FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uschtipak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uschtipak » 14 mar 2015, 21:33

'Alo, tisina ba, tisina'. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2015, 21:37

POđe Cimirot i još dvojica da idu ko boli ga qrac za navijačima pa se vrati stvarno sam se iznenadio nepoštovanjem obične 3 minute nije se moglo stojati pred tribinom..

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 mar 2015, 21:37

MCMXLVI je napisao/la:KARINAc, ti si izgleda puko' al ono bas. Ja tebi sve fino od pocetka a ti meni sve suprotno.

Evo uzet cu ti ova nasa dva posta, nako radi primjera.
MCMXLVI je napisao/la:Da ne bude samo da ga branim, Bica je danas zaista lose odigrao. Ovde najvise mislim na njegovo dodavanje. Trud i zalaganja je tu na mjestu kao i uvijek.
kanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci
Sta sad trebam i ja svima da psujem mater sto nisu bili na zadatku? A prije 7 dana ti druga prica bila, nemoj sada da ti trazim postove.
pa sta oces reci zeljo pregazi olimpik kao plitak potocic izgore na terenu a ja svoje manekene gledam kako se setaju po terenu preko kurca nikakvu zelju ne pokazzuju igraju za pare koje mi bosanci mozemo sanjati zadnje pare se daju da se ode na utakmicu a oni se sprdaju na terenu...i sad cu reci mozda sam ishitreno reagovao mi smo od malih jaci za klasu kad igraju srcem i ostavljaju zadnji atom snage a ovo danasnje sarajevo je jaci mali zeljo..
Samo Sarajevo

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 14 mar 2015, 21:37

Kad je tata rekao da smijesni Okic nije za Sarajevo digli se neki strucnjaci. Pa sam onda i rekao da Nemanja Bilbija ne treba da igra protiv Borca opet strucnjaci citiraju svojim strucnim komentarima. Okicu je vrhunac karijere igranje u Sarajevo. Toliko beskoristan igrac nesposoban za bilo sta sto njegova pozicija zahtjeva odigra obje po 90 minuta. Bilbija mi ni ranije nije odgovarao. Ljudi ga dizu svaku desetu tekmu u nebesa za jedan dva pasa ne gledaju cjelokupnu situaciju. A strucnjaci... Sve se to vidi na terenu vrlo dobro. Na Dzemala rijeci vise necu trositi. Kallasi je pokazao zasto je tu. Da su svi ko on borbeni gdje bi nam kraj bio. Ne pokusati s Krstom najinteligentnijim igracem ovog Sarajeva a drzati nepomicnog bezidejnog Sefku Okica je samoubistvo.Ali valjda ce uvidjeti Meho neke stvari. Sta je na priremama bilo i s kakvim su tarabama igrali stvarno ne znam. Ovo je samo takticka pobjeda trenera Borca. Ne treba sad ni bauk ni hajku dizati ali je vakat da se poduzmu neke stvari. A za one koji misle da Dulja nije igrac neki nek slobodnu prestanu pratiti nogomet jer ocito nije za njih. Sjever odlicnu stvar napravio pa cemo vidjeti. Mihojevicu svaka cast pod ovakvim pritiskom cak se i usudi sam krenuti u napad kad kujice male ne mogu. Sa 17 godina snage ko svi oni. Jos jedna dubioza Mehe da drzi Cimijana klupi do 80.minuti pa ja stvarno ne mogu da vjerujem tako decku formu srozavas i sta sve ne radi jednog Dzemala Berberovica. Bekic ti igra krilo. Decko ne zna da li je ikad i prosao tuda. Cak onakav Velkoski koji je gusen na krilu kod Dzene imao je strasnih tekmi ba tom mjestu jer zna s loptom. Ali nije kraj svijeta. Kritika je potrebna. Ako Bog da bice ovo dobro. Nista ne moze preko noci. Za pohvalu su Benko i Alispahic kao i Delac koji su prvi krenuli prema sjeveru. Naravno i Tatko. Ne zalijecite se previse lopta je okrugla i danas svi igraju nogomet. Moze se reci da je ovo jedna od najjacih sezona poslije rata sto se tice igrackog kadra nekoliko ekipa. Nije kraj svijeta momci.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 mar 2015, 21:37

