FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na Jagodićevoj listi pojačanja nalazi se Jovo Kojić štoper Olimpica i Semir Kerla koji je završio svoju epizodu u Željezničaru. To bi navodno trebao biti štoperski par u novom mozaiku trenera Vlade Jagodića za šampionske ambicije. Na mjestu napadača sve češće se spominje ime Denisa Pozdera nekadašnjeg igrača Plavih sa Grbavice koji je pokazao želju za dolaskom u dres Slobode.
Izgleda da su nam visoki ciljevi za iducu sezonu
Mislim da je produzio na zimu. Volio bi da Kojic dodje, Kerlu ne bi, dosta je on bolji nego sto je pokazao ovu polusezonu ali stvarno je ocajno odigrao, bukvalno je sam izbio titulu ZeljeznicaruPenaltiky je napisao/la:jel Škaha ostaje
Nad tobom sunce najljepše sja
Gluho bilo,kakav Pozder...to je neko provalio.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na Jagodićevoj listi pojačanja nalazi se Jovo Kojić štoper Olimpica i Semir Kerla koji je završio svoju epizodu u Željezničaru. To bi navodno trebao biti štoperski par u novom mozaiku trenera Vlade Jagodića za šampionske ambicije. Na mjestu napadača sve češće se spominje ime Denisa Pozdera nekadašnjeg igrača Plavih sa Grbavice koji je pokazao želju za dolaskom u dres Slobode.
Ima u pionirima boljih,a Kojic mozda i moze dok nam Kerla ne treba.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Haris Mehemdagić sve je dalje od dogovora sa rukovodstvom tuzlanske Slobode, iako je trener Vlado Jagodić u svom izvještaju naveo da Uprava kluba na čelu sa Senadom Mujkanovićem po svaku cijenu mora zadržati ovog igrača na Tušnju.
Kada su u pitanju odlasci sve je veći broj nezadovoljnih u Slobodi, nakon Samira Efendića, toj listi se pridružio i mladi reprezentativac BiH Darko Todorović koji ima važeći ugovor sa klubom. Za njegove usluge veliki interes je pokazao bijeljinski Radnik koji je stupio u otvorene pregovore sa čelnicima Slobode koja se nalazi u finansijskoj krizi, te uz određeno obeštećenje bi i ovaj perspektivni igrač mogao krenuti put Bijeljine.
Ako se Sloboda nalazi u finansijskoj krizi ,kako je moguce dovesti Kerlu i Kojica,kada ne mozes da zadrzis Todorovica ? Mehmedagica zadrzat kako znaju i umiju
Kada su u pitanju odlasci sve je veći broj nezadovoljnih u Slobodi, nakon Samira Efendića, toj listi se pridružio i mladi reprezentativac BiH Darko Todorović koji ima važeći ugovor sa klubom. Za njegove usluge veliki interes je pokazao bijeljinski Radnik koji je stupio u otvorene pregovore sa čelnicima Slobode koja se nalazi u finansijskoj krizi, te uz određeno obeštećenje bi i ovaj perspektivni igrač mogao krenuti put Bijeljine.
Ako se Sloboda nalazi u finansijskoj krizi ,kako je moguce dovesti Kerlu i Kojica,kada ne mozes da zadrzis Todorovica ? Mehmedagica zadrzat kako znaju i umiju

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno uz Muminovica najtalentovaniji igrac u ekipi, mislim da se to kosi sa politikom Jagodica stvaranja od talenata igrace za prodajuPenaltiky je napisao/la:Ako mogu uzet pare za Todorovića nek uzmu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Što je najgore, on i jest "najtalentovaniji" mladi igrač u ekipi. Dovoljno govori...
I šta sad očekivati, kakvu mladu ekipu Vlado stvara, mora za to naći 7-8 talentovanih jeftinih igrača koji će htjeti doći u Slobodu.
Mislim da je već jasno kakvi su nam ciljevi sljedeće sezone.
I šta sad očekivati, kakvu mladu ekipu Vlado stvara, mora za to naći 7-8 talentovanih jeftinih igrača koji će htjeti doći u Slobodu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Momak ima 19 godina (ako se ne varam)wobly92 je napisao/la:Što je najgore, on i jest "najtalentovaniji" mladi igrač u ekipi. Dovoljno govori...
Trpili smo mi puno gore "talente" tako da ako cemo vec gledat Efendica, onda bi radije istrpio Todora jos godinu, vezat ga ugovorom i znace se na kraju sljedece sezone hocel bit igrac igracem il nece
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- transandino
- Kontakt:
Najbolje je srat iz stolice a veze o fudbalu nemate.Momku je 20 godina prva sezona kako treba i ocekujete da vodi tim.Gdje je bio Krpic sa 20 godina i tako dalje najlakse je srat i pametovat ostavite se fudbala
AVANTI LIBERTA 1919
Fudbale ostavljam te
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
vracam se na temu samo da kazem da je Djokara slobodan igrac :salut:
#Djoko #Milovic
#Djoko #Milovic
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 jun 2017, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nemam kadPenaltiky je napisao/la:a prigodni gif
Čingla znaš šta si, ne moram ti govorit
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 03 jun 2017, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
De ti nama sta ponesi iz vesele tvornice ba, pusti se gifova i trolanjaPenaltiky je napisao/la:a prigodni gif

Khm, ovo su sve spekulacije sto pisu portali, tako da ne bih uzimao toliko zdravo za gotovo. Sigurno nema para za pojacanja nekog velikog ranga, ali samo treba bit pametan i pobrat igrace koji pokazuju potencijal a nisu na radaru ova top 3 kluba.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Beduin
- Kontakt:
Znaci opet se raspadamo, svi kukaju na nas, a mi i dalje vjerujemo svemu "zutom" po portalima... kako vam ne dosadi vise vjerovati svakoj napisanoj rijeci na internetu, jbt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Imam ja ideju nek bivši član upravw, Edib zovne rođaka Lennya nek svira na Tušnj i pare Slobodi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nece od njega biti nikad nista da ne cekamo dzaba sledecu sezonu i ne kidamo zivce zbog njega, nego odma ga treba poslati u Radnik ako je ovo istina.klasik je napisao/la:Momak ima 19 godina (ako se ne varam)wobly92 je napisao/la:Što je najgore, on i jest "najtalentovaniji" mladi igrač u ekipi. Dovoljno govori...
Trpili smo mi puno gore "talente" tako da ako cemo vec gledat Efendica, onda bi radije istrpio Todora jos godinu, vezat ga ugovorom i znace se na kraju sljedece sezone hocel bit igrac igracem il nece
- RollingPaper
- Kontakt:
Gdje si stručnjak, nisam te prepoznoHElo je napisao/la:Nece od njega biti nikad nista da ne cekamo dzaba sledecu sezonu i ne kidamo zivce zbog njega, nego odma ga treba poslati u Radnik ako je ovo istina.klasik je napisao/la:Momak ima 19 godina (ako se ne varam)wobly92 je napisao/la:Što je najgore, on i jest "najtalentovaniji" mladi igrač u ekipi. Dovoljno govori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.