Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
GOLASOOOOOOOO GOLASOGOLASOGOLASOGOLASO!!!!!!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Stefan najskuplji igrac lige, bilo to na papiru ili ne, kakav Cimirot.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ČESTITAM POBJEDU,,,,Mokroguz je napisao/la:GOLASOOOOOOOO GOLASOGOLASOGOLASOGOLASO!!!!!!

Je li ovo prvijenac Juksona?
Ma bravo momcino!!
I bravo cijeloj ekipi, ovo je odlicno, pravo sam ponosan!
Vidim i Mak debitirao
Mora da je velik i dobar dozivljaj na tako vazno utakmicu unici, koliko on ima godina?

I bravo cijeloj ekipi, ovo je odlicno, pravo sam ponosan!

Vidim i Mak debitirao

Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 08 apr 2015, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Banja Luka ove sezone:

Samo smo mi i Sarajevo uspjeli u Banja Luci osvojiti sva tri boda.

Samo smo mi i Sarajevo uspjeli u Banja Luci osvojiti sva tri boda.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I nastavlja se: 1 asistencija protiv Borca. Brki da je bio precizan, bile bi 2 asistencije danas.Mokroguz je napisao/la:Kod kuce mozemo do 2-0, i to nam je bitno. Bice burno gostima!
Da popravim ovo,EDIT 2.0:Mokroguz je napisao/la:Stefan ukupno 7 golova + 2 asistencije u 6 utakmica.
28.01.2015 Mladost prijateljska 1 gol
14.03.2015 Vitez liga 1 gol
18.03.2015 Zvijezda kup 2 gola
21.03.2015 Sloboda liga 1 gol
29.03.2015 Vitez prijateljska 1 gol
04.04.2015 Zvijezda liga 1 gol + 2 asistencije
![]()
![]()
EDIT:
Eto proglasili su ga na BHT-u da je bio igrac kola
4 asistencijaU kupu protiv Zvijezde postigao jos dva.
Ukupno 7 golova + 5 asistencija za 7 utakmica.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
STEFAN je igračina,,,,no imam prijedlog za GOSPODINA NIJAZA GRACIĆA,,,,,,,Nemoj ga jarane prodavat jer ce nam trebat za Evropu,,,,,da prođemo par kola .Za grupnu fazu dovodimo nogometaša iz repke Australije .Mokroguz je napisao/la:I nastavlja se: 1 asistencija protiv Borca. Brki da je bio precizan, bile bi 2 asistencije danas.Mokroguz je napisao/la:Kod kuce mozemo do 2-0, i to nam je bitno. Bice burno gostima!
Da popravim ovo,EDIT 2.0:Mokroguz je napisao/la:Stefan ukupno 7 golova + 2 asistencije u 6 utakmica.
28.01.2015 Mladost prijateljska 1 gol
14.03.2015 Vitez liga 1 gol
18.03.2015 Zvijezda kup 2 gola
21.03.2015 Sloboda liga 1 gol
29.03.2015 Vitez prijateljska 1 gol
04.04.2015 Zvijezda liga 1 gol + 2 asistencije
![]()
![]()
EDIT:
Eto proglasili su ga na BHT-u da je bio igrac kola
4 asistencijaU kupu protiv Zvijezde postigao jos dva.
Ukupno 7 golova + 5 asistencija za 7 utakmica.Prica se ponekad kako je neko zalutao do nase lige - Stefana je neko pogresno teleportirao sa druge galaksije, sta taj ciko radi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo još jednom za fudbalere i stručni štab na današnjoj pobjedi.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cestitke momcima!Sve nas je manje na temi,sto li da li se iko pita?
Ne znam, valjda svi zauzeti. Ja cu vazda biti na forumu koliko god nas bilo. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Ne znam, valjda svi zauzeti. Ja cu vazda biti na forumu koliko god nas bilo.

