Berberović ako imalo voli Sarajevo neka samovoljno napusti klub. Smaučilo mi se je što je prodao 456 lopti i pogriješio 657 pasova i većinu šansi što je imao Borac imao je kroz to što im je Džemo dao loptu u noge. Svi su vidjeli 90-minutno prodavanje lopti Berberovića samo to Kordro nije vidio.Benko je napisao/la:BEenko je kratko napisao
Kodro fulio sa sastavom, morali su poceti
berberovic out- cimi in
Bekić out - duljevic in
okic out- velkoski in
Igrači bez imalo volje
uprava neka ne prica o tuđim terenima kada je i naš livada samo takva
toliko
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Ja sam u šoku. Najjača ekipa na Balkanu. Mislim ja ne znam šta da mislim. Mada što bi oni igrali kad već znamo da su najbolji?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- bordoakapitar
Duboko sam razocaran dozom bezvoljnosti i bezidejnosti naseg tima. Ne znam zasto je to tako, jer i dalje mislim da imamo jako kvalitetan tim. Bojim se da smo poslije kupa popusili i titulu, samo mi nije jasno zasto nasa ekipa ne iskoristi ovu pozitivnu atmosferu i sa dvije tri pobjede napravi pravu ludnicu, nego kao po nekom pravilu nakon svake pauze slijede vezani kiksevi na AFH i sjebavanje cjelokupne atmosfere... Zasto!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tek su odigrane dvije utakmice i vec otpisali titulu.I u te dvije utakmice osvojili smo 4 boda.
Evo gledam i Zrinjski se muci sa Drinom.Ne bi me iznenadilo da i oni kiksaju.Ima jos puno da se igra.Ako izbacimo nekim slucajem Borac iz kup-a,nastace na ovoj temi euforija.

E vala drug ja u to ne vjerujem poslije ove 2 utakmice s Borcemamypitar je napisao/la:Tek su odigrane dvije utakmice i vec otpisali titulu.I u te dvije utakmice osvojili smo 4 boda.Evo gledam i Zrinjski se muci sa Drinom.Ne bi me iznenadilo da i oni kiksaju.Ima jos puno da se igra.Ako izbacimo nekim slucajem Borac iz kup-a,nastace na ovoj temi euforija.
Koliko ste se zalili na blato u Gradaccu, bit ce na kraju da vam valjanje u blatu najbolje odgovara kao stil igre.Igrali ste na Kosevu pa se nije imalo nista specijalno za vidjeti.
Traktore na teren, cizme na noge pa po titulu.
-
- Kontakt:
Nakon što se glava ohladila, nakon ljutnje i bijesa ostaje da se u tužnom raspoloženju privede ova sedmica kraju, nadajući se da će sljedeća biti bolja, odnosno suprotna ovoj.
Što se tiče utakmice, sve je to loše izgledalo. Sve kontra, ama baš sve. Ko bi rekao da će zalaganje igrača biti ispod nivoa a tolika konkurencija na svim pozicijama. Koliko se samo pričalo da igrači daju i više od svojih mogućnosti čak i na treningu jer nikom nije mjesto u prvoj postavi zagarantovano.
Nemoć protiv bunkera, jednostavno bolna tačka ekipe. Umjesto da igra bude brža, da se svi igrači aktiviraju, da lopta ide brže kako bi se slomila protivnička ekipa, kod nas kontra - uspori se sve a greške se povećavaju. Jednostavno igrači izgube volju kad vide da ne može lako, kao da im je dostadno i jedva čekaju da se utakmica završi.
Činjenica je da ima dosta igrača koji nisu kvalitet za Sarajevo. Bandović, Berberović, Okić, Purić, Bekić.. i u narednom periodu treba umjesto ovih igrača dovesti KVALITETNE igrače koji će biti standardni u prvoj postavi.
