FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 03 jun 2017, 19:56

RollingPaper je napisao/la:
HElo je napisao/la: Nece od njega biti nikad nista da ne cekamo dzaba sledecu sezonu i ne kidamo zivce zbog njega, nego odma ga treba poslati u Radnik ako je ovo istina.
Gdje si stručnjak, nisam te prepozno
Ne trebaš biti stručnjak da vidiš ovo što momak napisa.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 jun 2017, 21:39

Bielsky
Kontakt:

Post Postao/la Bielsky » 04 jun 2017, 12:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:Pozder nista. Bolje ono dijete iz Gracanice dovest u napad.
Kojic obavezno, za Kerlu ne mogu se izjasniti. Jednostavno prelos je bio.

situacija sa parama je logicno alarmantna, jer svaki moguci dug je dospio na placanje. A ni jedan nije dug ove uprave.
Ja vama govorim Sloboda AKO prezivi ovu sezonu, uspije sustici sve obaveze koje dolaze sad i jos pri tome ne ispasti iz lige, Sloboda je za naredni period "cist" klub koji ima samo reprogram, i eventualnu neku novu pojedinacnu tuzbu koja iskoci. Ali to ce biti pojedinacni slucajevi, ovo je kampanja, stihija.

Zato je Azmir i otisao iz kluba kad covjek malo bolje razmisli. Ovo je momenat kada ce za tuzbe i poreze ici vise para nego na plate igraca i strucnog staba. Sve se sastalo. Ove godine se rjesava dug gradu od preko 120.000 (neorpavdana), dug Hotelu (60.000), dug konjima (kostic,fatic itd), onda sav onaj spisak sto je izasao na sluzbenoj stranici, ako sam dobro vidio rjesava se manje-vise do kraja 2018.

eh sad da smo mi pravi pa pogurat klub, istrpit, ali ne. Necemo mi sezonsku kupovat, necemo mi ic na utakmice, uprava napolje.
Godinama smo govorili "istrpit nekoliko sezona, samo da se klub oporavi", ali sad kad treba istrpit jednu i pol- nismo u stanju.

usput najveci porezni dug nije nastao za vrijeme Sabovica, nego sad u zadnje 2 godine ;) ako bi gledali strogo kroz knjige i papire, prethodna uprava je UBJEDLJIVO najvise zaduzila Slobodu, u historiji Slobode.
Naravno kako smo objasnjavali i za Sabovica, nije to bas sve u stvarnosti tako kako je u knjigama. I Salih je u stvarnosti zaduzio Slobodu za svoje pozajmice od nekih 300-ak hiljada, koliko vec on ima i neplaceni porez za te dvije godine od 200-ak hiljada. Azmir je zaduzio u stvarnosti za 3 miliona pozajmica i neplaceni porez koji ne znam koliki je. Ali je sigurno veci od 500.000 jer su i plate sigurno bile duplo vece nego kod Saliha.
Sa jos jednom razlikom, mnogo manje potrazivanja bivsih igraca nam je ostalo iza Saliha (vecina sto se pripisuje njemu je Davud ustavri) nego iza Azmira.
Al ne mozes ti to ljudima dokazati. Kod sabovica je makar knjizeno sve bilo i kod tadasnjeg direktora jurica, i to je sve sad uslo u reprogram. I usotalom porezna inspekcija koja je u zelji ,bila je i u slobodi i izgleda da je za 2015 i 2016 su obracunali vise od 600 000 hiljada poreza,toliko o husicu koji nije ni marke duga napravio,i ovaj iznos ne ulazi u reprogram i vjerovatno da reprogram pada ako se ne nadje rjesenje . Al neka mi hocemo pojacanja i titule ne treba nam stabilan klub xd

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 12:07

A sada smo inace u dobrim rukama ljudi koji vec imaju iskustva sa gasenjem klubova. Toliko lazi su prodali tako da nema sumnje da ce fino i ovo da upakuju i posalju na smetljiste historije. A za sve okrive nekog drugog i podobnima naprave jedan simpaticni OFK.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2017, 12:23

Treba samo kukat !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 jun 2017, 12:26

