RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

DRHAUSE
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la DRHAUSE » 16 sep 2011, 20:51

Tyson je napisao/la:Kako je smijesna ova liga,siroki kupi Velezu utakmicu u Trebinju,da bi ih pustili u vrapcicima,da Bog dragi sacuva :oops:
Nije ni tebi lahko. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 16 sep 2011, 21:02

Analic je napisao/la:Svi u Veležu (klubu) prvi put čuju za ovu vijest preko stranice **** i kažu da nije istina uopšte.

Dženo je dobar igrač. Ali mi ovo izgleda na pritisak subjektivnih autora i lažno pumpanje.
PROCITAJ INTERVJU : Veležovog veznjaka juče je kontaktirao sportski direktor pomenutog kluba, Cosmin Irimies, sa kojim je navodno dogovorio načelnu saradnju. IPAK, ON JE RUMUNE UPUTIO NA VELEZ, A PREGOVORI BI TREBALI POCETI JOS DANAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 sep 2011, 21:21

mirisu mi pare

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2011, 22:21

to je onaj drugi cluj njega je cak i sloboda pobijedila na pripremama u madarskoj,sirotinja je to teska,daj boze da mogu platiti ikakvo :roll: obestecenje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 sep 2011, 22:36

astra1922 je napisao/la:to je onaj drugi cluj njega je cak i sloboda pobijedila na pripremama u madarskoj,sirotinja je to teska,daj boze da mogu platiti ikakvo :roll: obestecenje
Samo je jedan cluj , Univerzitatea ovaj CFR Cluj je klub ko Olimpic. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 sep 2011, 00:01

ziggystardust je napisao/la:merzic i dalje luta, cini mi se da mu trener trazi ulogu u ti,mu. posto je on all-round mid & defence igrac, mislim da nam je potrebniji u odbrani, konkretno na mjestu stopera, nego u veznom redu.

Ne znam na racun cega si dao ovakvu izjavu.
Pa u ovom timu Veleza i jeste najveci problem vezna linija koje bukvalno i nemamo.
Steta da Zaim nije mogao jos barem jednu sezonu jer stvarno smo tu najtanjiji sto je i dokazala utakmica protiv Sirokog, ali ne samo njih, vec i Celika i Kozare gdje smo totalno izgubljeni u sredini bili a to je najbolje iskoristio upravo Siroki.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 17 sep 2011, 00:18

Ja bih samo volio znati odgovor na jedno pitanje, nevezano za ovu temu, ali itekako vezano za vas (da bar) ;

Koliko vas , aktivnih forumasa , navijaca Veleža, bar JEDNOM u sedmici posjeti KNRA ?

Zahvaljujem unaprijed. ;)
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 17 sep 2011, 00:23

Velez mi je jako drag klub,al kako vam ej dosao zalizani,sve sami cudni rezultati...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 sep 2011, 01:31

Velež bez Kazazića i Durakovića u Prijedoru

Spremni smo, motivisani, puni samopouzdanja, tako da očekujem da ostvarimo povoljan rezultat. To bi za nas bio svakako i remi - kaže Kodro.

U dobrom raspoloženju, koje je popravio prolazak među šesnaest najboljih u Kupu, fudbaleri Veleža danas su otputovali u Prijedor. Sutra će u ovom gradu u okviru sedmog kola Premier lige biti gosti po treći put ove sezone. U dva navrata do sad nisu poraženi, a u nastavak serije vjeruje i Mustafa Kodro, iskusni veznjak koji je i ove sezone jedan od najboljih fudbalera mostarskog kluba.

„Nemamo baš pretjerano lijepu tradiciju u Prijedoru, ali zašto je ne prekinuti sutra? Spremni smo, motivisani, puni samopouzdanja, tako da očekujem da ostvarimo povoljan rezultat. To bi za nas bio svakako i remi. Ipak svaki bod osvojen na gostujućim terenima ima posebnu težinu. U Trebinju smo pokazali da znamo i pobjediti,“ kaže Kodro.

