Siroki jeste kiksao,ali za razliku od nas igrali su dosta dobro protiv Zelje i realno bili bolji protivnik,dok smo mi u dvomecu protiv Borca pokazali dosta slabosti.... svi se slazu u jednom da je Kodro glavni krivac za los rezultat,jer nam je klupa bila maltene jaca od prvih 11,a gdje je tu logika!? Cimirot i Duljevic,Velkovski na klupi,a igraju Bekic,Dzemo,Okic....svaki iole poznavalac fudbala zna kolika je razlika izmedju tih igraca. lijepo je sto je Kodro priznao greske,jer realno imamo totalno neuigranu ekipu,nemami iskristaliziranih 11 ili 13 igraca,nego on ganja neku logiku da imamo 20 jednako kvalitetnih igraca,sto za nasu ligu nije dobro,da igramo Bundesligu ok,ali u BIH to ne pali. protiv Borca smo djelovali ko rastimani orkestar,pogotovo u drugoj utakmici,gdje smo igrali kao neki drugoligas! u drugoj utakmici mi nismo stvorili sansu kako treba,jos igramo pred 7 hiljada navijaca i to na Kosevu,sto je po meni sramota! Treba sad zbiti redove i pokusati nesto uraditi u Banja Luci,iako nisam optimista da mozemo proci Borac,bez obzira sto smo puno kvalitetniji. U subotu protiv Veleza ce biti dosta vazna utakmica za nas,tu trebamo pokazati snagu,jedinstvo,pozrtvovanost i ozbiljnost,kako kod igraca tako kod Kodre!