Joj matemticara ukupno lik na sve moguće dugove za 3 god dao 3 miliona gde na plate ide nesto oko miliona a po nekim na poreze doprinose duguje 600 000, ma ja on je ukopo slobodu sto je doveo zebu i druge, a dobri su ovi sto su doveli pojacanja iz svatovca i citam za pozdera koji ne moze igrat u 5 amaterskoj ligi njemacke. Pito bi za komentar da nije napravio zalihu bodova husref prije odlaska.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 12:32

xeksor je napisao/la:Joj matemticara ukupno lik na sve moguće dugove za 3 god dao 3 miliona gde na plate ide nesto oko miliona a po nekim na poreze doprinose duguje 600 000, ma ja on je ukopo slobodu sto je doveo zebu i druge, a dobri su ovi sto su doveli pojacanja iz svatovca i citam za pozdera koji ne moze igrat u 5 amaterskoj ligi njemacke. Pito bi za komentar da nije napravio zalihu bodova husref prije odlaska.
Propaganda.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 jun 2017, 12:45

Gledam malo ovog Pozdera, bar na klipovima mi djeluje onako dobar bezobrazan igrac, sad stvarno ne znam njegovu epizodu u Zelji, nisam nesto pratio al po ovim klipovima mi djeluje sasvim solidan.
Opet treba uzet u obzir da nije isto igrat u Zelji i kod nas, tamo je imao sigurno puno veci pritisak i et sto se mene tice moze proc
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 12:51

Gledam mu karijeru 27 godina, 13 klubova. 10 puta mijenja klub nakon pola godine.

Bielsky
Kontakt:

Post Postao/la Bielsky » 04 jun 2017, 12:53

xeksor je napisao/la:Joj matemticara ukupno lik na sve moguće dugove za 3 god dao 3 miliona gde na plate ide nesto oko miliona a po nekim na poreze doprinose duguje 600 000, ma ja on je ukopo slobodu sto je doveo zebu i druge, a dobri su ovi sto su doveli pojacanja iz svatovca i citam za pozdera koji ne moze igrat u 5 amaterskoj ligi njemacke. Pito bi za komentar da nije napravio zalihu bodova husref prije odlaska.
Matematicaru da je sve knjizeno kako treba uslo bi i to uvreprogram,to je problem.znaci kod njega nista nije knjizeno,ima firmu u americi i nema pojma o knjigovodstvu

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 jun 2017, 14:23

Bielsky je napisao/la:
Matematicaru da je sve knjizeno kako treba uslo bi i to uvreprogram,to je problem.znaci kod njega nista nije knjizeno,ima firmu u americi i nema pojma o knjigovodstvu
Fizicaru moj plaćeni su svi doprinosi na iznose koje im lezu na racun a to je na iznos mjesecni od 400 km. A pravili su se ugovori interni sa pravom cifrom između klubabi i igraca kao sto većina klubiva u regiji rade. I onda se nasao intiligentni tvoj direktor kluba koji je wiberom djelio ugovore i na presicama se hvalio kako klub neduguje nikom. Kakih bolan 600 000 nelupetaj gluposti . Kad je dug piteznoj ukupni za 15 godina pireznoj upravi jace id 2 miliona glavnice. I sam mujkanović je rekao da su za zadnje tri godine izmirene obaveze poreznoj.
I opet neizmisljaj i za vrijeme Husića se uslo u reorogram koje je grad pitpisao kad je rata bila 200 000.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jun 2017, 14:35

ako je istina ovo sto momak pise za poreznu, **** pojacanja, je.o sve..

Mi smo ugasen klub. Toga sam se najvise plasio kad sam pisao one "elaborate" zadnjih mjeseci. Da nece doci i naci jos nesto sto nije placeno i nije obracunato, nakon reprograma.
Ako su nasli novih pola miliona, to je to.

molit boga da porezna uvazi to u ovaj tekuci reprogram.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2017, 15:00

Na ovoj temi zadnjih par mjeseci samo mozes secer dobiti ,nijednu lijepu vijest ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 jun 2017, 15:37

DEVET MESECI NAKON ODLASKA PREDSJEDNIKA HUSIĆA,
FK SLOBODA TUZLA PRED ISPADANJEM U DRUGU LIGU.

slika

slika

slika

........................................................................................................................................................

Pet, 12.05.2017. 17:09

Mujkanović: Ako ne dobijemo licencu tužit ćemo NSBiH

slika
........................................................................................................................................................

Sloboda do 9. juna mora isplatiti više od 100.000 KM ukoliko želi igrati u Premijer ligi
Klix.ba
30.5.2017. u 21:52
59 155

Sloboda do 9. juna mora isplatiti više od 100.000 KM ukoliko želi igrati u Premijer ligi
FK Sloboda dobio je uslovnu licencu za nastup u narednoj sezoni BHT Premijer lige, a kako nezvanično saznajemo, uslov je da do 9. juna isplati više od 100.000 KM četvorici bivših igrača ovog kluba Ivanu Kostiću, Ivanu Fatiću, Damiru Mehidiću i Miljanu Govedarici.

