FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adilbeg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adilbeg » 09 feb 2013, 16:55

poslije visegodisnjeg nabijanja komplexa dodje i "njihovih"5minuta da se raduju sto gubimo u PRIJATELJSKOJ tekmi a jos mjesec do pocetka lige :lol: :lol: sta reci nego za sve ti hvala amare
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2013, 16:55

4-1 ZAVRŠENO! Vernes zabio, za nas ovo je realno trebalo biti 4-4

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 feb 2013, 16:56

Gdje ste vi to pratili utakmicu, jel igrao Zeba. Ja mislim da ce Zeba biti hit proljeca u hrvatskoj ligi i da se Zeljo zestoko zaebao, ako nista mogli ste izvuci puno vecu lovu za njega ako nista. Nemojte se iznenaditi ako iz Splita predje u Dinamo.
Prijateljska utakmica sama po sebi nista ne znaci. Pa one sezone kada ste sa Amarom harali u federalnoj ligi, doso vam je Kamen Ingrad na Grbavicu razbio vas 3:0, od Partizana ste izgubili 6:0... Ma to je realno nasa liga je mnogo slabija i od srpske i od hrvatske, mozemo se nadmetati sa nekim slovenackim klubovima osim Maribora, crnogorskom ligom i makedonskom i to je to. Nasa susta realnost, tek kad izadjes vani vidis u stvari ko si i koliko ti jos treba da napredujes, koliko jos "trebas pure jesti".

Sportski pozdrav iz Zenice, Crni Gavran nikada ne provocira na gostujucim temama i ni u jednoj situaciji ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 09 feb 2013, 16:57

Gavrane nismo se zahebali za Zebu otjerao bi ga Amar za đaba ne računa na njega kontaš, pa bolje uzeti bilo šta nego da đaba ode.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 feb 2013, 17:00

Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestaje
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 feb 2013, 17:01

Crni gavran je napisao/la:Gdje ste vi to pratili utakmicu, jel igrao Zeba. Ja mislim da ce Zeba biti hit proljeca u hrvatskoj ligi i da se Zeljo zestoko zaebao, ako nista mogli ste izvuci puno vecu lovu za njega ako nista. Nemojte se iznenaditi ako iz Splita predje u Dinamo.
Prijateljska utakmica sama po sebi nista ne znaci. Pa one sezone kada ste sa Amarom harali u federalnoj ligi, doso vam je Kamen Ingrad na Grbavicu razbio vas 3:0, od Partizana ste izgubili 6:0... Ma to je realno nasa liga je mnogo slabija i od srpske i od hrvatske, mozemo se nadmetati sa nekim slovenackim klubovima osim Maribora, crnogorskom ligom i makedonskom i to je to. Nasa susta realnost, tek kad izadjes vani vidis u stvari ko si i koliko ti jos treba da napredujes, koliko jos "trebas pure jesti".

Sportski pozdrav iz Zenice, Crni Gavran nikada ne provocira na gostujucim temama i ni u jednoj situaciji ;)
Pozdrav i tebi i hvala na ndobrom komentaru. Prijateljska je utakmica, gubili smo i vise u prethodnim godinama. Bitno je kada liga krene da nastavimo derati. A ovi sto provociraju samo to i mogu da urade, kada se nemaju cime hvaliti. :oops: :oops:
Sport je lijek za tijelo i duh.

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 09 feb 2013, 17:02

e sto im je drago :lol: :lol: :lol:
pustite ba ove sto su godinama iza pa barcelona je izgubila 4-0 od levata iz mexika
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 09 feb 2013, 17:05

Crni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestaje
kad moze ibrahimovic iz barcelone moze i zeba isti razlog puno price ;)
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 feb 2013, 17:06

SarajlijaTM je napisao/la:
@rnk split-zar niste 6-7 sad na polusezoni?
Jesu 6., ali zaostaju 3 boda za Hajdukom koji je drugi :D

Inace, Splitu generalka, Zeljo tek u pola priprema ( ima jos 20 dana do prvenstva ). Zeljo u problemima sa povredama (Bekric do neki dan nije ni trenirao, kao ni Zolotic ), pa povreda Kvese koja je poremetila sve.
Svraka prije 3 dana u Ljubljani igrao za repku, nije ni on skorz svjez.
Prije 2 dana igrali tekmu u Puli, pa prevalili put do Splita i pored toga imali par dobrih sansi i par stopostotnih.
Ne vidim razlog za bilo kakvu zabrinutost.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 09 feb 2013, 17:06

Čitajte ljudi kako treba, govorim da je Split u poređenju sa nasom ligom u rangu sa "našim" Čelikom,Leotarom, Zvijezdom i njima sl. NK Split cetvrti po vrijednosti ekipe u HNL-u, šesti na tabeli, i to u ligi od 12.timova, klub u sjeni Hajduka itd. o tome govorim.
Zadnja izmjena: BegBasagic, dana/u 09 feb 2013, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 feb 2013, 17:06

Jak je Split, tu smo mi s njima. Samo sto je na ovaj rezultat vise stvari uticalo, ovo nam je ovo sedmice 5. utakmica, noge teske, kod igraca vlada strah od povrede(5-6 igraca se povrijedilo).

