FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2011, 16:31

pa bio je sastanak ali otom potom..uglavnom Fukare ne da ne znaju ko je izasao u javnost, vec Fukare ne znaju ko organizuje proteste... negoda samo kazem sto se tice tog FB i onih grupa jedina grupa za koju se zna da je nasa to je Fukare Tuzla 1987 , a iz ostalih najbolje se iskljuciti, jer onako se ne moze vise po FB.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2011, 19:22

Probisvjet je napisao/la:Hajmo mi svi stati u red i fino svi kupivati karte za utakmice i tako pomoci klubu.
Dosta je suplje.
Nekada je u prvoj YU-ligi bilo po 10.000 i vise gledalaca i svi su bili navijaci! Kada se zaori iz 10.000 grla crveni-crveni, ora ora Secere... to je bilo navijanje.
Nije bilo sanse uci bez karte, osim ako preskocis ogradu, ali ako te milicija uhvati yebo si majku sam sebi!
Tada se Sloboda nosila sa najjacim klubovima u YU i imalo se od cega.
Danas, nas 200 plati po 5KM i od toga se ne moze! Uvijek cemo biti tropa!
Znaci najbolja pomoc klubu je doci na utakmicu i platiti kartu. Bas kao u evropskim ligama.
Samo finansijski jak klub sa dobrim rukovodstvom koje ce naci sponzore, koji nece biti tu samo zbog interesa mozemo napredovati!
Opstina mora napraviti stadion koji ce biti uslovan na koji ce moci doci gledaoci i iz drugih okolnih mjesta.
Primjer prije rata, na utakmicu Slobode znalo je doci samo banovicana 500, a da ne govorim i ostala okolna mjesta!
Za to su potrebni uslovi!
Dosta gledalaca sa placenom kartom, jaka Sloboda. Jaka Sloboda jos vise gledalaca!
Neka plati ko moze i ko ima. Ja kao srednjoskolac bas i nemam 5 KM viska. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 23 sep 2011, 20:38

Ne želim ulaziti u to da li imaš ili ne
ali ako nemaš budi ispred stadiona i daj mi neki eto znak
ja ću ti platiti.Sutra moja kuća dolazi na tekmu
ali kao jedni kulturni navijači ,a ne oni koji dođu da psuju ,vrijeđaju i tome slično.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2011, 21:09

deset je napisao/la:Ne želim ulaziti u to da li imaš ili ne
ali kao jedni kulturni navijači ,a ne oni koji dođu da psuju ,vrijeđaju i tome slično.
Care, nije da nemam ali nemam bas za svega. I te pare sto odvajam za tekme cesto odu u ruke grupe. Sto se tice fudbala, ne pratim igru na terenu tako da se ne nerviram, vrijedjam i sl.

Cak kad primimo pogodak ja se smijem umjesto da se nerviram. Ali zato podrska ide 90 minuta.

Moj drugar je danas izgubio pokaznu na panonskom tako da sutra idemo na tekmu pjeske iz Simin Hana :mrgreen:, ja imam svoju ali eto hocu da izadjem u susret momku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 sep 2011, 21:20

Mislim da ne vrijedi više rapravljati po pitanju Uprave, Općine i maćehinskih odnosa Vlasti prema RSD Sloboda, jadikovanjem i žalopojkama u vidu komentara nećemo, nažalost, ništa postići. Umjesto toga, više pomažete klubu odlaskom na utakmicu i popunjavanjem tribina (znam kako zvuči u prvi mah, ali tako je). Fukare trebaju održati proteste i javno iskazati nezadovoljstvo (naravno, ne mislim kroz medije, bili oni pisani ili štampani), mi građani se možemo pridružiti i dati podršku tomu. Treba polijepiti plakate po gradu, precizirati mjesto, datum i razlog (koji je skoro svima poznat) okupljanja i rušiti ih. :mrgreen: No koliko sad ima motiva i želje među najvatrenijim navijačima, te koliko su pojedinci spremni pristupiti organizaciji - veliko je pitanje. Pristalica sam civiliziranog razogovora i traženja kompromisa koji će svima biti od koristi, no kako je čaša prelivena odavno protesti (ili ti ga prosvjedi) su jedina realna mogućnost trenutno. :mrgreen:

Nego, treba se vratiti utakmici protiv Olimpica, raspoloživim sredstvima i prvotimcima, igračima van stroja, prognozama rezultata, ulaznicama (razumijete me šta hoću da kažem, zar ne?). :D Istina je da Sloboda čeka pobjedu protiv Vukova više od 10 godina, a ja mislim da je sutra (subota) dobra prilika da se taj negativni skor popravi i krene u seriju pobjeda. Ekipa se konačno nešto stabilizirala, ne bismo trebali ispustiti ovu šansu. Go Sloboda! :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 sep 2011, 00:27

Sutra na Tusanj !

