Njegov dolazak na okupljanje, savjet i glas razuma su već dovoljni da unaprijedimo igru u odbrani. Emir je igrač sa ogromnim iskustvom, igrao ili ne, ovo je veliki plus za reprezentaciju.Goalgetter je napisao/la:Ne radujte se jos, nije poznato uopste hoce li igrati. Bayer je najavio da ce stici u BiH, ali da nece igrati.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
- DonCorleone
- Kontakt:
Dosao je sultan, klekni emancipovaniVirtu4l je napisao/la:Očajnički pokušaji. Znalo se da će stići, ali eto, nekad se treba uhvatiti i za slamku.Goalgetter je napisao/la:Ne radujte se jos, nije poznato uopste hoce li igrati. Bayer je najavio da ce stici u BiH, ali da nece igrati.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cak i ako ne bude igrao, sam dolazak Emira ce mnogo znacit za ostale igrace. To je najveci motivator, lider i gazija. Hvala Emire, nikad ti ne mozemo vratit za sve sto si uradio za nas.

Haha, sad se znalo znaci.Virtu4l je napisao/la:Očajnički pokušaji. Znalo se da će stići, ali eto, nekad se treba uhvatiti i za slamku.Goalgetter je napisao/la:Ne radujte se jos, nije poznato uopste hoce li igrati. Bayer je najavio da ce stici u BiH, ali da nece igrati.

Bravo Emire! Igrao ne igrao, pokazao si kakav si patriota jos jednom. Po stoti put.

Nermine:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Aferim momciluko Nermine.
Ostaje nada da zbog povrede nece igrati.

Ostaje nada da zbog povrede nece igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nije frka tako to rade navijaci ArsenalaRamsey16 je napisao/la:Sto Spaha nije igrao protiv Kipra, je li zbog povrede i sto je Dzeko novi kapiten? Spavao sam ljetni san kao i nas Pape pa nisam u toku. Konto sam da ce ovo da bude smijesno i nakon citanja ovaj post je velika glupost da smijesno koliko je glup. I nakon svega sve je gluplji ovaj moj post itd nez ni sto sam ga pisao izgleda da sam sam sebe izdominirao i dalje je glup itd nmg jbg objavljujem ovo...

Napuni baterijuNerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cak i ako ne bude igrao, sam dolazak Emira ce mnogo znacit za ostale igrace. To je najveci motivator, lider i gazija. Hvala Emire, nikad ti ne mozemo vratit za sve sto si uradio za nas.![]()
![]()
![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Baterija otisla od iscekivanja kapitena, svako malo refresh. 

- DonCorleone
- Kontakt:
Zivio Emir, zivio sultan Bosne i Hercegovine
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Skandinavija je srce Bosne i Hercegovine. Ovo se mora poceti skandirati na utakmicama repke.
1946
Aparati rade punom parom:

@Head: Tako je gazijo!

@Head: Tako je gazijo!

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 06 okt 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno, dopis iz Leverkusena je bio poprilično jasan.Cartman je napisao/la:Haha, sad se znalo znaci.![]()
Šta kažeš povrijeđen, igrao pod injekcijama? Interesantna teorija, samo davno je odigrao posljednju utakmicu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
99% tvitera na aparatima

Nermine hvala ti sto te me follow i sto imam cast da ja tebe following i to jos odavno
Ne zasluzujem tvoj follow

Nermine hvala ti sto te me follow i sto imam cast da ja tebe following i to jos odavno

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 okt 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cak i ako ne bude igrao, sam dolazak Emira ce mnogo znacit za ostale igrace. To je najveci motivator, lider i gazija. Hvala Emire, nikad ti ne mozemo vratit za sve sto si uradio za nas.![]()
![]()
![]()
![]()

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Sagni mu se Arneeeeela 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Nerminovic
- Kontakt:
Joj..joj..joj..oca mi mig htio sam sad da napunim kad si mi rekao i evo sta je bilo nekako mi toliko bilo drago zbog kapitena i pokvario punjac.bagrcavi je napisao/la:Napuni baterijuNerminovic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Cak i ako ne bude igrao, sam dolazak Emira ce mnogo znacit za ostale igrace. To je najveci motivator, lider i gazija. Hvala Emire, nikad ti ne mozemo vratit za sve sto si uradio za nas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.