FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2015, 20:12

HZ_ilidzaa je napisao/la:Manje vise nismo nista ispustili, rezultati apsolutno isli u nasu korist tako nema brige , sve je u nasim rukama.

Posle Veleza ide laksi raspored.
Sad je sve u nasim rukama,a onda nam dolazi listica i akb.preuzimanje liderske pozicije. :thumbup: Puno su više kone nama pomogle remijom nego sami sebi.

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 15 mar 2015, 20:15

joker90 je napisao/la:
Mirso1197 je napisao/la:Ljudi zasto nam fejsbuk stranica od jutros ima 8 000 fanova manje???????
Nisam to ni skontao dok ti sad ne rece, a vidim niko ti ne odgovara. Zna li neko?
Fejsbuk je uklanjao lažne lajkove, odnosno inaktivne račune. Taj proces je počeo 12 marta, a moguće da će se nastaviti.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 15 mar 2015, 20:21

amypitar je napisao/la:
redwhite je napisao/la:Koliko ste se zalili na blato u Gradaccu, bit ce na kraju da vam valjanje u blatu najbolje odgovara kao stil igre.Igrali ste na Kosevu pa se nije imalo nista specijalno za vidjeti.
Traktore na teren, cizme na noge pa po titulu.

Kakav teren takav i klub,druga liga. ;)
Najmanji problem, ali da nije bilo blata po do sada pokazanom,pocetak drugog dijela polusezone bi vam bio katastrofa.Gdje bi ta leprsava igra dosla do izrazaja,na Kosevu? :lol:
Ibrakovic dosao 2 dana ranije da zakupi tribinu i objasni kako treba pripremiti teren tako da vasi igraci pokazu svoj maksimum.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 mar 2015, 20:24

MortemHz je napisao/la:Naravno THC...poslije Veleza dosta lakse utakmice imamo...tu nam je najveca sansa da se stigne Siroki i ako je ikako moguce u tih 6 utakmica da se MI odlijepimo sa bilo kakvom prednoscu...ali me strah kupa sad u srijedu
Daj čovječe, pa u B.Luci će se vidjeti da ste za klasu bolji od njih. Borac će se dugo oporavljati od vas.Zapeli oni protiv Sarajeva, baš su našli protiv koga će.
Ja volim FK Tuzla City

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 mar 2015, 20:33

THEC je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Siroki prvi kiks...bit ce ih jos kao sto sam i rekao..
takodjer sam juce isto tako rekao da ce biti kikseva, nisu oni toliko jaki koliko se smatra, samo je problem sto mi kiksamo na glupim utakmicama
Cuj na glupim.
Rezultati su dobro prosli po FKS ali svakako ne treba zaboraviti jucerasnju katastrofu. Sa onakvom igrom daleko smo i od evrope. Moraju se igraci spustiti na zemlju i srce ostavljat na terenu. Siroki nije imao srece, za razliku od nas imali su dosta prilika koje nisu realizovali i dosta su bolje odigrali nego mi. Ne treba letiti pa da opet padnemo, utakmicu po utakmicu, samo jako i pozrtvovano i doci ce sve na svoje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 mar 2015, 20:39

Ja bi bio zadovoljan i sa 1:2 gore ne mogu se branit 120 minuta da su Čelzi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 mar 2015, 20:42

Besic je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan i sa 1:2 gore ne mogu se branit 120 minuta da su Čelzi
Prednost je sto se igra u BL, smijesno zvuci ali bit ce manji pritisak na igracima. Nadam se da se Borac nece povuci ali ako budu igrali kao na Kosevu ili nedaj Boze da se ponovi ista igra i kod nas, onda da se igra 3 dana utakmica oni nece primit ni gola.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 mar 2015, 20:46

Hahah samo da se smijes pojedincima i njihovim komentarima ovde na forumu. Neki pisu da je i sada i uprava kriva, neki da je licno Dino kriv zbog marketinga :damn:

Kod mene Meho ima 100% podrsku, sve do trenutnka kraja sezone gdje se mozes staviti kljuc na njegovo dijelo.
Zar vi mislite da je tako lako navikniut se na taktiku i mentalitet kluba. Da slazem sa vama da je pogrijesio u ove dvije utakmice i svi znamo zasto. Sva sreca pa su oni odigrali x.

