Sta ti mislis???
Ti zeleni su pojacanja i igraci koju su se vratili...bice jos 2-3 pojacanja; stoper(Alex vjerovatno) i lijevo krilo(ovaj iz Cesene i mozda Elia ili neko??)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
stadion je prelijep, nadam se da će i ostali klubovi u skorije vrijeme poraditi na svojim stadionima.JuveSissoko je napisao/la: ne izgleda lose.
uh...Bianconeri1988 je napisao/la:Navodno samo zainteresovani i za nekog Reusa koji košta 10 miliona igra u onoj Borussia Moenchengladbach.
Loše je ovo sve, loše...
Je li ovo sala? Reus je uz Gotzea najveci njemacki talent i nema sanse da bi ga dali za samo 10 miliona. Zapravo ga ne bi dali nikako.Bianconeri1988 je napisao/la:Navodno samo zainteresovani i za nekog Reusa koji košta 10 miliona igra u onoj Borussia Moenchengladbach.
Loše je ovo sve, loše...
Bianconeri1988 je napisao/la:Ti se izgleda zaljubio u ovaj naš stadion!?![]()
![]()
Ima li kakvih novosti od gurua danas?
Giaccherinija je morotta platio 3.5 mil + martinez ,a tesko moze juve bez pravog lijevog krila ,pa do januara ima da juve bude vec jako zaostao na tabeli a jos stopera katastrofa,samo se nadam da da ce marrota uciniti nesto dobro do kraja.Juventino je napisao/la:Barcelona potvrdila da Afellay nije na prodaju.
http://www.football-italia.net/aug23i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je istina ovo za Giaccherinija, nadam se da ga je Marotta doveo za neku razumnu cifru. Iskreno ja sam njega gledao samo u utakmici protiv Juvea i jedino sto pamtim je onaj epski promasaj.
Mozemo mi izdrzati bez krila do januara, ali bez stopera tesko. Ne mogu reci ni da mi bekovi ulijevaju neko povjerenje. Licht je dobar, ali Motta kao zamjenaS druge strane mislim da bi se mogla stvoriti "zdrava konkurencija" izmedju Zieglera i PDC.
Nemojte se iznenaditi ako igraci ne budu na nivou igrajuci na novom stadionu, koliko god on kvalitetan i moderan bio, tesko je promijeniti "dom".
Giovinco je za Giacherinija izmislio fudbal,ali šta da se radi,kao da gledamo reprizu već 5 godina, prosječni treneri sa 4-4-2 formacijom,za drugu ne znaju,katastrofalna politika sa mladim igračima,da ne nabrajam.BigBen je napisao/la:Sve sto je do sada lijepo uradio, pokvarit ce marotta na kraju prelaznog roka.Plus, jos se nije uspio ni rijesti preostalog kadra (viška) u nasem klubu. Očekujuću provjerena pojacana, u klub dolaze anonimusi . Sad tek žalim za Govinicom, Candevom, Paladinom, Imobilom i drugim nasim igracim koji su bili bolji od tenutnih zamisli naseg guruaa...![]()
Ovaj Giaccherinija, koji je najvjerovatnije nas igrac, mozda je bolji od Martineza, ali od Govinica čisto sumnjam. Opet pravimo kardinalne greske koje ce nas skupo kostati, a sto je najgore nase potencijale dajemo drugim klubovima za sitne pare...
Martineza je placen 12mil, a sad dajemo 3.5 mil i njega za igraca slicnog kvaliteta. Pa gdje ima to, zaista , ne kontam nasu upravu...cemu ovo vodi !? I mi cemo do godine bankrotirati ako nesto ne osvojimo ili se ne plasiramo u LP...
Kod nas je sve moguce
Caceres je stroj, samo da je imao trenera koji ce ga "smirit" i takticki poducit, lik leti po terenu, najvise me je dojmio kad je igrao lijevog beka za Urugvaj protiv Holandije, i super cuvao Robbena, na poziciji koju malo igrasarajlija89 je napisao/la:Da ne govorimo za Caceresa...najbolji odbrambeni koji je igo u Juventusu od 2006.![]()
Kreteni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.