FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U BL se moze samo busevima tj. organizovano !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prolazimo aBd. Bezze bi bilo da ispadnemo sad. Bio sam ubijedjen i protiv Haugesunda i protiv Atromitosa da cemo proc, nisam se razocaro. ABd i sutra isto tako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Borac ima rezultat i sigurno ce ga braniti tako da ce vjerovatno igrati defanzivu a ofanzivu iz kontri nesto slicno kao na Kosevu ali vjerujem da ce vise biti skoncentrisani na defanzivnu igru tako da ocekujem od Kodre da ce izvesti najboljih 11 na teren bez rotacija i u napad od prve minute a odbrana cvrsto nazad i po pobjedu bolji smo puno samo jako i u kost i prolaz nece doci u pitanje.
Ti si opet šampion !
Kad bismo sabrali prethodne dvije utakmice, ne bismo se imali čemu nadati u sutrašnjoj utakmici, ali opet ima ta nada u Kodrine analize i zamisli, tj. poneka iznenađenja. Šteta je što na Koševu nije bio bar remi. Ovako moramo dati dva, a ne primiti nijedan. Pogotovo što ćemo pored toga biti primorani na njihova izležavanja i na usluge indolentnog Protića. Ipak, imamo mi povelik broj naših uzdanica. Sretno nam!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma 1:2 bi potpisao odmah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jedan gol u Borcevoj mrezi mjenja sve.
Igra se 90 min.sad je na njih veci pritisak.Pun stadion i velika ocekivanje, su sad njima breme na leđima.Sa pametnom igrom bez srljanja, mozemo do prolaza.Opet kazem jedan gol mijenja sve,ali vidjecmo sutra.Mnogi su nas otpisali i u Norveskoj i Grckoj,pa smo ih demantovali,zašto ne i u Bajna Luci.

Igra se 90 min.sad je na njih veci pritisak.Pun stadion i velika ocekivanje, su sad njima breme na leđima.Sa pametnom igrom bez srljanja, mozemo do prolaza.Opet kazem jedan gol mijenja sve,ali vidjecmo sutra.Mnogi su nas otpisali i u Norveskoj i Grckoj,pa smo ih demantovali,zašto ne i u Bajna Luci.
Bice 1:3 i u zadnjih 10 minuta cemo primiti drugi go.
Budite spremni da fasujemo cir ali prolazimo tijesno.
Budite spremni da fasujemo cir ali prolazimo tijesno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sigurno je da mozemo ali sad su realno vrlo male sanse za to...i dalje tvrdim da smo kvalitetniji ali ovaj klub se zna zatvoriti kao niko iz ove lige,to je sigurno i bit ce jako tesko probiti sve ovo u 2 navrata (minimalno)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne bih se radovao penalima
Mislim da bi pod pritiskom lose izvodili iste.
Samo igrajte muski, i nece biti problema... Idemo se dusmanima izrigati u facu poslije sutrasnje tekme...
Mislite na sve navijace, na reputaciju svih nas( od uprave, igraca, navijaca, TANA, i dr). Kada nas neko zayebava, onda treba da im vratimo, a najbolji nacin i najefikasniji je da sutra pobjedimo, i da ih ucutkamo ko churke..

Mislim da bi pod pritiskom lose izvodili iste.
Samo igrajte muski, i nece biti problema... Idemo se dusmanima izrigati u facu poslije sutrasnje tekme...
Mislite na sve navijace, na reputaciju svih nas( od uprave, igraca, navijaca, TANA, i dr). Kada nas neko zayebava, onda treba da im vratimo, a najbolji nacin i najefikasniji je da sutra pobjedimo, i da ih ucutkamo ko churke..
Jesu li opet najavli prosrpsko-klerikalnu mobilizaciju? Valjda ih dođe više od 50-ak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nisam neki optimista ali vjerujem u prolaz!
HOĆEMO SRCE NA TEREN
HOĆEMO SRCE NA TEREN
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Meni se čini da bi za nas sutra bilo bolje da primimo gol, nekako čini mi se kao da bi bolje odigrali i prije bi došli do pozitivnog rezultata....
hebem ti moje lude osjećaje

1946
Vjeruj da ja dosta cesto pozelim da na Hasetu primimo prvi gol, i to nekad rano, da bih mogao gledati kako trce i kako se boreBitiSrcemVezan je napisao/la:Meni se čini da bi za nas sutra bilo bolje da primimo gol, nekako čini mi se kao da bi bolje odigrali i prije bi došli do pozitivnog rezultata....

-
- Kontakt:
Treba sutra od prve minute svim silama krenuti u napad. Sto prije dat go. Kad bi i primili go nema veze jer i rezultat 1:2 bi dobrodosao jer bi bili u velikoj prednosti u produzetcima.
Ja recimo više volim kad mi prvi damo gol. Onda je dosta lakše igrati i protivnik se malo otvori. Kada mi prvi primimo gol, ganjaš rezultat i obicno to završi kao što je u srijedu završilo. Tako da se ne bi složio sa vama, ali kontam šta hocete da kažete.Zip je napisao/la:Vjeruj da ja dosta cesto pozelim da na Hasetu primimo prvi gol, i to nekad rano, da bih mogao gledati kako trce i kako se boreBitiSrcemVezan je napisao/la:Meni se čini da bi za nas sutra bilo bolje da primimo gol, nekako čini mi se kao da bi bolje odigrali i prije bi došli do pozitivnog rezultata....
Das Ist Walter
U cijeloj sezoni, koliko se sjećam, gdje smo prvi primili gol nismo pobjedili.
Fala Bogu da je najbolje da ne primimo nikako golove, a da zabijamo ko ludi...
Al eto, nekada covjeku je draze da primis gol da bi vidio trku svojih igraca, nego onako ko u subotu.. Patnju gledati...
Sutra nam je gol potreban do 30min..
Mada vidjeli smo ljetos da smo tek u 55min dali ol u BL, tako da najbotnije se ne predavati...
Sutra ih sigurno necemo podcjeniti, i tu vidim nasu najveci sansu... Da prodjemo
Al eto, nekada covjeku je draze da primis gol da bi vidio trku svojih igraca, nego onako ko u subotu.. Patnju gledati...
Sutra nam je gol potreban do 30min..
Mada vidjeli smo ljetos da smo tek u 55min dali ol u BL, tako da najbotnije se ne predavati...
Sutra ih sigurno necemo podcjeniti, i tu vidim nasu najveci sansu... Da prodjemo
- Evolution87
- Kontakt:
SVI U BL !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Svaka čast svima koji će imati živaca otići na ovo gostovanje. Poslije posljednja 2 meča ja definitivno neću imati strpljenja i živaca za put do Banja Luke. Sretno svima koji idu u svakom slučaju...Evolution87 je napisao/la:SVI U BL !!!
1946
Ima li gdje prenos, stream ili bilo sta....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Combattente87, Fouzi1, Hamagara, tajsamja, Varijantas8 i 44 gosta.