Cestitke Vukovima

Ako bogda do godine u evropu,nekako uvijek za dlaku izmakne

Nisam previse aktivan na ovoj temi ali sam pratio desavanja i nadam se skoroj gradnji kampa da ovaj klub jos vise ojaca.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pa gdje si arhimede? Nema te dugo ovdje.arhimed89 je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Ne znam, valjda svi zauzeti. Ja cu vazda biti na forumu koliko god nas bilo.![]()
![]()
Cestitke Vukovima![]()
Ako bogda do godine u evropu,nekako uvijek za dlaku izmakne![]()
Nisam previse aktivan na ovoj temi ali sam pratio desavanja i nadam se skoroj gradnji kampa da ovaj klub jos vise ojaca.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pozdrav vukovima
Interesuje me kolika je cijena ulaznice jer sam ako se ne varam nekad na pocetku sezone procitao da je 1 km.
Druga i bitnija stvar,imate li kakvih problema sa suspendovanim ili povrijedjenim igracima za sutra.
I treca i najbitnija stvar ,neka sutra bude sve u sportskom duhu,uz nadu da ce nam se vratiti malo one srece koja nas je napustila u prvom djelu sezone kod nas .Moram priznati da bi sutra bio zadovoljan i sa jednim bodom.Dobri ste i moje simpatije imate i nadam se da ce te izboriti Evropu i to kao osvajaci kupa

Interesuje me kolika je cijena ulaznice jer sam ako se ne varam nekad na pocetku sezone procitao da je 1 km.
Druga i bitnija stvar,imate li kakvih problema sa suspendovanim ili povrijedjenim igracima za sutra.
I treca i najbitnija stvar ,neka sutra bude sve u sportskom duhu,uz nadu da ce nam se vratiti malo one srece koja nas je napustila u prvom djelu sezone kod nas .Moram priznati da bi sutra bio zadovoljan i sa jednim bodom.Dobri ste i moje simpatije imate i nadam se da ce te izboriti Evropu i to kao osvajaci kupa

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Karta je 5KM ostalo nek ti oni odgovore 

Ja koliko znam nedostaje Smajić zbog tri žuta kartona.
Hvala na odgovoruMancini je napisao/la:Ja koliko znam nedostaje Smajić zbog tri žuta kartona.
@Murinjo

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Hebibovic i Hajdarovic nece igrati, ovo dvoje su zajedno pogodili 10 puta za Velez ove sezone, tako da racunam to kao neki hendikep.
Ipak ne treba se opustati, nego sada ako ekipa dodje do ranog pogotka onda je veliki dio posla odradjen, a ako protivnici stignu do ranog gola onda imaju nam igraci zbog ovih nedostataka veci motiv da se ne predaju. Pogotovo kako su nam igraci znali ove sezone vracati se drasticno, preokret protiv Borca u prvom dijelu sezone, Zvijezde nekoliko puta cak i u nevremenu, maltene i protiv Sarajeva na Kosevu, a kod kuce igramo bolje ove sezone.
Zato "go get 'em, tigers!", ovo zavrsava u nasu korist uz Boziju pomoc!

Ipak ne treba se opustati, nego sada ako ekipa dodje do ranog pogotka onda je veliki dio posla odradjen, a ako protivnici stignu do ranog gola onda imaju nam igraci zbog ovih nedostataka veci motiv da se ne predaju. Pogotovo kako su nam igraci znali ove sezone vracati se drasticno, preokret protiv Borca u prvom dijelu sezone, Zvijezde nekoliko puta cak i u nevremenu, maltene i protiv Sarajeva na Kosevu, a kod kuce igramo bolje ove sezone.
Zato "go get 'em, tigers!", ovo zavrsava u nasu korist uz Boziju pomoc!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam hoce li raditi do kraja, ali evo barem nesto nama koji moramo gledati preko ekrana:
http://www.serbiaplus.com/bht1.html
http://www.serbiaplus.com/bht1.html
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jaoo da je ono unislo
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.