Koga jel stid, upravu, ili Kostića i odbjegle? Prevrtljiv si u zadnje vrijeme.NKMramor je napisao/la:Je l' vas bar malo stid?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Koga jel stid, upravu, ili Kostića i odbjegle? Prevrtljiv si u zadnje vrijeme.NKMramor je napisao/la:Je l' vas bar malo stid?
Ovo je bilo kad su Tusnjem "tekli med i mlijeko" bar sto se tice plata igracima. Vjerovatno ga uhvatila nostalgija kad se sjetio sadrzaja novcanika.O ljudskim kvalitetima nebih.... i njegovim i mackovimNKMramor je napisao/la:Je l' vas bar malo stid?
Chinaglia je napisao/la:izvinjavam se drugovi, nije mi dobro
Nek se nađe ko treba. Krivo mi je iskreno što se previše spominje Kostić, a premalo Karić, trebalo bi da je obrnuto. Ne možete u istu rečenicu stavljati Kostića i Govedaricu, sa Mehidićem, Zebom, Karićem i Džidićem. Tu se tri grupe mogu odvojiti, prva dvojica pomenutih su i bili korektni do kraja, Mehidić i Zeba svako na svoju stranu, dok su Karić i Džidić pokupili lovu, razgulili, a čini mi se da Karić traži još. Ako ikoga treba zvati pobjeguljom to je onda Karić koji je doslovno nestao sa lica Zemlje u Janji i Husarin mačak, aka "zdravstveno"...wobly92 je napisao/la: Koga jel stid, upravu, ili Kostića i odbjegle? Prevrtljiv si u zadnje vrijeme.
nema sta , karic pobjegulja ha ja. i dzida sindikalac dramaNKMramor je napisao/la:Nek se nađe ko treba. Krivo mi je iskreno što se previše spominje Kostić, a premalo Karić, trebalo bi da je obrnuto. Ne možete u istu rečenicu stavljati Kostića i Govedaricu, sa Mehidićem, Zebom, Karićem i Džidićem. Tu se tri grupe mogu odvojiti, prva dvojica pomenutih su i bili korektni do kraja, Mehidić i Zeba svako na svoju stranu, dok su Karić i Džidić pokupili lovu, razgulili, a čini mi se da Karić traži još. Ako ikoga treba zvati pobjeguljom to je onda Karić koji je doslovno nestao sa lica Zemlje u Janji i Husarin mačak, aka "zdravstveno"...wobly92 je napisao/la: Koga jel stid, upravu, ili Kostića i odbjegle? Prevrtljiv si u zadnje vrijeme.Da ne iznosim dalje svoje mišljenje, džaba ću stvoriti novu raspravu koja je prežvakana 1000 puta.
popilo se noćas mamaChinaglia je napisao/la:izvinjavam se drugovi, nije mi dobro
Jel "nase dijete"???MejdanTz je napisao/la:Bicemo pojacani za jos jednog mađionicara u veznom redu
Haris Redžepi, Stefan Gavarić, Muhamed Omić (ako su morali nekog od onih starijih mogli su njega a ne Jahu), Emor Kasapović, Tarik Pkanović, to su moji tipoviMejdanTz je napisao/la:Bicemo pojacani za jos jednog mađionicara u veznom redu
PrsoMejdanTz je napisao/la:Bicemo pojacani za jos jednog mađionicara u veznom redu
Xavi za sirotinjukatarakta je napisao/la:PrsoMejdanTz je napisao/la:Bicemo pojacani za jos jednog mađionicara u veznom redubog te ispast cemo iz lige opet
Mozda ga Olimpik otkupi il ode opet na posudbu gdjee. Nije sve tako crnotuzlak1987 je napisao/la:Ne mozes ti skinuti sa sise krpelje nema sanse. Uvali se ovaj kao Salihovic i Jahic.![]()
A nije ni u Olimpiku igrao. Sve ovo vuce prema jos jednom kriminalu jbg. Stele se funkcije, stele se mjesta u timu, a trosi se gradski novac. Kada je uvaljivanje i uhljebljavanje dovelo necemu dobrom u ovoj drzavi?
Kao Vladi odgovara, ebo ti trenera koji nema svoju rijec. Cuj odgovara mu, laze covjek sam sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.