FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 09 jun 2017, 10:59

klasik je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Nula (0), dakle, nista mu ne dugujemo, za razliku od svih njegovih prethodnika. Ustvari, dao je i vratio ih sebi nakon para od Evrope, sto je opet fer.
Znaci dok je bilo para u klubu on je bio predsjednik, UEFA, Krpic... Sad kad je trebalo ulozit pare, ispostovat tuzbe, platit nove igrace on vise ne moze bit predsjednik, ima porodicu.
Ne kazem da je lako bit predsjednik, al nije li to sve malo licemjerno, jedna prica prije pola godine, neki dugorocni planovi bla bla i cim se treba zavuc ruka u svoj dzep onda se traze neki izgovori i ostavlja se klub.
Nije licemjerno, ako gledas iz objektivne perspektive: rekao je ako ne izbori Evropu onda odlazi i odrzao je rijec. Naravno da ce obecavati sve najbolje za buducnost, kao sto svako radi kad dodje na celo nekog kluba. Za razliku od njega Azmir je vise slagao i nije odrzao rijec, otisao je nakon nekoliko kola, nije osvojio nista a klubu je ostavio pozajmicu od 3mil KM koja ce mu se morati kad-tad vratiti i to je neoboriva cinjenica (osim ako pismeno se ne odrekne te pozajmice, a zasto bi!?).

Znas sam moje misljenje o Senadu i kompaniji, bitna mi je samo Sloboda, ali mnogi ismijavaju jednog, a zatvaraju oci ispred drugih, gorih stvari.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 09 jun 2017, 11:06

Zasto Suljo proziva @sloboda72, jel zbog obrisanog posta o isticanju vremena za Slobodu?
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 jun 2017, 11:24

Amelija je napisao/la:Zasto Suljo proziva @sloboda72, jel zbog obrisanog posta o isticanju vremena za Slobodu?
Gdje proziva i zasto bi ga prozivao ako pise istinu? Mnogi ne zele istini da pogledaju u oci, jer istina zna nekada biti bolna i teska.
Sjetite se samo koliko su Fukare nanijele stete Slobodi sa bakljama kada je bio Azmir predsjednik. Mislili su da ce naskoditi Azmiru, a u stvari su Slobodi zakinuli dosta novca. Kod nas se nekada razmislja naopako. Mozda bi nekada htjeli biti mnogo bitni, a u stvari smo nebitni.
@sloboda72 iznese cinjenicu pa sada ko skonto, ko ne skonto.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 09 jun 2017, 11:57

Probisvjet je napisao/la:
Amelija je napisao/la:Zasto Suljo proziva @sloboda72, jel zbog obrisanog posta o isticanju vremena za Slobodu?
Gdje proziva i zasto bi ga prozivao ako pise istinu? Mnogi ne zele istini da pogledaju u oci, jer istina zna nekada biti bolna i teska.
Sjetite se samo koliko su Fukare nanijele stete Slobodi sa bakljama kada je bio Azmir predsjednik. Mislili su da ce naskoditi Azmiru, a u stvari su Slobodi zakinuli dosta novca. Kod nas se nekada razmislja naopako. Mozda bi nekada htjeli biti mnogo bitni, a u stvari smo nebitni.
Na fb
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 jun 2017, 13:28

Amelija je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Na fb
Hajd neka pisu. Ne citam na FB nista otkako su postali politicki pijuni Jasmina Imamovica. To sazove Jasmin u kancelariju i kaze ovako cete i gotovo. Jaci je strah od Jasmina nego sto je ljubav prema Slobodi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jun 2017, 15:08

Jel se uplatilo 100 000 markica, danas nam je zadnji rok valjda ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 09 jun 2017, 16:13

Samo da kazem, Suljo, ja sam uz Slobodu i tebe :)
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Amelija
Kontakt:

Post Postao/la Amelija » 09 jun 2017, 16:17

Ljudi su po prirodi optimisti, pa tako i ja zelim biti. Nadam se da ce iz kluba početi dolaziti lijepe vijesti. Eto, budala sam, nadam se solidnom, borbenom timu, daljem rjesavanju dugova i strukturiranju organizaccije kluba koja nece ovisiti o pojedincu, ko god to bio. Najvise sto ja mogu uraditi je animiranje ljudi na kupovinu sezonakih i dolazak na Tusanj, da se pomogne klubu. Stvaranjem lose atmosfere samo odmaze Slobodi. Ajde da se potrudimo malo oko toga, svakako smo bolesnici koji ce ici na stadion, bolje je to raditi sa dobrom voljom i u dobrom raspolozenju, sa sto vise nas na tribinama. Ajd pozz
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2017, 16:19

Eto vam culi ste i osima.kako rece otkud onoliki neprijatelji...tako nas i dozivljavaju.
Nemojte da se izmedju se glodjemo.
Daj da uradimo sta mozemo .i koliko mozemo.
Pa ako nista bar suzdrzat se teskih rijeci jedni drugima.
Bice to sve ok.mora bit.****.
Samo Sloboda...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jun 2017, 16:50

kad mislim da mi se onaj Zeljo ne moze vise zgaditi, uvijek me iznenade. to sto oni rade sa igracima koji imaju ugovore sa drugim klubovima u normalnim drzavama mora biti za neke kazne
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2017, 17:15

Ma je.bes dusmane.njima njihovo na nase.
Daj da se mi izmedju sebe ispostujemo.
Oni rovare gdje mogu.nemoj da im mi olaksavamo.
Samo Sloboda!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2017, 17:22