Napravila se greška i na dovođenju igrača, puno se nagomilalo ofanzivnih igrača a dok u odbrani slabo ko može odgovoriti zadatku i od ovih standardnih.
Mislim da uprava treba malo raditi i na rezultatima jer isti neće sami doć kao što su mislili, to im je jedina greška, dok ostalo rade na vrhunskom nivou. Psovke opravdavam jer navijači nemaju više strpljenja, koliko se samo godina čeka titula a oni juče u 90 minuta nisu napravili niti jednu 100% šansu za go. Druga stvar bi bila da su se šanse redale jedna za drugom, da lopta nije htjela u go ali ono juče je bilo očajno i psovke su zaslužene.
Titulu osvaja ekipa koja napravi najamnje kikseva a bit će istih dosta i od strane Sarajeva i Širokog kao i Zrinjskog. Bez obzira na današnji rezultat komšinica i lištice u Mostaru će se morat pobjediti.
Što se tiče utakmice, sve je to loše izgledalo. Sve kontra, ama baš sve. Ko bi rekao da će zalaganje igrača biti ispod nivoa a tolika konkurencija na svim pozicijama. Koliko se samo pričalo da igrači daju i više od svojih mogućnosti čak i na treningu jer nikom nije mjesto u prvoj postavi zagarantovano.
Nemoć protiv bunkera, jednostavno bolna tačka ekipe. Umjesto da igra bude brža, da se svi igrači aktiviraju, da lopta ide brže kako bi se slomila protivnička ekipa, kod nas kontra - uspori se sve a greške se povećavaju. Jednostavno igrači izgube volju kad vide da ne može lako, kao da im je dostadno i jedva čekaju da se utakmica završi.
Činjenica je da ima dosta igrača koji nisu kvalitet za Sarajevo. Bandović, Berberović, Okić, Purić, Bekić.. i u narednom periodu treba umjesto ovih igrača dovesti KVALITETNE igrače koji će biti standardni u prvoj postavi.
Napravila se greška i na dovođenju igrača, puno se nagomilalo ofanzivnih igrača a dok u odbrani slabo ko može odgovoriti zadatku i od ovih standardnih.
Mislim da uprava treba malo raditi i na rezultatima jer isti neće sami doć kao što su mislili, to im je jedina greška, dok ostalo rade na vrhunskom nivou. Psovke opravdavam jer navijači nemaju više strpljenja, koliko se samo godina čeka titula a oni juče u 90 minuta nisu napravili niti jednu 100% šansu za go. Druga stvar bi bila da su se šanse redale jedna za drugom, da lopta nije htjela u go ali ono juče je bilo očajno i psovke su zaslužene.
Titulu osvaja ekipa koja napravi najamnje kikseva a bit će istih dosta i od strane Sarajeva i Širokog kao i Zrinjskog. Bez obzira na današnji rezultat komšinica i lištice u Mostaru će se morat pobjediti.
redwhite je napisao/la:Koliko ste se zalili na blato u Gradaccu, bit ce na kraju da vam valjanje u blatu najbolje odgovara kao stil igre.Igrali ste na Kosevu pa se nije imalo nista specijalno za vidjeti.
Kakav teren takav i klub,druga liga.

