FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 14 mar 2015, 19:57

I KADA TEŠKO JE, KAD REDAŠ PORAZE,
PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE,
.......

U zivotu si mi sve, tebe volim naajvise

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 mar 2015, 19:58

Ne zivio vise ni jedan dan, Benjamin Isovic ispred mene ceka u redu na istoku i govori kako ljudi uplacuju ogromne pare da necemo dobiti 15 minuta prije utakmice. Meni doslo da prodam kartu i odem kuci. Kad smo dobili crveni, sve mi je bilo jasno.

Mene je prije sezone spucala euforija i mislio sam da cemo gaziti sve, ali sad mi je jasno da su u zivotu samo pare bitne i neka je tako kad smo levati. A ovo za Isovica, ko ja bolje poznaje neka ga pita jeli to rekao.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 20:02

kanarinac je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Kanarinac, reformer, amca, ispisite se sa teme. Vi niste navijaci. Sram da vas bude na tome sto pisete, pametnjakovici jedni. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Zalosno.
Mrs ti si navijac svejedno ti sto nam prodaju maglu vec 8 godina
A sta mislis ja radostan sad jel? Prvo ova uprava je tek od ljeta pocela ozbiljno raditi! Ti se ponasas kao da smo finale LP izgubili. Ima jos dosta do kraja i ostali ce kiksati. Ponavljam, nije tako sve crno kao sto izgleda, nego takvi kao ti stvarate losu situaciju koja nam trenutno ne treba. Ohaladi malo, bice bolje!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 mar 2015, 20:03

MCMXLVI je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Kanarinac, reformer, amca, ispisite se sa teme. Vi niste navijaci. Sram da vas bude na tome sto pisete, pametnjakovici jedni. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Zalosno.
Sigurno ima ovdje malih plavih provokatora koji se aktiviraju nakon ovakvih situacija. Ne bi se čudio da i ovdje ima dosta tzv "navijača Sarajeva" koji su u stvari skretničari.

Za mene je svaki umro ko poslije prvog poraza počne da sere na klub.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 14 mar 2015, 20:04

Samo da kažem da nabijem na onu stvar svakog onoga ko je hvalio Bilbiju na sav glas ;)
4.10.2009

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2015, 20:05

Pitar6785 je napisao/la:Izgleda ovo zavrsava 00 :evil:
Ovo Sam reko nakon 20min igre. Bice 00 I u bl. Zasto zato sto nasi igraci nisu u glavama spremani.

Meho je IMO moju podrsku I imace je I u buduce.

Ali koji god trener izade u javnost posle poraza I kaze; najbolji smo, nema ekipe kojoj nemozemo dat 2 gola pobjedicemo sledecu utakmicu, ovo je bio Los dan....itd...(Nisam se nado Vakim izjavama)

Rotacije;

U kupu mogu razumit, dat nekim igracima Iz drugog plana sansu da dokazu da neznaju I da I'm je mjesto na klupi. I u kup takmicenju ima revans.

Al u premijer ligi toliko rotacija, nakon pobjede u gostima I samo jedne utakmice :thumbdown: (nisu valjda se umorili)

VOLIM SARAJEVO

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 mar 2015, 20:06

MCMXLVI je napisao/la:]
MCMXLVI je napisao/la:
Zalosno.
Mrs ti si navijac svejedno ti sto nam prodaju maglu vec 8 godina
A sta mislis ja radostan sad jel? Prvo ova uprava je tek od ljeta pocela ozbiljno raditi! Ti se ponasas kao da smo finale LP izgubili. Ima jos dosta do kraja i ostali ce kiksati. Ponavljam, nije tako sve crno kao sto izgleda, nego takvi kao ti stvarate losu situaciju koja nam trenutno ne treba. Ohaladi malo, bice bolje![/quote]
nije ovo prvi put kukesi zeta celik travnik siroki mladost bog otac ko nas vise nije **** neka me puste na teren da se vidi kako se ore za sveti dres **** im sve manekensko
Samo Sarajevo

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 mar 2015, 20:06

Amca007 je napisao/la:Ne zivio vise ni jedan dan, Benjamin Isovic ispred mene ceka u redu na istoku i govori kako ljudi uplacuju ogromne pare da necemo dobiti 15 minuta prije utakmice. Meni doslo da prodam kartu i odem kuci. Kad smo dobili crveni, sve mi je bilo jasno.

