Chicago Bulls

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Titova-Juga » 09 nov 2012, 15:58

slika
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 nov 2012, 16:04

8-) Babuka

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 nov 2012, 16:05

Nista od tog vaseg mnogo zeljenog napretka kod Boozera (@Salt, BiH, Dema). Cim naleti iole solidan odbrambeni na njemu, on se gubi, i meda nemoze. Isti slucaj u NOH utakmici. I isto tako imao je on par bljesaka i u proslim sezonama, ali u vecini sezone ga nigdje nema. I nemojte mi hvalit molim vas vise njegov napredak u odbrani, jer majke mi ja bi bolje odigrao od njega. Ono kako on igra odbranu je na amaterskom nivou. Njegovo kretanje u odbrani (a i generalno) je jedno od najgorih u ligi. Kao sto uvijek govorim, on i kad dadne 30 poena, pored njega postignu 40, i onda njegov ucinak je uvijek u - u mojim ocima.

Jedva cekam da ga amnestiraju iduce godine. Slatku cu popit u to ime.
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 nov 2012, 17:36

kad_kako je napisao/la:Nista od tog vaseg mnogo zeljenog napretka kod Boozera (@Salt, BiH, Dema). Cim naleti iole solidan odbrambeni na njemu, on se gubi, i meda nemoze. Isti slucaj u NOH utakmici. I isto tako imao je on par bljesaka i u proslim sezonama, ali u vecini sezone ga nigdje nema. I nemojte mi hvalit molim vas vise njegov napredak u odbrani, jer majke mi ja bi bolje odigrao od njega. Ono kako on igra odbranu je na amaterskom nivou. Njegovo kretanje u odbrani (a i generalno) je jedno od najgorih u ligi. Kao sto uvijek govorim, on i kad dadne 30 poena, pored njega postignu 40, i onda njegov ucinak je uvijek u - u mojim ocima.

ma ja isto od njeg vise ne ocekujem da proigra.Ionako bi volio da ovu sezonu iskoriste da uzmu dobar pick i urade kakav trade napokon.Al opet mrsko mi i da gube

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 nov 2012, 20:03

"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa" :mrgreen: kakav naslov.

Odlican potez kluba da se za 100 postignutih koseva Chicaga dele hamburgeri gledaocima . :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 nov 2012, 20:09

Tribalian je napisao/la:"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa" :mrgreen: kakav naslov.

Odlican potez kluba da se za 100 postignutih koseva Chicaga dele hamburgeri gledaocima . :)
Ima ja mislim svaki tim u ligi slične fazone.

Glasine su da Sunsi razmišljaju da dijele kavijar svim navijačima kad Beasley puca preko 36% iz igre iz 10 ili više šuteva.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 nov 2012, 20:21

I Rose je prosle godine uskratio gledaocima Big Mac, kad je oba slobodna profulao, u tada nebitnoj kranjoj sekvenci utakmice :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 09 nov 2012, 20:31

kod raptorsa se npr dijeli pizza kad predju 100 poena

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 nov 2012, 23:22

Tribalian je napisao/la:"Noa uskratio hamburgere navijačima Bulsa" :mrgreen: kakav naslov.

Pa, buraz, McDonalds (Chicago kompanija), godinama vec daje djaba hamburgere, kada nasi postignu preko 100p na domacoj tekmi. :) Bio sam prisutan na jednoj tekmi kad smo pobjedili Boston 40ak razlike, i postigli preko 100p i svi dobili djaba Micki D. To je bilo jos davne 2007-2008 ako se ne varam. :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 nov 2012, 00:19

kad_kako je napisao/la:

Pa, buraz, McDonalds (Chicago kompanija), godinama vec daje djaba hamburgere, kada nasi postignu preko 100p na domacoj tekmi. :) Bio sam prisutan na jednoj tekmi kad smo pobjedili Boston 40ak razlike, i postigli preko 100p i svi dobili djaba Micki D. To je bilo jos davne 2007-2008 ako se ne varam. :mrgreen:
Zar nije uslov da se i pobjedi, a ne samo 100+ poena? :? :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 nov 2012, 01:06