Zrinja aBd nerijeseno, komšinice nek ponesu bod u šeher i to je to. Na istom smo.. Nista nije izgubljeno. aBd titula na Koševu, vjeruem u to..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ja se samo nadam da je Meho vidio da ne moze rotirati po 8-9 igraca po tekmi, kakva god da je nasa liga to ne moze proci. Sve do sad je imao pozitivnu ocjenu od mene, ali me u ove 2 utakmice razocarao pravo. Ima moju podrsku opet, ali mora znati kakvo je nestrpljenje kod nasih navijaca i ako ga uzmu na zub da mu je gotovo. Nema veze i ako ispadnemo iz kupa, to bih nekako i prezalio, ali ako opet ispadnemo iz trke za titulu zbog ovakvih gluposti onda stvarno i ja pocinjem sa rajom s istoka da spominjem nekom najmilije. Svega sam se nagledao na AFH-u ovih godina, nemam jos puno sabura u rezervi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Žalosno je da nakon svih priprema po Sarajevu, Brotnju i Antaliji mi igre nemamo čak smo sada i lošije stajali nego u kup utakmici. Pored igrača i stručnog štaba odgovornost za ovakve rezultate imaju i pojedini navijači i u velikoj mjeri apsolutno svi mediji (i elektronski i pisani) koji su svojim izvještavanjem prenapuhali ovu ekipu i time stvorili nesnošljiv pritisak s kojim se ovi igrači i stručni štab ne mogu nositi. Svi timovi iz vrha će nam napraviti žestoke probleme do kraja sezone, ali Kodru poštujem što je za razliku od svih svojih predhodnika odgovornost preuzeo na sebe i priznao da imamo probleme koji se moraju eliminisati. Pitanje je samo jedno do kada će ova divna uprava tolesrisati loše rezultate i ko će radi njih nastradati 

SRETAN BROJ - 1725
Ma drug stvorili su igraci sebi taj pritisak. Stojcev dođe i kaze:"Pobjedit cemo sve do kraja"! A onda kad treba pokazati ta muda na terenu nigdje nikog. Jucer gledam kako igraci Borca grizu, trce i kontam pa gdje ste vi bili na pripremama ako su ovi nasi u Antaliji??pitic je napisao/la:Žalosno je da nakon svih priprema po Sarajevu, Brotnju i Antaliji mi igre nemamo čak smo sada i lošije stajali nego u kup utakmici. Pored igrača i stručnog štaba odgovornost za ovakve rezultate imaju i pojedini navijači i u velikoj mjeri apsolutno svi mediji (i elektronski i pisani) koji su svojim izvještavanjem prenapuhali ovu ekipu i time stvorili nesnošljiv pritisak s kojim se ovi igrači i stručni štab ne mogu nositi. Svi timovi iz vrha će nam napraviti žestoke probleme do kraja sezone, ali Kodru poštujem što je za razliku od svih svojih predhodnika odgovornost preuzeo na sebe i priznao da imamo probleme koji se moraju eliminisati. Pitanje je samo jedno do kada će ova divna uprava tolesrisati loše rezultate i ko će radi njih nastradati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski kiksao protiv slabasne Drine kuci koja je izgubila najbolje igrace na polusezoni...jos ce ovoga biti,shvatate o cemu govorim sad 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Općenito sam davno prestao vjerovati priči nego vjerujem samo djelima. Idem prema Hasetu i samo jedano kontam da nam se ne ponovi ista tekem kao u kupu i baš tako je bilo skoro ista utakmica i to me je najviše razočaralo od stručnog štaba i igrača. Mi jednostavno nemamo formulu s kojom ćemo probijati hardcor bunkere i definitivno bolje igramo vani nego na Hasetu svi znamo zašto. Horde su svoje rekle pa nek izvole neka se kockaju, a sve što im je rečeno tako će i biti ako se ne probude.joker90 je napisao/la:Ma drug stvorili su igraci sebi taj pritisak. Stojcev dođe i kaze:"Pobjedit cemo sve do kraja"! A onda kad treba pokazati ta muda na terenu nigdje nikog. Jucer gledam kako igraci Borca grizu, trce i kontam pa gdje ste vi bili na pripremama ako su ovi nasi u Antaliji??pitic je napisao/la:Žalosno je da nakon svih priprema po Sarajevu, Brotnju i Antaliji mi igre nemamo čak smo sada i lošije stajali nego u kup utakmici. Pored igrača i stručnog štaba odgovornost za ovakve rezultate imaju i pojedini navijači i u velikoj mjeri apsolutno svi mediji (i elektronski i pisani) koji su svojim izvještavanjem prenapuhali ovu ekipu i time stvorili nesnošljiv pritisak s kojim se ovi igrači i stručni štab ne mogu nositi. Svi timovi iz vrha će nam napraviti žestoke probleme do kraja sezone, ali Kodru poštujem što je za razliku od svih svojih predhodnika odgovornost preuzeo na sebe i priznao da imamo probleme koji se moraju eliminisati. Pitanje je samo jedno do kada će ova divna uprava tolesrisati loše rezultate i ko će radi njih nastradati
SRETAN BROJ - 1725
- bordoakapitar
Komsinice su vec u Konjicu skinule gace, ali nije do njih nego do nas. Svi pricate da ce i drugi kiksati... Pa sta vrijedi to, ako cemo mi i dalje prosipati bodove? Sinoc su svi odigrali ispod nivoa, osim odbrane. Imamo najvecu konkurenciju u vezi i napadu a oni najgori! Onaj Bekic nije pas tacan dao a onda udje Dulja i vise puta je Mihojevic povukao prema naprijed nego on. Ni suta ni centarsuta... Jest teren malo tezak bio, ali to nije nikakvo opravdanje...
