FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne smijemo dopustiti da opet dodje do smjene trenera:
Meho Kodro, pompezno najavljeno zvučno trenersko ime, najveći je krivac za posrtanje Bordo "djevica". Kodro je u samo četiri dana uspio klubu i navijačima prirediti razočarenje. Osim što je porazom u kupu ugrozio osvajanje jednog trofeja, Kodro je remijem ugrozio jedan projekat osvajanje titule pa i izlazak u Evropu koji se prije nekoliko dana činio izvjesnim na oba kolosjeka. Zanimljivo da je Kodro za trenera dočao u situaciji kada klub najbolje stoji u novijoj povijesti, kada Koševom defiliraju najbolji igrači na ovim prostorima, kada je dolaskom malezijskog milijardera Vincenta Tana krenula jedna pozitivna priča...
Kodro je daleko najplaćeniji trener u regionu. S njegovom te s plaćama igrača definitivno Bordo divovi zarađuju više nego svi igrači i treneri u Premijer ligi. čak iako ostvari trijumf u Banjoj Luci i prođe u polufinale kupa, upitna je Evropa sa posljednja dva kiksa. Jedina adresa jeste trener koji je tek dolaskom u FK Sarajevo kao trener dobio pravu šansu da samostalno vodi ekipu. U španiji je do dolaska u Sarajevo trenirao drugi tim i mlađe selekcije.
Providno je i jadno izgledalo treniranje nakon blamaže gdje je Kodro pokazao i dozu nekorektnosti prema igračima koje je izložio pogledima i verbalnoj arteljeriji nezadovoljnih navijača. To je već viđena slika na ovim prostorima i mogao je naći drugi način da se ispriča navijačima, a ne da igraše tretira glavnim krivcima. On je taj koji je sastavljao tim, gomilao igrače u svlačionici i kao najodgovorniji mora preuzeti krivicu na sebe.
SpEC
Možda će navijači Kodri i njegovom skupom stožeru dati još jednu šansu, možda će klub izbjeći priču o raskidu ugovora zbog mogućih penala i ugovora kojim se zaštitio, no šta ako Tan pita, zašto toliko plaćamo trenera koji nije našao pobjedničku formulu?
Meho Kodro, pompezno najavljeno zvučno trenersko ime, najveći je krivac za posrtanje Bordo "djevica". Kodro je u samo četiri dana uspio klubu i navijačima prirediti razočarenje. Osim što je porazom u kupu ugrozio osvajanje jednog trofeja, Kodro je remijem ugrozio jedan projekat osvajanje titule pa i izlazak u Evropu koji se prije nekoliko dana činio izvjesnim na oba kolosjeka. Zanimljivo da je Kodro za trenera dočao u situaciji kada klub najbolje stoji u novijoj povijesti, kada Koševom defiliraju najbolji igrači na ovim prostorima, kada je dolaskom malezijskog milijardera Vincenta Tana krenula jedna pozitivna priča...
Kodro je daleko najplaćeniji trener u regionu. S njegovom te s plaćama igrača definitivno Bordo divovi zarađuju više nego svi igrači i treneri u Premijer ligi. čak iako ostvari trijumf u Banjoj Luci i prođe u polufinale kupa, upitna je Evropa sa posljednja dva kiksa. Jedina adresa jeste trener koji je tek dolaskom u FK Sarajevo kao trener dobio pravu šansu da samostalno vodi ekipu. U španiji je do dolaska u Sarajevo trenirao drugi tim i mlađe selekcije.
Providno je i jadno izgledalo treniranje nakon blamaže gdje je Kodro pokazao i dozu nekorektnosti prema igračima koje je izložio pogledima i verbalnoj arteljeriji nezadovoljnih navijača. To je već viđena slika na ovim prostorima i mogao je naći drugi način da se ispriča navijačima, a ne da igraše tretira glavnim krivcima. On je taj koji je sastavljao tim, gomilao igrače u svlačionici i kao najodgovorniji mora preuzeti krivicu na sebe.
SpEC
Možda će navijači Kodri i njegovom skupom stožeru dati još jednu šansu, možda će klub izbjeći priču o raskidu ugovora zbog mogućih penala i ugovora kojim se zaštitio, no šta ako Tan pita, zašto toliko plaćamo trenera koji nije našao pobjedničku formulu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Naravno da trebaju igrači otići pred navijače poslije utakmice, i to ne samo pred sjever nego i pred ostale tribine. Pa majka mu stara, valjda su ti isti navijaći zaslužili barem trunku poštovanja kad ti ih u dvije utakmice protiv istog kluba dođe 15 hiljada na stadion, iako se prva utakmica izgubila.Head je napisao/la:Igraci i ne trebaju ici pred sjever, koji ce qrac tamo, ne placa ih sjever nego klub. Puno su sebi zapravo uzeli navijaci, kad je trebalo kesirati za uloge nigdje nikog.
