasluzena pobjeda, Zakarica na hladjenje, Corluku u prvi sastav.. Wagner Bog!!
pa dosta, 3 boda su svakako sigurna u Andori sad kolko će dobitituzla87 je napisao/la:Vidimo se sljedeci vikend 0-1![]()
Jbg, voljeni klub kojeg toliko dizu u nebesa biljezi sjajne rezultate pa ocito vise ne znaju sta pisu, inace i ne citam ovaj portal, uletim samo na forum, naletio sam slucajno na ovu vijest, odnosno na ovaj smijesni clanak na faceu, vidim da se upravo zbog njega pljuju nasi navijaci, ma mars u picku materinu Sljivakmaxmore je napisao/la:Ma smiješan novinar, ujedno i urednik portala. Ne treba nasijedati na provokacije, ovo dođe kao umjetna kompenzacija za sve što su napravili neki drugi navijači. Jasno je svima odakle su dolazila skandiranja. Zao mi je gospon Šljivak Široki će biti prvak a ti frustracije na max.1911 je napisao/la:Pa kako nije stid ovih nazovi novinara ovako pisati.. Gledao sam utakmicu i u jednom trenutku se cula pjesma "gazi balije" i to od strane navijaca Viteza.. I da ne bi bilo da ja toopravdavam mene je bilo stid za njih i to su obicne budale.. Al ovoliko pljuvanje po navijacima Sirokog ovoliko srati pa stidite se.. Napali domace navijace koji su bili udaljeni baarem 50m ovako od oka sto sam ja vidio preko tv.. I to izmedju njih bila spec. policija.. Smijesno bgmi..
Nisam džabe lajao prije par dana ,kad je izisao pohvalni članak o nama,jednostavno znam kako dišu ovi go?vnari koji sebe nazivaju novinarima na ovom portalu i forumufelix123 je napisao/la:Koja je ovo pizd'arija,ovaj članak SS.ba Škripari 12. igrač Širokog
Čemu ovo ulizivanje??? Je li ovaj novinarčić neki Željovac koji osjetio grižnju savjesti pa sad sam se udlaguje ???
Daj od?**** ,prvi ste kad treba neko pljuvanjem,tri članka kad je bila nacistička zastava
Pohvale momcima na trudu jučer jednostavno nije išla u gol ,Antolovic raspolozen i jbga ,glavu gore idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, kolezeljovac, LondonBlues, Maestro^^, ristagrad, Venom i 112 gostiju.