FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma opet meni to u glavu ne ide. Koja je tu prica oko Djukica? Jel mozda nasa uprava nece da ga zadrzi pa zeli da uzme neki novac od nadoknade za treniranje? Ili je momak i familija prokleti za parama pa ide sto prije da uzme neke pare.
Ma ne ide mi uglavu, prvi ugovor meni Sloboda da ponudi za 100 maraka ja bih prihvatio. Ti ako igras doci ce ti pare, pokazi nesto do 22-23 i zaraditi ces gdje si navalio sa 18 iz svog kluba i grada.
Ma ne ide mi uglavu, prvi ugovor meni Sloboda da ponudi za 100 maraka ja bih prihvatio. Ti ako igras doci ce ti pare, pokazi nesto do 22-23 i zaraditi ces gdje si navalio sa 18 iz svog kluba i grada.
"Agencija" im napuni glavu, baja im svima da su Neymar, Kroos, Di Maria, a oni zeleni i povjeruju, i da im je preko noći u nebesa. Et.
Oko ove djece se samo džaba čovjek iznervira.
Oko ove djece se samo džaba čovjek iznervira.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sloga 72 je u tom momentu pisao sto je misli i imao saznanja o tome,a poprilicno je bio u pravu. Azmir dok nije postao Babuka nije se ni znalo da je u upravi,ali tako to hoda.Grad se digao navijaci i UG te dalje znate...Ciro i ostaloharry_90 je napisao/la:Gledaj ovog flamingosa sta je pisao,a sad ne izlazi iz Azmirovih gaca ...POLTRONCINOsloboda72 je napisao/la:Nisam imao namjeru diskutovati do kraja jesenjeg dijela lige ali istup Predsjednika Husića me ponukao na to.
Najmanje što je mogao uraditi je da sazove hitnu sjednicu Uprave, da zauzmu stav o treneru i stanju u ekipi, jer navijači su jasno rekli svoj stav.
Azmir Husić očito nema poštovanja prema FK"Sloboda" niti prema njenim navijačima, pa je poput "vlasnika" Kluba odmah bez Uprave sasuo u lice javnosti da trener Karić ostaje. (misleći da će ovo proći za par dana)
Naravno, jer je ispunio plan a plan je da Sloboda nije mušterija za povratak u PL. Husić i njegov trener su samo izvršioci "faraonovog" plana. Sad se prisjećam kad je Husić kao podpredsjednik u "Mesketovoj" Upravi hinjski šutio dok su igrači masovno napuštali Slobodu zbog dugova prema njima. Gdje je tada bio da se lati džepa i sa svojim paretinama zadrži onu ekipu. Šutio je i čekao da "Meske" ode jer je "Meske" zaista želio povratak Slobode u PL. Nisam advokat "Mesketu", ali kako to da je Husić tek njegovim i Sadikovićevim odlaskom odmah izvadio pare doveo Smajla Karića i kamaru fudbalskih neznalica. (podsjećam tada nas je napustilo 10-ak igrača)
Husić je očito pristao da sluša faraona tj. da drži Slobodu tu negdje ali nipošto da je vrati u Premijer Ligu. Sad je postao i glasnogovornik lokalne vlasti pa najavljuje nove šarene laže. Da ova vlast na čelu sa faraonom voli Slobodu izašla bi s prijedlogom da se minimum 1% iz budžeta opštine Tuzla odvoji za FK "Slobodu" (cca 450.000 maraka).
Ova količina novca je neophodno potrebna da bi pričali o ekspresnom povratku u PL. Povratak u PL košta skuplje nego boravak u PL. (negdje u sredini tabele)
Mislim da griješimo što glorificiramo Husića. On je samo paravan lokalnim vlastima. Naravno da je on u stanju "platiti kafu nekolicini novinara i navijača" da ga hvale do neba ali gubimo vrijeme i to dragocijeno vrijeme. Apelujem na Predsjednika Skupštine FK "Sloboda" da sazove vandrednu Skupštinu da se glasa o povijerenju Predsjedniku i Upravi.
Predlažem da se formira i delegacija onih prijatelja Slobode, pa neka idu razgovarati sa gospodinom Rizahom Meškovićem, neka onda zamole faraona da i on u ime funkcije na kojoj se nalazi, zamoli g. Meškovića da mu da dijagnozu stanja i put ka izlječenju FK "Sloboda".
Ovako sve ide po njihovom "planu", fudbal umire na Tušnju, tribina se prazni a svjedoka je sve manje.
P.S. Sad se prisjećam da su kad su se svadili sa Ekremom Šehovićem prije nekih 8 godina štampali i lijepili po gradu posmrtnice fudbalskom klubu "Sloboda".![]()
Kad je doslo do raskola Gradonacelnika i Azmira Sloga 72 je odmah Azmirovac jer je bitno samo da si antiprotivan sto vise.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Covjek sada velica covjeka koji je po njemu bio paravan gradske vlasti i sljepa se po tekmama Sloge i brani ga ko da mu je rod rodjeni..miris novcanica ucinio svoje 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I ja se to pitam,sjecas se kada je pisao protiv Husica i Musemica zbog Ivetica sto su ga otpustili,pisao je da je clan skupstine i da ce dignuti glas protiv tjeranja Ivetica iz Slobode,ja mislim da je to pisao sa suzama u ocimaemirzlaTu je napisao/la: Takvi su ti iz skupstine,prelivode,dobro klub ikako postoji
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Jedini razlog sto ide u krupu je zato sto ovsje nema prostora za igranje forsiraju se neke neznalice dajdzici amidzici a talenti propadaju dijete Slobodu voli vise nego i oca i mater ali momak hoce da igra ne zanimaju ga pare !