1946
Ne mogu da vjerujem šta sve procita.
Vi što ste Sarajevo poceli pratiti otkad je Tan tu, bolje se malo preispitajte. Zar stvarno mislite da ce neko skinuti gace i predati bodove, samo na osnovu toga što smo mi FK Sarajevo. Shvatam da su mnogi u nevjerici, nezadovoljni, razocarani, ali i to se dešava u fudbalu. Vidim odma su neki halalili i titulu i kup, a tek pocela druga polusezona. Za ovo veceras ce neko odgovarati, to je sigurno. od uprave, preko navijaca, pa do Kodre. I onda se vam vokri kada vas komšije zezaju za trenere, pa i treba da vas zezaju, jer tražite nešto nemoguce. O tekmi cu veceras ili sutra, ali koliko sam uprati sa tribine, Mihojevic, Kallasi i Delac su bili najbolji.
Raja bilo je i gorih situacija, kao što sam rekao ovo nece tako lako proci i za ovo ce neko biti kažnjen. Sjever je veceras ocitao bukvicu, a siguran sam da ce i uprava. Ko ne može da se kontroliše, nek se uopšte ne prijavljuje na forum, jer se samo bruka.
Vi što ste Sarajevo poceli pratiti otkad je Tan tu, bolje se malo preispitajte. Zar stvarno mislite da ce neko skinuti gace i predati bodove, samo na osnovu toga što smo mi FK Sarajevo. Shvatam da su mnogi u nevjerici, nezadovoljni, razocarani, ali i to se dešava u fudbalu. Vidim odma su neki halalili i titulu i kup, a tek pocela druga polusezona. Za ovo veceras ce neko odgovarati, to je sigurno. od uprave, preko navijaca, pa do Kodre. I onda se vam vokri kada vas komšije zezaju za trenere, pa i treba da vas zezaju, jer tražite nešto nemoguce. O tekmi cu veceras ili sutra, ali koliko sam uprati sa tribine, Mihojevic, Kallasi i Delac su bili najbolji.
Raja bilo je i gorih situacija, kao što sam rekao ovo nece tako lako proci i za ovo ce neko biti kažnjen. Sjever je veceras ocitao bukvicu, a siguran sam da ce i uprava. Ko ne može da se kontroliše, nek se uopšte ne prijavljuje na forum, jer se samo bruka.
Das Ist Walter
i ja evo tek stig'o s utakmice, pa da i ja napisem nesto..
1. nek' vas je stid ( pojedince ) koliko god ovo veceras lose bilo, ebavanje matera i blize familije nece pomoci nicemu...
2. igraci katastrofa, Bilbija i Stojcev su bezobrazni zbog psovanja matere i slicnih stvari navijacima, Kallasi, Delac, Marko, Puzigaca i Benko, po meni imaju prolaz, i od veceras mi je Puzigaca najdrazi igrac u ovom sastavu, momak samo sto nije zaplak'o nakon crvenog...
3. Meho se treba uozbiljiti, nema od rotiranja nista, guraj postavu nek se upoznaju nije samo da se rotiraju, pa ne zna ko je gdje...
4. jos jednom, "mi" navijaci ne zasluzujemo Sarajevo, nakon 2 "lose" utakmice, odma' se javlja nas mentalitet bolesni,valjda u glavama je to tako poslozeno, dodjite sebi dragi narode, ne ide sve to po loju kako vi mislite..
1. nek' vas je stid ( pojedince ) koliko god ovo veceras lose bilo, ebavanje matera i blize familije nece pomoci nicemu...
2. igraci katastrofa, Bilbija i Stojcev su bezobrazni zbog psovanja matere i slicnih stvari navijacima, Kallasi, Delac, Marko, Puzigaca i Benko, po meni imaju prolaz, i od veceras mi je Puzigaca najdrazi igrac u ovom sastavu, momak samo sto nije zaplak'o nakon crvenog...
3. Meho se treba uozbiljiti, nema od rotiranja nista, guraj postavu nek se upoznaju nije samo da se rotiraju, pa ne zna ko je gdje...
