FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije ni bitno sad buraz da li ce ga otkupiti ili kao i mi posuditi na godinu dana. Volio bih da ga zadrzimo pa makar narednih 5 godina produzavali posudbama. Evo pise se i za Hareta da ide pitama. Who's next ? Tipujem na jedinog Zeca koji ne voli salatu kuknjava
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
to je taj Mehidic kojeg smo iz Tojsica doveli, i koji dvije godine nije znao hodati po terenu
isti Mehidic koji je sa Karicem, Djidicem i Taranom (kapiten Sloge) vidjan po gradu nakon sto su napustili Slobodu
a Vidovic je vise za federalnu ligu nego za "elitu" jer je poprilicno nesredjen u glavi, sjecam ga se jos dok je za Zvijezdu igrao uvijek bio guran od oraskog lobija (Dominkovic i kompanija).

Sloboda Tuzla
taman, još graha u termos bociProbisvjet je napisao/la:Yebo vas Vidovic i pojacanja! Klub u krizi, kakva kupovina pojacanja. Najprece je omoguciti pivkanu, rakijicu i meze na zapad.
To je sto nam treba da se zadrzimo na Tusnju.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze se trudimo da pogadjamo pojacanja, nije niko imao pojma ni da su Hairlahovic, Kalezic i Tandir u igri. Nismo znali za njih, ovako mozemo se razbacivati nekim imenima samo 
Prije cemo pogoditi ko je u opticaju ako precesljamo po TM Crnogorsku, Srbijansku i drugu HR ligu

Prije cemo pogoditi ko je u opticaju ako precesljamo po TM Crnogorsku, Srbijansku i drugu HR ligu

Il hagra u flasi sa sirokim grlom eeeee
il pile s krompirom i paprikom u tepsiji 

-
- Kontakt:
Hare kod pitara nece sigurno, sto ne znaci da ce ostati kod nas, za par dana znace se vise.
Sloboda je moja nacija
Znaci zelji il zrinski ..Sunderland je napisao/la:Hare kod pitara nece sigurno, sto ne znaci da ce ostati kod nas, za par dana znace se vise.
Jes nam izbor kuknjava

-
- Kontakt:
Kod tih pogotovo neceSariel je napisao/la:Znaci zelji il zrinski ..Sunderland je napisao/la:Hare kod pitara nece sigurno, sto ne znaci da ce ostati kod nas, za par dana znace se vise.
Jes nam izbor kuknjava

Sloboda je moja nacija
Bolje onda da ostane.
Fakat je da smo bolje izgledli s njim i skahom.negoli sa saletom u paru.
Igleda i ordaga ostaje osim ako ne dodje neka dobra iz inostranstva.jes sta za to nacuo?
Fakat je da smo bolje izgledli s njim i skahom.negoli sa saletom u paru.
Igleda i ordaga ostaje osim ako ne dodje neka dobra iz inostranstva.jes sta za to nacuo?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo da jednu stvar razgranicimo . trenutno Efendic (posto vidim da ga se tamo negdje spominje) je placeniji od svih onih nabrojanih igraca Celika ( i Dilavera i Brkovica i Regoje itf). Veselinovic i Merzic da ne pricam. Subica tek da ne spominjem.
nije nas budzet ove sezone bio tolika rupa, nas budzet je "azmirovski" i dalje, samo sto ne ide 99% na plate i igrace prvog tima nego ima i reprogam, doprinose, tuzbe itd
eh sad kako ce to biti naredne sezone , pred nama je da se vidi, jer ubise nas svi- ocigledno.
ovo sto savez radi sa ovim igracima je bruka i sramota. eto sad boni kaze, kostic je dobio svaku platu i onda izvalio neki sporazum. A plata mu je bila vidjeli smo svi. Ispade sad Kostic 100.000 ZA POLUSEZNONU, Fatic isto, Mehidic 40-50.000 za POLUSEZONU- pa daj ko je ovdje lud
nije nas budzet ove sezone bio tolika rupa, nas budzet je "azmirovski" i dalje, samo sto ne ide 99% na plate i igrace prvog tima nego ima i reprogam, doprinose, tuzbe itd
eh sad kako ce to biti naredne sezone , pred nama je da se vidi, jer ubise nas svi- ocigledno.
ovo sto savez radi sa ovim igracima je bruka i sramota. eto sad boni kaze, kostic je dobio svaku platu i onda izvalio neki sporazum. A plata mu je bila vidjeli smo svi. Ispade sad Kostic 100.000 ZA POLUSEZNONU, Fatic isto, Mehidic 40-50.000 za POLUSEZONU- pa daj ko je ovdje lud
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zar efe nije bio na amaterskom ugovoru?
Izgleda i on ostaje.
Izgleda i on ostaje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za Efendica ne znas jel dobro sto ostaje ili bi bilo bolje da ode pa da se na tu poziciju dovede neki drugi igrac 
Ako je prihvatljiva plata ok, ali realno vise utakmica odigra lose nego sto ih odigra dobro ili solidno.
Ovi igraci odlaze iz Tuzle isto kao da je Tuzla Cernobil, ja ne znam kome to nije ugodno igrati ovdje, dobijes fine pare, a grad idealan za kulirati i provoditi vrijeme kada nemas obaveza.

