Nije ni tebi lahko.Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva

Nije ni tebi lahko.Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva
PROCITAJ INTERVJU : Veležovog veznjaka juče je kontaktirao sportski direktor pomenutog kluba, Cosmin Irimies, sa kojim je navodno dogovorio načelnu saradnju. IPAK, ON JE RUMUNE UPUTIO NA VELEZ, A PREGOVORI BI TREBALI POCETI JOS DANAS.Analic je napisao/la:Svi u Veležu (klubu) prvi put čuju za ovu vijest preko stranice **** i kažu da nije istina uopšte.
Dženo je dobar igrač. Ali mi ovo izgleda na pritisak subjektivnih autora i lažno pumpanje.
Samo je jedan cluj , Univerzitatea ovaj CFR Cluj je klub ko Olimpic.astra1922 je napisao/la:to je onaj drugi cluj njega je cak i sloboda pobijedila na pripremama u madarskoj,sirotinja je to teska,daj boze da mogu platiti ikakvoobestecenje
ziggystardust je napisao/la:merzic i dalje luta, cini mi se da mu trener trazi ulogu u ti,mu. posto je on all-round mid & defence igrac, mislim da nam je potrebniji u odbrani, konkretno na mjestu stopera, nego u veznom redu.
to kraljuvm22 je napisao/la:Volio bih da ga dobro prodamo, mogli bi svasta uradit kad bi dobili 200.000 eura
kako mozes rec majke ti da je durakovin nas najbolji igrac u klubu ? jel znas sta si ti reko majke ti ?Adin_BiH je napisao/la:Treba gledati pozitivnu stranu toga , iako je on vjerovatno najbitniji i najbolji nas igrac , a to su pare od transfera , nadam se da ce , ako ode , izvuci maksimum od Cluja .VFCB je napisao/la:http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=28365
pahuljice jeli ? Mogu se kladit da sam stariji od tebe. po transfermarktu cijena durakovica je 200.000 i po tome sam gledao. A ti idi malo izadji vani uzmi zraka dosta ti je kompjutera vidis da ti nije dobro.Rodjeni_BRato je napisao/la:to kraljuvm22 je napisao/la:Volio bih da ga dobro prodamo, mogli bi svasta uradit kad bi dobili 200.000 eura![]()
haj ti cjedi te puljice na celu i manje drkaj
![]()
![]()
![]()
Haj nam sad pošteno reci koliki ti je tal za ovaj transferpepe_signori je napisao/la:HA HA HA... Kakva bolest, i SIDU se evo nasao lijek, al ima li kakav lijek protiv zavisti i ljubomore??? Boze dragi sacuvaj , kakve su oo gluposti. OK , po kvaliteti realno gledamo ne uzimajuci u obzir godine mozda je Merzic ispred po kvaliteti, al Ivetic nije, frajer ne zna lopte zavrnuti isto ko i Skaljic, al odradi dosta posla sto jest jest. A Durakovic je cini mi se 8 godina mladji od Merzica i 5 od Ivetica sto ga time cini ja mislim korisnijim igracom u ekipi. Start na prosloj utakmici sa Sirokim, Boze moj, milion puta sam gledao i gore startove u ovoj ligi pa se nikad nisu sankcionisali, realno gledano. A ti BRATO BRATO jel te to Menso trenirao pa nisi uspio nista napravit??? HAHHAHAHAH
i evo ti cinjenice samo :
1.VELEZ - CELIK 2-1 , preokret kad je Djano usao
2.VELEZ SLAVIJA 3-0 , 2 asist Durakovica
3. SARAJEVO- VELEZ - gledao si valjda tekmu, bespotrebno je pricati kako je odigrao natoj tekmi, DALEKO NAJBOLJI bili on i Ivetic.
4.KOZARA - VELEZ 0-0 , usao zadnjih 15 minuta , totalno nejasno??? i opet je dao ritam igri i namjestio par lijepih sansi
5.LEOTAR- VELEZ 0-1, poceo utakmicu, igrao dosta dobor, promasi zicer al jbg
6.VELEZ . SIROKI 0-2 , jbg dobio crveni al je do tada bi nas najbolji igrac na terenu, namjeti 3-4 100% sanse koje 2 puta nije Bajro iskoristio i jednom Merzic... ETO..
a to je usput , umjesto da ti bude drago, izdanak Velzove skole al ti si od onih sto furaju Rovcanine, HAsanovice... Nisi mi jasan nikako..
nemoj bola pricat gluposti majke ti , ne furam ja te sto ti kazes ja samo kako kako jest 100 ljudi kazes da treba frajer otic iz kluba da je drvosjeca , i da ti kazem nije me menso trenirao vec profa. i nemoj se pravit pametan kad neznas koliko ja znam. zdravopepe_signori je napisao/la:HA HA HA... Kakva bolest, i SIDU se evo nasao lijek, al ima li kakav lijek protiv zavisti i ljubomore??? Boze dragi sacuvaj , kakve su oo gluposti. OK , po kvaliteti realno gledamo ne uzimajuci u obzir godine mozda je Merzic ispred po kvaliteti, al Ivetic nije, frajer ne zna lopte zavrnuti isto ko i Skaljic, al odradi dosta posla sto jest jest. A Durakovic je cini mi se 8 godina mladji od Merzica i 5 od Ivetica sto ga time cini ja mislim korisnijim igracom u ekipi. Start na prosloj utakmici sa Sirokim, Boze moj, milion puta sam gledao i gore startove u ovoj ligi pa se nikad nisu sankcionisali, realno gledano. A ti BRATO BRATO jel te to Menso trenirao pa nisi uspio nista napravit??? HAHHAHAHAH
i evo ti cinjenice samo :
1.VELEZ - CELIK 2-1 , preokret kad je Djano usao
2.VELEZ SLAVIJA 3-0 , 2 asist Durakovica
3. SARAJEVO- VELEZ - gledao si valjda tekmu, bespotrebno je pricati kako je odigrao natoj tekmi, DALEKO NAJBOLJI bili on i Ivetic.
4.KOZARA - VELEZ 0-0 , usao zadnjih 15 minuta , totalno nejasno??? i opet je dao ritam igri i namjestio par lijepih sansi
5.LEOTAR- VELEZ 0-1, poceo utakmicu, igrao dosta dobor, promasi zicer al jbg
6.VELEZ . SIROKI 0-2 , jbg dobio crveni al je do tada bi nas najbolji igrac na terenu, namjeti 3-4 100% sanse koje 2 puta nije Bajro iskoristio i jednom Merzic... ETO..
a to je usput , umjesto da ti bude drago, izdanak Velzove skole al ti si od onih sto furaju Rovcanine, HAsanovice... Nisi mi jasan nikako..
nama fale dvojica igrača Dženan Duraković i Zlatko Kazazić, ostali su spremni, a sreća je da imamo širok roster, pa se neće toliko osjetiti njihovo neigranje, nadam se.......Vastecija_GSE je napisao/la:pozz svima. Kakvo je stanje kod vas? Nama fali par igraca a i poceli smo lose.....puno srece i neka bolji pobijedi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.