FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sahinović 5 treninga sa novim trenerom golmana i pohvata jucer i zvijezde po nebu
NEMA NAZAD
Kakav Pena ispred Ziljkica. Penaranda nije znao koju poziciju je igrao juce i jos se vucara nesto jedva.
Samo ne znam doduse jel to jer ne moze meda il nece jednostavno.
Ja bi prvi volio da uhvati neku dobru formu i da ga krene al trenutno slijep ziljkic pod temperaturom i bez jedne noge bi bio ispred njega u svakom slucaju…
Samo ne znam doduse jel to jer ne moze meda il nece jednostavno.
Ja bi prvi volio da uhvati neku dobru formu i da ga krene al trenutno slijep ziljkic pod temperaturom i bez jedne noge bi bio ispred njega u svakom slucaju…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pravdati svoj potez profesionalnoscu i hladnim biznisom je slika kakav je Jakirović ustvari - hladni kalkulant. Takve u raji zovemo šupcima!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Cinjenica je da su zajebali sa strancima u smislu da su 4 od 3 spic igraci i nema sile da oni mogu skupa svi,moglo se to puno bolje rasporedit,npr jednog u vezu da su doveli to bio pun pogodak.
Ovako gore svi jednim drugom konkurencija,jedino Kyeremeh sto je cisto krilni igrac. Al gotovo sad to nam je što nam je.
Ovako gore svi jednim drugom konkurencija,jedino Kyeremeh sto je cisto krilni igrac. Al gotovo sad to nam je što nam je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A sta je to on mogao kod gola? I kako svaki prekid protivnika mi gubimo skok igru. Jucer uopste nije trebalo doci do udarca glavom a kamol da je golman kriv. Inace ima Sahinovic dosta toga uciti ali ono jucer nije njegov gol.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:31Dzaba, po meni opet morao bolje reagovati kod gola.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam, kretnja kod upućivanja centaršuta. Čini mi se da se to baš fino vidjelo na onoj kameri iza gola.keli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:33A sta je to on mogao kod gola? I kako svaki prekid protivnika mi gubimo skok igru. Jucer uopste nije trebalo doci do udarca glavom a kamol da je golman kriv. Inace ima Sahinovic dosta toga uciti ali ono jucer nije njegov gol.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:31Dzaba, po meni opet morao bolje reagovati kod gola.
Covjek je usao u igru kad je kolektivno ekipa pala sto kondiciono sto voljno. Vukli se kao krpe pogotovo vezni red. Stvorio je jednu sansu. Uzeo nekoliko skokova. Realno nista vise nije ni mogao od toga. Prelagano donosite zakljucke na osnovu 2 ulaska sa klupe gdje ne ganjamo rezultat.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Dobro je branio juće a kod gola nije smio ostati na liniji kod centaršuta koji mu ide u peterac. Peterac je sveti golmanov prostor. Morao je bolje procijeniti i ići na loptu ali sve u svemu juće nije bio loš. Btw stoperi su takodje trebali skočiti. Kod situacije koja je prethodila korneru iz kojeg je primljen go naša dva stopera su ispala ko djeca pa je Duraković sa svoje pozicije stigao Hadzicu da izbije loptu u korner.keli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:33A sta je to on mogao kod gola? I kako svaki prekid protivnika mi gubimo skok igru. Jucer uopste nije trebalo doci do udarca glavom a kamol da je golman kriv. Inace ima Sahinovic dosta toga uciti ali ono jucer nije njegov gol.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:31Dzaba, po meni opet morao bolje reagovati kod gola.
Jel ovo kiša u Ponedjeljak aahahha, ma ja kad god mi igramo mora nesto padat
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Kod gola je njihov nadskocio Vrančića koji uopšte nije ni skočio.ŠTA_JE je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:38Dobro je branio juće a kod gola nije smio ostati na liniji kod centaršuta koji mu ide u peterac. Peterac je sveti golmanov prostor. Morao je bolje procijeniti i ići na loptu ali sve u svemu juće nije bio loš. Btw stoperi su takodje trebali skočiti. Kod situacije koja je prethodila korneru iz kojeg je primljen go naša dva stopera su ispala ko djeca pa je Duraković sa svoje pozicije stigao Hadzicu da izbije loptu u korner.keli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:33A sta je to on mogao kod gola? I kako svaki prekid protivnika mi gubimo skok igru. Jucer uopste nije trebalo doci do udarca glavom a kamol da je golman kriv. Inace ima Sahinovic dosta toga uciti ali ono jucer nije njegov gol.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:31
Dzaba, po meni opet morao bolje reagovati kod gola.
Po njegovoj reakciji to nije bio njegov igrač nego onaj na 16m.
Skokovi su nam kriminalni, Serbecic i Soldo u 90% slučajeva gube skok, isto je bilo i sa Martinovićem dok je bio sa Serbecicem, visoki, dobro građeni a skok 0 bodova
NEMA NAZAD
Pena stvarno djeluje kao prosječan rekreativac što se tiče spreme i fizičkog stanja. One nogice, trčkaranje, pa nakon što istrči sprint odmah se hvata da namješta štucne jer je crko... ne znam, daj bože da ga na sljedećim pripremama spreme da bar na nešto liči, ovo trenutno je odron.