Struka Veleža sutra neće moći računati na kartoniranog Dženana Durakovića, koji je dobio tri utakmice kazne, te na povrijeđenog Zlatka Kazazića.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 17 sep 2011, 06:17

vm22 je napisao/la:Volio bih da ga dobro prodamo, mogli bi svasta uradit kad bi dobili 200.000 eura
to kralju :lol: :lol: haj ti cjedi te puljice na celu i manje drkaj :lol: :lol: :lol: :D

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 17 sep 2011, 08:51

Adin_BiH je napisao/la:
Treba gledati pozitivnu stranu toga , iako je on vjerovatno najbitniji i najbolji nas igrac , a to su pare od transfera , nadam se da ce , ako ode , izvuci maksimum od Cluja .
kako mozes rec majke ti da je durakovin nas najbolji igrac u klubu ? jel znas sta si ti reko majke ti ?
on ( durakovic ) ne mozes bit bolji igrac pored - MERZICA , IVETICA , hajmo rec i OKICA ( mada ove sezone nije nesto pokazao al jes prosle ) i duragovic je igrac brate neznam jesi pratiotekmu nasrno na lika ono je bilo za ZATVORA a ne za crvenog kartona ..
kad ulazi u igrcu sa klupe odma trci 100 % zalozi se ko dbl i za 5 min izduši nema mozga frajer nikako i ja neznam kad je on dao gol pa je po tebi najbolji igrac i sta je on pokazao ? osim toga stose istrci 100% pred navijacima 5 min ..

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 17 sep 2011, 10:17

HA HA HA... Kakva bolest, i SIDU se evo nasao lijek, al ima li kakav lijek protiv zavisti i ljubomore??? Boze dragi sacuvaj , kakve su oo gluposti. OK , po kvaliteti realno gledamo ne uzimajuci u obzir godine mozda je Merzic ispred po kvaliteti, al Ivetic nije, frajer ne zna lopte zavrnuti isto ko i Skaljic, al odradi dosta posla sto jest jest. A Durakovic je cini mi se 8 godina mladji od Merzica i 5 od Ivetica sto ga time cini ja mislim korisnijim igracom u ekipi. Start na prosloj utakmici sa Sirokim, Boze moj, milion puta sam gledao i gore startove u ovoj ligi pa se nikad nisu sankcionisali, realno gledano. A ti BRATO BRATO jel te to Menso trenirao pa nisi uspio nista napravit??? HAHHAHAHAH
i evo ti cinjenice samo :
1.VELEZ - CELIK 2-1 , preokret kad je Djano usao
2.VELEZ SLAVIJA 3-0 , 2 asist Durakovica
3. SARAJEVO- VELEZ - gledao si valjda tekmu, bespotrebno je pricati kako je odigrao natoj tekmi, DALEKO NAJBOLJI bili on i Ivetic.
4.KOZARA - VELEZ 0-0 , usao zadnjih 15 minuta , totalno nejasno??? i opet je dao ritam igri i namjestio par lijepih sansi
5.LEOTAR- VELEZ 0-1, poceo utakmicu, igrao dosta dobor, promasi zicer al jbg
6.VELEZ . SIROKI 0-2 , jbg dobio crveni al je do tada bi nas najbolji igrac na terenu, namjeti 3-4 100% sanse koje 2 puta nije Bajro iskoristio i jednom Merzic... ETO..

a to je usput , umjesto da ti bude drago, izdanak Velzove skole al ti si od onih sto furaju Rovcanine, HAsanovice... Nisi mi jasan nikako..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 sep 2011, 10:29

Rodjeni_BRato je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Volio bih da ga dobro prodamo, mogli bi svasta uradit kad bi dobili 200.000 eura
to kralju :lol: :lol: haj ti cjedi te puljice na celu i manje drkaj :lol: :lol: :lol: :D
pahuljice jeli ? Mogu se kladit da sam stariji od tebe. po transfermarktu cijena durakovica je 200.000 i po tome sam gledao. A ti idi malo izadji vani uzmi zraka dosta ti je kompjutera vidis da ti nije dobro.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 17 sep 2011, 10:34