Bit ce skroz druga prica 2. marta :twisted:
NO PYRO NO PARTY

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 09 feb 2013, 17:10

adilbeg je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Yebiga Radmilo, najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca po meni, da ode za sicu, izvini molim te, tu logika prestaje
Da je bar Zeba otiso za 30.000.000€ hehehe :)

Neka Zebe, nek mu je sretno, bilo i proslo.
A sto se tice igraca Zelje pa ne treba njima strah, takav je fudbal, sad ovi sa klupe trebaju sto vise da se dokazuju da bi mogli cak zamijenit ove povrijedjene.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 09 feb 2013, 17:14

J fakat razumijem da ove karine sa koseva jedva cekaju da mi izgubimo,al ne razumijem nas,kao da i mi jedva cekamo pa da pocnemo srati...izgubili prijateljsku pa sta...to i jesu utakmice gdje se vidi sta valja i sta ne valja,probavaju razne varijante igre itd...ne kontam fakat,gubili smo mi na pripremama i od gorih ekipa os Splita i to sa visocijim rezultatom od ovog...
Amare hvala ti...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 feb 2013, 17:14

adilbeg je napisao/la:
Jesi li siguran da je Ibrahimovic otisao za sicu? Evo sad se pise da bi mogao i Ronaldo otici iz Reala? Mislis da bi ga Real pustio za saku eura, samo zato bi se npr. on zakacio sa Murinhom :roll: Cisto sumnjam!
Generalno PL liga je puno siromasnija sa odlaskom Huseinovica i Zebe, zbog takvih igraca se i dolazilo na utakmice, proteci ce jos dosta vremena da se igraci takvog formata pojave u PL. Sad je po meni najbolji igrac PL Svraka

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 09 feb 2013, 17:18

Crni gavran je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:
Jesi li siguran da je Ibrahimovic otisao za sicu? Evo sad se pise da bi mogao i Ronaldo otici iz Reala? Mislis da bi ga Real pustio za saku eura, samo zato bi se npr. on zakacio sa Murinhom :roll: Cisto sumnjam!
Generalno PL liga je puno siromasnija sa odlaskom Huseinovica i Zebe, zbog takvih igraca se i dolazilo na utakmice, proteci ce jos dosta vremena da se igraci takvog formata pojave u PL. Sad je po meni najbolji igrac PL Svraka
pasa kupljen za 65 otiso za 20 miliona!!!sto se ronalda tice produzio ugovor sa realom do 2018.....
ok sve to stoji al ako cemo birat izmedju amara i njega normala ko ce da ostane uglavnom nema frke za nas pogotovo da se drugi sikiraju :)
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 feb 2013, 17:19

Crni gavran je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:
Da, samo sto Zeba nije bio ni pola od onog Zebe iz prosle sezone, lik seto po terenu

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 feb 2013, 17:22

Ne razumijem zasto se uzbudjujete i pravite poredjenja.Ko je kakav i koliko vrijedi,u kojoj fazi priprema itd..
Nekako mi je to djecija prica i nije nikakvo mjerilo.Niti bi mi bili nesto pretjerano kvalitetniji da smo dobili,niti manje kvalitwetni sto smo izgubili.Ja vjerujem u stvarni kvalitet,a ne lazni stvoren na euforiji.Neka su nas nakantali,mozda na vrijeme uocimo svoje limite,tako da niti me zabrinulo,niti me strah neki,niti cu se tjesiti imali smo tonu sansi.Kad vam covjek kaze da neki igraci nisu ni priblizno kvalitetni koliko mislite,onda frka trka ,10 stranica rasprave,kad nas nakantaju ,tone i tone stranica opravdanja,u koja ni sami ne bi povjerovali.
Ja bih samo volio da tone i tone stranica ispisete,realnim i objektivnim pisanjem,nas klub nece biti bolji dok god mi budemo pricali,i poredili se,trazili izgovore...
Da smo kojim slucajem iskoristili te sanse tolike,mislim da bi se ovdije pisalo o setnjama ligom ,napadu na grupnu fazu LP i slicno.Bolje ovako,jer vjerujem Amaru ,ali mnogim u ekipi ne,tako da sto sa manjom euforijom udjemo u nastavak,vece su nam sanse da ponovimo proslu godinu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 09 feb 2013, 17:23

JMs1921 je napisao/la:J fakat razumijem da ove karine sa koseva jedva cekaju da mi izgubimo,al ne razumijem nas,kao da i mi jedva cekamo pa da pocnemo srati...izgubili prijateljsku pa sta...to i jesu utakmice gdje se vidi sta valja i sta ne valja,probavaju razne varijante igre itd...ne kontam fakat,gubili smo mi na pripremama i od gorih ekipa os Splita i to sa visocijim rezultatom od ovog...
Hajd kazes sta fali sto izgubite, pa bolan kad izadjete u evropu sramotite se doci ce opet neki klub iz slovence pa ce vas otrest a prvaci sramota

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 feb 2013, 17:24

mujo205 je napisao/la:
JMs1921 je napisao/la:J fakat razumijem da ove karine sa koseva jedva cekaju da mi izgubimo,al ne razumijem nas,kao da i mi jedva cekamo pa da pocnemo srati...izgubili prijateljsku pa sta...to i jesu utakmice gdje se vidi sta valja i sta ne valja,probavaju razne varijante igre itd...ne kontam fakat,gubili smo mi na pripremama i od gorih ekipa os Splita i to sa visocijim rezultatom od ovog...
Hajd kazes sta fali sto izgubite, pa bolan kad izadjete u evropu sramotite se doci ce opet neki klub iz slovence pa ce vas otrest a prvaci sramota
od tad prodje 15 Bajrama 8-) 8-)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 feb 2013, 17:25

Visok poraz od Splita

http://fkzeljeznicar.ba/visok-poraz-od-splita/4312/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.