FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
@shaman7
Prema događaju koji je na facebook-u kreirala naša službena facebook stranica termin utakmice je u subotu u 15:30h. U većini slučajeva su upravu.
Prema događaju koji je na facebook-u kreirala naša službena facebook stranica termin utakmice je u subotu u 15:30h. U većini slučajeva su upravu.
Re: FK Sarajevo
Koliko bi raje moglo stati, otprilike ?shaman7 je napisao/la:Isto tako, danas dobih , pa hajmo rec, provjerenu informaciju da je veliki dio centralne tribine predviđen za Horde zlashaman7 je napisao/la:Jel vam poznat termin odigravanja utakmice u Mostaru ? Čujem da bi mogla biti nedjelja radi rasterecenja zbog kupa, jel došla neka zvanična obavijest u klub, neko malo upućeniji da odgovori. Puno sreće protiv Borca, teško će biti, ali mislim da ste kvalitetniji nego da ste u jednom grču iz kojeg se mozete samo iscupati pobjedom dovoljnom za prolaz.
![]()
![]()
Das Ist Walter
Jesam li dobro primijeti ili stvarno nema Mihojevica u mladim selekcijama?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
miden je napisao/la:Koliko bi raje moglo stati, otprilike ?shaman7 je napisao/la:Isto tako, danas dobih , pa hajmo rec, provjerenu informaciju da je veliki dio centralne tribine predviđen za Horde zlashaman7 je napisao/la:Jel vam poznat termin odigravanja utakmice u Mostaru ? Čujem da bi mogla biti nedjelja radi rasterecenja zbog kupa, jel došla neka zvanična obavijest u klub, neko malo upućeniji da odgovori. Puno sreće protiv Borca, teško će biti, ali mislim da ste kvalitetniji nego da ste u jednom grču iz kojeg se mozete samo iscupati pobjedom dovoljnom za prolaz.
![]()
![]()

Nekih 4 hiljade je kapacitet tribine ove, vaših je 2 hiljade, za očekivat je sigurno toliko ako prođete Kup, nadam se da hoćete, da ide spektakl lagani u Mostaru

Pozdrav iz Tuzle od Fukare za SVE navijače Sarajeva ,jest da nas je manjina ali ima nas koji apsolutno ni malo ne mrzimo ,koje nam je draze Sarajevo od sirokog,zrinjskog,borca vasih jedinih konkurenta za trofeje u ovoj sezoni ( kup i PL ) .U odnosu na baš ova tri kluba iz nekih razloga..... mi smo ipak "nasi " nekima djeluje smijesno i ludo al ja mislim da je to tako !
Realno Vi ste trenutno broj 1 ,a vrijeme ce to da pokaze , mozda vam Sloboda povalja neke od konkurenata
,Musemic sa ovom ekipom svakoga moze da dobije .
Iskreno i istinski vam zelim puno srece u nastavku sezone kako igracima ,tako i navijacima znam da vam je to potrebno licno sam obisao puno gostovanja ....
Realno Vi ste trenutno broj 1 ,a vrijeme ce to da pokaze , mozda vam Sloboda povalja neke od konkurenata

Iskreno i istinski vam zelim puno srece u nastavku sezone kako igracima ,tako i navijacima znam da vam je to potrebno licno sam obisao puno gostovanja ....
Samo nemojte da sirite dezinformacije
.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ne znam raja, ali ja imam osjecaj da cemo tek sad poceti ono da igramo kao prava ekipa, kao ekipa koja moze i koja ce da bude u vrhu lige, a i kupa...

1946
@shaman7
Nadam se da ti je izvor tacan, jer onda ide prava invazija i spektakl.
Nadam se da ti je izvor tacan, jer onda ide prava invazija i spektakl.
Das Ist Walter
Ma svi smo mi svijesni kakvu ekipu imamo i sta ova ekipa moze, sve je u nasim rukama. Igraci moraju shvatiti da nema opustanja niti u jednoj utakmici i da moraju svaku utakmicu poginuti da uzmu bodove jer niko nam ih nece dati samo tako. Imaju sve uslove i mi navijaci od njih ocekujemo samo jedno a to je da ginu za sveti dres i da nam donesu titulu .Mourinhokilledbarca je napisao/la:Ne znam raja, ali ja imam osjecaj da cemo tek sad poceti ono da igramo kao prava ekipa, kao ekipa koja moze i koja ce da bude u vrhu lige, a i kupa...![]()
Zadnja izmjena: simon, dana/u 16 mar 2015, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Podhitno nam treba dobar rezultat, al podhitnoo...
Srijeda je brzo tu, koliko god oni bili losi u subotu, mislim da ce pokazati sta znaju u BL..
Moramo ostvariti dobar rezz
Srijeda je brzo tu, koliko god oni bili losi u subotu, mislim da ce pokazati sta znaju u BL..
Moramo ostvariti dobar rezz
Braco spominje li se ikako da bi neko mogao prenositi mec iz BL? 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
@sloboda svaka cast,isti sam. Draze mi je **** iz Veleza,Slobode,Celika nego ne znam ti sta iz vjestackih klubova. Moram dodati da cijenim Borac iako ga ne volim. I ove nase male komsinice sam postovao dok nisu poceli praviti osobnu ligu i osobnu sudijsku organizaciju. Vama zelim stabilizaciju a rez. ce doci. Ko zna mozda vi u buducnosti uzmete malim plavim mjesto u Europi,pa ih nekad i gurnete u nizi rang ipak su oni godinama igrali u nizim ligama snaci ce se fino tamo
Hoce.Sabinho je napisao/la:Braco spominje li se ikako da bi neko mogao prenositi mec iz BL?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
100%? Na kojem kanalu da ocekujem? Hvala pasa.MCMXLVI je napisao/la:Hoce.Sabinho je napisao/la:Braco spominje li se ikako da bi neko mogao prenositi mec iz BL?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Neznam koliko je sigurno, ali prica se da ce to raditi Elta TV.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jel to furanje za prenos ili fakat ima nesto.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Head,znam na sta mislis i naravno da to ne bih uradio da dovedem momka u nezavisnu poziciju...gdje vidis da sam napisao da su slike tajne ili neke misterije sto niko ne smije znati ali eto kao rekao bih vama,normala je bio razgovor i kratak je i sadrzi normalne stvari,nikakve tajne ili slicno..ne brini nisam ja od juce',stvari su koje svi mozemo znati nesto slicno kao sto se radi intervju pa govoris tamo...znaci nista specijalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
evo sa stranice te TV kuće
Srijeda, 18.mart u 18:30
Ove godine fudbalski klub Borac se bori za nastup na evro sceni, baš kao i Sarajevo. Pored prvenstvenih okršaja na redu je i revanš fudbalskog kupa BiH i to u četvrtfinalu između velikih rivala. Elta 1 HD je obezbjedio prenos uživo sa Gradskog stadiona u Banjaluci, a ovo je definitivno najinteresantniji i najneizvjesniji par četvrtfinala Kupa BiH.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
@Mortem ti si pametan. Molim te ne dozvoli nikakvu zloupotrebu bilo cega sto je vezano za FKS. Hvala brate.
Neznam,ali kontaktirao sam ih. Cekam odgovor. Daj boze da bude nesta od ovoga, pa maker i neki snimak 

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amcho1, Amidzaa, boki86, cookiech, Galantni, Hajdeee, Hrasno15, HyperOS, MaroonBjelave, meecko, mosarajvosa83, MSOZ101, Pitar6785, r3m1, relativizam, SamoDaKazeem, samoFKS, tovusa84, USB, WeekendOffender i 192 gosta.