FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel itko od vas igrao onu Havazovu nagradnu igru,osvoji dres.Nesto kontam da uzmem Zeljin,jer sam dobio nagradu,neznam kakve su kvalitete...
Keep walking.
Svetinja se u srcu nosi a ne oko vrata,ali tesko ce to shvatiti ljudi koji samo navijaju za svoj klub,za razliku od vas mi ne navijamo vec volimo svoj klub.dobrinjahz je napisao/la:Zar se tako svetinja voli![]()
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
svako ko ponudi primamljivu cifru njegov jetu i tamo je napisao/la:haveru otprilike ovdije na forumu mozes mislim uzeti 3 mozda 5 stoja za taj sal, ako mislis uzeti neke vece pare onda bi morao ponuditi na drugacijim mjestima i da ti se posreci da bas neka grupa ljudi zeli, a nema taj sal... mada tesko ..al eto ti probaj...i to samo uz uslov da je toliko rijedak koliko pricaju, a mozda nije ako ih ima par stotina onda nije nikakva vrijednost...dobrinjahz je napisao/la:da cujem ponude,moze zamjena za golf II uz doplatu vasu
na kraju krajeva i ti ako volis vise zapaliti 500KM da bi zajebavao raju, onda i ti si bas lud, i trebao bi to uraditi da imas sta unucima pricati...
Željin ces prodati, dok ove ostale malo tezeCautinho je napisao/la:Jel itko od vas igrao onu Havazovu nagradnu igru,osvoji dres.Nesto kontam da uzmem Zeljin,jer sam dobio nagradu,neznam kakve su kvalitete...
- Cautinho
- Kontakt:
Nezanima me prodaja,ocu ga zadrzati.Polako mi se pocinje svidjati taj klub.
Keep walking.
@dobrinjahz
ako si iz one stare "udarne" ekipe sa dobrinje malo starije mogu onda pretpostaviti ko si, i odakle ti sal... i mislim da nece zavrsiti na ogradi, a nece ni biti prodat za sicu...
elem, ako nisi onda i nije vazno, to je jedan od onih sto sam ja pricao, jbg ostari se prestane se pratiti fudbal pa se sal pokloni nekome ko ne zna cijeniti...
ako si iz one stare "udarne" ekipe sa dobrinje malo starije mogu onda pretpostaviti ko si, i odakle ti sal... i mislim da nece zavrsiti na ogradi, a nece ni biti prodat za sicu...

elem, ako nisi onda i nije vazno, to je jedan od onih sto sam ja pricao, jbg ostari se prestane se pratiti fudbal pa se sal pokloni nekome ko ne zna cijeniti...
ŽELJIN UZMI!Cautinho je napisao/la:Nezanima me prodaja,ocu ga zadrzati.Polako mi se pocinje svidjati taj klub.
bgm treba otvoriti novu temu, Zeljin shop,
samo cu zamoliti da daljnje kupoprodajne diskusije vodimo u pp
nema smisla...

samo cu zamoliti da daljnje kupoprodajne diskusije vodimo u pp
nema smisla...
- BegBasagic
Live stream ili samo rezultat !? :ugeek:nime_tm87 je napisao/la:http://www.dalmacijanews.com/Split/View ... O-15h.aspx
Uzvio na dalmacija news, split-ŽELJEZNIČAR, 15:00
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
5 stranica o šalu...da ne povjeruješ...
Mislim samo tekstualni prenos, ko zna mozda negdje i neki stream izleti vidjecemoBegBasagic je napisao/la:Live stream ili samo rezultat !? :ugeek:nime_tm87 je napisao/la:http://www.dalmacijanews.com/Split/View ... O-15h.aspx
Uzvio na dalmacija news, split-ŽELJEZNIČAR, 15:00
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
imas najvrijedniji sal u jugi a kad malo i sam razmislis sramota je da nije od tvog kluba , to ti nesto govori

ako imas kolegu kojeg volis a tm je pokloni(ako ti repa trebaju za hljeba prodaj...), ako nemas neka ga na ogradi pa da se bar imate cime puhati
pozdrav
Ja bi rekao da ima kopiju tog salajug-onostalgicar je napisao/la:imas najvrijedniji sal u jugi a kad malo i sam razmislis sramota je da nije od tvog kluba , to ti nesto govori
ako imas kolegu kojeg volis a tm je pokloni(ako ti repa trebaju za hljeba prodaj...), ako nemas neka ga na ogradi pa da se bar imate cime puhati
pozdrav
mada mislim da je i ona na cijeni ali ne kao oridjijdi

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Gledao sam Velez cesto ove sezone, jako mlada ekipa (uz iskusne Okica, Kajtaza) i nazalost, skoro nista vise od toga...zaboljisportuBiH je napisao/la:volio bi da Amar zaganja ovog Mehremića iz Veleža. Lijevog beka je igrao kad sam ga gledao par puta i bio dobar. Nemojte mi sad ovdje fol nećemo mi otpatke Veleža i sl. Po mom mišljenju mali ima potencijal. Visok, ima brzinu solidnu i mislim da bi ga Amar fino doradio da bude odličan bek plus može igrati i stopera.
Mehremic je igrao u takvom Velezu, ima određeno iskustvo, pozicija koja je nama "deficitarna" ozljedom Kvese,također sam misljenja da on u ovom trenutku nije igrac za Zelju (prvo sto sam primjetio jako los centarsut, ofanziva, sve ono sto krasi naseg Kvesu).
Ja iskren da budem ne kontam u cemu je fazon sa ovim salom? Neka kobra lafo ovo ono ma daaaajjj i to jos na engleskom ispisano ko fol sad bi to trebalo da bude nesto???? U mojim ocima nikad. Imam jedan sa plavom podlogom i bijelim slovima i na njemu pise "campione" mislim tako mi i to ponekad zivac izvuce da vam ne mogu rijecima opisat.
Sve te furke na engleski jezik/tribinu i ostale lige okaci macku o rep.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa sta ces nije to prije bilo vrijeme ko sto je sad. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovaj sa kobrom ti je prvi sal nase grupe i nema puno primjeraka mozda 10-20 s obzirom na to ima veliku SENTIMENTALNU vrijednost, a to je neprocjenjivo
Pitaj starije momke sta predstavlja taj sal.......zeljocity je napisao/la:Ja iskren da budem ne kontam u cemu je fazon sa ovim salom? Neka kobra lafo ovo ono ma daaaajjj i to jos na engleskom ispisano ko fol sad bi to trebalo da bude nesto???? U mojim ocima nikad. Imam jedan sa plavom podlogom i bijelim slovima i na njemu pise "campione" mislim tako mi i to ponekad zivac izvuce da vam ne mogu rijecima opisat.
Sve te furke na engleski jezik/tribinu i ostale lige okaci macku o rep.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin i 46 gostiju.