Kako misliš inficirao? Misliš na to što ti je oteklo ili ? Pretpostavljam da ti je prva tetovaža?TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 mar 2022, 10:44Je li iko upucen oko tetovaza? Uradio sam u petak podlakticu pa mi se jedan dio ja mislim inficirao(doktorica mi je prepisala bivacyn), pa htio sam da pitam je li iko imao iskustva sa bivacynom za lijecenje toga?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Vjerovatno su mu se kraste stvorile . Gdje si radio tetovažu , je li u Sarajevu ?Derdiyok je napisao/la: ↑08 mar 2022, 16:30Kako misliš inficirao? Misliš na to što ti je oteklo ili ? Pretpostavljam da ti je prva tetovaža?TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 mar 2022, 10:44Je li iko upucen oko tetovaza? Uradio sam u petak podlakticu pa mi se jedan dio ja mislim inficirao(doktorica mi je prepisala bivacyn), pa htio sam da pitam je li iko imao iskustva sa bivacynom za lijecenje toga?
Ja sam za zadnje dvije tetovaže koristio :

Ekstra je , obavezno uzmi , meni je Chospre preporučio .
Prije sam koristio bepathen , ovo je puno bolje .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Moj stari u aprilu puni 75 godina, puna glava kose i još uvijek nema sijedih, tek pokoja na glavi. Čitav komšiluk misli da se farba

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Kako se zove ona aplikacija sa pitanjima i odgovorima za B kategoriju vozačkog ispita?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni otac ima 12 dlaka na glavi a meni gusta ko četka i dalje. Al' sam sijed zato, malo je reći 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
neđe nekad pročitah da tu genetika ide sa đedove strane
meni je djed imao kosu kao djecak sve do svoje smrti sa 83godine, stari mi ima skoro isto kao Bergkamp, nema naprijed ali izgleda kao da ima zbog frizure
kod mene i dalje cvrsta, gusta kosa, tek nedavno poceo primjecivati zaliske, a takodjer imam sve vise sijedih, imao sam poneku cak i u srednjoj

meni je djed imao kosu kao djecak sve do svoje smrti sa 83godine, stari mi ima skoro isto kao Bergkamp, nema naprijed ali izgleda kao da ima zbog frizure

kod mene i dalje cvrsta, gusta kosa, tek nedavno poceo primjecivati zaliske, a takodjer imam sve vise sijedih, imao sam poneku cak i u srednjoj

Don't believe the hype.
To za djeda je mit da se kao naslijeđuje samo s majčine straneakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 19:18neđe nekad pročitah da tu genetika ide sa đedove strane![]()
meni je djed imao kosu kao djecak sve do svoje smrti sa 83godine, stari mi ima skoro isto kao Bergkamp, nema naprijed ali izgleda kao da ima zbog frizure![]()
kod mene i dalje cvrsta, gusta kosa, tek nedavno poceo primjecivati zaliske, a takodjer imam sve vise sijedih, imao sam poneku cak i u srednjoj![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
eto meni sa mamine strane niko nije imao problema sa kosom od muskih, a kako mi kaze svi su dobijali rano sijedeStevieG8 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 19:19To za djeda je mit da se kao naslijeđuje samo s majčine straneakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 19:18neđe nekad pročitah da tu genetika ide sa đedove strane![]()
meni je djed imao kosu kao djecak sve do svoje smrti sa 83godine, stari mi ima skoro isto kao Bergkamp, nema naprijed ali izgleda kao da ima zbog frizure![]()
kod mene i dalje cvrsta, gusta kosa, tek nedavno poceo primjecivati zaliske, a takodjer imam sve vise sijedih, imao sam poneku cak i u srednjoj![]()
![]()
Don't believe the hype.
Šta ja znam, i kod mene sa očeve strane svi muški se haman rađali ćelavi. Sa mamine strane svi kose imaju ili su imali ko Mikel Arteta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
prezivio sam cak i tinejdzerske godine uz Professional gel 

Don't believe the hype.
Sretan osmi mart skinny jeans muskarcine, zenama takodje
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nemam problem celavosti ali za svaki gubitak kose kec jeste najpametnija i najbezbolnija solucija ukoliko presađivanje nije moguće iz financijskih ili drugih razloga
ljudi koji godinama pokušavaju prikriti ćelavost na sve načine se samo bezveze psihički "ubijaju"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
NSFW
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Za ostale ima perika

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Gorivo preko 3.10km na tk
**** onda ukidanje akciza, pisaj glupi narod, dabogda se ugasila drzava
**** onda ukidanje akciza, pisaj glupi narod, dabogda se ugasila drzava
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, bavariapivo i 20 gostiju.