RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Falit ce nam Durakovic ali kao sto je Alem rekao imamo dosta igraca koji ga mogu zamijeniti. I nadam se da nece opet stokic igrati stopera.
- Kiks protiv Širokog Brijega moramo ispraviti bodovima u Prijedoru. Rudar je veoma dobra, posebno „domaćinska“ ekipa, ali kao i u svakoj utakmici na gostovanju do sada, mi idemo odigrati „svoju igru“. Do sada smo se uvijek vraćali sa rezultatskim uspjehom. U takav epilog vjerujem i sutra, rekao je uoči polaska Mirza Varešanović, šef stručnog štaba Veleža.
U Prijedor je otputovalo istih onih 18 fudbalera koji su bili u zapisniku utakmice u Travniku. Duraković je zbog grubog prekršaja u deulu sa Širokim Brijegom kažnjen sa tri utakmice ne igranja, te će morati preskočiti i sutrašnju utakmicu. Prvu utakmicu kazne već je „odradio“ u Travniku.
U Prijedor je otputovalo istih onih 18 fudbalera koji su bili u zapisniku utakmice u Travniku. Duraković je zbog grubog prekršaja u deulu sa Širokim Brijegom kažnjen sa tri utakmice ne igranja, te će morati preskočiti i sutrašnju utakmicu. Prvu utakmicu kazne već je „odradio“ u Travniku.
negdje sam pročitao da imao do 2012.vm22 je napisao/la:Zna li iko do kad Durakovic ima ugovor ?
A sta je sa Demicem ? Govorilo se da ce i on otici. Velika steta sto mora biti na tribinama zbog igracina kakav je hasanovic
on je trebao ljetos u Zagreb preći, pa je ostao, e nedavno sam pročitao na našem forumu da ga traži GOŠK, ko će ga više znati, ali samo jedno znam, a to je da se svjesno ili nesvjesno uništava jer ne igra, a igra "maneken" Hasanović, kojem je bolje da se vrati u ČELIK, ovakav ne treba Veležu...vm22 je napisao/la:A sta je sa Demicem ? Govorilo se da ce i on otici. Velika steta sto mora biti na tribinama zbog igracina kakav je hasanovic
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Neko ocigledno mukotrpno radi da se razbije ovo malo jada sto se zakurlalo. Pored svih sranja neko je prije dva-tri dana probusio gume na autima Okića i Bajre. Haj sve ali Bajri da probuse gume!!! Ko god da je oci mu prsle da Bog da!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
A sto hasanovicu nisu nesto probusili cccc
BRIGATA_ROSSA je napisao/la:Neko ocigledno mukotrpno radi da se razbije ovo malo jada sto se zakurlalo. Pored svih sranja neko je prije dva-tri dana probusio gume na autima Okića i Bajre. Haj sve ali Bajri da probuse gume!!! Ko god da je oci mu prsle da Bog da!!!
To su seljaci neki teski ...

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
???? Kakav god da je igrac je našeg kluba!!! Koji vam je ****???vm22 je napisao/la:A sto hasanovicu nisu nesto probusili cccc
Njemu njemu ih je trebalo probusit ...vm22 je napisao/la:A sto hasanovicu nisu nesto probusili cccc
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ma treba mu ga zapalit a ne probusit gumekimbo je napisao/la:Njemu njemu ih je trebalo probusit ...vm22 je napisao/la:A sto hasanovicu nisu nesto probusili cccc

vm22 je napisao/la:ma treba mu ga zapalit a ne probusit gumekimbo je napisao/la:Njemu njemu ih je trebalo probusit ...vm22 je napisao/la:A sto hasanovicu nisu nesto probusili cccc![]()
Koji ste vi kre..teni . pa kakav god je VELEZOV je igrac !

Sutra nek zabija 2 3 gola vazna , nek odigra 5 -6 dobrih utakmica bit ce vam idol fuj ..

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
sta ser.es cccc vidis da se zezamo, yebo vas hasanovic nek nauci trcat.
Ma vodi ga kuci .... normalnom klubu takav netreba ... ima li ijedan zdrav klub u BH da bih ovaj igrao u prvih 11

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ma bjeri bola nek nauci trcat. Ja bi ga poslo u lokomotivu na posudbu.
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Manje serite vec gledajte kako pomoci Veležu!!!
na sta mislisBRIGATA_ROSSA je napisao/la:Manje serite vec gledajte kako pomoci Veležu!!!
Evo kako kaže ss.ba bolji smo
Ajmo Mrkva, mogo si brate i go jedan dat´ 

- dino_velez
- Kontakt:
Zna li iko pocetni sastav kod nas?
Ma ebes sastav vazno je da Hasanovic igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.