Bas mi krampe prodajemo za 900 000 KM, a vi najbolje igrace za 50 000pacovi_tu_ima je napisao/la:čuj 900 hiljada za onu krampu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bas mi krampe prodajemo za 900 000 KM, a vi najbolje igrace za 50 000pacovi_tu_ima je napisao/la:čuj 900 hiljada za onu krampu
volio bi radi adila da se proda jer je momak pravo dobar i korektan a sto je osporavan citavo vrijeme to je nas problem igrac koji svaku utakmicu igra srcem zasluzuje postovanje u slucaju da ode bit cemo pravo oslabljenijustFlowFKZ je napisao/la:Joj pa do neki dan je Adil bio malte ne krampa za koju smo molili da nestane, a sad kad treba ici neka uzbuna. Je on najbolji strijelac lige prosle godine, je on najbolji strijelac Zelje ove godine ali mislim da ga Amar ne bi dao da nema adekvatnu zamjenu za njega. Meni i bez njega nista upitno nece biti.
Sta ce te bolan vi posuditKB-TM87 je napisao/la:što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat![]()
$ € KM koju god valutu vam srce poželi.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce te bolan vi posuditKB-TM87 je napisao/la:što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat![]()
...ili cemo vam sredit licencu da vidite evropu.Posto ste duzni Bogu i narodu.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce te bolan vi posuditKB-TM87 je napisao/la:što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat![]()
bolje te valute ulozite u grbavicu jer mozda vec sljedecu sezonu necete dobiti licencu za igranje u premijer ligiplavetniloo je napisao/la:$ € KM koju god valutu vam srce poželi.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce te bolan vi posuditKB-TM87 je napisao/la:što je jufkama krivo, neka ba, opet ćemo vam posuditi para kad zafali, zna se ko je stariji brat![]()
Budi pametan, molim te.samoposteno je napisao/la:bolje te valute ulozite u grbavicu jer mozda vec sljedecu sezonu necete dobiti licencu za igranje u premijer ligiplavetniloo je napisao/la:$ € KM koju god valutu vam srce poželi.Sarajlijc@ je napisao/la:
Sta ce te bolan vi posudit
Budi pametan, molim te.[/quote]plavetniloo je napisao/la:[]bolje te valute ulozite u grbavicu jer mozda vec sljedecu sezonu necete dobiti licencu za igranje u premijer ligiplavetniloo je napisao/la:$ € KM koju god valutu vam srce poželi.Sarajlijc@ je napisao/la:
Sta ce te bolan vi posudit
pa to je sramota da pare odlaze nezna se gdje a stadion jos malo posto rusevina pa bolje nesto ulagat u svoje i docekat na svom stadionu utakmice nego igrati na drzavnom ili mozda cekate da ivica opet moli platinija da vam napravi stadionnick je napisao/la:uvjek je tu gradski stadion
Neću da ti kažem da si glup, al Boga mi prevršavaš svaku mjeru.Pa kako te bolan nije sramota pričati o stadionu, eto kako Allaha ti i Boga? Kako? Igrate na gradskom stadionu na kojem i mi možemo igrati kad uplatimo određenu cifru, i ti si se našao pričati o stadionu.Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.samoposteno je napisao/la:pa to je sramota da pare odlaze nezna se gdje a stadion jos malo posto rusevina pa bolje nesto ulagat u svoje i docekat na svom stadionu utakmice nego igrati na drzavnom ili mozda cekate da ivica opet moli platinija da vam napravi stadionnick je napisao/la:uvjek je tu gradski stadion
sto cu te trazit ja se sa balavurdijom nedruzimplavetniloo je napisao/la:Joj, nemoj mi tih ofirnih dječijih fazona, molim te.I ja sam gori što ulazim sa tobom u diskusiju.Hoćeš možda da ti objasnim zašto ti nisam odgovorio odma kad si ti to poželio, hoćeš da ti iznesem plan sutrašnjih aktivnosti, pa da vidiš gdje me možeš naći?
gdje si ti procito i odakle ti to da ja navijam za sarajevo i kosevo nije gradski stadion nego drzavni citava je drzava ulagala u njegaplavetniloo je napisao/la:Neću da ti kažem da si glup, al Boga mi prevršavaš svaku mjeru.Pa kako te bolan nije sramota pričati o stadionu, eto kako Allaha ti i Boga? Kako? Igrate na gradskom stadionu na kojem i mi možemo igrati kad uplatimo određenu cifru, i ti si se našao pričati o stadionu.Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.samoposteno je napisao/la:pa to je sramota da pare odlaze nezna se gdje a stadion jos malo posto rusevina pa bolje nesto ulagat u svoje i docekat na svom stadionu utakmice nego igrati na drzavnom ili mozda cekate da ivica opet moli platinija da vam napravi stadionnick je napisao/la:uvjek je tu gradski stadion
ne razumijes se ti bas u pare...samoposteno je napisao/la:pa to je sramota da pare odlaze nezna se gdje a stadion jos malo posto rusevina pa bolje nesto ulagat u svoje i docekat na svom stadionu utakmice nego igrati na drzavnom ili mozda cekate da ivica opet moli platinija da vam napravi stadionnick je napisao/la:uvjek je tu gradski stadion
Popravi pravopis onda, valjda si za tih cca 30 godina, koje si u ko zna kakve gluposti potrošio, mada čisto sumnjam da imaš i toliko, al haj,naučio nešto.Loša je namjera, a ti znaš kakva je bila.Ne zanima me za kog navijaš, sve dok pokušavaš pisati na takav način kako sad pišeš, od mene ćeš biti ovako dočekan.samoposteno je napisao/la:sto cu te trazit ja se sa balavurdijom nedruzimplavetniloo je napisao/la:Joj, nemoj mi tih ofirnih dječijih fazona, molim te.I ja sam gori što ulazim sa tobom u diskusiju.Hoćeš možda da ti objasnim zašto ti nisam odgovorio odma kad si ti to poželio, hoćeš da ti iznesem plan sutrašnjih aktivnosti, pa da vidiš gdje me možeš naći?i sta je lose sto sam napiso da se pare uloze u stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.