Chicago Bulls
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nista od tog vaseg mnogo zeljenog napretka kod Boozera (@Salt, BiH, Dema). Cim naleti iole solidan odbrambeni na njemu, on se gubi, i meda nemoze. Isti slucaj u NOH utakmici. I isto tako imao je on par bljesaka i u proslim sezonama, ali u vecini sezone ga nigdje nema. I nemojte mi hvalit molim vas vise njegov napredak u odbrani, jer majke mi ja bi bolje odigrao od njega. Ono kako on igra odbranu je na amaterskom nivou. Njegovo kretanje u odbrani (a i generalno) je jedno od najgorih u ligi. Kao sto uvijek govorim, on i kad dadne 30 poena, pored njega postignu 40, i onda njegov ucinak je uvijek u - u mojim ocima.
Jedva cekam da ga amnestiraju iduce godine. Slatku cu popit u to ime.
Postovanje treba zaraditi.
ma ja isto od njeg vise ne ocekujem da proigra.Ionako bi volio da ovu sezonu iskoriste da uzmu dobar pick i urade kakav trade napokon.Al opet mrsko mi i da gubekad_kako je napisao/la:Nista od tog vaseg mnogo zeljenog napretka kod Boozera (@Salt, BiH, Dema). Cim naleti iole solidan odbrambeni na njemu, on se gubi, i meda nemoze. Isti slucaj u NOH utakmici. I isto tako imao je on par bljesaka i u proslim sezonama, ali u vecini sezone ga nigdje nema. I nemojte mi hvalit molim vas vise njegov napredak u odbrani, jer majke mi ja bi bolje odigrao od njega. Ono kako on igra odbranu je na amaterskom nivou. Njegovo kretanje u odbrani (a i generalno) je jedno od najgorih u ligi. Kao sto uvijek govorim, on i kad dadne 30 poena, pored njega postignu 40, i onda njegov ucinak je uvijek u - u mojim ocima.
"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa"
kakav naslov.
Odlican potez kluba da se za 100 postignutih koseva Chicaga dele hamburgeri gledaocima .

Odlican potez kluba da se za 100 postignutih koseva Chicaga dele hamburgeri gledaocima .

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima ja mislim svaki tim u ligi slične fazone.Tribalian je napisao/la:"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa"kakav naslov.
Glasine su da Sunsi razmišljaju da dijele kavijar svim navijačima kad Beasley puca preko 36% iz igre iz 10 ili više šuteva.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
I Rose je prosle godine uskratio gledaocima Big Mac, kad je oba slobodna profulao, u tada nebitnoj kranjoj sekvenci utakmice 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
kod raptorsa se npr dijeli pizza kad predju 100 poena
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa, buraz, McDonalds (Chicago kompanija), godinama vec daje djaba hamburgere, kada nasi postignu preko 100p na domacoj tekmi.Tribalian je napisao/la:"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa"kakav naslov.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar nije uslov da se i pobjedi, a ne samo 100+ poena?kad_kako je napisao/la:Pa, buraz, McDonalds (Chicago kompanija), godinama vec daje djaba hamburgere, kada nasi postignu preko 100p na domacoj tekmi.Tribalian je napisao/la:"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa"kakav naslov.
Odlican potez kluba da se za 100 postignutih koseva Chicaga dele hamburgeri gledaocima .Bio sam prisutan na jednoj tekmi kad smo pobjedili Boston 40ak razlike, i postigli preko 100p i svi dobili djaba Micki D. To je bilo jos davne 2007-2008 ako se ne varam.

samo 100Donnie Darko je napisao/la:
Zar nije uslov da se i pobjedi, a ne samo 100+ poena?![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znas kako je to MCdonalds im je kao sponzor i oni to daju ..kad kupis ulaznicu imas kupon dobijes dole kad udjes to za 100p.. imas to jos nagrada recimo na poluvremenu takmice se i ako tvoj pobjedi kojeg imas na slici dobijes i jos nesto dunkin donuts ili nesto drugoTribalian je napisao/la:"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa"kakav naslov.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Cautinho
- Kontakt:
Večeras u 02:00 protiv Timberwolvesa,mislim da možemo pobjediti.Oni su 3 u Zapadnoj konferenciji.
Keep walking.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa dobro Noah je promasio, ali Captain je imao 2 da ispravi stvar, i oba fulio hehe.
Da, 100+ poena i besplatni b-macovi, to je vec dugo tako.
Da, 100+ poena i besplatni b-macovi, to je vec dugo tako.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
DaSaltCityAttack je napisao/la:
ma znas kako je to MCdonalds im je kao sponzor i oni to daju ..kad kupis ulaznicu imas kupon dobijes dole kad udjes to za 100p.. imas to jos nagrada recimo na poluvremenu takmice se i ako tvoj pobjedi kojeg imas na slici dobijes i jos nesto dunkin donuts ili nesto drugo

Veceras sa Minesotom. Po nasem vremenu u 2 iza ponoci ,direktno na Sport Klubu. Oni su sinoc pobedili Indijanu sa 96 :94 ,najefikasniji je bio Budinger sa 18 poena iza njega Williams sa 15. Ni njima kao ni nama ne igra najbolji igrac , to je Love plus Rubio koji vec neko vreme ne igra ,a verovatno im nece igrati ni J . J . Barea, pobeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Malo smo se razmazili u ove zadnje dvije godine.dema je napisao/la:Al opet mrsko mi i da gubekad_kako je napisao/la:Nista od tog vaseg mnogo zeljenog napretka kod Boozera (@Salt, BiH, Dema). Cim naleti iole solidan odbrambeni na njemu, on se gubi, i meda nemoze. Isti slucaj u NOH utakmici. I isto tako imao je on par bljesaka i u proslim sezonama, ali u vecini sezone ga nigdje nema. I nemojte mi hvalit molim vas vise njegov napredak u odbrani, jer majke mi ja bi bolje odigrao od njega. Ono kako on igra odbranu je na amaterskom nivou. Njegovo kretanje u odbrani (a i generalno) je jedno od najgorih u ligi. Kao sto uvijek govorim, on i kad dadne 30 poena, pored njega postignu 40, i onda njegov ucinak je uvijek u - u mojim ocima.

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/threads/37-balkansport-2" onclick="window.open(this.href);return false; hd link
Idemo po pobjedu, Lets go Bulls!
Pistol Jo dominira na pocetku
Idemo po pobjedu, Lets go Bulls!
Pistol Jo dominira na pocetku

Prva cetvrtina sto se poena tice po evropskim standardima.
Jake odbrane se igraju,a i dosta ne logicnih rijesenja u napadu s obe strane.
Robinson izgleda nebi ni bazen pogodio...
Rip 3/3 iz igre.
Jake odbrane se igraju,a i dosta ne logicnih rijesenja u napadu s obe strane.
Robinson izgleda nebi ni bazen pogodio...
Rip 3/3 iz igre.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sljedeće sezone akoBogda Bullsi bez Loozera i Nate-ardina 

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Robinson nakon 0/4 iz igre dogura do 5/9,al uprkos tome bacio je i par lopti u bunar.
Tvrda utakmica,igra se u mini serijama vidjet cemo ko ce se bolje snaci.
Tvrda utakmica,igra se u mini serijama vidjet cemo ko ce se bolje snaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.