@baresi gdje si nasao tu vijest za Gansa ,a @rastfarian ima dobra stranica ac milan serbia odlicna je stranica objavljuju dobre vijesti i ne kasne mnogo ,eh sada ako hoces mogli bi se angazovati da napravimo novu str .ac milan bosnia ko ima vremena neka bude admin i neka objavljuje vijesti moguce transfere i slicno ...rastafarian je napisao/la:http://www.facebook.com/A.CMilanBiH1899
Da li se vi slažete da ova stranica treba da predstavlja nas kao simpatizere jednog od najvećih klubova svijeta? Stranica je nepregledna, na postovima se može naći mnogo pravopisnih grešaka i sl.
Prvo što upada u oči je sam naziv stranice Ac Milan...Fan Club Bosna i Hercegovna![]()
Mislim ne znam, možda vama ne smeta al' meni smeta. Pa imam prijedlog da se napravi nova fb stranica, može je pokrenuti neko sa ovog pdf-a, svi ćemo se angažovati ako treba, mobilizirati, par admina i to je to. Nešto po uzoru na ManUtd-ovu fb stranicu koja je veoma profesionalna, Barcina, pa čak i Juventusova![]()
Ako neko ima volje, da krenemo od nule?![]()
Milano siamo noi!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rastafarian
- Kontakt:
Pa ne znam, zato pitam ako ima volje, ako neko to želi onda se i ja nudim za pomoć. @baresi piše fine postove na forumu, konstruktivne, i još par osoba i naizmjenično.. kada neko ima obaveze, drugi posta, apdejtuje i slično.meho-medo je napisao/la:@baresi gdje si nasao tu vijest za Gansa ,a @rastfarian ima dobra stranica ac milan serbia odlicna je stranica objavljuju dobre vijesti i ne kasne mnogo ,eh sada ako hoces mogli bi se angazovati da napravimo novu str .ac milan bosnia ko ima vremena neka bude admin i neka objavljuje vijesti moguce transfere i slicno ...rastafarian je napisao/la:http://www.facebook.com/A.CMilanBiH1899
Da li se vi slažete da ova stranica treba da predstavlja nas kao simpatizere jednog od najvećih klubova svijeta? Stranica je nepregledna, na postovima se može naći mnogo pravopisnih grešaka i sl.
Prvo što upada u oči je sam naziv stranice Ac Milan...Fan Club Bosna i Hercegovna![]()
Mislim ne znam, možda vama ne smeta al' meni smeta. Pa imam prijedlog da se napravi nova fb stranica, može je pokrenuti neko sa ovog pdf-a, svi ćemo se angažovati ako treba, mobilizirati, par admina i to je to. Nešto po uzoru na ManUtd-ovu fb stranicu koja je veoma profesionalna, Barcina, pa čak i Juventusova![]()
Milano siamo noi!
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
pa eto vidi hoce li baresi,senad-flamini i el principe mozda bi htio i muha milanez ako jos koga znas pitaj da li su zainteresirani ja sam za , pomogao bi ponekad objavio koju vijest iako sam tanak s vremenomrastafarian je napisao/la:Pa ne znam, zato pitam ako ima volje, ako neko to želi onda se i ja nudim za pomoć. @baresi piše fine postove na forumu, konstruktivne, i još par osoba i naizmjenično.. kada neko ima obaveze, drugi posta, apdejtuje i slično.meho-medo je napisao/la:@baresi gdje si nasao tu vijest za Gansa ,a @rastfarian ima dobra stranica ac milan serbia odlicna je stranica objavljuju dobre vijesti i ne kasne mnogo ,eh sada ako hoces mogli bi se angazovati da napravimo novu str .ac milan bosnia ko ima vremena neka bude admin i neka objavljuje vijesti moguce transfere i slicno ...rastafarian je napisao/la:http://www.facebook.com/A.CMilanBiH1899
Milano siamo noi!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rastafarian
- Kontakt:
Pa eto, ima nas solidno. Ja sada odoh, vjerovatno će u toku dana i oni ovo vidjeti pa da daju svoje mišljenje i da vidimo na čemu smo.meho-medo je napisao/la:pa eto vidi hoce li baresi,senad-flamini i el principe mozda bi htio i muha milanez ako jos koga znas pitaj da li su zainteresirani ja sam za , pomogao bi ponekad objavio koju vijest iako sam tanak s vremenom
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
milanello twitter: http://twitter.com/#!/Milanello" onclick="window.open(this.href);return false;meho-medo je napisao/la: @baresi gdje si nasao tu vijest za Gansa ,a @rastfarian ima dobra stranica ac milan serbia odlicna je stranica objavljuju dobre vijesti i ne kasne mnogo ,eh sada ako hoces mogli bi se angazovati da napravimo novu str .ac milan bosnia ko ima vremena neka bude admin i neka objavljuje vijesti moguce transfere i slicno ...
evo i milandiavolo twitter: https://twitter.com/#!/MilanDiavolo" onclick="window.open(this.href);return false;
pratim uglavnom ova 2 sajta jer imaju najbržih informacija i može im se vjerovati.
što se fb stranice tiče ja sam za. kada imam vremena mogu pomoći. mada ne znam koliko je pametno rasipati se u više tih grupica. možda da se kontaktira administratore ove stranice da obrate pažnju na to da im se pomogne itd.
ja sam više za neku stranicu kao što juve ima juvebalkan, znači da nije ograničena samo na bih već na ex yu a nema takve kvalitetne stranice još. imam tu ideju duže vremena samo nikad da je realiziram. a ne bi mogao to sam uraditi. ima na acmilan online 3-4 stalnih članova i hardcore navijača možda bi se i moglo šta pokrenuti...
According to The Sun, Drogba would've already signed with Milan for 1 year (Bull***t)