Mene je prije sezone spucala euforija i mislio sam da cemo gaziti sve, ali sad mi je jasno da su u zivotu samo pare bitne i neka je tako kad smo levati. A ovo za Isovica, ko ja bolje poznaje neka ga pita jeli to rekao.
Ja ga znam, i šta ako je rekao ?
Ohladi malo.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 mar 2015, 20:07

Lik ne zna ni kvotati post, a uzme jesti poop lopatom. Haj' bolan, kako te nije stid navijati za Sarajevo. Zeljo je bolji. Nek' ga neko uputi na njihovu temu.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 20:08

Ja kad sam rekao da ce se pojaviti ljubomora i da ce nam to problem praviti, mnogo su rekli da su oni profesionalci i da ce Kodro to znati srediti..

Evo, Kodro nije nista sredio, rotira igrace jer su placeni i moraju igrati, a to utice na rezultate ekipe, na igru ekipe, na sve uticee..

Kodro je PIJUN ispao u ove dvije utakmice, znaci sva njegova filozofija koju je ucio u Spanije, jedan trener Borca je bacio u vodu, ISMIJAAO ga u dvije utakmice.. al BUKVALNOO...

Ja nzm jesmo li mi svi idioti ovde pa mislimo da je Berberovic qurac od igraca? Samo Kodro to ne vidi?
Imas igraca kojeg trebas prodati za milione, on ga ostavlja na klupi...

Ne samo Kodro, vec bilo koji trener ako ne zna da MOTIVISE igrace neka se fata nekog drugog posla, il dovedi motivatora... Ljudi, nasi igracu su u ovih 180 minuta MRTVI

A sto se tice navijaca, samo cu citirati jednog od vodja.. " Ne zanima nas rezultat, vec srce na teren" nakon toga ide pjesma "srce na teren" pa onda ide "hocemo titulu#

ne samo da se citava struktura kluba pogubila, vec su i navijaci usli u sivilo ovoo..

Ja vjerujem da ce ovo izaci na dobro, vjerujem u ekipu i Kodru, al moraju najbolji igrati...

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 14 mar 2015, 20:08

Sto oni losije igraju, ja ih sve vise volim. Djaba jace od mene, VOLIM TE SARAJ'VO!!!
since 1973

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 14 mar 2015, 20:08

Amca007 je napisao/la:Ne mozemo mi u Evropu ni za 10 godina a ne ove godine. Ebo te ovaj klub, najbolje nam je da se ugasimo. Svake godine ista prica, ambicije, euforija. Vrate se ljudi na tribine, a oni ovako. Ugasi se i suti, ebo te fudbal i Turkish Airlines.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Majke ti, jesi ti dobar?????

Hajde lagano sjaši sa ove teme!!!

Pošteti nas balavske priče! :crazy: :problem:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 14 mar 2015, 20:09

I neznam koji qrac vise ne prave ovaj teren, pa nije se moglo odigrati dva pasa da lopta ne odskoci. Ebo te stadion, nemamo travnjak kako treba, a zalimo se na Gradacac.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 mar 2015, 20:09

uschtipak je napisao/la:Lik ne zna ni kvotati post, a uzme jesti poop lopatom. Haj' bolan, kako te nije stid navijati za Sarajevo. Zeljo je bolji. Nek' ga neko uputi na njihovu temu.
nemom mi ti balo govoriti za koga cu navijati ako ti pase idi gledaj trening trazi autogram od manekena
Samo Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 20:09

