Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pogledajte onda ovu zadnju usporedbu, ne kazem ja nista o Messiju, nego da vidite Ronaldov ucinak koji se tu nasao: http://www.goal.com/en/news/3545/head-t ... r7-at-the-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ono što je meni su izgubljene lopte. Messi svega 3, dok Ronaldo ima 5 puta više. Bez obzira na sve, mislim da moramo uživati u tome što imamo priliku gledati 2 najveća individualca na planeti(posebno veća draž je što sada igraju u istoj ligi, pa je još lakše usporediti neke statističke parametre).
Samo, koji god statistički parametar pogledam, tu je Messi bolji(osim golova iz slobodnih udaraca).
Samo, koji god statistički parametar pogledam, tu je Messi bolji(osim golova iz slobodnih udaraca).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Ono sto je zanimljivo da su Messi I CR postigli 34 gola zajedno..u prevodu,niti jedan drugi tim u Spaniji,izuzev Barce i Reala nije postigao toliko golova....a ova dvojica su kombinovano

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ljudi sta mislite o ovome Fuentasu sto kaze da su Spanjolski rep.uzimali doping, euro i SP
edit:L.Barrios meta RM, moze da igra u LP

edit:L.Barrios meta RM, moze da igra u LP

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
\Toxicity je napisao/la:Ljudi sad i vi malo podcjenjujete učinak Ronalda u ovu sezonu i pol.... Ja samo govorim i tvrdim da se čovjek mora malo uklopit u tim a ne tim oko njega da se vrti.. I što mi se nimalo ne sviđa je ona njegova arogancija, pa lik je sasvim "normalan" bio u Manchesteru, imao je isti status kao svi igrači u MAN - u..
Tamo je imao isti status kao ostali igraci jer tamo na klupi sjedi FERGUSON a sta mislis sto je jedan od najboljih trenera ikad,svaku zvijezdicu je steso u kolektiv a nije zvijezdica stesala club....Mou to nezna i nemoze...prije bi Mou **** sebi m..... nego li pokazao Ronaldu ko je gazda jer se boji posljedica a Fergi se toga nije bojao jer svakom igracu da doznanja da moze bez njega da ne ne zavisi od pojedica...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Los_Blanos2
- Kontakt:
van gall neserivan gall je napisao/la:\Toxicity je napisao/la:Ljudi sad i vi malo podcjenjujete učinak Ronalda u ovu sezonu i pol.... Ja samo govorim i tvrdim da se čovjek mora malo uklopit u tim a ne tim oko njega da se vrti.. I što mi se nimalo ne sviđa je ona njegova arogancija, pa lik je sasvim "normalan" bio u Manchesteru, imao je isti status kao svi igrači u MAN - u..
Tamo je imao isti status kao ostali igraci jer tamo na klupi sjedi FERGUSON a sta mislis sto je jedan od najboljih trenera ikad,svaku zvijezdicu je steso u kolektiv a nije zvijezdica stesala club....Mou to nezna i nemoze...prije bi Mou **** sebi m..... nego li pokazao Ronaldu ko je gazda jer se boji posljedica a Fergi se toga nije bojao jer svakom igracu da doznanja da moze bez njega da ne ne zavisi od pojedica...

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Blancos necu stobom da raspravljam jer jednom je bilo dovoljno ali budi realan i objektivan pa reci jel gresim ili ne,ako gresim napisi u cemu i zasto?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ej ako se sijecas 2008g kad je Ferguson spao na to da je molio CR da ostane jos 1 godinu dana isao u Lisabon da razgovara sa njim.van gall je napisao/la:Blancos necu stobom da raspravljam jer jednom je bilo dovoljno ali budi realan i objektivan pa reci jel gresim ili ne,ako gresim napisi u cemu i zasto?
Ostao je..mada je i tad jasno rekao da zeli u RM.
Da bi ga u januaru molili da produzi ugovor, isti kao ovaj u RM sada

Mou i CR imaju veliki respect jedan prema drgom odnos ako nisi znao..neznam koga postuje vise Fergy o Mou to nije moja stvar, ima Mourinho mozda veci jezik od Fergy ali daleko od toga sto ti pises