@IlPrincipe ne znam zašto se potencira da urby bude lijevi bek. prošlo je dosta godina od kada je on standardno igrao lijevog beka u ajaxu. serija a je mnogo tvrđa liga i više se oslanja na taktiku nego holandska i pitanje je kako će se snaći na toj poziciji? čitao sam intervju gdje je urby pričao kako je nekada igrao napadača pa su ga kasnije vratili u sredinu. očito da mu više odgovara napad nego odbrana.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- harunsmajic
- Kontakt:
Jel mogu i ja bit admin, svakako po cijeli dan sam na fb-u tako da mogu objavljivat vijesti!?rastafarian je napisao/la:Pa eto, ima nas solidno. Ja sada odoh, vjerovatno će u toku dana i oni ovo vidjeti pa da daju svoje mišljenje i da vidimo na čemu smo.meho-medo je napisao/la:pa eto vidi hoce li baresi,senad-flamini i el principe mozda bi htio i muha milanez ako jos koga znas pitaj da li su zainteresirani ja sam za , pomogao bi ponekad objavio koju vijest iako sam tanak s vremenom
" onclick="window.open(this.href);return false;rastafarian je napisao/la:Moj voljeni klub čestitao mojoj ljubavi duplu krunu![]()
Svaka čast Ćelooo!
p.s. fina slika, samo da je veća rezolucija![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
Super offerta del Barça!
20 milioni + Afellay per T.Silva.
Moja reakcija :
oooj stomak me zaboli ode sr'at haj ž
20 milioni + Afellay per T.Silva.
Moja reakcija :

oooj stomak me zaboli ode sr'at haj ž

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- muha milanez
- Kontakt:
Ne znam ljudi, ako se dogovorite da pravite novu stranicu na fb, na mene mozete racunati.. al opet vidite, mozda da neku od postojecih fb grupa malo modifikujemo i prepravimo.. ovo za T Silvu,nemam rijcei..smijesni su totalno.. haha 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ovaj mladi golman Cruzeira, koji brani za njihov B tim je pred potpisom za Milan. Brani za mladu Brazilsku reprezentaciju i veoma je perspektivan.
Gabriel Vasconcelos Ferreira
http://www.transfermarkt.de/en/gabriel/ ... 79242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Već je sve dogovoreno, u ponedeljak dolazi na Ljekarski Pregled u Milanello. Definitnivno Milanovo treće po redu pojačanje ove sezone, navodno se i Juventus zeinteresovao bio za njega, a on je odlučio Milan
[youtube][/youtube]
Gabriel Vasconcelos Ferreira
http://www.transfermarkt.de/en/gabriel/ ... 79242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Već je sve dogovoreno, u ponedeljak dolazi na Ljekarski Pregled u Milanello. Definitnivno Milanovo treće po redu pojačanje ove sezone, navodno se i Juventus zeinteresovao bio za njega, a on je odlučio Milan