Donnie Darko je napisao/la:
Zar nije uslov da se i pobjedi, a ne samo 100+ poena? :? :mrgreen:
samo 100

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 nov 2012, 03:28

ma znas kako je to MCdonalds im je kao sponzor i oni to daju ..kad kupis ulaznicu imas kupon dobijes dole kad udjes to za 100p.. imas to jos nagrada recimo na poluvremenu takmice se i ako tvoj pobjedi kojeg imas na slici dobijes i jos nesto dunkin donuts ili nesto drugo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 nov 2012, 11:59

Večeras u 02:00 protiv Timberwolvesa,mislim da možemo pobjediti.Oni su 3 u Zapadnoj konferenciji.
Keep walking.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 nov 2012, 15:38

Pa dobro Noah je promasio, ali Captain je imao 2 da ispravi stvar, i oba fulio hehe.

Da, 100+ poena i besplatni b-macovi, to je vec dugo tako.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 nov 2012, 17:28

SaltCityAttack je napisao/la:
ma znas kako je to MCdonalds im je kao sponzor i oni to daju ..kad kupis ulaznicu imas kupon dobijes dole kad udjes to za 100p.. imas to jos nagrada recimo na poluvremenu takmice se i ako tvoj pobjedi kojeg imas na slici dobijes i jos nesto dunkin donuts ili nesto drugo
Da :) Sad sam citao nesto u vezi toga,nisam to ranije znao. Vidim da trenutno nije aktuelan McD vec neki lokalni proizvodjac hamburgera iz Chicaga :)

Veceras sa Minesotom. Po nasem vremenu u 2 iza ponoci ,direktno na Sport Klubu. Oni su sinoc pobedili Indijanu sa 96 :94 ,najefikasniji je bio Budinger sa 18 poena iza njega Williams sa 15. Ni njima kao ni nama ne igra najbolji igrac , to je Love plus Rubio koji vec neko vreme ne igra ,a verovatno im nece igrati ni J . J . Barea, pobeda ne bi trebalo da dolazi u pitanje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 nov 2012, 20:23

dema je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Nista od tog vaseg mnogo zeljenog napretka kod Boozera (@Salt, BiH, Dema). Cim naleti iole solidan odbrambeni na njemu, on se gubi, i meda nemoze. Isti slucaj u NOH utakmici. I isto tako imao je on par bljesaka i u proslim sezonama, ali u vecini sezone ga nigdje nema. I nemojte mi hvalit molim vas vise njegov napredak u odbrani, jer majke mi ja bi bolje odigrao od njega. Ono kako on igra odbranu je na amaterskom nivou. Njegovo kretanje u odbrani (a i generalno) je jedno od najgorih u ligi. Kao sto uvijek govorim, on i kad dadne 30 poena, pored njega postignu 40, i onda njegov ucinak je uvijek u - u mojim ocima.

Al opet mrsko mi i da gube
Malo smo se razmazili u ove zadnje dvije godine. :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 nov 2012, 02:08

http://www.balkansport.info/threads/37-balkansport-2" onclick="window.open(this.href);return false; hd link

Idemo po pobjedu, Lets go Bulls!

Pistol Jo dominira na pocetku :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 nov 2012, 02:38

Prva cetvrtina sto se poena tice po evropskim standardima.
Jake odbrane se igraju,a i dosta ne logicnih rijesenja u napadu s obe strane.
Robinson izgleda nebi ni bazen pogodio...
Rip 3/3 iz igre.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 nov 2012, 03:06

Sljedeće sezone akoBogda Bullsi bez Loozera i Nate-ardina :!:

Smrt nacionalizmu !!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 nov 2012, 03:08

Robinson nakon 0/4 iz igre dogura do 5/9,al uprkos tome bacio je i par lopti u bunar.
Tvrda utakmica,igra se u mini serijama vidjet cemo ko ce se bolje snaci.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.