Ako je prihvatljiva plata ok, ali realno vise utakmica odigra lose nego sto ih odigra dobro ili solidno.
Ovi igraci odlaze iz Tuzle isto kao da je Tuzla Cernobil, ja ne znam kome to nije ugodno igrati ovdje, dobijes fine pare, a grad idealan za kulirati i provoditi vrijeme kada nemas obaveza.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 maj 2017, 17:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svi bi oni ostali, toliko im je ruzno u klubu i tako su neredovno placeni. Samo je pitanje koliki ce biti kapacitet kluba da ih zadrzi obzirom da oko 50.000 mjesecno moras placati. ako sam sve dobro skuzio (reprogrami, tuzbe, povrat gradu)
to je 10 Ivana Kostica po 5.000. To je 12 i po Mahira Karica ili Dzidica. I onda opet neko ima obraza reci kako ljudi ne rade. Lako je bilo citavu transu davati za plate igraca i onda drzati nivo plata ovakav da nas kolju sad.
Ivan Kostic 100.000 za polusezonu
to je 10 Ivana Kostica po 5.000. To je 12 i po Mahira Karica ili Dzidica. I onda opet neko ima obraza reci kako ljudi ne rade. Lako je bilo citavu transu davati za plate igraca i onda drzati nivo plata ovakav da nas kolju sad.
Ivan Kostic 100.000 za polusezonu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
A, janjeca glavusica? Eno poceo Mirza Brajlovic da okrece janjad pred radnjom. A sirden zamotan u alu foliju, a amslenjak sa mesom...Sariel je napisao/la:Il hagra u flasi sa sirokim grlom eeeee
il pile s krompirom i paprikom u tepsiji
Brate nosile su se i lignje u serpici kada smo bili cvajtara.

Sto se mene tice nek se fuzioniraju sa OFK Tuzla. Imaju oni dobrih mjesta na trebini!
Ovako se znalo posjediti.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Beduin pratis li one banovicke seljobere.ko kaje da nisu? Jasta su **** li vam metropola sve.fuj fuj fuj.otcjepit se od kantona **** im kanton sve.fuj fuj fuj.samo otcjepljenje od kantona nikakav mir nista..kompromis **** palac.nikakva pojacanja.popunjavanje kase tribine nista.fuj fuj fuj.odbi stoko odbiii
**** vas i zlaca. Hraaaaak pljuc.
A onog malog masnog debelog sto glumi huligana..**** te neko nekad mali.lakapo.
- RollingPaper
- Kontakt:
sta se desava?Sariel je napisao/la:Beduin pratis li one banovicke seljobere.ko kaje da nisu? Jasta su **** li vam metropola sve.fuj fuj fuj.otcjepit se od kantona **** im kanton sve.fuj fuj fuj.samo otcjepljenje od kantona nikakav mir nista..kompromis **** palac.nikakva pojacanja.popunjavanje kase tribine nista.fuj fuj fuj.odbi stoko odbiii
**** im boga seljackog za sliku i komentar.eto sta.
- RollingPaper
- Kontakt:
A vidio sam. hahhaha pa oticu u subotu, mislim da im je tad izlaz, u majici slobode, da vidim bogati sta ce mi ko
Bilo bi glupo da izgubimo licencu radi nejasnih ugovora,Sloboda je dužna da plati smo ono što stoji u ugovoru,što je Azmir dogovarao ispod stola to ne nije vode.Pored toga, postoji očigledno kršenje ugovora od pojedinih igrača Kole,đida,karić,Miljanić što je novi UO morao sankcionisati odgovarajućim odlukama.Problem je ako to nije urađeno.Ovo je đidićevo maslo,ali ako je istina da je novi UO ispoštovao ugovore,onda je naša situacija dobra i licenca će se dobiti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidis da se ne zna ko pije ko placa, misle da smo nevini u svemu tome ali bi i da nas naguze ovi iz saveza. Neka kazu ko je upravu, sindikat ili Sloboda. Nista sto je mimo pravila i nekakve fantomske varijante dajte sada 100 hiljada, pa kasnije 100 i td.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.