FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
došla struja u RS, tačnije BL, napredujete, samo naprijed 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Ljudi, shvatite ih molim vas

Pustite ih nek odrade svoju terapiju, doci na pdf najtrofejnijeg kluba i izjadati se i iskompleksirati do kraja.
Otici ce oni opet polako

Pustite ih nek odrade svoju terapiju, doci na pdf najtrofejnijeg kluba i izjadati se i iskompleksirati do kraja.
Otici ce oni opet polako

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Je li to zabranjeno doci? Nije forum vasjustFlowFKZ je napisao/la:Ljudi, shvatite ih molim vas![]()
Otici ce oni opet polako

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- samoposteno
- Kontakt:
dobro onda se izvinjavam dace bog da vi zaradite milijarde ali da nikad nedobijete obnovljenu grbavicu jel moze ovako ja mislim da je bolje
-
- Kontakt:
Boli li te?Sarajlijc@ je napisao/la:Je li to zabranjeno doci? Nije forum vasjustFlowFKZ je napisao/la:Ljudi, shvatite ih molim vas![]()
Otici ce oni opet polako
Valja.Dobar si momak.samoposteno je napisao/la:dobro onda se izvinjavam dace bog da vi zaradite milijarde ali da nikad nedobijete obnovljenu grbavicu jel moze ovako ja mislim da je bolje
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Nije zabranjeno doci naravno ali dodjes fino ko gospodin a ne ko pitar 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
- samoposteno
- Kontakt:
blizi si ti palama nego ja banjaluciKB-TM87 je napisao/la:došla struja u RS, tačnije BL, napredujete, samo naprijed

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta bi me bolilo? Pa vi ste redovniji na nasoj temi nego mi na vasoj ako cemo po tome gledati, s vama covjek ne moze normalno raspravljat jer uvijek imate nekih djecijih odgovora na pretek.
-
- Kontakt:
Reci mi da li si ozbiljan? To prvo, a drugo, već gore su ti navedeni razlozi šta bi te trebalo boliti, pa ja stvarno nemam snage da ih opet ponavljam, pronađi ih, pa mi odgovori na post.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta bi me bolilo? Pa vi ste redovniji na nasoj temi nego mi na vasoj ako cemo po tome gledati, s vama covjek ne moze normalno raspravljat jer uvijek imate nekih djecijih odgovora na pretek.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dajte ljudi, **** vas vise FK Sarajevo...... Necemo cijeli dan o njima....
Neka njih, niko ih ne tjera, niti im brani, ali nemojte fakat vise, ode sve u tri pm...
Neka njih, niko ih ne tjera, niti im brani, ali nemojte fakat vise, ode sve u tri pm...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
100% ozbiljan pa citaj vasih postova bolan:plavetniloo je napisao/la:Reci mi da li si ozbiljan? To prvo, a drugo, već gore su ti navedeni razlozi šta bi te trebalo boliti, pa ja stvarno nemam snage da ih opet ponavljam, pronađi ih, pa mi odgovori na post.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta bi me bolilo? Pa vi ste redovniji na nasoj temi nego mi na vasoj ako cemo po tome gledati, s vama covjek ne moze normalno raspravljat jer uvijek imate nekih djecijih odgovora na pretek.
Sto ce te nam na temi, svi su dobrodosli osim pitara, mi prodali igraca za toliko vi niste, imate kompleks ako ostavite post na nasoj temi... Pusti se toga ba.
PS Sto se mene tice ne treba niko od vas ovaj post da citira nemam namjeru da se raspravljam.

-
- Kontakt:
Pa legendo, ti sa svojih 15 godina nekome govoriš da je dijete, golemo.Sarajlijc@ je napisao/la:100% ozbiljan pa citaj vasih postova bolan:plavetniloo je napisao/la:Reci mi da li si ozbiljan? To prvo, a drugo, već gore su ti navedeni razlozi šta bi te trebalo boliti, pa ja stvarno nemam snage da ih opet ponavljam, pronađi ih, pa mi odgovori na post.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta bi me bolilo? Pa vi ste redovniji na nasoj temi nego mi na vasoj ako cemo po tome gledati, s vama covjek ne moze normalno raspravljat jer uvijek imate nekih djecijih odgovora na pretek.
Sto ce te nam na temi, svi su dobrodosli osim pitara, mi prodali igraca za toliko vi niste, imate kompleks ako ostavite post na nasoj temi... Pusti se toga ba.
PS Sto se mene tice ne treba niko od vas ovaj post da citira nemam namjeru da se raspravljam.

Pa jesi li ti napisao odma zar vjerujete u tih 900 000 KM? Šta ce normalan čovjek pomisliti, do da ti je vuna!?Loše ti je, priznaj.Ko prizna, pola mu se prašta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam ja rekao da ste djeca vec dajete djecije odgovore.
-
- Kontakt:
Nije gov.no, nego se pas posr'o.Uživaj, budi pozdravljen.Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam ja rekao da ste djeca vec dajete djecije odgovore.
E ne mogu da vjerujem
Da sam dosli ovi iz Zenice pisati o stadion hajd shvatio bih,ali da nam dodu beskucnici i pisu o ulaganju u stadion to ne mogu da vjerujem.
Opet kad skontam mi imamo u nesto ulagati,a sta ce podstanar ?? E tugo moja..

Opet kad skontam mi imamo u nesto ulagati,a sta ce podstanar ?? E tugo moja..
Mi igramo sve utakmice na stadionu Asim Ferhatovic Hase za 0 KM-ova nadoknade, kao sto i koristimo sve pomocne terene za 0 KM-ova nadoknade.Dona je napisao/la: Opet kad skontam mi imamo u nesto ulagati,a sta ce podstanar ?? E tugo moja..
A vi, kada igrate na stadionu Asim Ferhatovic, placate za njegovo koristenje.

PAMETNOM DOVOLJNO.

-
- Kontakt:
gradski olimpijski stadion kosevo 

Cega bolan igrate za 0Km,jesi ti dobar? Pa prije godinu ste trebali biti izbacen sa stadiona zbog dugovanja.Vas je stadion kolko i Zeljin,Olimpicov,Vrbanjusin..D
Samo zivite od lazi,takvi ste kroz historiju.
vazda o sarajevu i pitarima pises, **** te oni, dosadan siDona je napisao/la:Cega bolan igrate za 0Km,jesi ti dobar? Pa prije godinu ste trebali biti izbacen sa stadiona zbog dugovanja.Vas je stadion kolko i Zeljin,Olimpicov,Vrbanjusin..D
Sasa Kajkut pitarima tabut!
ne igra sarajevo besplatno na koševu, odakle vam to?
Trenutno korisnika/ca: b00t, maho_sa, WeekendOffender, xinxee i 49 gostiju.