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 dec 2010, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ja ne kazem da Fergi nije radio sve da ga zadrzi,uostalom ko nebi dao sve od sebe da zadrzi takvog igraca ali dok je igrao pod njegovo palicom bio je sto se tice statusa u rangu sa ostalim igracima,nije imao slobodu kao sto je sad ima i neke privilegije kao sto sad ima..i tu god sto je ostao kad ga je Fergi molio da ostane,ostao je ali opet pod istim statusom kao i ostali....a on je odavno zelio u Real ne samo te 2 godine...Los_Blanos2 je napisao/la:Ej ako se sijecas 2008g kad je Ferguson spao na to da je molio CR da ostane jos 1 godinu dana isao u Lisabon da razgovara sa njim.van gall je napisao/la:Blancos necu stobom da raspravljam jer jednom je bilo dovoljno ali budi realan i objektivan pa reci jel gresim ili ne,ako gresim napisi u cemu i zasto?
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Znam da je odavno zelio jos 2006 je javno rekao..a imao je slobodu i u Manci, kako na terenu tako i van njega, ako se sijecas samo kad je Fergy te sezone 2008 rekao neitresuje me popije li tokom odmora CR koju votku vise o manje, on ce doci u forumu za to nebrinem, isao je molio ga da ostane, posle ga navlacili na veci ugovor..van gall je napisao/la:Ja ne kazem da Fergi nije radio sve da ga zadrzi,uostalom ko nebi dao sve od sebe da zadrzi takvog igraca ali dok je igrao pod njegovo palicom bio je sto se tice statusa u rangu sa ostalim igracima,nije imao slobodu kao sto je sad ima i neke privilegije kao sto sad ima..i tu god sto je ostao kad ga je Fergi molio da ostane,ostao je ali opet pod istim statusom kao i ostali....a on je odavno zelio u Real ne samo te 2 godine...Los_Blanos2 je napisao/la:Ej ako se sijecas 2008g kad je Ferguson spao na to da je molio CR da ostane jos 1 godinu dana isao u Lisabon da razgovara sa njim.van gall je napisao/la:Blancos necu stobom da raspravljam jer jednom je bilo dovoljno ali budi realan i objektivan pa reci jel gresim ili ne,ako gresim napisi u cemu i zasto?
Postujem kod C.Ronalda jer je borac strasnog talenta, arogantan jeste na terenu i ponekad svojim izjavama, lome ga stalno protivnicki igraci tokom tekmi, ali je na nogama.. mnogo vise prekrsaja ima na njemu od Messija cak duplo ovo pola sezone..
edit:Nemoze svako da bude Raul Gonzalez Blanco

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
O kakvim je posljedicama rijec? Mozda je to vezano za Florentina Pereza? Pa taj predsjednik Reala je (nadam se da nije vezano za njega) samo jedna pichkica otkako je Mourinho dosao. Zna da mu niko drugi nece donijeti naslov Lige Prvaka osim njega i ne smije mu nista reci niti mu proturjeciti. Doveli su jedno jedino pojacanje koje nije on htio, sve ostale je on trazio, i to je pojacanje izbacio iz momcadi na nekoliko utakmica jer je frcio. Dao mu jasno do znanja da vise nije dobrodosao i da nece igrati u prvoj ekipi i lijepo svima rekao da se ne mora nikome pravdati za ono sto uradi i da bi samo predsjedniku rekao zbog cega je to uradio.van gall je napisao/la: \
Mourinho ima sve trenerske ovlasti i jedini je trener u ovom desetljecu kojem celni ljudi kluba ne smiju nista reci.
Samo je problem sto se slazu u jednom - Ronaldo mora igrati u prvoj postavi bez obzira na sve!
@Blancos - Ne bih se cudio. Rijetko koji bi starac mogao izdrzati da cijelo prvenstvo dodaje loptu na sredini terena. Sigurno je Xavi uzimao doping