Sve ce ovo biti dobro, ja se nimalo ne sikiram i vjerujem u ovu ekipu :salut:

Okic i Bilbija out, Mesa i Krle in, a moze komotno i Baric prije Ahme.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 21:38

tuzlak1987 je napisao/la:Bezveze panicite, ne moze se svaka utakmica dobiti.. I dominantnije ekipe u svojim ligama kiksaju. Problem je bio pocetak prvenstva, do kraja sezone necete stekati i ako nista u zadnjem kolu cete biti u igri za titulu.
Ma to i ja pokusvam, ali neko misli da mi je svijedno i da se zajebavam. Ovde je neke pojedince pravi crnjak uhvatio. Odprilike nesto kao smak svijeta.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 21:38

Mi imamo druga Okica, koji je jedan od najbrzih igraca... I yebo majku, u dvije utakmice nije pretrcao protivnickog igraca :(
Meni je to tuzno i zalosno..
Zalosno je sto nakupis u dvije utakmice ovoliko raje na stadion, i sam ih otjeras... Zalosno je sto gubimo zivce zbog igraca, koji ce vcrs otici i napiti se.. Zbog igraca koje boli qurac jesmo li mi zadovoljni il ne..

I treba reci da je Bilbija pri izlasku s terena nekome dobro uzvratio na psovku :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2015, 21:40

Ponjamke se ja na navijace koji psuju nasim igracims. Tacno me stid sta pisu pojedinci ovdje.

Govmari bezobraznii...

Igraj Saraj'vo, nema veze!
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 mar 2015, 21:42

kanarinac je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:KARINAc, ti si izgleda puko' al ono bas. Ja tebi sve fino od pocetka a ti meni sve suprotno.

Evo uzet cu ti ova nasa dva posta, nako radi primjera.
MCMXLVI je napisao/la:Da ne bude samo da ga branim, Bica je danas zaista lose odigrao. Ovde najvise mislim na njegovo dodavanje. Trud i zalaganja je tu na mjestu kao i uvijek.
kanarinac je napisao/la:zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci
Sta sad trebam i ja svima da psujem mater sto nisu bili na zadatku? A prije 7 dana ti druga prica bila, nemoj sada da ti trazim postove.
pa sta oces reci zeljo pregazi olimpik kao plitak potocic izgore na terenu a ja svoje manekene gledam kako se setaju po terenu preko kurca nikakvu zelju ne pokazzuju igraju za pare koje mi bosanci mozemo sanjati zadnje pare se daju da se ode na utakmicu a oni se sprdaju na terenu...i sad cu reci mozda sam ishitreno reagovao mi smo od malih jaci za klasu kad igraju srcem i ostavljaju zadnji atom snage a ovo danasnje sarajevo je jaci mali zeljo..
Druze, pregazili smo i mi taj isti olimpik, jos smo i zelju izdominirali. Da Hare nije bio mangup, jos 2 minimalno su mogli primit. Sta se svi javljate posle lose utakmice. Opustite se malo. Krivo nam je svima, jer nam je bila vazna ova utakmica. Bit ce aBd bolje

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 mar 2015, 21:44

Benko je napisao/la:I molio bih nasu upravu da prestanu pričati o drugim terenima kako su loši kad je i naš goli ku+rac
molio bih da prestanu pricati o nekim "Podmetanjima" kada mi sami sebi svaku sezonu nogu podmećemo
molio bih da Kodro odredi prvih 11 a ne prvih 18 pa da baca grah i tako bira sastav... kakaav crni okić?
neke izmisljene pozicije i šlag na tortu BERBEROVIĆ ISPRED CIMIROTA... MA DAJ!!!!!!