Ja se jos drzim svog komentara od sinoc.
MCMXLVI je napisao/la:Zamislite taj scenario kad bih sutra ovi odigrali X, a mi u srijedu izbacimo Bojca? Eto samo zamislite. Bili onda bila kriza?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2015, 20:49

MCMXLVI je napisao/la:Hahah samo da se smijes pojedincima i njihovim komentarima ovde na forumu. Neki pisu da je i sada i uprava kriva, neki da je licno Dino kriv zbog marketinga :damn:

Kod mene Meho ima 100% podrsku, sve do trenutnka kraja sezone gdje se mozes staviti kljuc na njegovo dijelo.
Zar vi mislite da je tako lako navikniut se na taktiku i mentalitet kluba. Da slazem sa vama da je pogrijesio u ove dvije utakmice i svi znamo zasto. Sva sreca pa su oni odigrali x.

Ja se jos drzim svog komentara od sinoc.
MCMXLVI je napisao/la:Zamislite taj scenario kad bih sutra ovi odigrali X, a mi u srijedu izbacimo Bojca? Eto samo zamislite. Bili onda bila kriza?
Vrlo lahko da ovo što si napisao,da se i ostvari.Ja sam ubijeđen u taj scenarijo. ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2015, 20:54

Ovakav bi ja sastav izveo,protiv Borca u srijedu.

------------------Delac----------

Kallasi-------Tatko---Miholjević---Protic

-----------Rustemovic------Cimirot--------

Krste ---------Stojcev------------Duljevic

----------------Benko------------------
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 mar 2015, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 20:56

Zaista smo napravili kikseve u ove protekle dvije utakmice, ali smo imali sreće pa su i ostali kiksali tako da smo ostali tu gdje jesmo. Rezultati ovog kola govore da su ove ekipe iz vrha, do sedmog mjesta, veoma izjednačene.. niko ne odstupa toliko. Neko ima bolje rješenje na golu, neko u odbrani, sredini a neko u napadu, međutim niko nema savršen tim.
Od sinoć se svašta moglo pročitati na račun naših igrača i kluba, mislim da to nije korektno od pojedinaca. Ovaj klub se voli i da je u drugoj ligi FBiH. Sve je to samo rezultat prevelikih, ali fakat prevelikih očekivanja. To treba biti u granicama... i radovati se i tugovati. Radovali smo se nakon pobjede u Gradačcu kao da smo pobjedili prvaka Njemačke a ne ekipu koja se bori za opstanak, a nakon jučerašnjeg remija kao da smo ispali u najniži rang takmičenja. Treba naći neku sredinu između toga.

Pored očitog nezalaganja igrača na terenu, najveću odgovornost snosi Kodro, on je svjestan toga i prihvatio je krivicu, međutim ako iz toga ne izvuče pouku džaba nam je to.

Ovi rezultati kola nas ne smiju zavarati pa da opet poletimo kako samo mi znamo jer će nam se desiti isto posle prvog kiksa. Okrenuti se utakmici u srijedu i pokušati stići zaostatak. Neće biti ni malo lako i onaj ko misli da mi tamo možemo tako lako zabiti nekoliko komada, usudio bih se reći, nema pojma o fudbalu.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 mar 2015, 20:58

Bravo hilmo legendo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2015, 21:00

amypitar je napisao/la:Ovakav bi ja sastav izveo,protiv Borca u srijedu.

Alispahica umjesto Rustemovica i to je ta,s obzirom da moramo ganjati rezultat treba nam ekipa koje ce lopte igrati.Sinoc smo imali taj problem sto smo imali samo Stojceva koji je bio spreman lopte da igra,i vrlo lahko nas je bilo procitati...mislim da moraju zajedno njih dvojica u paru pocinjati ako zelimo tu neku dominaciju u sredini kad je u pitanju posjed lopte
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2015, 21:12

miky_hz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ovakav bi ja sastav izveo,protiv Borca u srijedu.