Ja se izvinjavam na reakcijama, jedva sam docekao da dodjem kuci da ih nagulim ali eto nek bude sta hoce. Morate shvatiti da ima ljudi koji teze podnose padove :oops: :plac: :plac: :plac: Opet nisam zvizduk na stadionu pustio iz postovanja prema Dini, Kusti i ostalima ali igracima bih imao mnogo toga reci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 14 mar 2015, 20:11

onako je napisao/la:Sto oni losije igraju, ja ih sve vise volim. Djaba jace od mene, VOLIM TE SARAJ'VO!!!
To je to bracika :thumbup: , I ja sviju mi...baš kad vidim ove malene i ove balavce što neku seljačku priču prosipaju :problem:

I kad gubiš i kad vodiš, ja te volim SARAJ'VO!
Zadnja izmjena: Gojkara, dana/u 14 mar 2015, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 mar 2015, 20:13

Sad sa utakmice.
Nije situacija nimalo dobra ,ekipa je u krizi,ali ima još dosta da se igra.Fakat pojma nemam sta se desava se ekipom.Ono sto sam ja danas primjetio, i sto ja meni smetalo je vezni red.Naše najjace oruzje po meni Kodro poptuno otupio.Dzemo ne moze igrati na zadnjem veznom, i to je do sad Kodro morao primjetiti, i tu me kao trener razocarao.Cim je Cimirot kad je usao, koliko toliko je povezao igru.Ne mogu vjerovati da igrac koji vrijedi 1 milion eura, sjedi na klupi.Bekic poptuno izgubljen na desnom krilu,a Duljevic kao drugi nas najskuplji igrac sjedi na klupi.Bilibija danas potpuno zakazao, i tu vidim uzrok sto nismo zabili gol.Borac nas je poptuno razbio na sredini,gdje Dzemo nije mogao prenijeti loptu,i tako potpuno osjekli od napada.Nije mi jasno sto Rustemovic koji je bio među najboljim protiv Zvijede, nije dobio sansu prije Dzeme.
Sad treba da svi budemo zajedno.Da podrzimo ove momke,ima ljudi jos dosta da se igra.Ono sto mi je zao sto vise nije sve u nasim rukama,ali bice kikseva i konkurenata.Kad su nas svi otpisivali mi smo se vracali (EL Norvezani,Grci).
Ako su ovi momci fakat karakter, evo im prilike u srijedu da pokazu kako se bori za sveti klub.Sa pobjedom i prolazom u kupu-sve cemo vrlo brzo zaboraviti.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 20:15

kanarinac je napisao/la: nije ovo prvi put kukesi zeta celik travnik siroki mladost bog otac ko nas vise nije **** neka me puste na teren da se vidi kako se ore za sveti dres **** im sve manekensko
Pa nije tad Meho bio trener a ni par sadasnji igraca nije igralo u to vrijeme. Ohladi jbt.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 14 mar 2015, 20:17

Jedino pozitivno iz ovog su Mihojevic i Kallasi.Zacementirali su sebi mjesto u prvih 11,svako ko drugacije misli je slijep..Bandovic je na klupi(mada bi trebao i na tribine),jos samo fali da se Dzemo preseli na trbine,nemam nista protiv njega ali sto je dosta dosta je,prodao je danas dosta lopti,33 su mu god i vrijeme je da neko mladji uleti umjesto njega,Uopste ne znam sta radi kao DMF,kad on max moze odigrat pola sata..Elem ekipa je u krizi,Mehaga je doprinjeo tome ali nadat je se boljem.Uvijek treba gledat sa optimizmom :bih: :bih:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 mar 2015, 20:18

kanarinac je napisao/la:
uschtipak je napisao/la:Lik ne zna ni kvotati post, a uzme jesti poop lopatom. Haj' bolan, kako te nije stid navijati za Sarajevo. Zeljo je bolji. Nek' ga neko uputi na njihovu temu.
nemom mi ti balo govoriti za koga cu navijati ako ti pase idi gledaj trening trazi autogram od manekena
Za tebe i slicne tebi, imam samo jos sljedece rijeci: Popi' cijanid, samoubij se.

Covjek bez ponosa je 0 od covjeka. ;)
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss i 43 gosta.