I JOS JEDNOM

MARKO MIHOJEVIĆ!!!!!
Bravo majstore :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 mar 2015, 21:46

Head je napisao/la:Ponjamke se ja na navijace koji psuju nasim igracims. Tacno me stid sta pisu pojedinci ovdje.

Govmari bezobraznii...

Šta bolan nema veze, evo 8 godina nema veze? Čovječe božiji oni se vuku po terenu 90 minuta a najplaćeniji su u državi, pripreme u Antaliji, qrcim palci... I onda dođu i odigraju preko neke stvari... Daj ba.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 mar 2015, 21:47

izgleda da ni ova polusezona nece moci proci bez njih :mrgreen:
slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 mar 2015, 21:48

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Head je napisao/la:Ponjamke se ja na navijace koji psuju nasim igracims. Tacno me stid sta pisu pojedinci ovdje.

Govmari bezobraznii...

Šta bolan nema veze, evo 8 godina nema veze? Čovječe božiji oni se vuku po terenu 90 minuta a najplaćeniji su u državi, pripreme u Antaliji, qrcim palci... I onda dođu i odigraju preko neke stvari... Daj ba.
Ja se u ovih 8 godina vec naviko hahaha.

Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 21:48

amorovski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zasto nismo uvjezbali yebene prekide jbt, milion situacija je bilo. :roll: :roll:
Meni jedino nije jasno zasto se ne uvjezba ta yebena igra na prekide protiv bunkera.. Otvoreno se zna da ce svi igrat bunker protiv nas i na strani i kod kuce sto posto.. Brate daš Alispahicu loptu na treningu nek gadja benku ili ivana kod peterca. Dok se ne usavrsi..

Pa ne znam, nije ni meni jasno. Zasto kad treba napraviti pritisak Kodro ne radi ono sto radi vecina trenera u takvim situacijama, odnosno zasto se ne bazira samo na jednu stranu, recimo desnu, stavis tu igraca viska plus stavljas tu najprodornije igrace a na lijevoj ostaje jedan igrac kao osigurac. To jeste rizik ali kod Basela, Partizana, Ludogoretsa, Steaue upali u 80% situacija. Jenostavno, vise se protivnikih igraca izvlaci na tu desnu strannu da pokrije, ostaje uvijek u sredini prostor i vise prostora unutar 16m.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 mar 2015, 21:50

Marko i Gojko medju prvima krenuli, ono u fazonu ko vas sisa, pa se vratise. Ccc.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 mar 2015, 21:50

BitiSrcemVezan je napisao/la:

Govmari bezobraznii...

Ja se u ovih 8 godina vec naviko hahaha.

Superkup - 1996/1997

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 mar 2015, 21:53

uschtipak je napisao/la:Marko i Gojko medju prvima krenuli, ono u fazonu ko vas sisa, pa se vratise. Ccc.
I Ahmo je bio kren'o, Ahmuka naš brat ništa ne konta zapičio pravo prema svlačionici pa Delač dotrča da ga vrati prema sjeveru :lol:
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 mar 2015, 21:54

uschtipak je napisao/la:Marko i Gojko medju prvima krenuli, ono u fazonu ko vas sisa, pa se vratise. Ccc.
a stojcev kao kaze ne treba dolazit im kad vrijedjaju ko ih **** poziva se na specijalce i kazu nemoj biti ljut
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2015, 21:57

Igraci i ne trebaju ici pred sjever, koji ce qrac tamo, ne placa ih sjever nego klub. Puno su sebi zapravo uzeli navijaci, kad je trebalo kesirati za uloge nigdje nikog.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 21:57

Marku ne treba niko nista zamjeriti.. On prvu utakmicu igra pred navijacima, i treba shvatiti...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.