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 19 maj 2012, 17:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
jel to neka zvanicna ponuda barcelone ili samo novinarska naklapanja, vjerujem da su ipak samo naklapanja
tesko je povjerovati da ce milan pusiti silvu, al ko zna, sve je moguce, postoje neke price kako berlusconi planira prodati bilo koga za dobre pare, a tu su i price da nema prodaje silve
tesko je povjerovati da ce milan pusiti silvu, al ko zna, sve je moguce, postoje neke price kako berlusconi planira prodati bilo koga za dobre pare, a tu su i price da nema prodaje silve
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- rastafarian
- Kontakt:
Nisam prije čuo za Ferreiru al eto, vjerujem da je perspektivan, a ovo za Silvu, mislim da je klasična patka, a i držim upravu za riječ da ga neće pustiti.
A što se tiče stranice, ne žuri nam se, ljeto je pred nama.. možda i stupiti u kontakt sa nekom stranicom, ne znam, vidjećemo. Uglavnom da znam da je ideja zaživjela, da ima voljnih ljudi pa da se zajednički angažujemo.
Jel definitivno onaj žuti dres treći dres za narednu sezonu?
A što se tiče stranice, ne žuri nam se, ljeto je pred nama.. možda i stupiti u kontakt sa nekom stranicom, ne znam, vidjećemo. Uglavnom da znam da je ideja zaživjela, da ima voljnih ljudi pa da se zajednički angažujemo.
Jel definitivno onaj žuti dres treći dres za narednu sezonu?
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
ćelo je jasno rekao nikad više neće milan imati crne dresove nakon poraza od arsenala 3-0 u ligi prvaka
i da će nakon dugo godina 3. dres ponovo biti žuti.
što se tiče gabriela dobar potez. čim brani za mladu reprezentaciju nije loš.
urby ne igra na euru. nevjerovatno zaista da nije među 20 i kusur igrača.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Odkud to ja cito neki dan ovdje na sportsport.ba da je uvrsten u spisak od 30 igraca i od tih 30 da ce Marwijk donijeti odluku ko ide na eurobaresi#6 je napisao/la:ćelo je jasno rekao nikad više neće milan imati crne dresove nakon poraza od arsenala 3-0 u ligi prvakai da će nakon dugo godina 3. dres ponovo biti žuti.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
bio je mozda na sirem spisku ali nece ici na euro.
Buon compleanno Nereo Rocco!
Buon compleanno Nereo Rocco!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Već vidim vezni red:
Boateng - Montolivo - Nocerino
Eh sad, možda bi bilo dobro dovesti još jednog solidnog veznjaka (polušpic tipa Gansa) da radi u tandemu s Montom i BN, al' o tom - potom.
Sada su bekovi prioritet, te po mogućnosti dobar štoper i golman, ali i napadač ako Robinho, Pato ili neko treći napusti klub u prelaznom roku.
Boateng - Montolivo - Nocerino

Eh sad, možda bi bilo dobro dovesti još jednog solidnog veznjaka (polušpic tipa Gansa) da radi u tandemu s Montom i BN, al' o tom - potom.

- rastafarian
- Kontakt:

ovo sam morao postati

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- harunsmajic
- Kontakt:
Ja imam stranicu vec napravljenu 559 clanova, nisam je koristio dugo bio sam i zaboravio na nju pa mozemo krenut sa radom ako je neko zainteresovan? Evo link stranice: https://www.facebook.com/ForzaACMilan1899
Zadnja izmjena: harunsmajic, dana/u 19 maj 2012, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bih dao da ih još jedanput vidim tako radosne osvajajući sve moguće trofeje.
Ali, nažalost, to vrijeme polako prolazi i odmiče, a nasljednike ovih velikana tek treba dovesti. Ipak, to i takve poslove ćemo prepustiti majstorima (Adriano i Silviju to zaista jesu), a ja se iskreno nadam da neće pogriješiti u odabiru. Ne trebaju nam neko tipa Balotellija i Teveza da remete atmosferu u klubu i pokvare već ranije stvoren kostur tima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.