Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 maj 2010, 13:31

Ovo nebi bilo lose..

Liverpool Consider Player Plus Cash Deal to Seal £16m Spanish International Deal: Benitez Ready to Offer Rieira for Mata

Liverpool are looking to make a hopeful bid to bring Valencia attacker Juan Mata to Anfield. Rafa Benitez is willing to offer Spanish international Albert Rieira as part of a cash plus player bid for the impish 22 year old.
Benitez is currently unsure of what sort of transfer budget he will be given this summer as the Merseyside outfit looks for new investment so is looking at ways to bring in new additions by offering players he deems as surplus to requirements.
Rieira has never really got going at the club since his move from Espanyol in September 2008 and was reportedly close to making a move to Russia two months ago but may now be used as a makeweight in a deal to sign £16m rated Mata who can play in a number of attacking positions ranging from an orthodox winger to part of a two man strike pairing.
Valencia are in dire financial straits and are more likely to consider offers for Juan Mata so as to avert the need to cash in on the likes of David Silva and David Villa.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 maj 2010, 13:54

ackeey je napisao/la:/www.goal.com/en-gb/news/2559/rumours/2 ... ndo-torres
Ja bih ga pustio za ovu lovu, i onda kupio Dzeku i Jovetica(mozda Suareza)... ;)
prije nekoliko dana je barsa kupila villu, a sad ce dati 70 miliona za torresa :lol:

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... eal-agreed

kao sto se moglo i ocekivati, san jose se nece vracati u liverpool, prodan je za 2.6 miliona funti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 20 maj 2010, 18:35

Bradford teenager Callum Pilkington is poised to become the latest City youngster to move on to a bigger club by completing a switch to Liverpool.

It is understood the Bantams will receive an initial undisclosed fee for the 14-year-old striker with further add-ons.

Stuttgart are considering a move for disgraced Liverpool winger Albert Riera.

Reto Ziegler lined up for Premier League return as Liverpool eye former Spurs defender

Reto Ziegler has been tipped for a shock return to the Barclays Premier League with Liverpool said to be in the hunt for the former Tottenham Hotspur defender.

The Sampdoria defender has been earmarked to fill Rafa Benitez's problem left-back position, according to reports in Italy, but the Reds face strong competition.

New Juventus boss Luigi Del Neri, who has just left Sampdoria for Turin, is keen to take Ziegler with him, but Atletico Madrid and Fiorentina are also said to have made contact with the player's agent.

Liverpool, with limited funds, could be priced out of the move, with Sampdoria thought to value him at about £8.5million.

Agent - Aquilani exit unlikely

Franco Zavaglia has reiterated the creative Italian has no desire to return to his native land this summer despite ongoing speculation the Reds are prepared to offload the player they paid £20million for last year.

The latest rumour has suggested Juventus are back in the hunt the 25-year-old after naming Luigi Del Neri as their new manager and the Turin giants are said to be prepared to offer Brazilian midfielder Felipe Melo as part of a swap deal.

But Zavaglia has dismissed his client's latest link with a Serie A comeback and expects the former Roma man to be plying his trade at Anfield next season.

He told Tuttomercatoweb: "For now Alberto was not required and I think it is not easy to bring him to Juventus.

"In this season, when he did not have ankle problems, he has always played and never had any problems, either with Benitez or with Liverpool.

"So they won't part with Aquilani unless they receive very heavy offers".
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 19:06

YNWA je napisao/la:
Ja bih ga pustio za ovu lovu, i onda kupio Dzeku i Jovetica(mozda Suareza)... ;)
prije nekoliko dana je barsa kupila villu, a sad ce dati 70 miliona za torresa :lol:

kao sto se moglo i ocekivati, san jose se nece vracati u liverpool, prodan je za 2.6 miliona funti

Taj transfer Toresa u Barcu je vrlo vjerovatno samo spekulacija, mozda bi to i bilo dobro prodati njega za tolike pare i kupiti nekoliko dobrih igraca,ali on jednostavno nema mjesta u ovakvoj Barci. Transfet bio jedino bio moguc u slucaju odlaska Ibre iz Barce, o cemu se opet pricaju razlicite price. Jedna kaze da on ostaje definitivno, druga da je na transfer listi i da bi ga prodali za 50 miliona. Tesko je ocekivati da Ibro nakon samo jedne godine ode, ali ako se ipak to i desi, onda je moguca ta ponuda za Torresa od 70 miliona, na koju bi Liverpool vjerujem pristao, kao i sam Torres. Ali sve su to naravno spekulacije i sta bi bilo kad bi bilo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 maj 2010, 21:08

Romariooo je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Taj transfer Toresa u Barcu je vrlo vjerovatno samo spekulacija, mozda bi to i bilo dobro prodati njega za tolike pare i kupiti nekoliko dobrih igraca,ali on jednostavno nema mjesta u ovakvoj Barci. Transfet bio jedino bio moguc u slucaju odlaska Ibre iz Barce, o cemu se opet pricaju razlicite price. Jedna kaze da on ostaje definitivno, druga da je na transfer listi i da bi ga prodali za 50 miliona. Tesko je ocekivati da Ibro nakon samo jedne godine ode, ali ako se ipak to i desi, onda je moguca ta ponuda za Torresa od 70 miliona, na koju bi Liverpool vjerujem pristao, kao i sam Torres. Ali sve su to naravno spekulacije i sta bi bilo kad bi bilo.
liverpool ne zeli prodati torresa, rafa ne zeli prodati torresa, torres ne zeli ici, pametnom dovoljno, i prosle godine je bilo visokih ponuda, koje su u liverpoolu bez razmisljanja odbili, liverpool jest u financijskim problemima, ali prodaja torresa u trenutnoj situaciji nije nikakvo rjesnje i to su znali i ameri i to znaju i purslow i broughton i svi ostali u liverpoolu, o tome je nedavno govorio i rafa
u slucaju da liverpool ne dovede nekoliko velikih pojacanja u sledecem prelaznom roku, i sledece sezone ne bude konkurent za titule, torres ce sigurno otici, jer on zeli osvajati trofeje, i barsa onda ima najvece sanse da ga dovede, jer ne vjerujem da on zeli preci neki drugi engleski klub, real je vec ****, ja se nadam da nece do toga doci, i da ce sto prije u liverpool doci ljudi koji ce klub izvuci iz ove situacije
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 maj 2010, 21:26