Znate šta je to ukratko...šuplja prica.
Npr. kada se oderu Athletic Bilbao sa 5 komada ili Ajax u gostima sa 4 komada, onda su svi igraci bili odlicni, o Ronaldu sve najbolje i u superlativima kao i o Ozilu ili Di Mariji, Marcelo je najbolji bek na svijetu, a Khedira sjajan, svi su zlatni momci...OK - tu pricu ste SVI REDOM isto pricali baš ovdje na ovoj temi...e onda poslije tih sjajnih predstava dođe derbi gdje ih Barsa (koja je daleko bolji kolektiv) ponizi i prekuca na terenu....e onda se potegne neka druga prica, odjednom su forumski strucnjaci progledali i skontali kako se sve vrti oko Ronalda, kako ne valja koncepcija, kako Muorinho sve to toleriše svjesno, odjednom Ramos ne valja,Perez je pizda, o Kaki se prica itd itd....dakle,šuplja prica jednostavno.
Npr. kada se oderu Athletic Bilbao sa 5 komada ili Ajax u gostima sa 4 komada, onda su svi igraci bili odlicni, o Ronaldu sve najbolje i u superlativima kao i o Ozilu ili Di Mariji, Marcelo je najbolji bek na svijetu, a Khedira sjajan, svi su zlatni momci...OK - tu pricu ste SVI REDOM isto pricali baš ovdje na ovoj temi...e onda poslije tih sjajnih predstava dođe derbi gdje ih Barsa (koja je daleko bolji kolektiv) ponizi i prekuca na terenu....e onda se potegne neka druga prica, odjednom su forumski strucnjaci progledali i skontali kako se sve vrti oko Ronalda, kako ne valja koncepcija, kako Muorinho sve to toleriše svjesno, odjednom Ramos ne valja,Perez je pizda, o Kaki se prica itd itd....dakle,šuplja prica jednostavno.
Zar nismo opet zaredali pobjede od 2:0, 4:0, 3:1... opet smo derali protivnike...Mandrak je napisao/la:Znate šta je to ukratko...šuplja prica.
Npr. kada se oderu Athletic Bilbao sa 5 komada ili Ajax u gostima sa 4 komada, onda su svi igraci bili odlicni, o Ronaldu sve najbolje i u superlativima kao i o Ozilu ili Di Mariji, Marcelo je najbolji bek na svijetu, a Khedira sjajan, svi su zlatni momci...OK - tu pricu ste SVI REDOM isto pricali baš ovdje na ovoj temi...e onda poslije tih sjajnih predstava dođe derbi gdje ih Barsa (koja je daleko bolji kolektiv) ponizi i prekuca na terenu....e onda se potegne neka druga prica, odjednom su forumski strucnjaci progledali i skontali kako se sve vrti oko Ronalda, kako ne valja koncepcija, kako Muorinho sve to toleriše svjesno, odjednom Ramos ne valja,o Kaki se prica itd itd....dakle,šuplja prica jednostavno.
Ja za Ramosa i Pepea toliko govorim da ne valjaju, tvoj je problem sto si poceo navijati za Barcu sa svojih 12 godina, odnosno od prosle godine pa ne znas ni od cega nista.
Dobro je @brnjoo rekao prije par stranica za Ronalda,ali sjetimo se jedne stvari tako je i Ibra mogao da radi šta hoće u Interu prvu sezonu bio bukvalno bog na terenu i Mou se tada uvjerio da ne može tako i pokazao Morattiju da se na drugi način uzimaju titule i šutnuo sam ja se nadam da se isto desi i sa Ronaldom.
Pa i sam Mou je rekao da u prvoj sezoni nećemo vidjet najbolji Real
Pa i sam Mou je rekao da u prvoj sezoni nećemo vidjet najbolji Real

