PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJEE !!!!
Idemo dalje!! za 3 dana nova utakmica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pises gluposti !!!Zip je napisao/la:Citam kao Kodro ljut, pa zakazao trening poslije utakmice... pa ljudi moji, to je mazanje ociju.. on je to radio i na jesen.. i treniraju samo oni koji nisu igrali.. takoo, nemojte da mjesate neke stvari...
ZAO mi je al fkt mi je zao sto su ovi igraci u ove dvije utakmice imali oko 16-17 hiljada navijaca, a oni su to uspijeli da uniste... Sad nas nece biti ni 5k![]()
Neko se ovde opasno igra sa Sarajevom, a nemam ja nista protiv ovog dvojca, al Stojcev,Bilbija i Puzigaca su katastrofalni bili... ja nzm da li su to oni namjerno zakazali il ne.. necu da ulazim u to.. al Vjerujem da je Kodro ozbiljan trener, bez obzira na ove dvije tekme sto je uradio, da ce kazniti ove marionete bar time sto nece igrati...
Mi mozemo svasta pricati, al ako ne dodjemo do cilja znat ce se ko je kriv, KODRO...
Ko se ne moze nositi sa pritiskom, nek se goni U Pichku MATERINU i sto dalje od Sarajeva da ode...
Vidis mene nije sramota danasnjeg rezultata vec cinjenice da sa najplacenijim, najsirim i najkvalitetnijim igrackim kadrom nismo za 90 minuta odigrali akciju vrijednu pomena. Da nismo uspjeli kreirati jednu yebenu sansu. 0-0 nije ruzan rezultat ali je ruzno ono sto su igraci najavljivali pa kad je doslo vrijeme da to potvrde nema ih nigdje. Iz postovanja prema upravi treba i dalje podrzati ekipu ali opet su otjerali navijace sa tribina i razocarali sto se tice domacih utakmica.MCMXLVI je napisao/la:Vise me je sramota pojedinaca ovde, nego danasnjeg rez.
Ja sam bio preostar i uputio sam izvinjenje a iza ovog zadnjeg stojim 100%. Sve moguce uslove imamo a nismo u stanju sansu napraviti.uschtipak je napisao/la:Ma nemas ti srama ba. Otkud ti? Kad prvo pljujes, pa nakon pola sata polizes sve to.
Svaka cast.bordograd je napisao/la:Fino počnite sezonu bez pompeznih najava o duploj kruni, dominiranju i igranju grupnih faza europskih takmičenja, bez nekog furanja i uzdizanja jer nemamo ama baš nikakav razlog da se uzdižemo i onda očekujte sportske rezultate. Pritisak je igrati i biti trener ove ekipe, i to tako treba da bude, svi smo mi na poslu izloženi pritisku da završavamo posao i da ga završavamo kvalitetno za mnogo manje novce od onih koje primaju treneri i igrači našeg kluba. Ono što svi vidimo jeste da igra nije dobra, ne budi neku šampionsku ambiciju kod navijača i o tome neka se brinu oni koji za to uzimaju pare. Htjeli ste brojnost članstva - imate ga, htjeli ste posjetu i podršku - imate je, imate i finansije, upravu, uslove i MORATE pokazati rezultate ili letite, nema tu puno pameti. Sa druge strane, za ove koji pozivaju na gašenje kluba i slične gluposti ja tvrdim da nisu navijači ni simpatizeri ovog kluba i da nam ne trebaju ni na tribinama, ni na forumu, ni u klubu generalno. Sarajevo se voli i prati i kad ima para i kad je kokuzluk, i kada dominiramo i kada baš ne ide, to je tako i uvijek će biti. Prođemo Borac u kupu i dobijemo direktne konkurente za titulu na Koševu i nema razloga za paniku. S druge strane, ukoliko ispadnemo iz kupa i odigramo loše u Mostaru to bi već bila katastrofa i razlog za svakakve sankcije.
Mene nije sramota sto nismo pobjedili danas, nego sam samo eto uzeo los primjer. Ja objektivno gledam na ova dva susreta. Pricataj moje komentare ako grijesim. Ovaj "reformer" pise - nikad melju necemo stici, a prvi put da vidim lika ovde na temi. Strumf 110%. I ovaj lafo admin aleksandar_mali uziva u ovu zadnju sedmicu dana. Sabinho ti si na "opste dis." pisao da nam se mogu sad svi smijati, ne jaro nego samo tebi i ostalim kao kanarinac mogu se smijati. Jer ste vi ti koji su zamisljali setnju lige.Sabinho je napisao/la:Vidis mene nije sramota danasnjeg rezultata vec cinjenice da sa najplacenijim, najsirim i najkvalitetnijim igrackim kadrom nismo za 90 minuta odigrali akciju vrijednu pomena. Da nismo uspjeli kreirati jednu yebenu sansu. 0-0 nije ruzan rezultat ali je ruzno ono sto su igraci najavljivali pa kad je doslo vrijeme da to potvrde nema ih nigdje. Iz postovanja prema upravi treba i dalje podrzati ekipu ali opet su otjerali navijace sa tribina i razocarali sto se tice domacih utakmica.MCMXLVI je napisao/la:Vise me je sramota pojedinaca ovde, nego danasnjeg rez.