Amelija je napisao/la:Ljudi su po prirodi optimisti, pa tako i ja zelim biti. Nadam se da ce iz kluba početi dolaziti lijepe vijesti. Eto, budala sam, nadam se solidnom, borbenom timu, daljem rjesavanju dugova i strukturiranju organizaccije kluba koja nece ovisiti o pojedincu, ko god to bio. Najvise sto ja mogu uraditi je animiranje ljudi na kupovinu sezonakih i dolazak na Tusanj, da se pomogne klubu. Stvaranjem lose atmosfere samo odmaze Slobodi. Ajde da se potrudimo malo oko toga, svakako smo bolesnici koji ce ici na stadion, bolje je to raditi sa dobrom voljom i u dobrom raspolozenju, sa sto vise nas na tribinama. Ajd pozz
:thumbup: je biga nema druge.samo pozitiva.izdrzo je mujo i gore.
S tim da je razumljivo razocaraenje kod ljudi i ne treba ih bockat i podjebavat.
Treba gledat kako okupit masu a ne razbijat.sto bi reko ciro **** galvanizirajmo se..
Zamis da su nasli zajednicku oni koji su trebali.dje bi nam bio kraj.****.

P.s prvi koji mi kaje da sam placenik il faraonovac il ne znam ciji otice u tri picke liejpe materine.i mnogo vise.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 jun 2017, 18:18

Kako saznaje..., fudbalski klub Sloboda će u narednom periodu pokušati angažovati Dženana Burekovića, Amara Rahmanovića, Tonija Markića, Dinu Rustemovića i Jocu Stokića...
De da vidimo i ovo. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jun 2017, 18:18

Upravni odbor Slobode nalaze se u pravim mukama oko sastavljanja adekvatnog igračkog kadra za narednu sezonu, te su određeni igrači predstavljeni kao želje kluba sa Tušnja. Kako saznaje ****, fudbalski klub Sloboda će u narednom periodu pokušati angažovati Dženana Burekovića, Amara Rahmanovića, Tonija Markića, Dinu Rustemovića i Jocu Stokića.

Zeničanin Bureković je želja Slobode još od prošle godine, ali njegova odluka je bila da nastavi karijeru u Vojvodini. Jutros je Bureković raskinuo ugovor sa Vojvodinom, nakon su mu poručili da ne računaju na njega. U Čeliku je proveo solidnu polusezonu, te se uspio se izboriti za mjesto prvotimca. Do sada je prošao sve omladinske kategorije zeničkog kluba.

Nekada mladi igrač Slobode, Amar Rahmanović nikada nije dobio pravu priliku u Tuzli, a karijeru je gradio u Novom Pazaru, Olimpicu, da bi se izborio za angažman u NK Istru, odakle odlazi u Koper. U zadnje dvije godine igrao je za Maribor i Celje. Mladi reprezentativac bio bi izuzetno pojačanje u veznom redu.

Kompletiranje veznog reda završio bi Dino Rustemović. Nekada igrač zvorničke Drine i velika nada FK Sarajevo, ove sezone je napadnut od navijača kojima je poručio da je završio epizodu u Sarajevu. Dino je kvalitetan vezni igrač, te je u nekoliko navrata bio kapiten kluba sa Koševa, te bi se uklopio u sistem igre Vlade Jagodića.

Fudbaler Cibalije, Toni Markić, može igrati na poziciji štopera i desnog beka. Radi se o visokom defanzivcu koji je stekao iskustvo igranja utakmica na ovom području i koji traži pravu sezonu da pronađe inostrani angažman. Do sada je nastupao za Zagreb, Borac, Široki Brijeg, Zrinjski, Olimpic, KuPS, Zawisza, odakle je karijeru nastavio u Cibaliji.

Još jedan fudbaler Čelika označen je kao želja Slobode. Radi se o Joci Stokiću, dobro poznatom licu sa bh. travnjaka koji je do sada u BiH nastupao za Modriču, Zvijezdu iz Gradačca, Borac Banja Luka, Željezničar, Radnik, da bi nakon transfera u Al-Jahru se vratio u Zenicu kojem je pomogao u opstanku u ligi.
bgm da makar dvojicu od ovih dovedemo odlicno je
pretpostavljam da slijede postovi sa puno smajlija gdje cete pisati da nemamo marke a ne da dovodimo ovakve igrace
Nad tobom sunce najljepše sja

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2017, 18:25

Ma iskreno.ja sam vise za stabilizaciju kluba.da se jednom podvuce refa i izmire sva dugovanja.da se klub ustabili.da vise nemamo ovih sranja sa potrazivnajima i ucjenama pred utakmicu.i transparentnost u radu.da se jedn om za svagda prekine prica o lopovluku..
I da se pokrene akcija kako god je zvali.ovo sa firmama partnerima je za pohvalu.svaka cast.
Ubise nas ova dugovanja.i amaterski ugovori.ako se razumijemo..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2017, 18:27

Samo ovog Jocu izbjeci, istrosen je pravo, uzeti ce pare, a nema sta puno vise da pruzi.

Ovu ostalu 4 bi bilo super kada bi ugovorili :thumbup:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 jun 2017, 18:34

i onda cete na jesen opet o upravi i dugovanjima.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 10 jun 2017, 00:10

slika

Evo šipova.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 jun 2017, 00:53

Znas se sta ? Prodje i petak
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 jun 2017, 07:43

Jutro Slobodasi? Ima li licence i jel' tuzen savez? Zasto nisu transparentni i zasto nas ne obavjeste o desavanjima oko licence i tuzbe prema NS?
Oni izgleda ko' djeca u skoli, kazu samo dobre ocjene, a ostalo presute. Posteno je iznijeti sve pa makar i lose.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.