Nemoj svega ti samo ćete još dublje u **** upasti.svrakino1921 je napisao/la:Jel mogu ja nesto jos rec o ovim penalima od sinoc
Ima novih momenata

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj svega ti samo ćete još dublje u **** upasti.svrakino1921 je napisao/la:Jel mogu ja nesto jos rec o ovim penalima od sinoc
Ima novih momenata
Spidi levat.Rokoko87 je napisao/la:Mortem najveća nabrijava na forumu daleko
U reduBeton je napisao/la:Nemoj svega ti samo ćete još dublje u **** upasti.svrakino1921 je napisao/la:Jel mogu ja nesto jos rec o ovim penalima od sinoc
Ima novih momenata
znam ja da vecina vas znate ali ne smijete pricati o tome zbog prijetnji pistoljdzija, sto je dobro za nas i za svinjski.MocMahale444 je napisao/la: Tobe
Sta kazes za vas. Mi znamo da smo zapali u krizu.
Znaci vraca se nadimak Bosnski Dinamo?bihuzur je napisao/la:znam ja da vecina vas znate ali ne smijete pricati o tome zbog prijetnji pistoljdzija, sto je dobro za nas i za svinjski.MocMahale444 je napisao/la: Tobe
a mi smo u krizi vec duze vrijeme ali imamo odlicnu upravu koja to polako rjesava i akademiju koja nas izvlaci. tek za 5 godina ce svi vidjeti sta znaci AKADEMIJA!
Nemoj zajebavati Akademija se već pokazala. Pa dala je tri standardna reprezentativca Dulju, Saru i Cimija.bihuzur je napisao/la:znam ja da vecina vas znate ali ne smijete pricati o tome zbog prijetnji pistoljdzija, sto je dobro za nas i za svinjski.MocMahale444 je napisao/la: Tobe
a mi smo u krizi vec duze vrijeme ali imamo odlicnu upravu koja to polako rjesava i akademiju koja nas izvlaci. tek za 5 godina ce svi vidjeti sta znaci AKADEMIJA!
Ljudi, da se mi ne lazemo i ne pretvaramo, dupla kruna je nasa ove sezone.
To jest ali pravi rezultati se tek ocekuju. Dugorocni olan je da dzeno preuzme reprezentaciju i da prvih 11 budu nasi akademci.Beton je napisao/la:Nemoj zajebavati Akademija se već pokazala. Pa dala je tri standardna reprezentativca Dulju, Saru i Cimija.bihuzur je napisao/la:znam ja da vecina vas znate ali ne smijete pricati o tome zbog prijetnji pistoljdzija, sto je dobro za nas i za svinjski.MocMahale444 je napisao/la: Tobe
bihuzur je napisao/la: To jest ali pravi rezultati se tek ocekuju. Dugorocni olan je da dzeno preuzme reprezentaciju i da prvih 11 budu nasi akademci.
Zamijesao sam ti mekinje, hajde malo u stalu cijeli dan si na ispaši.Rokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Toliko načina da podyebavaju, a oni našli one najgore
znam ja jednog što je isto imo arhivuRokoko87 je napisao/la:Jedva čekam Mortemove smajlije i scrshtove uskoro vaditi iz arhive
Dobro je, nije fazon sa Odom i tenkovima, napreduješ.Beton je napisao/la:Zamijesao sam ti mekinje, hajde malo u stalu cijeli dan si na ispaši.Rokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Kad si vec zamijesao mekinje mogao si sta i zderat.Beton je napisao/la:Zamijesao sam ti mekinje, hajde malo u stalu cijeli dan si na ispaši.Rokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Oda je kultRokoko87 je napisao/la:Dobro je, nije fazon sa Odom i tenkovima, napreduješ.Beton je napisao/la:Zamijesao sam ti mekinje, hajde malo u stalu cijeli dan si na ispaši.Rokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Toliko načina da podyebavaju, a oni našli one najgore![]()
Očekujem da Morto zalijepi koji smajli na ovaj otrcani fazon.
najbolji repzetivac svih vremena se zove safet susic, i nisam bas 100% siguran, ali mislim da je i on nas akademacRokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Najbolji repzativac je Edin Džeko, kraj priče.bihuzur je napisao/la:najbolji repzetivac svih vremena se zove safet susic, i nisam bas 100% siguran, ali mislim da je i on nas akademacRokoko87 je napisao/la:I ovo je navika, navikli ljudi da daju najbolje repeezentativce...
Toliko načina da podyebavaju, a oni našli one najgore![]()
a jesi li ti vojvodin ili si uz zajka i pobunjenike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.