FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirso1197
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirso1197 » 14 mar 2015, 20:19

I KADA TEŠKO JE KAD REDAŠ PORAZE
PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJEE !!!!

Idemo dalje!! za 3 dana nova utakmica ;) !
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 14 mar 2015, 20:22

Boze kakvih bljuvotina ima na ovoj temi.
Isto dejavu.. oni koji su potcjenjivali sve ostale, i setali se, sada placu ko male p@ckice.

Sto se tice tekme, sad sam zabrinut. Igramo u nekakvom grcu. Nikakve ideje naprijed, zato sto pretrnemo svaki put kad protivnik krene u kontru. Lose, jalovo..
Bilo je i par pozitivni stvari, Delac odlicna reakcije u par navrata, puno sigurnije sa njim izgledamo. Mali Mihojevic odlican, kalasi je strpao u dzep njihovu desnu stranu. Ostalo tanko. Okic mora na hladjenje. Totalno je beskoristan, neprati igru, lose se krece bez lopte. Benko totalno odsjecen od veznog.
Puno razloga za zabrinutost. Evropa ne bi trebala doci u pitanje, ali ostalo je na "klimavim" nogama. Pogodno tlo da se "rode" sampioni, a ako ne igrat cemo se razlaza sa nekima na ljeto.
nece letiti trener (sa tim smo vec probali bezbroj puta) nego letit ce igraci. Meho je tu do daljnjeg.
P.S. @amcu, kanarinac itd. Vi kod kuce "gasi" sta god pozelite, jer MI NIKADA ODUSTATI NECEMO ;)
Za takve kao vi i nekolicina slicnih postoje alternative, pa tamo paliti i gasiti, cak dvije alternative za navijanje i u samom gradu.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 14 mar 2015, 20:37, ukupno mijenjano 6 puta.
Numquam Desistemus!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 20:24

Da ne bude samo da ga branim, Bica je danas zaista lose odigrao. Ovde najvise mislim na njegovo dodavanje. Trud i zalaganja je tu na mjestu kao i uvijek.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 20:25

Samo Mehu ne treba dirati. Iako ga je Marinovic dobro nasamarao u ove dvije utakmice, ekipa je ista jos od Jarnija (uz neke promjene) i 100% je do njih a ne do trenera.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 20:25

Citam kao Kodro ljut, pa zakazao trening poslije utakmice... pa ljudi moji, to je mazanje ociju.. on je to radio i na jesen.. i treniraju samo oni koji nisu igrali.. takoo, nemojte da mjesate neke stvari...

ZAO mi je al fkt mi je zao sto su ovi igraci u ove dvije utakmice imali oko 16-17 hiljada navijaca, a oni su to uspijeli da uniste... Sad nas nece biti ni 5k :(

Neko se ovde opasno igra sa Sarajevom, a nemam ja nista protiv ovog dvojca, al Stojcev,Bilbija i Puzigaca su katastrofalni bili... ja nzm da li su to oni namjerno zakazali il ne.. necu da ulazim u to.. al Vjerujem da je Kodro ozbiljan trener, bez obzira na ove dvije tekme sto je uradio, da ce kazniti ove marionete bar time sto nece igrati...

Mi mozemo svasta pricati, al ako ne dodjemo do cilja znat ce se ko je kriv, KODRO...

Ko se ne moze nositi sa pritiskom, nek se goni U Pichku MATERINU i sto dalje od Sarajeva da ode...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 mar 2015, 20:35

ne znam sta da kazem nakon ove dvije utakmice protiv Borca!? Evidentno je da imamo veci kvalitet itd., zalaganje na terenu je moglo biti i bolje,ali mislim da je Kodro (kojeg izuzetno postujem i mislim da je jako dobar trener) glavni krivac za ove slabe igre protiv Borca! u ovoj utakmici je pogrijesio sto je nasa dva najbolja igraca ostavio na klupi Cimirota i Duljevica,kao i Rustemovica koji bi bio sigurno bolji od Berberovica. Takodjer mislim da Okic nije igrac za Sarajevo i da bi Velkovski puno bolje odigrao od njega veceras! Bekic,Berberovic,Okic su veceras morali biti na klupi,ali eto nisu i epilog nam je svima poznat... golman konacno zamjenjen,Delac odradio svoje veoma korektno! sta nakon svega ovoga,pa ovako,ako se Kodro "uozbilji" mislim da jedan od trofeja dolazi na Kosevo! ne moze on iz utakmice u utakmicu rotirati po 5-6-7-8- igraca,pa kad on misli da cemo se uigrati,da imamo najjacih 11 na terenu!? mislim da on podcjenjuje ostale ekipe u ligi,i da nam se to moze itekako obiti o glavu! Borcu kapa dole,odigrali su muski,takticki,zrelo i pozrtvovano i zasluzeno odnjeli 4 boda iz ovog dvomeca na Kosevu!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 20:37

