Evo kakav gol se nama poništava i svira kao ofsajd i šta se sve svira u korist željezničara.Neka ostane zabilježeno.
Moderator/ica: GracanicaAA
--------------------------------------------------
Crnkić je u Tuzli, vidio sam ga jučer.
Nukić svoje slabosti a ima ih nadoknađuje borbenošću. Trči naprijed nazad. Ponekad izgubi kontrolu. Sinoć postiže gol i pretjerano slavi i naravno dobije karton. Bit će još bolji ako Efe bude bude iza njega.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:19Nukic igracina to sam jos primjetio prosle sezone jucer gol + asistencija i najbolji igrač tekme i protiv sarajeva je imo asistenciju i bio medju najboljim imate igraca koji bi mogo igrat u svakoj ekipi iz 1hnl osim dinama . Ne staje covjek trci za petoricu
da je malo skolovaniji igrac, dogurao bi daleko. Milion losih ubacivanja, bezpotrebnih poteza. Treba raditi na njemu za ozbiljnu pricu.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:19Nukic igracina to sam jos primjetio prosle sezone jucer gol + asistencija i najbolji igrač tekme i protiv sarajeva je imo asistenciju i bio medju najboljim imate igraca koji bi mogo igrat u svakoj ekipi iz 1hnl osim dinama . Ne staje covjek trci za petoricu
ČUJ NEŠTO, AKO SE NUKIĆ OSTAVI NA KRILU ONDA ON MOŽE JOŠ DA DOTJERUJE TEHNIKU.šTA SE TIČE TRČANJA TVRDIM DA JE BRŽI I DA VIŠE ISTRČI NO ŠTO JE TO ONOMAD RADIO šEĆERBEGOVIĆ ILI ŠURJAK.SIGURNO.ŠTETA JE DA ON SNAGU TROŠI ULUDO.VALJA IGRU PRILAGODITI NJEMU I NE SAMO NJEMU.tcity055 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:47Nukić svoje slabosti a ima ih nadoknađuje borbenošću. Trči naprijed nazad. Ponekad izgubi kontrolu. Sinoć postiže gol i pretjerano slavi i naravno dobije karton. Bit će još bolji ako Efe bude bude iza njega.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:19Nukic igracina to sam jos primjetio prosle sezone jucer gol + asistencija i najbolji igrač tekme i protiv sarajeva je imo asistenciju i bio medju najboljim imate igraca koji bi mogo igrat u svakoj ekipi iz 1hnl osim dinama . Ne staje covjek trci za petoricu
Bas tako drug...vidi se da se razumijes u nogometu. Nema skole Nuka ali eto trci bori se...za nesta vise ce biti teskoelvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:54da je malo skolovaniji igrac, dogurao bi daleko. Milion losih ubacivanja, bezpotrebnih poteza. Treba raditi na njemu za ozbiljnu pricu.hotonjskimaher je napisao/la: ↑25 jul 2021, 20:19Nukic igracina to sam jos primjetio prosle sezone jucer gol + asistencija i najbolji igrač tekme i protiv sarajeva je imo asistenciju i bio medju najboljim imate igraca koji bi mogo igrat u svakoj ekipi iz 1hnl osim dinama . Ne staje covjek trci za petoricu
IMAMO MI MIŠIĆA ZA LIJEVO KRILO.MALOG MEŠINOVIĆA VALJA OTRPITI.JUČER JE DEBITOVAO PRED PUBLIKOM NA TUŠNJU.U SARAJEVU JE ASISTIRAO KRPIĆU. ON JE BRZ MOMAK ALI NARAVNO DA JE NJEMU TEŽE IGRATI NA POSTAVLJENU ODBRANU.NJEMU JE KUD I KAMO LAKŠE DA DOBIJE LOPTU U FOR.IPAK MORAMO ZABILJEŽITI NJEGOV ŠUT U PRVOM POLUVREMENU KOJI JE VEĆ SAVLADAO GOLMANA ALI JE POGODIO IGRAČA ŽELJEZNIČARA I ZAVRŠIO U KORNERU.HOĆU DA KAŽEM ,NISAM PRISTALICA DA JEDNOG TE ISTOG MOMKA POSLIJE PAR UTAKMICA HVALIMO A ONDA POSLIJE JEDNE ODMAH UDRI PO NJEMU.tcity055 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:06Žao mi je malo Mehanovića visokog jer jučer mu je dodijeljena pozicija koja ga je totalno uništila. Slažem se da je prvo poluvrijeme zahvaljujući lošoj postavi formacije bilo slabije. Nije se išlo preko sredine jer nam je tu igrač nedostajao a pokušaji po lijevoj strani preko Mehidića i Mišinovića bili su očajni. Sudija nas je oštetio poništenjem gola i velikim brojem kartona. U B. Luci moramo kontrolirati sredinu sa nadam se oporavljenim Huso i Brkićem. Žao mi je reći ali čini mi se da guranje Mišinovića kao zaštićenog igrača neće dati rezultate.
TI SI POSLIJE OVE VELEIZDAJNIČKE PISANIJE NA FORUMU ŽELJEZIČARA DEFINITIVNO NAVIJAČ ŽELJEZNIČARA.NA OVOM FORUMU TI TREBA DATI TRAJNI BAN.NISI TI KRTICA, TI JEDNOSTAVNO NISI NAŠ.ČOVJEK TI JE SVE SLIKOM DOKAZAO I POSTAVIO LOGIČNO PITANJE:ZAŠTO.TI ODMAH BJEŽIŠ OD TEME.EH TAKO TREBA DA BJEŽIŠ SA TEME AKO IMAŠ OBRAZ.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:08Drzi se ti pogrebnog drustva, tu ti i jeste mjesto. Malo crveno crn, malo plavo bijel, sta ce biti slijedece. Ma ustvari "advokat" Musemica.tuzlac je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:04Mogao mu je samo glavić biti u ofsajdu.Naravno ako se digao .elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 12:28
Zaboravio si ovih par postova gdje sam cestitao Slobodi pobijedu , hahahah prodji se mene, bolje ce ti biti..Tesko je biti realan, ja nemam oraha u dzepu, ja nemijenjam dresove, ne zivim od Azmira, cista obraza u svakom trenutku smijem reci istinu i uvijek cu je reci. Nemoj ti mene citirati, pogledaj kod prijema lopte jeli Nukic bio u nedozvoljenoj situaciji ili nije. Ako mislis meni staviti neku "etiketu" grdno se varas, ja nemam dlaka na jeziku, to sto Musemic nezna posloziti ekipu, nisam ja kriv.
Tako je Husrefe junior, samo za razliku od tebe ja nemijenjam dresove !tuzlac je napisao/la: ↑26 jul 2021, 11:36TI SI POSLIJE OVE VELEIZDAJNIČKE PISANIJE NA FORUMU ŽELJEZIČARA DEFINITIVNO NAVIJAČ ŽELJEZNIČARA.NA OVOM FORUMU TI TREBA DATI TRAJNI BAN.NISI TI KRTICA, TI JEDNOSTAVNO NISI NAŠ.ČOVJEK TI JE SVE SLIKOM DOKAZAO I POSTAVIO LOGIČNO PITANJE:ZAŠTO.TI ODMAH BJEŽIŠ OD TEME.EH TAKO TREBA DA BJEŽIŠ SA TEME AKO IMAŠ OBRAZ.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 jul 2021, 13:08Drzi se ti pogrebnog drustva, tu ti i jeste mjesto. Malo crveno crn, malo plavo bijel, sta ce biti slijedece. Ma ustvari "advokat" Musemica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.