Alispahica umjesto Rustemovica i to je ta,s obzirom da moramo ganjati rezultat treba nam ekipa koje ce lopte igrati.Sinoc smo imali taj problem sto smo imali samo Stojceva koji je bio spreman lopte da igra,i vrlo lahko nas je bilo procitati...mislim da moraju zajedno njih dvojica u paru pocinjati ako zelimo tu neku dominaciju u sredini kad je u pitanju posjed lopte
Rustemovic pored toga sto je dobar u defanzivi,zna vrlo dobro iznjeti loptu,ima dobar pregled igre,i jako dobar sut ljevicom.Stavio sam ga u sastav baš iz razloga,sto bi trebali igrati ofanzivno,a Borac ce vrebati iz kontre šansu,a tu bi Rustemovic trebao obaviti, taj dio defanzivnog zadatka.Mislim da je sad igrao protiv Borca da bi mnogo lopti, kao od šale presjekao.Onako smo ima li taj propuh u veznom redu ,jer nismo ima li nekog ko bi obavljao te defanzivne zadatke u vezi.Mislim da je toga bio svijestan i Kodro(posebno posle kup utakmice sa Borcem), pa je postavio umjesto Rustemovica Dzemu,da presjeca te kontre,ali mu ovaj nije uzvratio onako kako je to Kodro zamislio.Ni u defanzivnim,a jos gore u ofanzivnim zadacima.Mi moramo dole napasti,ali isto tako moramo se paziti u odbrani.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 mar 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 mar 2015, 21:14

Ma ko god u srijedu bude igrao, NAMA TREBAJU MUDONJE I RATNICI KOJI ĆE GINUTI ZA SVAKU LOPTU!!! :salut:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 mar 2015, 21:15

Siroki jeste kiksao,ali za razliku od nas igrali su dosta dobro protiv Zelje i realno bili bolji protivnik,dok smo mi u dvomecu protiv Borca pokazali dosta slabosti.... svi se slazu u jednom da je Kodro glavni krivac za los rezultat,jer nam je klupa bila maltene jaca od prvih 11,a gdje je tu logika!? Cimirot i Duljevic,Velkovski na klupi,a igraju Bekic,Dzemo,Okic....svaki iole poznavalac fudbala zna kolika je razlika izmedju tih igraca. lijepo je sto je Kodro priznao greske,jer realno imamo totalno neuigranu ekipu,nemami iskristaliziranih 11 ili 13 igraca,nego on ganja neku logiku da imamo 20 jednako kvalitetnih igraca,sto za nasu ligu nije dobro,da igramo Bundesligu ok,ali u BIH to ne pali. protiv Borca smo djelovali ko rastimani orkestar,pogotovo u drugoj utakmici,gdje smo igrali kao neki drugoligas! u drugoj utakmici mi nismo stvorili sansu kako treba,jos igramo pred 7 hiljada navijaca i to na Kosevu,sto je po meni sramota! Treba sad zbiti redove i pokusati nesto uraditi u Banja Luci,iako nisam optimista da mozemo proci Borac,bez obzira sto smo puno kvalitetniji. U subotu protiv Veleza ce biti dosta vazna utakmica za nas,tu trebamo pokazati snagu,jedinstvo,pozrtvovanost i ozbiljnost,kako kod igraca tako kod Kodre!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 21:17

Kako god samo nemojte Krstu na krilo, svi smo Dženi zamjerali što ga je forsirao na toj poziciji. Bolje je nekako kombinovati pa ići na 4-4-2. Bbez Puzija će biti jako teško, Prota je tanak ko ... Možda nas demantuje u srijedu.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 mar 2015, 21:17

Rustemovica ne dirati, neka njega sa Cimijem, Stojceva na krilo poslati a Alispahica kao ofanzivnog veznog, Krste ili napad ili nista, njega na krilo staviti nema smisla
Pyro is not a crime !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 mar 2015, 21:23

Rustemovic vam ne moze nastupati u kupu, a vi ga stavljate u sastav.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 21:26

Ne znam kako ali sad u kupu moramo proci da se sve vrati na staro...ne znam kako ali to moramo uraditi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, budzak, kogmagie46, misstianopenaldo, NazorUso, Proximic i 35 gostiju.