Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Poenta je da je ovo odlican primjer da oni koji su Hamzicu sve i svasta govorili nakon onolike kise, vide da njihov dragulj na suhom sam sebi zna ubaciti u gol i lose ispucavati itd., a sta bi se tek desilo da smo mi ozbiljni sada da ga zamrzimo i psujemo mu sve i svasta. Jer ja sam se nadao da ce Zeljo pobjediti jer bi to nama pomoglo k'o sto ste se vi prosle godine mozda nadali da cemo mi pobjediti protiv Zrinje, i eto sta bi - autogol Antolovica sprijecilo sve to.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zasto niko ne komentarise incident na treningu
Sta je bilo?Primorac je napisao/la:Zasto niko ne komentarise incident na treningu
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eh sljedeca tekma je jako jako bitna za nas...Borac mora pastiiiii
Mokroguz cudi me da ti ne znas posto inace sve znas
Zašto komentarisati nekakav incident na treningu a ne komentarisati današnju pobjedu i dobru igru, novu odličnu partiju Pereire? Bravo za stručni štab i igrače na današnjoj zasluženoj pobjedi. A protivnička ekipa i njihovi pojedini navijači veliki papanluk.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zasto papanluk papak kad je dijete zavrsilo na cumu
O čemu ti pričaš? O kakvom CUM-u jadan ne bio pričaš? Ja pišem o protivničkoj ekipi i pojedinim navijačima. Ovdje se pojavljuješ drugi put i ništa pozitivno nisi napisao o ovom klubu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
sta da napisem pozitivno nakon ovog mogu samo napisati fujjjjjjj
Ja nisam nikad tvrdio da znam sve i ne krijem to da sam obicni navijac koji ceslja internet za informaciju dnevno.Primorac je napisao/la:Mokroguz cudi me da ti ne znas posto inace sve znas
Mozes li poslati na PP?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zasto nije danas igro BOGICEVIC
Došao si ovdje da trolaš? Jeli tako? Znaš li koliko nekoga interesuje tvoje mišljenje? Nimalo.Primorac je napisao/la:sta da napisem pozitivno nakon ovog mogu samo napisati fujjjjjjj

Kad vrijedzate ostale klubove onda je ok a kad se nesto desi kod vas vrlo ruzno onda sutite ko ..........
Pa ja ne znam sta se desiloPrimorac je napisao/la:Kad vrijedzate ostale klubove onda je ok a kad se nesto desi kod vas vrlo ruzno onda sutite ko ..........

Ne znam sto nije igrao, mislio sam da je kartoniran a ono Handzic bio kartoniran, bila duga pauza pa zaboravio.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bogičević je dobio crveni karton u revanš utakmici Kupa Bih, i vjerovatno je suspendovan dvije ili tri utakmice. A nemoj se raspravljati o nekakvoj tuči na treningu.Mokroguz je napisao/la:Pa ja ne znam sta se desiloPrimorac je napisao/la:Kad vrijedzate ostale klubove onda je ok a kad se nesto desi kod vas vrlo ruzno onda sutite ko ..........Kako cu o tome pricati onda?
Ne znam sto nije igrao, mislio sam da je kartoniran a ono Handzic bio kartoniran, bila duga pauza pa zaboravio.

Mokroguz cijenim to sto kazes ali mi je krivo kad neki nazovi navijaci olimpica vrijedzaju ostale klubove a kad se desi ovako ruzan incident nema ih nigdje
@Mancini u pravu si, kartoniran, ja se skroz izgubio
http://sportsport.ba/bh_fudbal/golijada ... alu/156804
A Keno dva zuta protiv Slobode dobio.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/golijada ... alu/156804
A Keno dva zuta protiv Slobode dobio.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://videochart.net/video/65875.699b0 ... 6dcd70b6b3
Prvi gol majstorski odigrano, Smajke odlican sut, Stefan k'o fantom prolazi, salje narod po cevape lijevo desno 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮

Stefan je maestralan igrac.Trenutno najjaci igrac PL BIH.Jucer dvije asistencije i gol.Statistika u cetiri utakmice pet golova.Nije cudo sto se mnogi raspituju. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.