Nije upitno da li zna lopte, naravno da zna, to se vidi na svakom prijemu, ali on nema snage ni za 15 minuta. Da li su ga toliko povrede ubile da je postao invalid, ili loš način života, ili ova godina neigranja, to ne znam, al nisam optimista nikako. Više sam da se Viverosu da šansa trenutno, pa da vidimo ima li hajra od njega.
Nevezano za strance što mogu samo trojica, nama je opet najmanje jedan od ove četvorice višak. Evo sad i Hamza počeo igrati, Ziljkić standardno odličan, kao i Renan, stvarno ne vidim mjesta kako ih uklopiti, natrpali smo bez potrebe umjesto da je jedan od njih štoper, a jedan vezni, pa da fino rasporedimo.
Nije upitno da li zna lopte, naravno da zna, to se vidi na svakom prijemu, ali on nema snage ni za 15 minuta. Da li su ga toliko povrede ubile da je postao invalid, ili loš način života, ili ova godina neigranja, to ne znam, al nisam optimista nikako. Više sam da se Viverosu da šansa trenutno, pa da vidimo ima li hajra od njega.
Nevezano za strance što mogu samo trojica, nama je opet najmanje jedan od ove četvorice višak. Evo sad i Hamza počeo igrati, Ziljkić standardno odličan, kao i Renan, stvarno ne vidim mjesta kako ih uklopiti, natrpali smo bez potrebe umjesto da je jedan od njih štoper, a jedan vezni, pa da fino rasporedimo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Golman mora biti kralj peterca. Sve unutar i blizu tog prostora mora pokupiti. To je nesto najnormalnije svugdje u svijetu fudbala. Ne smijes ostati zalijepljen za liniju, a svi nasi golmani su linijski.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:35Ne znam, kretnja kod upućivanja centaršuta. Čini mi se da se to baš fino vidjelo na onoj kameri iza gola.keli je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:33A sta je to on mogao kod gola? I kako svaki prekid protivnika mi gubimo skok igru. Jucer uopste nije trebalo doci do udarca glavom a kamol da je golman kriv. Inace ima Sahinovic dosta toga uciti ali ono jucer nije njegov gol.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2023, 13:31
Dzaba, po meni opet morao bolje reagovati kod gola.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sad bi ja dao i Pennu i Viverosa za Musu prije one povrede, na početku mandata. Najjači bek poslije rata u našem dresu, samo da još malo odbranu pojača. ali gotovo sad, neko rekao da nam nije više potreban.
Gol jučer definitivno nije Šahinoviće. Vrančić nešta leđima se okrenuo igraču , niđe veze..
Šahin pohvatao sve lopte, dobro postavljanje kod par šuteva ali i dalje mi je sa loptom u nogama nekako nesiguran. Možda griješim.
Sviđa mi se ovo jučer sa Hamzom što je uradio. Jedna odluka i klupirani igrač dadne gol i kreira 4-5 zicera. U nekim utakmicama možda to i ne prođe. Kvalitet trenera , po meni, se i ogleda u tim netipičnim odlukama, procjeni protivnika i svojih igrača šta mogu uraditi u datim momentima. A ne ono igra ti istih 11 i protiv Goška i Atalante, isti pristup i isto sve...
Jučer je bio Hamza sa tim zadatkom, protiv Veleža možda uleti Mulalić sa nekim drugim...to baš volim gledati i nadam se da je Rožman baš taj tip trenera.
PODRŠKA!
Gol jučer definitivno nije Šahinoviće. Vrančić nešta leđima se okrenuo igraču , niđe veze..
Šahin pohvatao sve lopte, dobro postavljanje kod par šuteva ali i dalje mi je sa loptom u nogama nekako nesiguran. Možda griješim.
Sviđa mi se ovo jučer sa Hamzom što je uradio. Jedna odluka i klupirani igrač dadne gol i kreira 4-5 zicera. U nekim utakmicama možda to i ne prođe. Kvalitet trenera , po meni, se i ogleda u tim netipičnim odlukama, procjeni protivnika i svojih igrača šta mogu uraditi u datim momentima. A ne ono igra ti istih 11 i protiv Goška i Atalante, isti pristup i isto sve...
Jučer je bio Hamza sa tim zadatkom, protiv Veleža možda uleti Mulalić sa nekim drugim...to baš volim gledati i nadam se da je Rožman baš taj tip trenera.
PODRŠKA!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Neka pada brate, kad je jučer u Tuzli bilo onako vruće kako će tek dole biti?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jedan video za ove pametnjakoviće na temi što otpisuju momka od 26 godina
- napoleon72
- Kontakt:
ma ovo je masinerija, ovakvu podrsku svoje zemlje da se vrati u formu nije ni Eto imao, ljudi tamo zive za dan kad ce se Pena vratiti u reprezentaciju. Samo da on nadodje poslije zimskih priprema uz ozbiljan rad da nam pomogne uci u grupe naljeto pa ga tusnuti za 7m€ Betisu
NEMA NAZAD