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bio je jedan post, nisam Mandraku mogao odgovoriti. Ja nisam rekao da ce Real dobiti Barcelonu niti da ce Ronaldo zabiti. Cak stovise, 4:0 sam prognozirao iz razloga sto znam da ova momcad vise ne moze.
Tako je LBJ - ali moramo vidjeti barem malo bolji od prosle sezone. Ako ce se sve svoditi na Ronaldovo padanje, gubljenje lopti i smijanje sudijama, onda necemo nista bolje proci.
Tako je LBJ - ali moramo vidjeti barem malo bolji od prosle sezone. Ako ce se sve svoditi na Ronaldovo padanje, gubljenje lopti i smijanje sudijama, onda necemo nista bolje proci.
- Nail for Real
- Kontakt:
E hajde kazite mi ko ce da zamijeni Ronalda? Ko? Kaka' povrijedjen a nemaju isti stil igre, nit' igraju istu poziciju. Pedro Leon je krilo, ali je smijesno njega stavljati u istu recenicu sa Ronaldom. Da izadjemo na trziste? Ko je to bolji od Ronalda? Sebicni Robben? Ribery je klasa ali nema od njega nista, jedino Mesija da dovedemo
Ako je Ronaldo uspio u Manchesteru pod Fergusonom, zasto to ne bi uradio pod Mourinhom? Onda se cini da Mourinho ne radi dobro svoj posao, a ne Ronaldo...
Sergio Ramos je drugi kapiten kluba i ti bi da ga prodajes? Vratimo se samo u sezonu 2006/2007. Igrao je i stopera i desnog beka i opet je odigrao odlicno. Momak uz Casillasa najmanje zasluzuje da bude prodan. Pad forme se moze desiti svakom, Ramos nije izuzetak. Pominjes da smo zbog njega gubili vazne utakmice?
Nek ti bude
O Pepeu se manje vise slazem, tek dolaskom Ricarda Carvalha se uocavaju njegove greske, ali posto nam je on bio dugo prvi izbor za stopera svi smo ga hvalili i dizali u nebesa....
@Mandrak, ja i dalje stojim iza tvrdnje da je Marcelo odlican. Ne moze se na osnovu jedne utakmice ( gdje su svi igraci zakazali) odredjivati kvalitet pojedinca. A i neki navijaci ovdje su odmah ocekivali rezultate sa Mourinhom, a covjek jasno rekao da rezultati stizu u drugoj godini i koliko god on bio odbar trener za kratak vremenski rok nije mogao sve svoje zamisli da pretvori u djelo. Pa ni Barcelona nije nastala preko noci, za sve treba vremena.

Ako je Ronaldo uspio u Manchesteru pod Fergusonom, zasto to ne bi uradio pod Mourinhom? Onda se cini da Mourinho ne radi dobro svoj posao, a ne Ronaldo...
Sergio Ramos je drugi kapiten kluba i ti bi da ga prodajes? Vratimo se samo u sezonu 2006/2007. Igrao je i stopera i desnog beka i opet je odigrao odlicno. Momak uz Casillasa najmanje zasluzuje da bude prodan. Pad forme se moze desiti svakom, Ramos nije izuzetak. Pominjes da smo zbog njega gubili vazne utakmice?

