FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zbog nasih klosara ja sad moram moliti Boga da u Sirokom bude remi...pa gledam radnik slaviji zabio 4 gola a mi za 100 minuta nismo mogli jedan...hebo te Dino tvoj marketing
ti bi da dino radi ono sto i radnik danas ? - covjek svakako nit je zaduzen za dovodjenje igraca niti postavlja taktiku i ne vidim razlog da ga se proziva, a od marketinga se zivi izmedju ostalog a on kao i citava uprava s te strane gledano radi odlican posao a rezultati na terenu nisu njihova greska, i jos nesto ne znam o kojim parama je rijec jer cesto cujem ulozili smo ogromne pare i slicno, nije tacno mi u igracki kadar nismo ulozili skoro ni marke sto se tice kupovine igraca, svi su dzabe dosli (osim Krste koliko znam, on je nesto malo placen) to sto mozemo da im dajemo dobre i redovne plate je druga stvar ali mrzim kad se pocne pricati o nekakvim velikim ulaganjima ko da smo igrace milione placali a ne dovodili ih dzabe, i to odredjene muntali mjesecima da potpisu jer im je toliko bila privlacna ova ligafundament je napisao/la:zbog nasih klosara ja sad moram moliti Boga da u Sirokom bude remi...pa gledam radnik slaviji zabio 4 gola a mi za 100 minuta nismo mogli jedan...hebo te Dino tvoj marketing
Pyro is not a crime !
Nisam to ni skontao dok ti sad ne rece, a vidim niko ti ne odgovara. Zna li neko?Mirso1197 je napisao/la:Ljudi zasto nam fejsbuk stranica od jutros ima 8 000 fanova manje???????
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moustapha
- Kontakt:
Nemoguce, pa da je do toga poslije Kukesija bi opala za pola jbt!moustapha je napisao/la:Zbog losih rezultata!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sada je najteze pobjedzivat ekipe od 5-10mjesta zato sto su igraci tih timova u naj Jacoj snazi,nema kartoniranih tereni losi, to sve IDE u korist ekipa ko borac radnik drina skretnica itd prvi 5-6 kola.
Ubjeden Sam da bi SB ili zrinjski u dvije utakmice nabili po 2:0 minimum.
Rotacija velkoj broja igraca nakon Samo jedne utakmice je suludo. Rotirat jednog do dva igraca plus izmjene tokom utakmice bi razumijo a mjenjat po 5-6i
Kodro sto prije svati da u prvi 5-6 kola nemoze ici na totalnu ofanzivu vec mora lomit ekipe na sredini terena I zabit 1 go I onda zatvorit utakmicu I Iz kontra napada jos jeda I gotovo..
Jurisat u napad a nemat igraca tipa BESIC u ekipi je suludo na pocetku sezone.
Ja nepamtim da smo napravili dobar Rezultat I kad na hasetu(a I nastrani rjetko kad) kad nismo poveli u prvi 45 min. To Meho mora da objasni igracima I da ih nauci da se mora igrat istim tempom svih 90 min bez obzira koji rezultat da je. Ne da mentalno padnu koda su retardirani..NAZALOST JOS NI JEDAN TRENER POSLE RATA TO NIJE ZNAO MISLIM DA TO MEHO MOZE I OCEKUJEM DA TO VEC OD SRIJEDE POCNE RADIT..
Ubjeden Sam da bi SB ili zrinjski u dvije utakmice nabili po 2:0 minimum.
Rotacija velkoj broja igraca nakon Samo jedne utakmice je suludo. Rotirat jednog do dva igraca plus izmjene tokom utakmice bi razumijo a mjenjat po 5-6i
Kodro sto prije svati da u prvi 5-6 kola nemoze ici na totalnu ofanzivu vec mora lomit ekipe na sredini terena I zabit 1 go I onda zatvorit utakmicu I Iz kontra napada jos jeda I gotovo..
Jurisat u napad a nemat igraca tipa BESIC u ekipi je suludo na pocetku sezone.
Ja nepamtim da smo napravili dobar Rezultat I kad na hasetu(a I nastrani rjetko kad) kad nismo poveli u prvi 45 min. To Meho mora da objasni igracima I da ih nauci da se mora igrat istim tempom svih 90 min bez obzira koji rezultat da je. Ne da mentalno padnu koda su retardirani..NAZALOST JOS NI JEDAN TRENER POSLE RATA TO NIJE ZNAO MISLIM DA TO MEHO MOZE I OCEKUJEM DA TO VEC OD SRIJEDE POCNE RADIT..

Evo sami kraj kone drze 0-0.
Ako ovako ostane,opet zavisimo sami o sebi.

Ako ovako ostane,opet zavisimo sami o sebi.

Sve sto je Borac sinoc radio to rade mali plave u Listici,valjaju se padaju da bi vrijeme proslo. Al kada citas komentare anamo onih ti bi rekao Juventus.

Dobro je, opet sve drzimo u svojim rukama.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos mi teze sad remi pao...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Siroki prvi kiks...bit ce ih jos kao sto sam i rekao..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet na -2 imali smo srece ovo kolo ovim remijem Sirokog a i Zrinjskog.
Nadam se da su nasi svijesni kakvu smo priliku propustili, pobjedom protiv Borca mogli smo na prvo mjesto na tabeli.
Nadam se da su nasi svijesni kakvu smo priliku propustili, pobjedom protiv Borca mogli smo na prvo mjesto na tabeli.
Ti si opet šampion !
takodjer sam juce isto tako rekao da ce biti kikseva, nisu oni toliko jaki koliko se smatra, samo je problem sto mi kiksamo na glupim utakmicamaMortemHz je napisao/la:Siroki prvi kiks...bit ce ih jos kao sto sam i rekao..
Pyro is not a crime !
ajde sad u banjaluci odigrajte jednu musko utakmicu srcem onako kako to znate zabite im 3 komada sve vam halalim idemo ispocetka ajde molim vas 

Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno THC...poslije Veleza dosta lakse utakmice imamo...tu nam je najveca sansa da se stigne Siroki i ako je ikako moguce u tih 6 utakmica da se MI odlijepimo sa bilo kakvom prednoscu...ali me strah kupa sad u srijedu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno THC...poslije Veleza dosta lakse utakmice imamo...tu nam je najveca sansa da se stigne Siroki i ako je ikako moguce u tih 6 utakmica da se MI odlijepimo sa bilo kakvom prednoscu...ali me strah kupa sad u srijedu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
JOj Meho šta nam uradi sa bespotrebnim rotacijama!

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Manje vise nismo nista ispustili, rezultati apsolutno isli u nasu korist tako nema brige , sve je u nasim rukama.
sinoc njegova najveca greska je bila Dzemo i Bekic, a igrao krilo Okic ili Duljevic ili stavio Stojceva tu a ofanzivnog veznog Radovac ili Stojcev ili Alispahic to je svejedno jer smo igrali i jednu i drugu varijantu i imali smo rezultate (bez Alispahica) tako da nije tu toliki problem prema naprijed sto se tice rotacije ali pozadi moze biti problemBordoArmy88 je napisao/la:JOj Meho šta nam uradi sa bespotrebnim rotacijama!![]()
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, aqarius, benko21, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, Confiance, Cwirek, Dadox, ErosViverosViv, Fudo, gh0stHZ, Imamkarbarum, InatSilniBosanski, JavierBosnia, Kaunas, MaroonBjelave, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, Oerde, Paromlinac, rimljanin90, SilaMoc1946, spezial, Stole, tajsamja, THEC, ubipara, USB, zagorski i 311 gostiju.