pepe_signori je napisao/la:HA HA HA... Kakva bolest, i SIDU se evo nasao lijek, al ima li kakav lijek protiv zavisti i ljubomore??? Boze dragi sacuvaj , kakve su oo gluposti. OK , po kvaliteti realno gledamo ne uzimajuci u obzir godine mozda je Merzic ispred po kvaliteti, al Ivetic nije, frajer ne zna lopte zavrnuti isto ko i Skaljic, al odradi dosta posla sto jest jest. A Durakovic je cini mi se 8 godina mladji od Merzica i 5 od Ivetica sto ga time cini ja mislim korisnijim igracom u ekipi. Start na prosloj utakmici sa Sirokim, Boze moj, milion puta sam gledao i gore startove u ovoj ligi pa se nikad nisu sankcionisali, realno gledano. A ti BRATO BRATO jel te to Menso trenirao pa nisi uspio nista napravit??? HAHHAHAHAH
3. SARAJEVO- VELEZ - gledao si valjda tekmu, bespotrebno je pricati kako je odigrao natoj tekmi, DALEKO NAJBOLJI bili on i Ivetic.
4.KOZARA - VELEZ 0-0 , usao zadnjih 15 minuta , totalno nejasno??? i opet je dao ritam igri i namjestio par lijepih sansi
6.VELEZ . SIROKI 0-2 , jbg dobio crveni al je do tada bi nas najbolji igrac na terenu, namjeti 3-4 100% sanse koje 2 puta nije Bajro iskoristio i jednom Merzic... ETO..

a to je usput , umjesto da ti bude drago, izdanak Velzove skole al ti si od onih sto furaju Rovcanine, HAsanovice... Nisi mi jasan nikako..
Haj nam sad pošteno reci koliki ti je tal za ovaj transfer 8-)

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 17 sep 2011, 11:06

pepe_signori je napisao/la:HA HA HA... Kakva bolest, i SIDU se evo nasao lijek, al ima li kakav lijek protiv zavisti i ljubomore??? Boze dragi sacuvaj , kakve su oo gluposti. OK , po kvaliteti realno gledamo ne uzimajuci u obzir godine mozda je Merzic ispred po kvaliteti, al Ivetic nije, frajer ne zna lopte zavrnuti isto ko i Skaljic, al odradi dosta posla sto jest jest. A Durakovic je cini mi se 8 godina mladji od Merzica i 5 od Ivetica sto ga time cini ja mislim korisnijim igracom u ekipi. Start na prosloj utakmici sa Sirokim, Boze moj, milion puta sam gledao i gore startove u ovoj ligi pa se nikad nisu sankcionisali, realno gledano. A ti BRATO BRATO jel te to Menso trenirao pa nisi uspio nista napravit??? HAHHAHAHAH

nemoj bola pricat gluposti majke ti , ne furam ja te sto ti kazes ja samo kako kako jest 100 ljudi kazes da treba frajer otic iz kluba da je drvosjeca , i da ti kazem nije me menso trenirao vec profa. i nemoj se pravit pametan kad neznas koliko ja znam. zdravo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 sep 2011, 13:22

Ovo za Durakovica nebi bilo lose, ali samo pod jednim uslovom. Dati ga tamo na posudbu i onda ako se pokaze cijena ce mu porasti i moci cemo ga skuplje prodati, a ako se ne pokaze opet ce igrati kod nas. Tako je i Olimpic uradio sa Subasicem ;)

Danas idemo u Prijedor da probamo izvuci pozitivan rezultat pa sta bude. Uvijek je bilo tesko gostovati Rudaru, ali nadam se da mozemo izvuci povoljan rezultat.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 sep 2011, 13:30

NAPRIJED ROOOOOOOOOOOOĐENNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 17 sep 2011, 13:48

pozz svima. Kakvo je stanje kod vas? Nama fali par igraca a i poceli smo lose.....puno srece i neka bolji pobijedi... :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 sep 2011, 13:54

Zna li iko do kad Durakovic ima ugovor ?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 sep 2011, 13:55

Vastecija_GSE je napisao/la:pozz svima. Kakvo je stanje kod vas? Nama fali par igraca a i poceli smo lose.....puno srece i neka bolji pobijedi... :D
nama fale dvojica igrača Dženan Duraković i Zlatko Kazazić, ostali su spremni, a sreća je da imamo širok roster, pa se neće toliko osjetiti njihovo neigranje, nadam se....... ;) ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.