O Pepeu se manje vise slazem, tek dolaskom Ricarda Carvalha se uocavaju njegove greske, ali posto nam je on bio dugo prvi izbor za stopera svi smo ga hvalili i dizali u nebesa....
@Mandrak, ja i dalje stojim iza tvrdnje da je Marcelo odlican. Ne moze se na osnovu jedne utakmice ( gdje su svi igraci zakazali) odredjivati kvalitet pojedinca. A i neki navijaci ovdje su odmah ocekivali rezultate sa Mourinhom, a covjek jasno rekao da rezultati stizu u drugoj godini i koliko god on bio odbar trener za kratak vremenski rok nije mogao sve svoje zamisli da pretvori u djelo. Pa ni Barcelona nije nastala preko noci, za sve treba vremena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije uopste Ronaldov problem ostanak. Neka igra i u prvoj momcadi, ali meni je krivo sto frci na Benzemu a ne na Ronalda. Uvijek se kritizira Benzema a nikad Ronaldo. Covjek ima 10 udaraca po utakmici, od toga jedan ili dva u okvir, uglavnom onda kad zabije gol...Nail for Real je napisao/la:E hajde kazite mi ko ce da zamijeni Ronalda? Ko? Kaka' povrijedjen a nemaju isti stil igre, nit' igraju istu poziciju. Pedro Leon je krilo, ali je smijesno njega stavljati u istu recenicu sa Ronaldom. Da izadjemo na trziste? Ko je to bolji od Ronalda? Sebicni Robben? Ribery je klasa ali nema od njega nista, jedino Mesija da dovedemo![]()
Sergio Ramos je drugi kapiten kluba i ti bi da ga prodajes? Vratimo se samo u sezonu 2006/2007. Igrao je i stopera i desnog beka i opet je odigrao odlicno. Momak uz Casillasa najmanje zasluzuje da bude prodan. Pad forme se moze desiti svakom, Ramos nije izuzetak. Pominjes da smo zbog njega gubili vazne utakmice?Nek ti bude
![]()
Drago mi je da se slazes za Pepea, ali ja i dalje tvrdim da su Pepe, Ramos i Marcelo tri najslabije karike Real Madrida, posebice jer igraju u odbrani. Marcelo je sjajan, stvarno popravio se kakav je bio, posebie u napadu i sa asistencijama. Bolji je i u odbrani, on moze nekako i proci, ali proslih godina je bio slabiji od Heinzea pa nek se prica sta hoce.
Onaj nigger sto igra u Herculesu nek se ne vraca. Seljacina i po. Nek je repati i snimati video spotove i plakati kad mu navijaci s razlogom zvizde, a jeebes ti to hoce li on pogoditi 100% sansu protiv Barcelone, ili nece.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa dobro i u Manchesteru je bio takav, pa je opet osvojio dosta trofeja, e sad sto Mourinho nema iste kriterijume nije dobro, al haj...Brnjoo je napisao/la:Nije uopste Ronaldov problem ostanak. Neka igra i u prvoj momcadi, ali meni je krivo sto frci na Benzemu a ne na Ronalda. Uvijek se kritizira Benzema a nikad Ronaldo. Covjek ima 10 udaraca po utakmici, od toga jedan ili dva u okvir, uglavnom onda kad zabije gol...Nail for Real je napisao/la:E hajde kazite mi ko ce da zamijeni Ronalda? Ko? Kaka' povrijedjen a nemaju isti stil igre, nit' igraju istu poziciju. Pedro Leon je krilo, ali je smijesno njega stavljati u istu recenicu sa Ronaldom. Da izadjemo na trziste? Ko je to bolji od Ronalda? Sebicni Robben? Ribery je klasa ali nema od njega nista, jedino Mesija da dovedemo![]()
Sergio Ramos je drugi kapiten kluba i ti bi da ga prodajes? Vratimo se samo u sezonu 2006/2007. Igrao je i stopera i desnog beka i opet je odigrao odlicno. Momak uz Casillasa najmanje zasluzuje da bude prodan. Pad forme se moze desiti svakom, Ramos nije izuzetak. Pominjes da smo zbog njega gubili vazne utakmice?Nek ti bude
![]()
Drago mi je da se slazes za Pepea, ali ja i dalje tvrdim da su Pepe, Ramos i Marcelo tri najslabije karike Real Madrida, posebice jer igraju u odbrani. Marcelo je sjajan, stvarno popravio se kakav je bio, posebie u napadu i sa asistencijama. Bolji je i u odbrani, on moze nekako i proci, ali proslih godina je bio slabiji od Heinzea pa nek se prica sta hoce.
