Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje piše da je vaš, aj odjaši šta ti imaš sa nama.Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
nije sir , nije feta ...Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
Nemoj nasjedati na provokacije primitivacaRadmilo je napisao/la:Gdje piše da je vaš, aj odjaši šta ti imaš sa nama.Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
ja jednostavno uzivam u ovakvim postovimaBatistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
Moraju se naci lijevi i desni bek. Neshvatljivo je imati Cutuka i Stanica..KrajPrice je napisao/la:Ovo je vec potop!
Kako nemam stid me vase bruke jb te..poslije Hapoela, Makabija, Maribora itd. evo i Split ce peticu uvaliti idete na 30 plus primljenih golova u Evropi ..bruka brateRadmilo je napisao/la:Gdje piše da je vaš, aj odjaši šta ti imaš sa nama.Batistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
HAhahaha. čuj Batistute, brukamo Argentinu šta liBatistuta je napisao/la:Ponovo sramotite nas grad i drzavu..po vasim prijasnjim internacionalnim utakmicama ovo ce biti jos jedna kanonada 5-0 za Split...sramota![]()
![]()
![]()
Desno ima Benjo , lijevo je problemsajo10 je napisao/la:Moraju se naci lijevi i desni bek. Neshvatljivo je imati Cutuka i Stanica..KrajPrice je napisao/la:Ovo je vec potop!
Pa u smislu zadnji,drugi,kako tek sada cujete za tu rec.ZZtop10 je napisao/la:to i ja bas kontamceze je napisao/la:Sta mu znaci ovo potonjinime_tm87 je napisao/la:Nova odlična prilika za Željezničara; kombinirali su na vrhu šesnaestercu Bekrić i Svraka da bi potonji sam izašao pred Vukovića i pokušao ga lobati, no lopta je odsjela na mreži
SAMO PLETI ŽELJOOOOOOOOOOOOOcuj potonji
![]()
Apsolutno !!! do početka prvenstva još nesto vise od 20.tak dana, treba nam desni i lijevi to je jasno kao dan, i opet padaju psihološki u jačim utakmicama .....sajo10 je napisao/la:Moraju se naci lijevi i desni bek. Neshvatljivo je imati Cutuka i Stanica..KrajPrice je napisao/la:Ovo je vec potop!
Evo kazem vam, jos da se zaustavi na 5, auuuu nevidjena bruka, pa nije Split bauk neki, ne daj Boze jace ekipeceze je napisao/la:3:0
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Orvel, ZeljeznicarUberAlles i 33 gosta.