- franklampard8
- Kontakt:
To je to, bravo Benko.Benko je napisao/la:BEenko je kratko napisao
Kodro fulio sa sastavom, morali su poceti
berberovic out- cimi in
Bekić out - duljevic in
okic out- velkoski in
Igrači bez imalo volje
uprava neka ne prica o tuđim terenima kada je i naš livada samo takva
toliko
1946
Sve stoji ali tolike smo pare ulozili da se moramo uzdati u Drinu i kone.amorovski je napisao/la:Zrinja aBd nerijeseno, komšinice nek ponesu bod u šeher i to je to. Na istom smo.. Nista nije izgubljeno. aBd titula na Koševu, vjeruem u to..

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znamo za plavce filozofija za ovo kolo je ako ne možemo pobijediti dabogda izgubili sasvim jasno. Ponavlja nam se prošla sezona kada smo zijanili titulu radi tekmi na Hasetu pa evo krenuli smo opet istom putanjom. Ono dijete u odbrani neka je primjer svima ovima koji imaju enormna primanja za naše uslove.bordoakapitar je napisao/la:Komsinice su vec u Konjicu skinule gace, ali nije do njih nego do nas. Svi pricate da ce i drugi kiksati... Pa sta vrijedi to, ako cemo mi i dalje prosipati bodove? Sinoc su svi odigrali ispod nivoa, osim odbrane. Imamo najvecu konkurenciju u vezi i napadu a oni najgori! Onaj Bekic nije pas tacan dao a onda udje Dulja i vise puta je Mihojevic povukao prema naprijed nego on. Ni suta ni centarsuta... Jest teren malo tezak bio, ali to nije nikakvo opravdanje...
SRETAN BROJ - 1725
Cemu panika,vratimo ova tri boda u Mostaru i mirna Bosna
Ne vjerujem da ce Rodjeni igrati bunker na svom terenu.Opet,sve zavisi kakvi cemo biti u glavi poslije B.Luke..juce nismo mogli jedan gol zabiti protiv bunkera, a u srijedu moramo najmanje dva..al ipak ja sam jos uvijek optimista. Kad bi kone sebe nadmasile bilo bi super..al ipak mislim da gube bar sa dva komada razlike...jer Listica je nalozena nakon nedavnih s*** sa onom djecicom u busu.

I mene to yebe, ali bolje išta nego ništa. Zabit mu..Sabinho je napisao/la:Sve stoji ali tolike smo pare ulozili da se moramo uzdati u Drinu i kone.amorovski je napisao/la:Zrinja aBd nerijeseno, komšinice nek ponesu bod u šeher i to je to. Na istom smo.. Nista nije izgubljeno. aBd titula na Koševu, vjeruem u to..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, nedimmmm1337, skoJaa i 56 gostiju.