Mislim da je ostanak torresa trenutno siguran,jer svi mi vjerujemo da ce se desiti neke promjene u klubu,a i on.Medjutim,ako do toga ne dodje,mozda ce torres htjeti otici,u tom slucaju uzeti dobar novac i nek ide gdje hoce..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 maj 2010, 21:28

Što se mene tiče Torres za 70 miliona može odmah ići.
Ali naravno od toga nema ništa to su samo uobičajne špekulacije.
FK Pjetlovi

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 maj 2010, 21:52

jbt Liverpool hunt Reto Ziegler....j**** ja ovaj hunt nece nas nigdje dovest :(
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 maj 2010, 21:55

mighty_reds je napisao/la:jbt Liverpool hunt Reto Ziegler....j**** ja ovaj hunt nece nas nigdje dovest :(
Ja mislim da je tu hunt upotrebljeno kao glagol (hunt-loviti,eng.) :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 maj 2010, 01:39

^ Al sam se ismijao ovome što sam pročitao o Voroninu i Terryu :mrgreen:

Nije mi mogao kako treba uzeti loptu a da me ne udari. PIZDEK ! HAHAHAHA brateee :mrgreen:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 21 maj 2010, 01:41

the scouser je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:jbt Liverpool hunt Reto Ziegler....j**** ja ovaj hunt nece nas nigdje dovest :(
Ja mislim da je tu hunt upotrebljeno kao glagol (hunt-loviti,eng.) :mrgreen:
da tako je XD .. ma nista kao ni u arsenalu dok ne pocnu dovoditi provjerene igrace meni se cini da ovaj nije :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 09:36

Voronin? Pa njega bi i Ćulum u džep strpao, a kamoli kapiten nad kapitenima :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 maj 2010, 09:58

Upravu je Voronin i to je jedino ispravno sto je izjavio u svojoj karijeri , Terry je obicni placljivac :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 21 maj 2010, 12:17

Terry mozda jest dobar igrac mada ove zezond bilo je mnogo boljih stopera u ligi prvaka ali i u eng.premier ligi,ali glupo bi bilo reci da je terry los igrac,al kao covjek je shit to je pokazao ove sezone raznim aferama itd i naravno na prijateljskoj tekmi facu covjeku razbit ma za svaku osudu..
LIVERPOOL IN MY HEART....

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 maj 2010, 17:23

Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 maj 2010, 19:14

Znači naredna sezona će biti PAKAO !
Rafa ostaje a ova momčad nakon ovog prelaznog roka može samo izaći slabija,jača nikako.
Igramo EL,a do LP u narednoj sezoni ako se ne dovedu pojačanja ne možemo. :evil:

I taman kada pomislim da ne može gore od prošle sezone... .
FK Pjetlovi

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 21 maj 2010, 19:30

Siguran sam da bi ove sezone igrali puno bolje da npr nismo primili onaj gol A.Ekouttea protiv Tottenhama, svako ko prati nogomet zna o cemu pricam. Prije svaga mislim na psihicko stajne igraca. Pa onda onaj balon protiv Sunderlanda. U takvim situacijama se gleda psihicko stanje igraca. Naravno da strucnjak kakav je (celo, debeli, coravi) Rafael Benitez nije sposoban da digne igrace iz totalnog sivila. Najlakse je kada tim igra dobro i zabija golove...
Nadam se da cemo u sezoni koja slijedi igrati dva puta bolje i imati duplo vise srece. Naravno 2/3 pojacanja ne treba ni spominjati. Klasni igraci nam trebaju a ne neko kao Lucas (ni u kojem slucaju nije kalibar za LFC) ili slicni njemu...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 21 maj 2010, 19:53

Dirk je napisao/la:Upravu je Voronin i to je jedino ispravno sto je izjavio u svojoj karijeri , Terry je obicni placljivac :D
a rekao je za carru da je majstor :D :D
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 maj 2010, 21:10

Liverpool Consdier Swap Move for £16m West Ham Pair: Rafa Benitez Ready to Offer Benayoun In Deal to Sign Behrami and Upson

Liverpool boss Rafa Benitez is hoping to use adaptable midfielder Yossi Benayoun as bait to help land West Ham pair Valon Behrami and Matthew Upson. The Anfield manager has previously been linked with both Upton Park players but will this summer push on with attempts to bring in new talents to the club by offering squad players in part exchange in order to save spending cash.

Right sided Swiss international Valon Behrami will be starring in next months World Cup and could well be one player on his way to an Upton Park exit. Co-owner David Sullivan has stated that practically his entire team is available at the right price and Benitez is an admirer of the former Lazio man.

Benitez is also a fan of England international centre back Matthew Upson and is reportedly hoping to bring in a new defender to help shore up the Liverpool back line that was especially leaky during the first half of this season.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 maj 2010, 21:59

Dešaval' se išta kod vas zanimljivo ?! Vidim još ništa, Benitez ostaje, koliko se da primjetit, prodajete ?! kupujete ?!

P.S. bez zezancijei podhebavanja vas pitam... :cry:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.