FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeko ovaj @pitarsam na onoj temi premijer lige, ja kakva ofiraža
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
da me banuju sto kazem da su Trako i Anicic invalidi. Pa nije ti ovo Sjeverna KOreja glupaneBordoBBoja je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:40Daj ba banujte ga vise
Ovo je zalosno koliko je lik glup
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Igraci nasi su pretplacrni misevi,bez zara i energije,sve dok nas ne uvjere u suprotno. Teren je jedino mjerilo Rozmanu izgleda,lik ne voli staticare,voli trkace i mlade igrace,samo vremena treba dati i podrske jer ce biti udara sa svih strana.
Sunce ti nisi Marko Tomaš u stihovima pišeš
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Od Trake se i dalje može napraviti kakav takav igrač, možeš ga prodati pa zaraditi. Za Šerbečića je kasno, pa možda čak i za prodaju bilo kakvu. Kako utakmice prolaze možda je bolje zadržati Aničića, što dovoljno govori o Šerbečiću.
Dakle, Alesundu smo platili 200.000 eura za Serbecica + ubrzo njemu na ruke otpremninu za raskid, sve to u pola godine 

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kad ce ti rata za Besima, da te poguram?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dace mirva 500k besimu za raskid cisto da mu ostanemo u dobrom sjecanju
NEMA NAZAD
Akademija nije izbacila Mihojevica i Kovacevica vec Leotar i Travnik.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:39Ako je akademija izbacila nesto da valja to su defanzivciPeppermintSA je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:28Kakav crni čelik. Ja bih dekretetom zabranio da i jedan stoper iz akademije prismrdi prvom timu. Sve se to karbonske kopije. Staviše, dekretom zabraniti dovođenje i jednog stopera koji je prošao bilo koji od bh omladinskih pogona. Samo i isključivo stranci, region, dijaspora. Ne znamo napraviti stopera
Mihojevic, Mujakic, Kovacevic
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Kakav Travnik?GangEvil je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:30Akademija nije izbacila Mihojevica i Kovacevica vec Leotar i Travnik.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:39Ako je akademija izbacila nesto da valja to su defanzivciPeppermintSA je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:28
Kakav crni čelik. Ja bih dekretetom zabranio da i jedan stoper iz akademije prismrdi prvom timu. Sve se to karbonske kopije. Staviše, dekretom zabraniti dovođenje i jednog stopera koji je prošao bilo koji od bh omladinskih pogona. Samo i isključivo stranci, region, dijaspora. Ne znamo napraviti stopera
Vladan je par puta pominjao kako su njegov talent prepoznali samo u Sarajevu.
Da su u Borcu skontali kakav talent postoji u lokalnom klubu, tamo bi on zavrsio.
- napoleon72
- Kontakt:
Adnan Kovacevic kume, ne Vladan. Pricamo o stoperima.Conscious je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:51Kakav Travnik?GangEvil je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:30Akademija nije izbacila Mihojevica i Kovacevica vec Leotar i Travnik.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:39
Ako je akademija izbacila nesto da valja to su defanzivci
Da su u Borcu skontali kakav talent postoji u lokalnom klubu, tamo bi on zavrsio.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
FCUM je tvrdoglaviji i od mene 
Objasnite ljudima da Adnan i Vladan Kovacevic nisu isti lik
Objasnite ljudima da Adnan i Vladan Kovacevic nisu isti lik
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Rozman sad da istjera Olveiru ziljkica buljubasica (zamene najbolji igrac kojeg je akademija izbacila posebno uzimajuci u obzir lom noge koliko godina i kako covjek ulazi tuce u duelu ) JA BI VJEROVO ROZMANU.. pisao sam cim je izaslo na portalima da nisu svi ISTJERANI radi ne kvaliteta ili ne uklapanja u sistem..
Svi znamo kakog smo mi mentaliteta na balkanu (a posebno mi bosanci) zapijes se sa per havera sledeci dan u 12 sefu javljas da nesi mogo doc naposo taj dan..
Kad te sef penaltizuje ili otjera, onda se zove na sake **** mater itd..
Nikad mi nismo krivi uvjek je sef trener direktor razrednik pedagog..
Ovde je NAJVECA GRESKA TO STO MIRVIC NEZNA DA NADJE LJUDE KOJIM VJERUJE I KOJI ZNAJU RADIT SVOJ POSO..
Evo Rozman i Ibricic meni izgledaju extra tipovi al NEMA LOGIKE UGOVOR 2 godine 2+2 ok
Ntw; KAKO DINAMO CZ PARTIZAN HAJDUK u omladinskim ligama prvaka(cinimi se da je hajduk prije godinu dvije doso do funala nisam sig) kotiraju..
