[quote="Dirk"]]To samo dokazuje da smo institucija liga bez nas ne bi imala smisla

quote]
Ma ja, nikako mi nije jasno kako se igrala prije vas liga
Vidi, mozes ziviti u zabludi dopusteno je ne bi bio prvi a vjerujem ni zadnji ah hajd probaj biti malo realan.Ostali ste u ligi zahvaljujuci tome sto vas je osnovala milicija, savez komunista UDBA a protiv njih se u proslom sistemu nije smjelo i po njivoj direktivi ste opstali.
Da je bilo regularno niti bi imali najveci broj utakmica niti kontunitet u prvoj ligi, taj mi je tvoj odgovor u potpunosti neozbiljan i dolikuje uzrast djecaka od 15 godina bilo bi lijepo da malo razmislis prije nego sto ovako nesto napises.Ili si ovo procitao negdje a ne da ti se razmisljati svojom glavom.Poznajem i veliki broj starih pitara koji se stide al buvalno stide ove cinjenice.A da ste uvijek bili poltronski klub pokazuje i cinjenica radovana karadzica koji nema ama bas nikave veze sa sportom kao jednog od clanova fks.Sretno i zivi u ublehi koju su za tebe drugi pripremili i vjeruj u ono sto si napisao!
Ili jos bolje razmisli je li znas za i jos jedan slucaj usvijetu gdje se desli da neko ispadne pa da ga vrate u ligu!?