Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Cak ni Alegri nije uspio sabotirati Vlahovića da uzme nagradu za najboljeg igraca Februara...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dušan, ako je dolazio u Juventus zbog individualnih nagrada i rekorda, nije trebao bi dolaziti, mogao je uvijek u Arsenal ili Tottenham otići. U Juventus se dolazi da postaneš šampion, ne samo po titulama, već i karakterom 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
-
RAGIBIZSTRMINA
- Kontakt:
DeSiljo i Dybala novi povrijeđeni,ovo stvarno nije normalno,jedan čitav tim i rezerva OUT
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
2 bosancerosa u ekipi.
Prvi put da prodju osminu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Szczesny; Danilo, Rugani, De Ligt, Pellegrini; Locatelli, Arthur, Rabiot; Cuadrado, Vlahovic, Morata
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Na papiru bi bilo odlično kad bi se ovo desilo. Ali, da li je Pogba spreman na drastično smanjenje plate da se vrati (i da li je i dalje to igrač koji je bio najbolji u Seria A 2016.)?
Alternativa Pogbi bi mogao biti Renato Sanchez. Spominjalo se da bi prije odabrao Juve nego Milan. Ali upitno i koliko je on dobar izbor nakon što se Bayern okliznuo na njemu.
Dolazak Zaniola bi značio da se opraštamo sa Dybalom. Nikako ne vidim njega, Chiesu i Zaniola u prvom timu (uz Vlahovića). Bremer
Za lijevog beka možda onaj mali Cambiaso
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Dybala se povedjuje kao da je veteran. Tesko ce on fizički docekati dug nogometni vijek.
Pogba nema izbora nego da smanji platu jer mu je niko u svijetu fudbala osim Pariza nece dati. A to bi bio ekser u kovceg njegovim glupavim odlukama.
29 godina, naravno da mora smanjiti, vratiti se i odigrati 5 sezona na odlicnom nivou jer ima takvu inteligenciju i fizikalije koje ce to dopustiti.
Kakvo tracenje vremena u Unitedu - strasno.
Dybala je bivši. Nedorastao muškoj igri, raspada se momak. Uz to taktički ga niko uklopiti nije mogao, dosta je.
Bremer, klasičnih par partija u provinciji i neki fenomen, kakve glupave odluke su se donosile pa Juventusu pored sto fali bar 5 igraca kroz vezu, bekove i napad jos na sve treba i stoper. Stoper kog smo imali.
29 godina, naravno da mora smanjiti, vratiti se i odigrati 5 sezona na odlicnom nivou jer ima takvu inteligenciju i fizikalije koje ce to dopustiti.
Kakvo tracenje vremena u Unitedu - strasno.
Dybala je bivši. Nedorastao muškoj igri, raspada se momak. Uz to taktički ga niko uklopiti nije mogao, dosta je.
Bremer, klasičnih par partija u provinciji i neki fenomen, kakve glupave odluke su se donosile pa Juventusu pored sto fali bar 5 igraca kroz vezu, bekove i napad jos na sve treba i stoper. Stoper kog smo imali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ranije je navijao za juve, mislim da ce na ljeto kod vas. Nadam se da ce ASR znati to da naplati bar
embrace the chaos
Negdje sam citao da bi Pogbi mogli dati 10+ bonusi, to je vec i moguce, dosao bi dzaba, sumnjam da mu je lova najbitnija, jer da jeste ostao bi u Unitedu.
Iako ponovo mi to nekako nestvarno djeluje, ali definitivno bi bili jaci bar 30%, Pogba bi mogao dici ovaj vezni red Juventusa.
Iako ponovo mi to nekako nestvarno djeluje, ali definitivno bi bili jaci bar 30%, Pogba bi mogao dici ovaj vezni red Juventusa.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Dybalu pustiti niz vodu i te pare od njegove plate preusmjeriti na pogbu.
Zaniolo, ne znam šta da mislim o njemu..igrački savršen za juve, što se tiče povreda, mogao bi biti totalno razočarenje.
Zaniolo, chiesa i Vlahović u napadu bi bio čisti sex.
Vezni red locatelli, pogba i fali još neko..
Treba nam bar jedan dobar lijevi bek, za prve postave..
Zaniolo, ne znam šta da mislim o njemu..igrački savršen za juve, što se tiče povreda, mogao bi biti totalno razočarenje.
Zaniolo, chiesa i Vlahović u napadu bi bio čisti sex.
Vezni red locatelli, pogba i fali još neko..
Treba nam bar jedan dobar lijevi bek, za prve postave..
#ALLEGRIOUT
Igraci sa acl povredama jednostavno nikad ne budu ono sto mogu, nazalost.
100 puta smo o tome, ne bitno, ali iskustvo tako govori.
100 puta smo o tome, ne bitno, ali iskustvo tako govori.
Inter, Barcelona i Atletico su pokazali interes za Dybalu.
Navodno je Dybalin agent vec dobio ponudu od Intera, 7,5mil plus bonusi
Juve nudi 7mil plus bonusi, ugovor na 3godine
Navodno je Dybalin agent vec dobio ponudu od Intera, 7,5mil plus bonusi
Juve nudi 7mil plus bonusi, ugovor na 3godine
- IlCapitano
- Kontakt:
Može li bolje? Riješiti ga se i uništiti glavnog rivala u jednom potezu?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Teško mi je povjerovati da bi budući (i vrlo često trenutni) capitano uništio sav legacy, ostavštinu u Juventusu zbog dodatnih pola miliona godišnje. Zar je dotle došlo 
Cini mi se da je jednom izjavio da nebi izdao Juve i prelaz u Inter… mislim da ce na kraju zavrsiti u Barceloni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.