Dalije pametno igrat to takmicenje sa najboljim igracima (govorim ovo da ih drugi klubovi iz evrope nebi pokupili posto dosta tih omladinaca nema pro ugovor))
A nisam upratio da dinamo cz partizan opste to igraju neznam jesul i prvaci u tim kategorijama
Svi znamo kakog smo mi mentaliteta na balkanu (a posebno mi bosanci) zapijes se sa per havera sledeci dan u 12 sefu javljas da nesi mogo doc naposo taj dan..
Kad te sef penaltizuje ili otjera, onda se zove na sake **** mater itd..
Nikad mi nismo krivi uvjek je sef trener direktor razrednik pedagog..
Ovde je NAJVECA GRESKA TO STO MIRVIC NEZNA DA NADJE LJUDE KOJIM VJERUJE I KOJI ZNAJU RADIT SVOJ POSO..
Evo Rozman i Ibricic meni izgledaju extra tipovi al NEMA LOGIKE UGOVOR 2 godine 2+2 ok
Ntw; KAKO DINAMO CZ PARTIZAN HAJDUK u omladinskim ligama prvaka(cinimi se da je hajduk prije godinu dvije doso do funala nisam sig) kotiraju..
Dalije pametno igrat to takmicenje sa najboljim igracima (govorim ovo da ih drugi klubovi iz evrope nebi pokupili posto dosta tih omladinaca nema pro ugovor))
A nisam upratio da dinamo cz partizan opste to igraju neznam jesul i prvaci u tim kategorijama
Adnan Kovacevic brateConscious je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:51Kakav Travnik?GangEvil je napisao/la: ↑23 avg 2023, 15:30Akademija nije izbacila Mihojevica i Kovacevica vec Leotar i Travnik.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:39
Ako je akademija izbacila nesto da valja to su defanzivci
Bog Bosna i Bošnjaci
Svi bi mi voljeli da trako izraste barem u mujakica, ali Bgm kod njega su osnove tanke, i sto je najgore za stopera, lik preplasen. Volio bi da me demantuje, ali daj Boze.
Anicic je nas najbolji stoper, ali koliko on moze igrati u konstanti, to je upitno.
Serbecic je meni enigma, lik je podero u prvom mandatu, kasnije gluho bilo, ali jos je mlad i ima sanse da se dozove. Ne bi ga se bas odricao, osim ako nemaju u planu novog stopera dovesti.
Anicic je nas najbolji stoper, ali koliko on moze igrati u konstanti, to je upitno.
Serbecic je meni enigma, lik je podero u prvom mandatu, kasnije gluho bilo, ali jos je mlad i ima sanse da se dozove. Ne bi ga se bas odricao, osim ako nemaju u planu novog stopera dovesti.
Rožman već pokazuje da je ozbiljan trener, bez discipline nema ni ekipe. Samo tjerati ko ne radi svoj posao, igrači su plaćeni dobro i moraju se profesionalno ponašati.
-
- Kontakt:
Nešto ima u TC, teže ih dobiti nego Zrinjski u Mostaru,evo:
- 23.4."23.FKS : TC 1:0 u 80+min. sviran im nepostojeći ofsajd (red je bio da poslije Sloge i mi budemo pogurani)
- 30.9."22.TC : FKS 1:0
- 10.8."22.FKS : TC 1:5
- 23.4."22.FKS : TC 0:1
- 3.10."21. TC : FKS 0:0
-19.7."21. FKS :TC 1:2
- 7.5."21. TC: FKS 1:1
- 8.11."20.TC: FKS 0:0
Od 8 utakmica dobili jednu i to jednu ???
Sad dobili čisto , SŠ zaključio da neki nisu za (iz njima znanih razloga) FKS i sad forum "narice" kao što ti reče.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jbg, druže, složimo se da se ne slažemo.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:39Ako je akademija izbacila nesto da valja to su defanzivciPeppermintSA je napisao/la: ↑23 avg 2023, 14:28Kakav crni čelik. Ja bih dekretetom zabranio da i jedan stoper iz akademije prismrdi prvom timu. Sve se to karbonske kopije. Staviše, dekretom zabraniti dovođenje i jednog stopera koji je prošao bilo koji od bh omladinskih pogona. Samo i isključivo stranci, region, dijaspora. Ne znamo napraviti stopera
Trenutno korisnika/ca: Amco46, atomskaNavika, bhfanatic14, bosnas_, Hajdeee, Lecler, Vanja8 i 56 gostiju.