Onaj nigger sto igra u Herculesu nek se ne vraca. Seljacina i po. Nek je repati i snimati video spotove i plakati kad mu navijaci s razlogom zvizde, a jeebes ti to hoce li on pogoditi 100% sansu protiv Barcelone, ili nece.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa moj Brnjoo ako ćemo tako, ni jedna Barcelona nema svaku poziciju savršeno popunjenu.. Jedan Abidal ne spada među odlične bekove, Victor Valdes- svi znamo kakve je kikseve lik imao.. Ali Barcelona ne kuka pojedinačno o svojim igračima nego igra svoju igru, kolektiv i te šeme.. Da je Marcela ubacit u tu Barcelonu gdje im se obrana zasniva na presingu po čitavom terenu i brzinskom vraćanju posjeda lopte, ne bi se osjetila ta njegova ispadanja 1 na 1.. Al lik se popravio, nema se šta reć.. I to da je Ramos loš? što to nije loš kad igra za Španiju, gdje je stil igre najsličniji Barceloninoj 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
hahahahahhha Najjaci post ikada. Hamza ne seri bogati. Sto bi on prigovarao o Ronaldu kada covjek prvi dolazi i zadnji odlazi sa treninga? Pa i sam Raul je rekao da je Ronaldo poseban. Benz i Leon? Jaooo, obojica su vrsna klasa za Real, i obojica su 5x bolji od Ronalda. Da Ronalda nema ne kazem da ne bismo bili drugi, bili bi mi drugi naravno, ali bi zaostajali za Barcom bar 5,6 bodova, isto kao i prosle godine, u onom periodu kada je Ronaldo bio povrijedjen izgubili smo i previse bodova. 100%-tna prilika u El Classicu? Masio ju je i Messi na Camp Nou, a na Bernabeuu je fulo dvije. Izgubi previse lopti? Pa normalno da ce ih izgubit, to je sasvim normalno kada igras na poziciji na kojoj igra on, eto za primjer recimo i to da je Messi izgubio 3 lopte protiv Intera koje su Barcu 3x kostale gola. A de mi ti nabroj bar jednu Ronaldovu gresku koja nas je kostala gola? Znam da ga ne volis i sve to, al bar suti ako nemas majpo, Brnjoo zna sta ja mislim o svemu ovom i nema potrebe da sa njim raspravljam o tome, ovo on vas samo zajebaje i vi to ozbiljno shvacate. Ali s tobom brate... On nosi ovaj Real, zabija toliko golova, zabio je za 15. kola koliko su pojedinci zabijali za sezonu cijelu. Nije za velike tekme? A de mi reci bogati ko je bio dobar protiv Barce, eto samo jednog mi covjeka reci, sem Ikera? Zasto ne pricas o Lyonu gdje je bio uvjerljivo najbolji i izdvajo se od ostalih, Sevilla, Valencia, Ajax, Milan, tvoj jadni Marsej kojem je zabio gol s 2423532 metara, gdje si bio kad je rjesavao tekme u Manchesteru, kada je redovno torpedirao Liverpoola, Arsenala, Chelsea... i odveo ih do finala? Covjek zabija cesce i od Raula i Di Stefana i Huge Sancheza i ti si mu se tu naso kritkiovat, jedan obicni 18-godisnjak iz Sarajeva. Ronaldo je trenutno najbolji igrac u Realu i to niko ne moze osporiti, a da li ce biti najbolji na svijetu, ostaje da cekamo kraj sezone, bolji uspijeh u Europi/Primeri izmedju Ronalda i Messija ce vjerovatno odluciti ko je zapravo najbolji, ako je ovom drugom bar 5x lakse igrati u Barci nego li Ronaldu u Realu.Raul7 je napisao/la:CR-u se previse dopusta u Realu i to je ocito. Mourinho je sam izjavio da je CR nedodirljiv tako da ne znam u kojoj neformi da bude on ce opet biti u prvom timu. Mourinho mi je poceo ici na zivce kada je javno kritikovao Pedra Leona, pa kasnije Benza, jednostavno covjek nece nikada prigovoriti Cristianu. Neki kazu da bismo bili 3. ili 4. da nema CR-a u timu. Vraga, bili bismo mozda i prvi cak sada, pa covjek izgubi milion lopti , simulira 20 faulova, pogodi svaki 15. slobodni udarac, sutira 10000 puta na gol, pa jbt dajte meni toliku slobodu i garantujem da cu dati ne 17 nego 27 golova. Ne moze se Real na njega samo oslanjati, on nije igrac za velike tekme, 3 el clasica ga ja cekam da vidim hoce li ista konkretno uraditi i sta je on uradio? Promasio 10000% priliku koju mu je namjestio Kaka. Tako je isto i Drenthe promasio i njegova karijera je nakon toga krenula skroz nizbrdo jer su se navijaci okrenuli protiv njega. Sto niko nije nista CR-u tad rekao? Slazem se takodjer da imamo i losu odbranu ali ni govora o tome da treba Ramosa prodati. Istina da je u neformi ali on je jedan od najboljih bekova svijeta i 2. kapiten kluba tako da se iskreno nadam da ce ostati do kraja karijere u Realu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.