Flamingos kakve veze ima donacija UG Prijatelji FK Sloboda sa ovim sto sam ja nasao tvoj post kako pljujes po Husicu,nazivas ga paravanom gradske vlasti,kako ne zeli u PL itd itd..
De mi samo reci jesi kmecao kad je Ivetic otisao i jesi digao glas protiv Husica koji je tad po tebi glumio kabadahiju sa parustinama i Musemicema kojeg si nazvao punim sebe tako nekako..
De mi samo reci jesi kmecao kad je Ivetic otisao i jesi digao glas protiv Husica koji je tad po tebi glumio kabadahiju sa parustinama i Musemicema kojeg si nazvao punim sebe tako nekako..
- ASD
- Kontakt:
Emir Halilovic je pravi igrac, u ligi je igrao za Buducnost i Zvijezdu i bio igracina, kasnije se sjecam da je debitovao za Tranvu protiv naseg Olimpika i dao golcinu na debiju iz prvog dodira s loptom.tuzlak1987 je napisao/la:Kako saznaje Faktor iz izvora bliskih klubu sa Tušnja Zec je sa Slobodom dogovorio saradnju na zimu. Potpisao je sporazum o produženju saradnje. Upravo zbog toga smo ga je Vlado Jagodić forsirao u prvom timu i on je igrao, a ne Veselinović, koji nije želio produžiti ugovor. Kako nam je potvrđeno, Sloboda će učiniti sve da se zaštiti sa pravne strane.
- Ako Savez natjera Slobodu da isplati novac igračima na osnovu sporazuma, isti taj sporazum bi trebao važiti i za fudbalere. Bojim se da će Zec doživjeti sudbinu Kostića i da će izgubiti pola godine - kaže nam naš izvor sa Tušnja.
Nova imena na prozivci Slobode bit će Muharem Ćivić (Travnik) i Adnan Zukić, koji je posljednju polusezonu trenirao sa Tuzlacima.
Sloboda traži i napadača. Crveno-crni pregovaraju sa iskusnim Jocom Stokićem, a zanimljiv im je i Amer Bekić, koji je ponikao na Tušnju. Kontakti su uspostavljeni i sa Emirom Halilovićem, ofanzivcem iz Sapne, koji je posljednji angažman imao u Spartaku iz Trnave. Dženan Bureković koji je nedavno raskinuo saradnju sa Vojvodinom moguće je pojačanje na lijevom beku.
Vlado Jagodić je "bacio oko" i na Tonija Markića, bivšeg mladog reprezentativca BiH, koji može ti na više zadataka u defanzivi.
Priliku da se dokažu dobit će Adnan Zulić (Budućnost) i Sadžid Fazlić, bivši junior Slobode, koji je u posljednje vrijeme igrao za kantonalne niželigaše u Tuzli, a imao je kratku avanturu u Švedskoj.
Adnan Zulic nije za Slobode.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
eno vratio nam se Mico Selamovic

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Sadzid Fazlic nije za slobode momak istjeran iz medrese buran zivot vodi... mico nase dijrte nargila ne izlazi iz usta
Mentalitet nula.u svakom pogledu.nazalost..
Jel to Mico nije uspio na Islandu,gdje je fudbal do prosle godine bio nepoznanica 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ova dobra imena samo lazu bezveze, malo bace u medije da se ljudi zadovolje, a dovode levate koje ne mogu nigdje igrati.
Moralne vertikale on,probisvjet mali milion ih ima,puskom ih ne mozes istjerat,a banke nisu donjeli klubu(donacije,sponzora itd)...a kritikovat,odmah se dignu,kako i sta trebaharry_90 je napisao/la:I ja se to pitam,sjecas se kada je pisao protiv Husica i Musemica zbog Ivetica sto su ga otpustili,pisao je da je clan skupstine i da ce dignuti glas protiv tjeranja Ivetica iz Slobode,ja mislim da je to pisao sa suzama u ocimaemirzlaTu je napisao/la: Takvi su ti iz skupstine,prelivode,dobro klub ikako postoji
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Gradonacelnik mu haman opasno stao na zulj,cim ga proziva u svakom svom postu koju objavi u galeriji velikim slovima,haman mu ne daju ponovo u skupstinu pa stavlja slike nacelnika , ostatka UO i proziva ihemirzlaTu je napisao/la:Moralne vertikale on,probisvjet mali milion ih ima,puskom ih ne mozes istjerat,a banke nisu donjeli klubu(donacije,sponzora itd)...a kritikovat,odmah se dignu,kako i sta trebaharry_90 je napisao/la:I ja se to pitam,sjecas se kada je pisao protiv Husica i Musemica zbog Ivetica sto su ga otpustili,pisao je da je clan skupstine i da ce dignuti glas protiv tjeranja Ivetica iz Slobode,ja mislim da je to pisao sa suzama u ocimaemirzlaTu je napisao/la: Takvi su ti iz skupstine,prelivode,dobro klub ikako postoji
Mislim da bi pomoglo kad bi svojim rijecima objasnio to sto hoces reci kopiranjem ovog posta.
Sloboda72.
Forumska diskusija normala.mada vise vuce na polemiku
Sloboda72.
Forumska diskusija normala.mada vise vuce na polemiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.