Najveci paradoks sa danasnje tekme je to sto smo poceli utakmicu sa dva klasicna spica, Bekicem i Benkom a Meho je najavljivao da necemo srljati. Nista tu ne bi bilo cudno da kraj utakmice nismo docekali sa samo jednim klasicnim napadacem-Benkom. Valjda je bilo logicnije da udje Krste umjesto Cimija jbt i valjda je logicnije da kad najvise ganjas gol imas vise napadaca nego kad igras umjeren fudbal.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 14 mar 2015, 20:38

Zip je napisao/la:Citam kao Kodro ljut, pa zakazao trening poslije utakmice... pa ljudi moji, to je mazanje ociju.. on je to radio i na jesen.. i treniraju samo oni koji nisu igrali.. takoo, nemojte da mjesate neke stvari...

ZAO mi je al fkt mi je zao sto su ovi igraci u ove dvije utakmice imali oko 16-17 hiljada navijaca, a oni su to uspijeli da uniste... Sad nas nece biti ni 5k :(

Neko se ovde opasno igra sa Sarajevom, a nemam ja nista protiv ovog dvojca, al Stojcev,Bilbija i Puzigaca su katastrofalni bili... ja nzm da li su to oni namjerno zakazali il ne.. necu da ulazim u to.. al Vjerujem da je Kodro ozbiljan trener, bez obzira na ove dvije tekme sto je uradio, da ce kazniti ove marionete bar time sto nece igrati...

Mi mozemo svasta pricati, al ako ne dodjemo do cilja znat ce se ko je kriv, KODRO...

Ko se ne moze nositi sa pritiskom, nek se goni U Pichku MATERINU i sto dalje od Sarajeva da ode...
pises gluposti !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 20:39

Vise me je sramota pojedinaca ovde, nego danasnjeg rez. :facepalm:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 14 mar 2015, 20:46

Nebi me cudilo da damo 2 gola borcu na strani i prodjemo, odigrati ma kladionoci prolaz i ubrati dobre pare a i voljeni klub ti prodje dalje win win

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 20:49

MCMXLVI je napisao/la:Vise me je sramota pojedinaca ovde, nego danasnjeg rez. :facepalm:
Vidis mene nije sramota danasnjeg rezultata vec cinjenice da sa najplacenijim, najsirim i najkvalitetnijim igrackim kadrom nismo za 90 minuta odigrali akciju vrijednu pomena. Da nismo uspjeli kreirati jednu yebenu sansu. 0-0 nije ruzan rezultat ali je ruzno ono sto su igraci najavljivali pa kad je doslo vrijeme da to potvrde nema ih nigdje. Iz postovanja prema upravi treba i dalje podrzati ekipu ali opet su otjerali navijace sa tribina i razocarali sto se tice domacih utakmica.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 mar 2015, 20:55

Ma nemas ti srama ba. Otkud ti? Kad prvo pljujes, pa nakon pola sata polizes sve to. :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 20:56

uschtipak je napisao/la:Ma nemas ti srama ba. Otkud ti? Kad prvo pljujes, pa nakon pola sata polizes sve to. :roll:
Ja sam bio preostar i uputio sam izvinjenje a iza ovog zadnjeg stojim 100%. Sve moguce uslove imamo a nismo u stanju sansu napraviti.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 14 mar 2015, 20:56

Fino počnite sezonu bez pompeznih najava o duploj kruni, dominiranju i igranju grupnih faza europskih takmičenja, bez nekog furanja i uzdizanja jer nemamo ama baš nikakav razlog da se uzdižemo i onda očekujte sportske rezultate. Pritisak je igrati i biti trener ove ekipe, i to tako treba da bude, svi smo mi na poslu izloženi pritisku da završavamo posao i da ga završavamo kvalitetno za mnogo manje novce od onih koje primaju treneri i igrači našeg kluba. Ono što svi vidimo jeste da igra nije dobra, ne budi neku šampionsku ambiciju kod navijača i o tome neka se brinu oni koji za to uzimaju pare. Htjeli ste brojnost članstva - imate ga, htjeli ste posjetu i podršku - imate je, imate i finansije, upravu, uslove i MORATE pokazati rezultate ili letite, nema tu puno pameti. Sa druge strane, za ove koji pozivaju na gašenje kluba i slične gluposti ja tvrdim da nisu navijači ni simpatizeri ovog kluba i da nam ne trebaju ni na tribinama, ni na forumu, ni u klubu generalno. Sarajevo se voli i prati i kad ima para i kad je kokuzluk, i kada dominiramo i kada baš ne ide, to je tako i uvijek će biti. Prođemo Borac u kupu i dobijemo direktne konkurente za titulu na Koševu i nema razloga za paniku. S druge strane, ukoliko ispadnemo iz kupa i odigramo loše u Mostaru to bi već bila katastrofa i razlog za svakakve sankcije.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 20:58

