Isto se govorilo za Begovica, Medunjanina, Bicakcica, Hajrovica.... A gledaj sadBosniacum Lilium je napisao/la:fuj. Neka hvala

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Isto se govorilo za Begovica, Medunjanina, Bicakcica, Hajrovica.... A gledaj sadBosniacum Lilium je napisao/la:fuj. Neka hvala
Ma naravno da mali nije kriv i da je veliki talent, ali trenutno ga je puno toga sjebalo, a bome i on polako doprinosi tome. Okruženje ga je izjebalo u mozak. Debilna proslava gola na SP U17 je vrhunac bahatosti.Virtu4l je napisao/la:
Jedini krivac za ovo što se dešava sa njim je njegov otac, Sejad Halilović. Ušao je u kolo sa Mamićima i ekipom, što mu se sad debelo vraća.
Alen ništa nije kriv, dijete je to. Ne treba ga vrijeđati i napadati. Ima on ponuda, mora ih imati, veliki je talenat.
U mladjim uzrastima pokazuje ogroman talenat ali do sad svaki put kad sam ga gledao na seniorskom nivou vise je smetao nego sto je bio koristan. Prevelik je to pritisak na jednog 16-17-godisnjaka. Alen se trebao drzati one svoje da ce cekati da napuni 18 i odabrati reprezentaciju ali ocigledno ga je neko pozurio, mislim da je to bio njegov otac. Zato ne shvatam zasto se sada nesto ljuti, sam je kriv sto je gurnuo sina prerano u reprezentaciju.DoktorBaka je napisao/la:Ma naravno da mali nije kriv i da je veliki talent, ali trenutno ga je puno toga sjebalo, a bome i on polako doprinosi tome. Okruženje ga je izjebalo u mozak. Debilna proslava gola na SP U17 je vrhunac bahatosti.Virtu4l je napisao/la:
Jedini krivac za ovo što se dešava sa njim je njegov otac, Sejad Halilović. Ušao je u kolo sa Mamićima i ekipom, što mu se sad debelo vraća.
Alen ništa nije kriv, dijete je to. Ne treba ga vrijeđati i napadati. Ima on ponuda, mora ih imati, veliki je talenat.
dobro, oni su dijasporaGoalgetter je napisao/la:Isto se govorilo za Begovica, Medunjanina, Bicakcica, Hajrovica.... A gledaj sadBosniacum Lilium je napisao/la:fuj. Neka hvala
Treba se pustit te price. Cca jos 2-3 godine ozbiljne igre i onda tek moze uci u krug reprezentativaca ili barem potencijalnih, sto se obje reprezentacije tice. Jer ovo sto sada pokazuje nije dobro. Ali neka, ima vremena. A mislim da sigurno nece mijenjat reprezentaciju sada.FaraonTM je napisao/la:Ja ga ne bih više nikad zovnuo. Ako mu je stalo nek' dođe odgovornim ljudima i neka porazgovaraju. Previše je on nas spustio da bi ga sad zvali kao da nam gori pod nogama.
Ako je pošten (ili njegov otac kako neki kažu) ostat će tamo gdje je i otišao prvi put.Lillard je napisao/la:Treba se pustit te price. Cca jos 2-3 godine ozbiljne igre i onda tek moze uci u krug reprezentativaca ili barem potencijalnih, sto se obje reprezentacije tice. Jer ovo sto sada pokazuje nije dobro. Ali neka, ima vremena. A mislim da sigurno nece mijenjat reprezentaciju sada.FaraonTM je napisao/la:Ja ga ne bih više nikad zovnuo. Ako mu je stalo nek' dođe odgovornim ljudima i neka porazgovaraju. Previše je on nas spustio da bi ga sad zvali kao da nam gori pod nogama.
pa vala, nije se nešto naigro kod Slomkezgembo89 je napisao/la:KOlasinac opet nesto na treningu se zezno al nije nista opasno jest baksuz da ne bude ko Zlatan BAjamovic igrao u SChalkeu vrhunski DMF i sve s.**** onaj mali prst..
odigro je cijeli meč, ja sam gledo na preskake tako da ne mogu reći kako je odigro, jeli neko slučajno gledo cijeli mečGoalgetter je napisao/la:Damir Vrancic u prvih 11 za Braunschweig protiv Leverkusena.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, katalinski, Lavcina, Mostarska, zastitaIdentiteta i 60 gostiju.