Aferim momcino!MCMXLVI je napisao/la:
http://oi61.tinypic.com/2en2uqc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://oi59.tinypic.com/zswgo5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
što me bilbija bode za oči 

Koje cigare pusi Milos?? Jel neki brendjoker90 je napisao/la:Danas sjedim u gradu, a stol do mene ovi nasi:Puzi, Milos,Benko, Tatko, haman pola tima. Zali se Milos kako je teren ocajan i ne moze da vodi loptu, al ne gasi cigaru.Hajde sto Dzemo i Gianluigi Banda puse ko turci, ali me Miki iznenadio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Osim što je odlicno odigrao utakmicu i bio na visini zadatka, Delač se u subotu ponio kapitenski.
Kada je sudija odsvirao kraj, odma se okrenuo prema sjeveru i poceo smirivati sutuaciju. Dosta igraca je krenulo prema tunelu u svlacionicu, ali ih je Delač vratio i pokazao poštovanje prema navijacima. Kao što sam rekao, ponio se kapitenski i izgledalo je kao da ima dosta autoriteta. Nadam se da se Kodro nece više igrati sa živcima navijaca, jer Delač je zasigurno prvo riješenje, što je i neku noc pokazao. Svi se sjecaju primljenog gola u Zenici, a niko se ne sjeca šta je posle toga vadio.
Veliki respekt za Delača kako za odigranu tekmu, tako i za ponašanje posle nje.
Kada je sudija odsvirao kraj, odma se okrenuo prema sjeveru i poceo smirivati sutuaciju. Dosta igraca je krenulo prema tunelu u svlacionicu, ali ih je Delač vratio i pokazao poštovanje prema navijacima. Kao što sam rekao, ponio se kapitenski i izgledalo je kao da ima dosta autoriteta. Nadam se da se Kodro nece više igrati sa živcima navijaca, jer Delač je zasigurno prvo riješenje, što je i neku noc pokazao. Svi se sjecaju primljenog gola u Zenici, a niko se ne sjeca šta je posle toga vadio.
Veliki respekt za Delača kako za odigranu tekmu, tako i za ponašanje posle nje.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 16 mar 2015, 20:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

ima li ovakva veca slika u sto vecoj rezoluciji?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
drinu jedinuesprit24 je napisao/la:Koje cigare pusi Milos?? Jel neki brendjoker90 je napisao/la:Danas sjedim u gradu, a stol do mene ovi nasi:Puzi, Milos,Benko, Tatko, haman pola tima. Zali se Milos kako je teren ocajan i ne moze da vodi loptu, al ne gasi cigaru.Hajde sto Dzemo i Gianluigi Banda puse ko turci, ali me Miki iznenadio.
ili mota duhan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
salji mortemsekac je napisao/la:šalji meniMortemHz je napisao/la:Imam par slika pa koga zanima moze ih na PM dobiti...kratki razgovor sa igracem Sarajeva
P.S Duljevica daleko od nase kuce i nek' se proda sto prije moze...fuj
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
reformer = strumfic
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
proslijeditereformer je napisao/la:salji mortemsekac je napisao/la:šalji meniMortemHz je napisao/la:Imam par slika pa koga zanima moze ih na PM dobiti...kratki razgovor sa igracem Sarajeva
- Evolution87
- Kontakt:
yebemo mu nermu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
umjesto da se situacija smiri, da zbijemo redova i krenemo dalje ovdje pojedinci kao da namjerno zakuhavaju i huskaju raju da se rade gluposti !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Proslijedite i na ovu vamu "suparnicku" stranu, da vidim o čemu je rijec 

Ništa bitno, Okic i Colic igraju bingo u kladionici.JoseMourinho je napisao/la:Proslijedite i na ovu vamu "suparnicku" stranu, da vidim o čemu je rijec

Das Ist Walter
Fujjjjj kakvi ovde bolesnika ima.Baljak i familija u akciji.
Čestitke Samiru i Gojku na pozivu u nacionalne selekcije.
Malo mi je čudno što nema Dulje u U21, ali nadam se da će biti na sljedećem.
Malo mi je čudno što nema Dulje u U21, ali nadam se da će biti na sljedećem.
Ovo vise postalo smijesno ...
@hilmo i ja sam se pitao isto koji je razlog da nije na spisku, u ovim zadnjim utakmicama mlade reprezentacije bio je medzu najboljim igracima ako ne i najbolji.
@hilmo i ja sam se pitao isto koji je razlog da nije na spisku, u ovim zadnjim utakmicama mlade reprezentacije bio je medzu najboljim igracima ako ne i najbolji.
Ti si opet šampion !
moze i menireformer je napisao/la:salji mortemsekac je napisao/la:šalji meniMortemHz je napisao/la:Imam par slika pa koga zanima moze ih na PM dobiti...kratki razgovor sa igracem Sarajeva
Samo Sarajevo
Vjerovatno zato što su prijateljske utakmice, novi selektor, hoće da proba neke nove stvari. Ne znam, ko je bolje upućen u mladu reprezentaciju pa nam može reći koliko je izostavljeno igrača na koje je prethodni selektor računao.simon je napisao/la:Ovo vise postalo smijesno ...
A pitanje za ove što pišu na podforumu komšija: Jeste li svjesni kako smješni ispadate?
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Pošalji i meni, ako ti nije frka...MortemHz je napisao/la:Imam par slika pa koga zanima moze ih na PM dobiti...kratki razgovor sa igracem Sarajeva
1946
Isto tako, danas dobih , pa hajmo rec, provjerenu informaciju da je veliki dio centralne tribine predviđen za Horde zlashaman7 je napisao/la:Jel vam poznat termin odigravanja utakmice u Mostaru ? Čujem da bi mogla biti nedjelja radi rasterecenja zbog kupa, jel došla neka zvanična obavijest u klub, neko malo upućeniji da odgovori. Puno sreće protiv Borca, teško će biti, ali mislim da ste kvalitetniji nego da ste u jednom grču iz kojeg se mozete samo iscupati pobjedom dovoljnom za prolaz.

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, juka55, tajsamja i 36 gostiju.