bordograd je napisao/la:Fino počnite sezonu bez pompeznih najava o duploj kruni, dominiranju i igranju grupnih faza europskih takmičenja, bez nekog furanja i uzdizanja jer nemamo ama baš nikakav razlog da se uzdižemo i onda očekujte sportske rezultate. Pritisak je igrati i biti trener ove ekipe, i to tako treba da bude, svi smo mi na poslu izloženi pritisku da završavamo posao i da ga završavamo kvalitetno za mnogo manje novce od onih koje primaju treneri i igrači našeg kluba. Ono što svi vidimo jeste da igra nije dobra, ne budi neku šampionsku ambiciju kod navijača i o tome neka se brinu oni koji za to uzimaju pare. Htjeli ste brojnost članstva - imate ga, htjeli ste posjetu i podršku - imate je, imate i finansije, upravu, uslove i MORATE pokazati rezultate ili letite, nema tu puno pameti. Sa druge strane, za ove koji pozivaju na gašenje kluba i slične gluposti ja tvrdim da nisu navijači ni simpatizeri ovog kluba i da nam ne trebaju ni na tribinama, ni na forumu, ni u klubu generalno. Sarajevo se voli i prati i kad ima para i kad je kokuzluk, i kada dominiramo i kada baš ne ide, to je tako i uvijek će biti. Prođemo Borac u kupu i dobijemo direktne konkurente za titulu na Koševu i nema razloga za paniku. S druge strane, ukoliko ispadnemo iz kupa i odigramo loše u Mostaru to bi već bila katastrofa i razlog za svakakve sankcije.
Svaka cast.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 mar 2015, 20:59

Jeboga dan, Meho umislio da je Luis Enrique. Hajd kontam ja rotacije, ali ne kontam ono izdrkavanje tj "rokade" na određenim pozicijama. Isto da je grah bac'o, majke mi.
Naravno, dio krivice ide i igračima. Ne možeš onako pič.kasto igrati yebem mu majku više, to ne smije u duel ko čovjek da uđe. Isto da igra za džabanu yeboga dan. :crazy:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 21:02

Sabinho je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Vise me je sramota pojedinaca ovde, nego danasnjeg rez. :facepalm:
Vidis mene nije sramota danasnjeg rezultata vec cinjenice da sa najplacenijim, najsirim i najkvalitetnijim igrackim kadrom nismo za 90 minuta odigrali akciju vrijednu pomena. Da nismo uspjeli kreirati jednu yebenu sansu. 0-0 nije ruzan rezultat ali je ruzno ono sto su igraci najavljivali pa kad je doslo vrijeme da to potvrde nema ih nigdje. Iz postovanja prema upravi treba i dalje podrzati ekipu ali opet su otjerali navijace sa tribina i razocarali sto se tice domacih utakmica.
Mene nije sramota sto nismo pobjedili danas, nego sam samo eto uzeo los primjer. Ja objektivno gledam na ova dva susreta. Pricataj moje komentare ako grijesim. Ovaj "reformer" pise - nikad melju necemo stici, a prvi put da vidim lika ovde na temi. Strumf 110%. I ovaj lafo admin aleksandar_mali uziva u ovu zadnju sedmicu dana. Sabinho ti si na "opste dis." pisao da nam se mogu sad svi smijati, ne jaro nego samo tebi i ostalim kao kanarinac mogu se smijati. Jer ste vi ti koji su zamisljali setnju lige.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 14 mar 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 21:04

Hajde nadji Allaha ti dragog gdej sam ja najavio setnju pasa moj?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 21:05

Mi nikad boljeg desnog beka nismo imali, Kalasi legendo... Svaka ti cast
Mihojevic, bravooo
Delac, mnogo mi lakse i ljepse vidjeti tebe na golu...

Mesa kad je usao, pokazao je sta zna.. Sigurno da od njega jos bolje mozemo ocekivati.. Danas je bilo dobroo

Treba reci za Duljevica, mozda grijesi punoo.. Al to je igrac takav, kad dobije loptu ti od njega mozes NESTO ocekivati.. Probit ce, ubaciti, uradit ce nesto...
Bio je los, al je bio opasniji od Okica i Bekica zajedno..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 mar 2015, 21:07

ko god je veceras zadovoljan igrom i borbom na terenu to nisu navijaci..i klme se ti sabinjo izvinjajes balama koji navijaju 5 dana za sarajevo.,nikad nisam zamisljao setnju ligom ali sam znao da moramo imati kiks al na ovakav nacin u 3 dana ovakva dva kiksa sramota.da su pustili hordase sa ulice koji bi ostavili srce na terenu za pocetak a mozda bi i pobijedili jer ovi ionako nisu imali namjer dati nam go da su imali namjeru nasi manekeni bi ga primili **** im antalija sve trebali su ih u milano na modnu pistu
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, Pena i 26 gostiju.