Iskreno Olimpic jaci od nas ocekujem tri boda,mada sa jednim bodom treba biti zadovoljan .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 sep 2011, 01:01

Sutra sam na stadionu samo iz jednog razloga a to je odavanje pocasti najvecem od nas nasem pokojnom Vilenjaku, a sto se tice rezultata iskreno zaboli me neka stvar i to iskljucivo samo zbog ljudi u i oko Slobode, pa to nema nigdje samo kod nas toliko seljakluka i ne znam vise koje rijeci da upotrijebim...

jedino mi zao nase mladosti (igraca) a ostatak Slobode neka ide u lijepu p.i.z.d.u materinu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2011, 01:29

deset je napisao/la:Ne želim ulaziti u to da li imaš ili ne
ma kakvo psovanje nesikiraj se za sutra ...sutra ce biti perfektno :)... u ostalom vidjet ces i sam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 24 sep 2011, 11:32

Svi na Tusanj !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 sep 2011, 11:57

VolimTz je napisao/la:
Neka plati ko moze i ko ima. Ja kao srednjoskolac bas i nemam 5 KM viska. :?
Ja kad sam bio srednjoskolac nisam jeo u skoli da bi imo za gostovanja i bjezo sam iz skole da bi dolazio na utakmice a ti tu baljezgas da nemas 5 maraka isto ko da je karta 200 :oops:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 24 sep 2011, 12:26

barem danas zaboravite na ta prepucavanja i te gluposti .....nego svi vi sa foruma lijepo platite ulaznicu i na stadion ....da na dotojanstven nacin odamo pocast nasem Saletu ...iako je to najmanje sto mozemo ucinit za njega ....ii nadam se da nece bit sto neko iznad rece psovke i gluposti koje su danas nazalost nesto sto je ne izbjezno ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 24 sep 2011, 13:38

Jel mi neko moze reci kako napreduje izgradnja novog stadiona Tusanj ?? :D :) Nisam odavno cuo nikakvih informacija,jel imaju kakve slike kako trenutno stadion izgleda,koliko ce moci gledaoca primati,jel ima kakvih slika ? :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2011, 14:39

jessus123 je napisao/la:Jel mi neko moze reci kako napreduje izgradnja novog stadiona Tusanj ?? :D :) Nisam odavno cuo nikakvih informacija,jel imaju kakve slike kako trenutno stadion izgleda,koliko ce moci gledaoca primati,jel ima kakvih slika ? :mrgreen:

imat ces danas slike poslije utkamice :)...jest da Fukare nece biti na toj tribini i bice na D
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 sep 2011, 15:52

0-1

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2011, 15:59

ma sad ce pocet navijanje nakon 33 minute :)...sad ce to ponjet igrace malo :)

EDIT

0-2
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 16:01

SaltCityAttack je napisao/la:ma sad ce pocet navijanje nakon 33 minute :)...sad ce to ponjet igrace malo :)

EDIT

0-2
EDIT:0:3 :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2011, 16:02

0-3 svasta :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 sep 2011, 16:04

1-3 vracaju se :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2011, 16:22

kod nas naopako skroz..kad igramo lose mi nekako dobijemo, a kad igramo nesto bolje mi gubimo...valjda smo imali 2 100% prilike sa gol linije izbili igraci Olimpica...ma ebiga primili smo prvi gol, onda drugi i treci ebiga jer nas je presjeklo to rano vodstvo gostiju...ma bilo kako bilo Olimpic je kvalitetetni, ali ne za ovakav rezultat ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 sep 2011, 17:58

SRAMOTA !!!

Odgledao sam prvo poluvrijeme i otisao,ekipa Olimpica zasluzena dobila mec,svaka cast.

Hvala kapitenu Olimpica koji prije pocetka meca prilazi C tribini i polaze cvijece RESPECT !

Jedino sto je vrijedi u Slobodi su DENIS MUJKIC I STANISA NIKOLIC ovi ostali srednja zalost,jos mi se svidjela igra momka sa brojem 23 Milovanovic ja mislim,ako grijesi neka me nako ispravi,momak se trudio .

Olimpic nam je komotno mogao uvalit 4-5 komada u prvom,ali Mujkic nas je spasio kada igrac Olimpica izlazi 1 na 1 i Mujkic mu brani,da bi iz kornera odbrana ko ukopana stojala i gledala kako igrac Olimpic skace i udara loptu glavom,da bi oni mrtvi hladni stojali i gledali kako se lopta odbija do igraca Olimpica i pogadja za vodstvo. Kako lik pretrca Joguncica za 2 ili 3 gol to nije humano,i iskosa sa lijev strane pogadja mrezu Slobode. Imala je i Sloboda sansu preko Zoletica koji iz kornera udara loptu glavom,ali igrac Olimpica skida loptu sa gol linije. Stanisa Nikolic ili Rahmanovic su dali gol za nas tim,nakon toga smo mogli smanjit na 2:3,ali Mesanovic nije pogodio,kada u odbrani prolazi igraca Olimpica,ali golman Olimpica brani njegov sut. Moram napomenut da je nakon 3 gola Olimpica navijaci aplauzom nagradili gostujuce fudbalere..

Sto se tice navijanja do 33 minute svi su sutili,a nakon toga slijedi najemotivniji dio meca,kada se na sjeveru pali nekoliko baklji u cast SALETA VILENJAKA. Do kraja poluvremena su se pjevale pjesme u cast SALETA ..

RIP SALE :(
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.