4. jos jednom, "mi" navijaci ne zasluzujemo Sarajevo, nakon 2 "lose" utakmice, odma' se javlja nas mentalitet bolesni,valjda u glavama je to tako poslozeno, dodjite sebi dragi narode, ne ide sve to po loju kako vi mislite..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Kao sto lik rece, kad oni mogu njih podrzavati 90 minuta, sto ne bi on mog'o Boga ti stajati 5 minuta pred Sjeverom? To je prvi pokazatelj nepostivanja.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- ElCartel11
- Kontakt:
fali nam jedan extra vezni igrac tipa Misimovic da uvaljuje lopte da kad ima loptu da je kao kod svicarske banke ovo sta rade Stojcev, Bilbija i ostali ovo je samo drkavanje lopte i nista drugo
da nije bilo Delaca mi bi i ovu zijanili...ala nam Borac ocita lekciju i pokaza da mi nismo nista bolji od njih, jer jednu utakmicu te slabija ekipa moze iznenaditi al ako te iznenadi u 2 e onda to nije slabija ekipa
da nije bilo Delaca mi bi i ovu zijanili...ala nam Borac ocita lekciju i pokaza da mi nismo nista bolji od njih, jer jednu utakmicu te slabija ekipa moze iznenaditi al ako te iznenadi u 2 e onda to nije slabija ekipa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zar je Ivan iznevjerio veceras, pa ga niko ne spominje?
Tatko otac, pricajte vi sta hocete
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tatko otac, pricajte vi sta hocete
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
Trebaju oni doci svaku tekmu do ograde, bez obzira na rezultat i to da ih niko ne zove.Head je napisao/la:Igraci i ne trebaju ici pred sjever, koji ce qrac tamo, ne placa ih sjever nego klub. Puno su sebi zapravo uzeli navijaci, kad je trebalo kesirati za uloge nigdje nikog.
danas zadovoljili jedino Delac, Tatko i Marko.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dulja je definitivno nas najbolji igrac, mogao bi super karijeru da napravi ako zasuka rukave
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nadam se da ce nakon Dejana Bandovica ,Džemal Berberovic nastaviti njegovim stopama i nadam se da vise nikad nece biti na klupi.Najmanje 15 pasova je danas pogrijesio , od potencijalnih nasih sansi napravi jako dobru kontru za Borac.Delac je za 1 utakmicu pokazao da je za Dejana klasa ,od onog izlaska u 1 poluvremenu pa do odbrane u 80 minuti.Mihojevic
svaka cast momcino , umjesto da se kod tebe vidi strah neki i trema sigurniji si bio od Džeme 100 %.Kallasi ,Puzigaca i Tatko korektno , s tim da Puzi mora poraditi sa fizickom spremom nije bio spreman za citave utakmice.Sto se tice veze , ona danas nije ni postojala.Bilbija i Stojcev su danas jedno drugog gusili + kad dodamo da je iza njih bio Džemo Toure onda to izgleda katastrofa.Protiv Veleza se nadam da ce igrati mali Rustemovic i da Cimirot ipak mora igrati svaku tekmu.Koliko god Milos peglao loptu , imao je dosta kod sebe, on je jedini igrac koji zna baciti loptu u prostor ili napraviti sansu.Bekic i Okic pogresne pozicije u Zrinjskom/Velezu su obojica spicevi klasicni bili tako da mi imamo jedino Duljevica pravog krila te donekle Velkoskog koji je ipak bolji od pomenute 2 po krilu.Benko svaka cast i tebi borio si se nisi imao puno lopti,bit ce golova za tebe.Dejan,Džemo,Protic (valja ga gledati u srijedu ) su pokazali da nisu kapacitet za Sarajevo .U srijedu ne znam sta da ocekujem,prolazak bi mozda maknuo u zaborav onaj poraz od srijede , dok se ipak ova 2 boda mogu i moraju negdje nadoknaditi ako se hoce titula.Vazno je da igramo utakmicu po utakmicu , bez omalovazavanje protivnika jer je Borac pokazao da ipak nije naivan protivnik kao i mnogi timovi.Igraci ocekuju da oni izadu na teren (kao mi smo Sarajevo ) i da ce pobjeda doci sama od sebe i da ce ti protivnik skinuti gace . Srijedu sam vam mogao progledati kroz prste ipak dosta propustenih prilika , malo sudija i to , ali ovo danas ipak bez ijedne prave prilike stvorene je bilo prelose.Hocemo svi srce na teren i rezultat nece doci u pitanju kad se trci ,radi to se na kraju i nagradi.Moramo se vise kretati i nuditi u prostor ako hocemo da pravimo neke kolosalne prilike i to. Posjeta solidna. Bit ce ovih utakmica uvijek , ali jedino sto zelimo je SRCE na teren !!!
Igraj Sarajvo nema veze!!!

Igraj Sarajvo nema veze!!!
