Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 dec 2010, 20:42

Leo Franco sjajno brani :shock:

edit da i Carvllho, Ramos povrdj..a jaka tekma ceka :cry: 3 igraca iz prve postave plus ramos
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2010, 20:45

Morata ce debitovati :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 dec 2010, 20:47

Mali zamalo da ga zabije :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 dec 2010, 20:48

Los_Blanos2 je napisao/la:Mali zamalo da ga zabije :mrgreen:
Ja mislim da bi se Benzema raspao da ga je dao momak u prvom dodiru...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 dec 2010, 20:52

Sa desna na lijevo odbrana protiv Sevilje;

Lass-Albiol-Pepe-Arbeloa :shock:

Za ovu utakmicu se nema puno reči...rutinski....ali koliku smo cijenu platili :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 21:00

Carvalho je vec imao pet zutih kartona, ako se ne varam, a ja sam uvijek u pravu

Lass - Carvalho - Pepe - Arbeloa - tako ce najvjerovatnije igrati.. i sta se brinete za Sevillu koji vam je, pa Almerie ih dobila :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 dec 2010, 21:05

Brnjoo je napisao/la:Carvalho je vec imao pet zutih kartona, ako se ne varam, a ja sam uvijek u pravu
Jest...mada si to več znao...odradio je to protiv Valencie...ma ja davno je bila Valencia :oops: :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 dec 2010, 21:11

slika 50 min malo se oceso :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 dec 2010, 21:13

Rutinska pobjeda, Ozil, Lass, Marcelo po meni najbolji pojedinci...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 12 dec 2010, 21:41

Evo sad sam pogledao golove, onaj slobodnjak Ronalda....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 22:37

Mourinho:
"Lass was the man of the match"

Kralj otkrio o cemu je govorio kada je spominjao psa i macku - to su njegove taktike - koji car, ne donose nama Ozil i Ronaldo pobjede nego Mourinho

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 22:48

losmi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
losmi je napisao/la:Nek mi neko kaze,Jel Ronaldo sad ima 18 ili 17 golova,dal mu se onaj gol protiv sosieada prepisuje ili je gleda kao Autogol.?
17
Pa ja slusam na areni,kazu sad Ronaldo ima 18 golova.Nema sta sad cekamo Messijevu reakciju na Ronaldov gol! :D
Zavisi kako to gledas. Ako gledas na to da li ce Messi dobiti Pichichi ili Ronaldo, onda Ronaldu dodaj i taj protiv Sociedada jer su takva pravila, ali ako gledas za Zlatnu loptu onda ne dodajes Ronaldu nista i nije mu pripisan taj protiv Sociedada.

Moratta: Ne bih prodao ovaj dres ni za 20 miliona

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 12 dec 2010, 23:31

imal' ko slike sa utakmice..interesuje me frizura xabia :D

eto,ako moze...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 dec 2010, 23:40

Makaveli je napisao/la:imal' ko slike sa utakmice..interesuje me frizura xabia :D

eto,ako moze...
slika

slika

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 dec 2010, 19:11

[youtube][/youtube]

Golčina i to.. 8-)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 13 dec 2010, 21:04

Gol ko gol. Nista spektakularno osim cinjenice da je takvo ime od golmana odlucilo samo stojati.

Ja jos zivim za dan da vidim Ronalda da vrati jednu izgubljenu loptu. Na utakmici osuta nekih 10 puta, jednom u okvir, izgubi nekih 10-ak lopti i malo koju vrati, simulira par faula i to je to. Nista spektakularno. Nek svoje biciklo ostavi za mater, jer Realu ne trebaju idioti kao sto je on.

Mourinho se previse kurchi na klupi. Otkako je dosao samo reda i pametuje Benzemi i Higuainu. Nikad nisam vidio da je onako reagovao na Ronaldove gluposti.

Neka se goni u 100 pm, to nije The Special One, nego The Special Portuguese One.

I jucer nije Carvalho kriv za onaj penal. Vidim na drugim forumima svi ga kritikuju. Sto niko ne kaze sta je Pepe prije toga radio? Ko je kriv sto je uopste doslo do svega toga? Glumio Messija pa im je malo dao sansu i da pridju Casillasu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 dec 2010, 21:09

Brnjoo je napisao/la:Gol ko gol. Nista spektakularno osim cinjenice da je takvo ime od golmana odlucilo samo stojati.

Ja jos zivim za dan da vidim Ronalda da vrati jednu izgubljenu loptu. Na utakmici osuta nekih 10 puta, jednom u okvir, izgubi nekih 10-ak lopti i malo koju vrati, simulira par faula i to je to. Nista spektakularno. Nek svoje biciklo ostavi za mater, jer Realu ne trebaju idioti kao sto je on.

Mourinho se previse kurchi na klupi. Otkako je dosao samo reda i pametuje Benzemi i Higuainu. Nikad nisam vidio da je onako reagovao na Ronaldove gluposti.

Neka se goni u 100 pm, to nije The Special One, nego The Special Portuguese One.

I jucer nije Carvalho kriv za onaj penal. Vidim na drugim forumima svi ga kritikuju. Sto niko ne kaze sta je Pepe prije toga radio? Ko je kriv sto je uopste doslo do svega toga? Glumio Messija pa im je malo dao sansu i da pridju Casillasu.
Da, mnogo slobode Mourinho daje u igri Ronaldu koji igra dobro, ali bi mogao bolje. Naravno, ni ti ni ja ne znamo sta se desava iza zatvorenih vrata, da li mu Mourinho daje posebne instrukcije ili ga pusta da igra kako hoce, to je njegova stvar, sve dok ne skodi Realu. Benzema je jucer imao dvije sanse u kojima je mogao bolje i jednu koju je morao da pretvori u gol. Ali i povrh toga, odlicna partija za njega, dosta pokretlijv, izvlaci se po loptu, cak i kombinuje sa saigracima....

Spomenuo bih jos i dobru igru Di Marie. Nekoliko puta je pomogao odbrani, sto je svakako za pohvalu znajuci kakav je tip igraca. A i bio je manje sebican u odnosu na prosle utakmice.
Lassan je odigrao mozda i najbolju utakmicu ove sezone, bio je odlican u defanzivi, prava radilica a i u ofanzivi je bio dobar...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 dec 2010, 21:11

Brnjoo je napisao/la:Gol ko gol. Nista spektakularno osim cinjenice da je takvo ime od golmana odlucilo samo stojati.

Svaka cast, napokon se u svemu slazem s tobom, pogotovo ovo boldirano. Apsolutno si upravu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 dec 2010, 23:02

Nismo te prepoznali strucnjak ...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 dec 2010, 23:07

Nisi svjestan da bi real sad bio 3 ili 4 da nema Ronalda.. :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.