Chicago Bulls

adriano_leite
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la adriano_leite » 14 nov 2012, 17:55

SaltCityAttack je napisao/la:mene ako pitate ja bi sad potpiso da budemo zadnji u ligi :)..sad da me pitaju da biram poziciju od 3 pa na dole ja ibi izabrao zadnju.. prvo hocu bolji pick, a blizi se i pick od Bobcatsa...ja mislim da oni nece ni z 2 godine biti u playoffu tako da bi i njihov lotery pick za godinu dvije mogli dobit..znaci sa takva dva igraca, Noahom,Gibsonom,Ruzom mi bi formirali jaku petorku ....mozda Deng se odluci za manje para kad istekne ugovor sto bi bilo dobro tako da ja potpisujem da budemo lotery tim.. daj boze da ne napravimo playoff ..nemojte me napadat sad jer volite bullse volimo dobru kosarku i zelimo playoff.. jednostavno ja zelim jos mladih dobrih igraca, jer smo se preokupirali salary capom i to je to
Da uzmete najtalentovanijeg, on kod Thibsa bi grijao klupu :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 nov 2012, 17:59

grijao bi godinu mozda, ali b ogmai prvih 5-8 pickova mu nebi grijalo sigurno brate ...takva dva igraca kad se otarasis Boozera i slicnih ugovora imaju mjesta ebiga... nema ja bi sve izgubio do kraja..prvo ja zelim Rosa da vidim ali ne zelim da on brza i da se forsira odmah na samom pocetku.... treba se on oporaviti ne treba zuriti ..neka nam ova sezona bude tempiranje za narednu i razmisljanje kako cemo i sta dalje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 nov 2012, 16:13

Dobismo na kraju u OT Phoenix. Super, pobjeda je pobjeda. Ali se opet nastavlja veliki pad igre u 4/4, gdje smo usli sa 14 poena prednosti. Imali smo 18p prednosti polovinom 3/4.

Noah, ako nastavi ovako sutati sa poludistance, zaista ce od njega izaci nesto dobro. Vidi se veliki napredak u njegovoj igri generalno ove godine, pogotovo u sutu. Kad pocne revolvere stavljat u futrolu, i Kingov komentar uz to :lol:

Boozer 28p, 14s. Kad ovako covjek gleda te brojke, rekao bi jest odlicno odigrao covjece, ali... Ako ste gledali prijenos sa King/Funk, mogli ste Kinga cuti najmanje 5/6 puta kako kritikuje Boozera kako je odigrao uzasno odbranu, zbog koje smo primili poene. Uvijek izmedju njega i igraca kojeg brani, ima nicija zemlja, a to je sinoc Scola iskoristio, imao je ucinak 24p i 10s, prije nego je foul out. Isto tako ga kritikuje i zbog njegovog nepotrebnog udvajanja igraca, zbog kojeg uvijek primimo lake poene.

Uzasni smo bili u odbrambenom skoku, gdje su nam ljudi imali 20 skokova, mi samo 15 na drugoj strani.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 nov 2012, 17:28

Nate ovo kroz noge shvatio doslovno :lol: :mrgreen:

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 nov 2012, 17:34

ma sinoc su nas sudije zaklale fakat poremitili su nam igru koju smo imali tokom citave utkamice..zbog njih smo lahko mogli zijanit..ljudi sude faul Hinrichu tako covjeka nije ma priso mu nije faull..onda nekakvih 5 sekundi sude Hinrichu sto tapce loptu ahahaha..pa jos kojekakvih odluka da bog sacuvaj, a vodili smo cini mi se 16 razlike mogli lagano privest utkamicu kraju ebiga.

Kaze covjek zadnji put se onako nesto dosudilo kao Hinrichu sinoc jos 1990 godine Barkleyu :) ..svasta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 nov 2012, 17:55

SaltCityAttack je napisao/la:ma sinoc su nas sudije zaklale fakat poremitili su nam igru koju smo imali tokom citave utkamice..zbog njih smo lahko mogli zijanit..ljudi sude faul Hinrichu tako covjeka nije ma priso mu nije faull..onda nekakvih 5 sekundi sude Hinrichu sto tapce loptu ahahaha..pa jos kojekakvih odluka da bog sacuvaj, a vodili smo cini mi se 16 razlike mogli lagano privest utkamicu kraju ebiga.

Kaze covjek zadnji put se onako nesto dosudilo kao Hinrichu sinoc jos 1990 godine Barkleyu :) ..svasta
To i zovu Barkley pravilo. :lol: Kako onda nekad na kraju utakmice, 10-15 sec do kraja, kad neko uzme loptu i nece da suta i nista, neko samo pimpla u mjestu. Kako onda ne sude to? :?