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mene nek' je stid što svoje živce pokidah desetinama godina a njima ništa jel', kapa do poda što su plaćeni ko ministri i imaju platu redovniju od predsjednika države, a usput su naravno ostavili srce na terenu. Bra'oBeSha1992 je napisao/la:i ja evo tek stig'o s utakmice, pa da i ja napisem nesto..
hebem hebaću kome smeta njega ću

1946
da napišem ja nešto kao neutralan navijač ovo Sarajevo uzima ligu a možda i kup 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ko ti drma kavez?Ziko je napisao/la:Evo saznajemo da su sudije ovog meča suspendirane jer Sarajevo ponovno nije pobijedilo.kuknjava
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mene nek' je stid što svoje živce pokidah desetinama godina a njima ništa jel', kapa do poda što su plaćeni ko ministri i imaju platu redovniju od predsjednika države, a usput su naravno ostavili srce na terenu. Bra'oBeSha1992 je napisao/la:i ja evo tek stig'o s utakmice, pa da i ja napisem nesto..
hebem hebaću kome smeta njega ću
stariji si od mene vjerovatno, meni je 22-e godine, s ocem sam dos'o prvi put na istok tamo negdje 2000-e godine evo sad je 2015-a, ja ne pamtim bolju situaciju u klubu, i vise pozitive, i ja da psujem momcima, zbog lose utakmice, ne pada mi na pamet... takodjer podrzavam te da je ovo bilo ispod svih prosjeka i kriterija...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Jos nisam sazvako poraz, da poraz, jer mi je iks na kosevu protiv borca ravan porazu. Uzasno mi je tesko i krivo, ali dzaba, dolazio.bi i da igramo u kantonalnoj ligi i da redamo 20 u nizu poraza i jbga... Ne kazem da sam.veci navijac zbog toga od raje koja kontra razmislja, prije da sam veci mamlaz i budala.
Do juce kodro bio bog i batina, sad pojedinima qrcu ne valja... Svi su danas zakazali, samo kapu skidam Delacu, Marku i Ahmedu. Benkara se trudio koliko je mogo, Mesa isto tako solidno.
VOLIM TE SARAJ'VO!
Do juce kodro bio bog i batina, sad pojedinima qrcu ne valja... Svi su danas zakazali, samo kapu skidam Delacu, Marku i Ahmedu. Benkara se trudio koliko je mogo, Mesa isto tako solidno.
VOLIM TE SARAJ'VO!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Najveća Kodrina greška je forsiranje starog,tromog i lošeg Berberovića na zadnjem veznom ispred mladog,snažnog,potentnog i mnogo kvalitetnijeg Rustemovića.
Alispahić je neuporedivo bolji igrač od Stojčeva i Bilbije.
Najboljih 11-Delač Kalasi Puzigaća Mihojević Tatomirović Rustemović Duljević Cimirot Benko Alispahić Velkoski
Spori smo,bezidejni....Kodro ili da motivira i posložni ekipu ili nek' prepusti nekom ko će to biti u stanju.
Ništa nije gotovo,imamo najbolje pojedince u ligi i najbolje navijače.
Sjever 10+
Alispahić je neuporedivo bolji igrač od Stojčeva i Bilbije.
Najboljih 11-Delač Kalasi Puzigaća Mihojević Tatomirović Rustemović Duljević Cimirot Benko Alispahić Velkoski
Spori smo,bezidejni....Kodro ili da motivira i posložni ekipu ili nek' prepusti nekom ko će to biti u stanju.
Ništa nije gotovo,imamo najbolje pojedince u ligi i najbolje navijače.
Sjever 10+

Zadnja izmjena: momirpeh, dana/u 14 mar 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
jel to pisac htjeo ispasti duhovit?Ziko je napisao/la:Evo saznajemo da su sudije ovog meča suspendirane jer Sarajevo ponovno nije pobijedilo.kuknjava
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Berberovic nas Lahm 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kaže @hilmo neka ljudi polako, ne treba euforiju dizati i stvarati pritisak na igrače. Ali jok neki kažu navijačima treba euforija, Meho je igrače "zaštitio" od toga.
Zbog porodičnih problema nisam imao priliku biti na utakmici pa o igri ne mogu, sačekat ću snimak.
Nikad ne očekujte previše, bolje se iznenaditi nego razočarati!!!
A pojedinci ovdje neka se stide svojih komentara.
Volim te Saraj`vo !!!
Zbog porodičnih problema nisam imao priliku biti na utakmici pa o igri ne mogu, sačekat ću snimak.
Nikad ne očekujte previše, bolje se iznenaditi nego razočarati!!!
A pojedinci ovdje neka se stide svojih komentara.
Volim te Saraj`vo !!!
Nema smisla svu krivicu svalit na Dzemu-Tourea al imao je danas tonu pogresnih dodavanja,kud je on spor,trom i otkud on na zadnjem veznom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.