..........................................................................................................................................................

31 .May , 2017
Sloboda će tužiti NS BiH
NEZADOVOLJNI ODLUKOM
OBJAVA: Četvrtak, 1. lipnja 2017. 12:48
IZVOR: ****
AUTOR: D.L.

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 jun 2017, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 jun 2017, 16:00

we see him riddin we hatin, ša mai u revdi paša
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 jun 2017, 16:23

Fazlielsky jesi li to ti?

Kud ikako osjetismo da možemo nešto, i osjetismo tu slast nečeg dobrog za tako malo vremena, kud vidjesmo da se možemo nosit sa najboljima uz toliko malo.
Nema za ovaj klub veće istine od te da zaslužujemo da tavorimo u sredini i na dnu tabele još 100 godina, ako i dočekamo prvu stogodišnjicu. Aferim
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 04 jun 2017, 16:26

Penaltiky je napisao/la:we see him riddin we hatin, ša mai u revdi paša
Revda je jos malo u klubu,uskoro!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2017, 16:27

Ako je kod Azmira bilo sve lose, a sada dobro zasto smo sada losi i u padu? Klasicno huskanje TZ pucanstva gdje imamo 90% realno idiota koji ne znaju potpis svoj udariti, samo ih napuckas na Azmira i oni potrce.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 jun 2017, 16:44

Za 95 godina nije se nikad uspjeo nek iskorak napraviti, a sad kao neki reprogram, transparetnost, neke titule s djecom iz obdaništa.
:puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jun 2017, 17:07

ma kakve titule. Nego ko i uvijek, na konopcima smo. Sudija broji, dosao je do 7. I tako od rata pa na ovamo. U slobodnom padu smo mi bili i kod Azmira. Organizacionom slobodnom padu i po pitanju dugorocne buducnosti. Ja vam kaze, sa ovo para sto sad imaju na raspolaganju, mogu i ovi napast titulu naredne godine bez ikakvih problema. Samo da zanemare reprogram, kazu nije to nas problem, nek zanemare sporazume i nek transu preusmjere na plate i pojacanja. Eto vrhunske ekipe. 45.000 mjesecno na platu, plus ovo sto sad imaju, mozes i Stevanovica i Lendrica dovest. Napast titulu i ugasit klub.

Samo nikad niko nije imao hrabrosti to reci navijacima. Ovi su do sad najblize prisli istini, od svih uprava. Ne znam sto ne izguraju do kraja, da se sve zna. Ustvari znam, onda i ovo malo budala sto prati Slobodu, ne bi vise pratilo.

Azmir je to kamuflirao, zamotavao, pakovao da se ide naprijed. Pa smo svi stekli dojam da je tako jer su nas rezultati ponijeli. Eto nije ni to bas bilo tako, nebi ni on otisao samo da je sve bilo med i mlijeko.

Samo me zanima ko ce imati hrabrosti reci navijacima da se u septembru prosle godine znalo da mi ove godine ne mozemo dobiti licencu za evropu. I eto vam pravi razlog odlaska. Sto ulagati u ekipu koja nema buducnost.
Nego imali smo srece dosao je ovaj ludi zakon koji niko nije ocekivao. Da je Azmir znao da ce ovaj zakon doci, ostao bi on, nema tog Boga koji bi ga "otjerao". Ali niko od nas nije ocekivao ponovno usvajanje.

i opet drugo legitimno pitanje. Da li bi ovaj zakon bio usvojen ponovo da je Azmir ostao ? SDP ga nebi sigurno gurao, njemu iz inata. Tako da je razumljivo i to sto je covjek otisao. Zasto ulagati dalje u klub koji ne vodi nigdje.

nego sad smo dobili priliku da nekako izguramo klub. Imali vise srece nego pameti, i da smo ko navijaci Zelje ili Celika da se skupi 250-300.000, da se skupi makar 2.000 ljudi na utakmici sa placenom kartom i da preguramo ovo. Pa onda bi se i Azmir ili neki drugi Azmir mogao vratiti i opravdano ulagati pare.
Imao bi "samo" repgrogram koji se uklapa u transu od opstine i jos 20-ak hiljada za ostale dugove koji iskoce, ali te ne bi bio strah za licnecu nikad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.