Slabe su bile sudije, ali i pored toga nisu smjeli dozvolit da se ovi vrate sa -18 pred kraj 3/4.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 nov 2012, 18:24

je li hinrich ledjima bio okrenut kosu?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 nov 2012, 19:11

Aaaaaa, mislim da jeste.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 nov 2012, 21:19

Kad si na niskom postu(najcesce se tu desava ili bilo gdje unutar linije za 3p) i napadas ledjima vise od 5 sec,bez re posta primjenjuje se pravilo 5 sec. ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 nov 2012, 01:24

Mi smo trebali Korvera ostaviti, zao mi je sto nije jos u Chicagu, u Atlanti igra super i medju glavnim je igracima, ali dobro valjda ce ga Bellineli dobro zamjeniti..

PS: Kad bi se Rose trebao vratiti ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 nov 2012, 01:43

NEZALAGANJE je napisao/la:Kad si na niskom postu(najcesce se tu desava ili bilo gdje unutar linije za 3p) i napadas ledjima vise od 5 sec,bez re posta primjenjuje se pravilo 5 sec. ;)
Bio je u skoro samom korneru lijevo, kad je stajao...

Ali kad si zadnji put vidjeo da je svirano ovo pravilo?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2012, 01:51

kad_kako je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Kad si na niskom postu(najcesce se tu desava ili bilo gdje unutar linije za 3p) i napadas ledjima vise od 5 sec,bez re posta primjenjuje se pravilo 5 sec. ;)

Pa rijetko se svira,jer rijetko ko dribla ledjima duze od 5sec... ;)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 nov 2012, 02:42

kad_kako je napisao/la:

kad si zadnji put vidio da se igrac zaleti u publiku i pocne se tuci? kazna za to je iskljucenje ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 nov 2012, 17:01

KK_Bosna je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

kad si zadnji put vidio da se igrac zaleti u publiku i pocne se tuci? kazna za to je iskljucenje ;)
Ron Artest vs Pistons navijaci. :D

[youtube][/youtube]

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 nov 2012, 17:04

Bulls-i ce graditi novi trening centar, koji ce biti smjesten kraj UC-a. Trebao bi biti gotov do pocetka 2014-15 sezone:

http://www.nba.com/bulls/news/bulls-bui ... enter.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 nov 2012, 18:24

neka oni grade ekipu a Berto centar je odlican brate ja ga nebi ni mjenjao :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2012, 13:39

da nam nije Noaha mi bi sa Bobcatsima se borili :)...sinoc vodimo 10 razlike i nakon jednog perioda gubimo 15 nigdje veze....Noah svaka cast majstore jedina svi svijetla tacka u ovoj ekipi uz Hamiltona.. Deng je samo OK i nista vise..ne moze tako toplo hladno se igrat..dok god ne bude konstantan goni ga u pm...bez predomisljanja bi ga dao u tradu za Gaya i jos bi nesto ponudio ako Memphis zeli naravno :)..znam da se pricalo ranije oko tog trada i ja bi, ali sad oni nebi sigurno jer nemaju vise Mayo-a.

Noah 16p. 15 skokova i cak 8 asistencija :shock: ... ebote pa lik asistira ko PP...ma igra jednostavno igrac kojeg se nikad nebi odrekao...bilo je nekad njegovih i kriticara ovdje, ali dzaba mogu kritikovat koliko hoce , ali svako bi pozelio ovog igraca imat u svojoj ekipi..mozda nije ofanzivan i ima ruzan sut, ali bolje ruzan sut nego da ne mozes pogodit slobodno..on barem slobodna suta kao SG pogadja ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 nov 2012, 18:13

Losa uprava,toliko losa da nikad nista ne napravi.Aj sto ne uspiju vec se i ne potrude.Budale Asika daju dzaba zar nisu mogli bar sign and trade.Howard prolazi oni nista.Harden isto.Apsolutno nesposobni jedan trade odradit kako treba.
Da imaju imalo pameti zrtvovali bi ovu sezonu.Zatim pickovi a onda i Mirotica u NBA.Boozera mijenjat pod hitno,gore su se klade znale uvalit,pa nek ga daju za bilo sta.

Pripremat se za sljedecu sezonu ostavit DR1,Noaha,Mirotica dovest nekog PF i SG.Za klupe ostavit ove veterane i Taja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2012, 18:21

upravo to ja molim boga da svaku izgube..vjeruj mi nemojte me pogresno svatiti da me ne interesuje, ali evo ovu sezonu ja odgledam samo dio utkamice iz razloga jer me ne interesuje ova sezona..ja prizeljkujem i molim boga da budu zadnji ako ikako moze, ali to se nece desiti ebiga mogu zeljet koliko hocu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 nov 2012, 18:39

SaltCityAttack je napisao/la:upravo to ja molim boga da svaku izgube..vjeruj mi nemojte me pogresno svatiti da me ne interesuje, ali evo ovu sezonu ja odgledam samo dio utkamice iz razloga jer me ne interesuje ova sezona..ja prizeljkujem i molim boga da budu zadnji ako ikako moze, ali to se nece desiti ebiga mogu zeljet koliko hocu
ma ne pratim ni blizu ko prije.Vise sam ih pratio kad su bili losiji nego i sad.Ovo vise izmori pa vrijeme je da nesta uloze,neki potez potegnu.Ne ovako ko tetkice tapkaju u mjestu

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.